jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Χωρίς να το έχω πολυσκεφτεί ή να το έχω μελετήσει, το πρώτο μου αντανακλαστικό είναι ότι δεν συμφωνώ στην υιοθεσία από ζευγάρι ομοφυλόφιλων. Από εκεί και πέρα, το συζητάμε. Και έμένα αν κάποιος μου υπέγραφε ότι ποτέ δε θα γίνει αυτό με τα παιδιά, δεν θα είχα πρόβλημα ούτε με το γάμο ομοφυλόφυλων. Τα παιδιά είναι το πρόβλημα!!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 την υιοθεσια την ανεφερα γιατι αλλιως που θα παει η κληρονομια χωρις απογονους? αρα δεν εχει και πολυ νοημα το δικαιωμα στην κληρονομια γιατι στο τελος θα πεθανουν και οι 2.νομιζω οτι δεν συμφερει να δωθουν σε συγγενικο προσωπο λογω μεγαλου φορου κληρονομιας και λοιπα. δεν ειμαι και δικηγορος οποτε δε γνωριζω τα εμπλεκομενα. μπορουν επισης με τεχνητη γονιμοποιηση να μεινει εγκυος ανδρας η γυναικα αλλα σε καθε περιπτωση στην ταυτοτητα τι θα αναγραφεται? πατερας γιωργος και μητερα χρηστος? η πατερας μαρια και μητερα νικολετα? για τις φοροαπαλλαγες συμφωνω. τωρα με τον ορο αποκτηματα πως το εννοεις? σαν κληρονομια? Δεν έχει πολύ νόημα αφού εγώ μέχρι να παντρευτώ, επιλέγω ένα κολλητό και κάνουμε ένα "λευκό" συμφωνητικό και το όλο θέμα σε 2 μήνες φτάνει στον Έβρο και φυσικά οι φοροαπαλλαγές ευτελίζονται και ίσως καταργούνται!! Έχει γίνει και ταινία νομίζω όπου 2 φίλοι κάνανε συμβόλαιο για τις φοροαπαλλαγές!! Τις προεκτάσεις όμως κανείς δε προσέχει
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Και έμένα αν κάποιος μου υπέγραφε ότι ποτέ δε θα γίνει αυτό με τα παιδιά, δεν θα είχα πρόβλημα ούτε με το γάμο ομοφυλόφυλων. Τα παιδιά είναι το πρόβλημα!! This is a... κωλοτούμπα
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Από μένα, καμία παρεξήγηση. Τις απόψεις όλων τις δέχομαι. Όταν επιχειρούν να μου τις εμφανίσουν ως δεδομένο, όμως, έχω την τάση να ρωτάω πού βρήκαν την πληροφορία. ..η αδερφή μου είναι στο συγκεκριμένο. Για μένα αρκετά αξιόπιστη πηγή αφού δεν αναφέρει το τι πιστεύει , αλλά πια ρεύματα υπάρχουν σε μελέτες γραμμένες σε βιβλία. Θες και ΙΒΑΝ??
missile Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ειναι δικαιωμα τους να παντρευτουν με πολιτικο εννωειτε γαμο αλλα για παιδια ουτε συζητηση αφου η ομοφυλοφυλια ειναι ανωμαλια και δεν μπορεις να μεγαλωνεις παιδι με ανωμαλο παραδειγμα.
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ο διψήφιος αριθμός IQ θεωρείται ανωμαλία; Ρωτάω σοβαρά.
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 This is a... κωλοτούμπα .... 2)Η λογική άσπρο ή μαύρο δεν έχει καμία σχέση με το gay or not gay. To συμφωνητικό συμβίωσης όπως το θέτεις δεν είναι κακό ούτε λάθος. Απλά είναι ο δρόμος για το επόμενο βήμα....Εγώ δε συμφωνώ για το επόμενο βήμα. Δεν είμαι από αυτούς που σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα έλεγα ΟΧΙ στο συμφωνητικό, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι προς τον σωστό δρόμο. Ο πολιτικός γάμος αρκεί, και υπάρχουν και τα προγαμιαία!!! Το ποστ αυτό έγινε σήμερα 01:48, 4 σελίδες πριν στο thread Μπορείς να αναποδογυρίσεις το spoiler τώρα!! Να σημειώσω ότι άλλο είναι "αποδέχομαι" και άλλο "συμφωνώ". Εγώ δε σημωνώ με γάμο και παιδιά ομοφ/λων. Αποδέχομαι το γάμο γιατί κατανοώ
MiltoZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Κι εγώ στην αρχή σκέφτηκα ότι είμαι αντίθετος επειδή υπάρχουν ήδη αρκετά ετερόφιλα ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν και που μπορούν να αναπληρώσουν πολύ καλύτερα τους βιολογικούς γονείς σε ένα περιβάλλον με τα σωστά πρότυπα και χωρίς να στιγματίζεται το παιδί (γιατί κακά τα ψέματα η κοινωνία μας δεν είναι ακόμα έτοιμη να δεχθεί κάτι τέτοιο), αλλά μετά σκέφτηκα τα παιδάκια στην Αφρική. Θα πρέπει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να έχει το δικαίωμα να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική και να το σώσει από πιθανό θάνατο? Τι είναι καλύτερα για τον μικρό, να την αλείφει την μαρμελάδα όταν μεγαλώσει, ή να μετράει τα ραδίκια ανάποδα?
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Θα πρέπει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να έχει το δικαίωμα να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική και να το σώσει από πιθανό θάνατο? Εξαιρετικό point. Είμαι βέβαιος όμως πως κάποιοι θα συνεχίσουν να προτιμούν τα πράγματα ως έχουν από έναν "ομοφυλόφιλο αράπη μετανάστη".
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αράξτε ρε παίδες... Διαβάστε και γράψτε στα ακόλουθα θέματα: Στο πάτο η Ελλάδα στην αναγνώριση ομοφυλοφίλων. Ομοφυλοφιλία και υιοθεσία Στο πρώτο έχω γράψει την άποψη μου για την υιοθεσία, το θέμα αυτού του τόπικ είναι διαφορετικό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μισό, ο paredwse δεν είπε ότι τα προγαμιαία δεν έχουν καμία νομική στην Ελλάδα, ακόμη και αυτά που έγιναν στο εξωτερικό; Επανέρχομαι στο θέμα των πηγών για να πω το εξής, αφού κατά πως φαίνεται με έμμεσο τρόπο άκρη δε βγαίνει: IBAN δε θέλω, μου αρκεί μια πηγή συγκεκριμένη, και όχι το τι μου είπαν, τι άκουσα, κτλ, κτλ. Σαφώς έχει σημασία τι μας λέει κάποιος που θεωρούμε αξιόπιστο, αλλά θα περίμενα, αν βγω να γράψω ότι ο τάδε μου είπε πως οι σκύλοι είναι πιο έξυπνοι από τον άνθρωπο να βρεθεί κάποιος να με ρωτήσει α) ποιος μου το είπε και β) που το βρήκε και το στηρίζει αυτό που είπε (άσχετα αν συμφωνεί ή όχι). Οπότε, ένας τίτλος βιβλίου λογικά αρκεί.
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ο διψήφιος αριθμός IQ θεωρείται ανωμαλία;Ρωτάω σοβαρά. Ανάλογα το τι ορίζεις ως ανωμαλία και τι προεκτάσεις δίνεις στη λέξη. Αν εννοείς κάτι που πρέπει να "κοιτάξουμε" ναι τότε είναι ανωμαλία, αν και πάλι δε συμφωνώ με τη λέξη. Αν όμως εννοείς ότι ο άνθρωπος είναι κατώτερος, τότε δε συμφωνώ. Η ανωτερότητα του ανθρώπου από τα άλλα είδη είναι πως σθνειδητοποιεί πως "υπάρχει". Το πόσο έξυπνος είναι ελάχιστα μετράει!!Είναι θέμα καθαρά cpu!!
random Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ερ1: Αν συναφθεί ΣΕΣ, προφανώς μεταξύ 2 ετερόφυλων και κατόπιν ένα απο τα άτομα κάνει αλλαγή φύλου (και αναγωριστεί κανονικά απο το κράτος, νεα ταυτότητα, κλπ), ακυρώνεται αυτόματα το ΣΕΣ ; 1α. άν έχουν ήδη υιοθετήσει; 1β. αν αλλαξουν και οι δύο φύλο; 1γ. αν ο ένας αλλάξει δύο φορές φύλο; (am i pervert or what? ) . Aκυρώνεται και ενεργοποιήται κατα βούληση; τι γινεται με ολες τις υποχρεώσεις και δικαιώματα που απορρέουν απο το σύμφωνο; σε ολα αυτα τα υποθετικά, θεωρήστε οτι και τα δύο μέρη συμφωνουν απολύτως και κανένας τους δεν κάνει ένσταση για λύση του.
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Snoob, μπορώ να σου δώσω τίτλους 2 περιοδικών τουλάχιστον: 1. Η Ζωή του Παιδιού 2. Η Ζωή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.