Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω σε ποιες πηγές τα βρήκες αυτά που αναφέρεις, αλλά εφόσον τα παραθέτεις έτσι, στον "αέρα", δεν έχουν αξία, αφού δε διασταυρώνονται.
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αν λέγοντας "γάμος" εννοείς την όποια θρησκευτική τελετή, αμφιβάλλω πάρα πολύ αν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να δεχτεί η Εκκλησία της Ελλάδας τέτοιο πράγμα. Αν, πάλι, εννοείς ένα έγγραφο με νομική ισχύει που επιτρέπει σε ένα ομοφυλόφιλο άτομο να κληροδοτήσει την περιουσία του στο σύντροφό του, να δίνει στο σύντροφο αυτό το δικαίωμα να αποφασίσει αν θα δωριστούν για μεταμόσχευση τα όργανά του κ.ο.κ, προσωπικά όχι απλά δεν το θεωρώ λάθος, αλλά και επιβεβλημένο. Ένα θα σου πω, με αφορμή "παραθυράκι" το συμφωνητικό έχουν γίνει ήδη νομικές ενέργειες ώστε να μπορούν και οι ομοφυλόφιλοι να έχουν συμφωνητικά. Το επόμενο βήμα, αφού πάρουν το δεδικασμένο, είναι να απευθυνθούν στο ευρωπαικό δικαστήριο, και εκεί να "δικαιωθούν" και να έχουν δικαίωμα πολιτικού γάμου. Τώρα το επιχείρημα για μόσχευμα και άλλες μετά συγχωρήσεως "αηδίες" είναι απλά τα μόνα επιχειρήματα της άλλης πλευράς!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το αν είμαι φανατικός φαίνεται τόσο από τα λεγόμενά μου συνολικά, αλλά και στογεγονός ότι χαρακτήρισα δεύτερος, ΜΕΤΑ τα πρόβατα. Επίσης και από τον πολιτικό μου γάμο!!!Όσο για την ομοφυλοφιλία, βρήκα κάποια πράγματα: "Η ψυχιατρική την θεωρεί ψυχική διαταραχή, η ψυχολογία έχει δύο ρεύματα, το ένα τη θεωρεί διαταραχή ταυτότητας και το άλλο κρατά επιφυλακτική στάση αναμονής και σέβεται προς το παρόν την ιδιαιτερότητα!! Είμαι πολύ φανατήλας τελικά!! Περιμένω ακόμα μία σαφή απάντηση: Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα να κληρονομήσει τον ή την σύντροφο του; Ναι ή όχι; Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα στα αποκτήματα του ή της συντρόφου του; Ναι ή όχι; Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα να τύχει των φορολογικών απαλλαγών και άλλων κρατικών παροχών όταν συζεί με τον ή την σύντροφο του; Ναι ή όχι; Τελευταία φορά που το "υπενθυμίζω", αν δεν απαντήσεις και τώρα καθιστάς σαφές ότι δεν επιθυμείς να απαντήσεις... Όλα τα άλλα, περί ομοφυλοφίλων και ψυχιατρικής κλπ, δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα...
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω σε ποιες πηγές τα βρήκες αυτά που αναφέρεις, αλλά εφόσον τα παραθέτεις έτσι, στον "αέρα", δεν έχουν αξία, αφού δε διασταυρώνονται. Ήμουν σε επικοινωνία με καταξιωμένο ψυχολόγο!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ποιας άλλης πλευράς; Μην αρχίσουμε, παρακαλώ, τα "είσαι με εμάς ή με αυτούς", γιατί στο ανέκδοτο ο δύσμοιρος απαντάει "με εσάς, με εσάς", κι αφού φάει της χρονιάς του και ρωτήσει γιατί τον δείρανε, οι άλλοι του απαντάνε, "ναι, αλλά εμείς είμαστε με αυτούς". edit: και, δυστυχώς, η "επικοινωνία με καταξιωμένο ψυχολόγο", καίτοι είμαι βέβαιος ότι ήταν ενδιαφέρουσα, δε μας βοηθά πρακτικά, αφού δεν ξέρουμε ούτε τον ψυχολόγο, ούτε τις πηγές βάσει των οποίων έλεγε ό,τι έλεγε. Εφόσον μιλάμε "επιστημονικά", εννοείται, το τι πιστεύει ο καθένας άλλη ιστορία.
DIMITRISG Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ο Κωστέτσος είχε πει : «όλοι κρυβουμε εναν πούστη» που; σε καμια ντουλάπα μέσα ;
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Περιμένω ακόμα μία σαφή απάντηση: Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα να κληρονομήσει τον ή την σύντροφο του; Ναι ή όχι; Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα στα αποκτήματα του ή της συντρόφου του; Ναι ή όχι; Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα να τύχει των φορολογικών απαλλαγών και άλλων κρατικών παροχών όταν συζεί με τον ή την σύντροφο του; Ναι ή όχι; Τελευταία φορά που το "υπενθυμίζω", αν δεν απαντήσεις και τώρα καθιστάς σαφές ότι δεν επιθυμείς να απαντήσεις... Όλα τα άλλα, περί ομοφυλοφίλων και ψυχιατρικής κλπ, δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα... Πριν έκραξα ότι συμφωνω!!!!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ο Κωστέτσος είχε πει : «όλοι κρυβουμε εναν πούστη» που; σε καμια ντουλάπα μέσα ; Οι έλληνες ναι!!! Ποιας άλλης πλευράς; Μην αρχίσουμε, παρακαλώ, τα "είσαι με εμάς ή με αυτούς", γιατί στο ανέκδοτο ο δύσμοιρος απαντάει "με εσάς, με εσάς", κι αφού φάει της χρονιάς του και ρωτήσει γιατί τον δείρανε, οι άλλοι του απαντάνε, "ναι, αλλά εμείς είμαστε με αυτούς". edit: και, δυστυχώς, η "επικοινωνία με καταξιωμένο ψυχολόγο", καίτοι είμαι βέβαιος ότι ήταν ενδιαφέρουσα, δε μας βοηθά πρακτικά, αφού δεν ξέρουμε ούτε τον ψυχολόγο, ούτε τις πηγές βάσει των οποίων έλεγε ό,τι έλεγε. Εφόσον μιλάμε "επιστημονικά", εννοείται, το τι πιστεύει ο καθένας άλλη ιστορία. Δε είπε κανένας ότι το συγκεκριμένο thread θα αποφανθεί για το τι είναι σωστό ή λάθος!! Κάνε ένα κόπο να ψάξεις όμως.... Χωρίς παρεξήγηση όμως, μήπως κάποιοι εδώ είναι gay??? Μη μιλάω άσκοπα δηλαδη...όχι τίποτα άλλο.
IOSTEFO Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το αν είμαι φανατικός φαίνεται τόσο από τα λεγόμενά μου συνολικά, αλλά και στογεγονός ότι χαρακτήρισα δεύτερος, ΜΕΤΑ τα πρόβατα. Επίσης και από τον πολιτικό μου γάμο!!!Όσο για την ομοφυλοφιλία, βρήκα κάποια πράγματα: "Η ψυχιατρική την θεωρεί ψυχική διαταραχή, η ψυχολογία έχει δύο ρεύματα, το ένα τη θεωρεί διαταραχή ταυτότητας και το άλλο κρατά επιφυλακτική στάση αναμονής και σέβεται προς το παρόν την ιδιαιτερότητα!! Είμαι πολύ φανατήλας τελικά!! Και το αλλο ΑΝΩΜΑΛΙΑ
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Οι έλληνες ναι!!!Χωρίς παρεξήγηση όμως, μήπως κάποιοι εδώ είναι gay??? Μη μιλάω άσκοπα δηλαδη...όχι τίποτα άλλο. Εγώ ήμουν παλιά, αλλά με 5ετή θεραπεία με Vyzotrol και Glyfomun των 1500mg 6 φορές τη μέρα, ίσιωσα αρκετά, πλέον είμαι bi.
FarCry Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα να κληρονομήσει τον ή την σύντροφο του; Ναι ή όχι; Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα στα αποκτήματα του ή της συντρόφου του; Ναι ή όχι; Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα να τύχει των φορολογικών απαλλαγών και άλλων κρατικών παροχών όταν συζεί με τον ή την σύντροφο του; Ναι ή όχι; Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα στην υιοθεσια?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δε είπε κανένας ότι το συγκεκριμένο thread θα αποφανθεί για το τι είναι σωστό ή λάθος!! Κάνε ένα κόπο να ψάξεις όμως.... Μα, το είχα ψάξει και αυτά που ισχυρίζεσαι ότι σου είπε ο διαπρεπής ψυχολόγος (ως τωρινά δεδομένα, όχι ως τι ίσχυε το 19ο αιώνα ή στο Ιράν του προέδρου με το επίθετο-γλωσσοδέτη) δε τα βρήκα πουθενά. Γι' αυτό ρωτάω, υπάρχει κάποια πηγή, συγκεκριμένη, να το ψάξω περισσότερο; Χωρίς παρεξήγηση όμως, μήπως κάποιοι εδώ είναι gay??? Μη μιλάω άσκοπα δηλαδη...όχι τίποτα άλλο. Από μένα, καμία παρεξήγηση. Τις απόψεις όλων τις δέχομαι. Όταν επιχειρούν να μου τις εμφανίσουν ως δεδομένο, όμως, έχω την τάση να ρωτάω πού βρήκαν την πληροφορία. Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα στην υιοθεσια? Να κάνει παιδί, έχει δικαίωμα; Να το μεγαλώσει, έτσι και το αποκτήσει; Εντελώς φιλικά, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, όταν προσθέτουμε ένα ερώτημα, χρήσιμο θα ήταν να έχουμε δώσει ήδη τις απαντήσεις μας στα προηγούμενα ερωτήματα που έθεσε ο συνομιλητής μας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Έχει ένας ή μία ομοφυλόφιλος δικαίωμα στην υιοθεσια? Χωρίς να το έχω πολυσκεφτεί ή να το έχω μελετήσει, το πρώτο μου αντανακλαστικό είναι ότι δεν συμφωνώ στην υιοθεσία από ζευγάρι ομοφυλόφιλων. Από εκεί και πέρα, το συζητάμε.
FarCry Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 την υιοθεσια την ανεφερα γιατι αλλιως που θα παει η κληρονομια χωρις απογονους? αρα δεν εχει και πολυ νοημα το δικαιωμα στην κληρονομια γιατι στο τελος θα πεθανουν και οι 2.νομιζω οτι δεν συμφερει να δωθουν σε συγγενικο προσωπο λογω μεγαλου φορου κληρονομιας και λοιπα. δεν ειμαι και δικηγορος οποτε δε γνωριζω τα εμπλεκομενα. μπορουν επισης με τεχνητη γονιμοποιηση να μεινει εγκυος ανδρας η γυναικα αλλα σε καθε περιπτωση στην ταυτοτητα τι θα αναγραφεται? πατερας γιωργος και μητερα χρηστος? η πατερας μαρια και μητερα νικολετα? για τις φοροαπαλλαγες συμφωνω. τωρα με τον ορο αποκτηματα πως το εννοεις? σαν κληρονομια?
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 μπορουν επισης με τεχνητη γονιμοποιηση να μεινει εγκυος ανδρας η γυναικα αλλα σε καθε περιπτωση στην ταυτοτητα τι θα αναγραφεται? πατερας γιωργος και μητερα χρηστος? η πατερας μαρια και μητερα νικολετα? Σε χιουμοριστικό ύφος... αν βρουν τρόπο να καταστήσουν έγκυο άνδρα, δεν νομίζω να κολλήσουν στη ρύθμιση του θέματος με την ταυτότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.