Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Προσωπικά δε θέλω να ξέρω, δε με ενδιαφέρει!! Αλλά μάλλον θα το καλύψουνε αφού αυτοί που παντρεύτηκαν μάλλον προέρχονται από τον χώρο που προανέφερα!!!! Αν δε σε ενδιέφερε δεν θα είχες ποστάρει τόσα μηνύματα εδώ!
jimarass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Αν δε σε ενδιέφερε δεν θα είχες ποστάρει τόσα μηνύματα εδώ! Δε με ενδιαφέρει για τους συγκεκριμένους!!
mentoras99 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Συγχωρεστε μου αν εχει αναφερθει καπου, στις προηγουμενες 60 σελιδες, αλλα μηπως γνωριζει καποιος, αν η συναψη συμφωνου ελευθερης συμβιωσης ελληνα με αλλοδαπη(εκτος ευρωπ.ενωσης), στην πράξη συνεπάγεται και απόκτηση άδειας παραμονής για την αλλοδαπή; Στην περιπτωση γαμου, απο οσα γνωριζω, ισχυει αυτό. Στην περιπτωση ομως του συμφώνου ελευθερης συμβιωσης, τι ισχυει?
ChocoBanana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αν και για τους ίδιους δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι διαβάζουν τα ποστ στα οποία απαντάνε, ...για όοοολους τους υπόλοιπους χρήστες, στοιχηματίζω το στεφάνι μου με το Μπάμπη ότι, 60 σελίδες μετά, δεν μπαίνουν στον κόπο για ποστ μακρύτερο από 2 σειρές. Συμφωνώ με Τζιμάρα.-
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Επαναφερω το θεμα κ ερωτω,ποια ειναι η κατασταση σημερα στην Ελλαδα με τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια?Λειπω χρονια κ δεν εχω ιδεα...συν οτι το θεμα ειναι 60 σελιδες κ δεν παιζει να κατσω να το δω ολο! Το συμφωνο που ελεγαν ακυρωθηκε για ομοφυλοφιλα ζευγαρια αν θυμαμαι καλα.Σωστα? Υπαρχει καποιο νομικο πλαισιο που να καλυπτει κ τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια στην Ελλαδα εστω κ στα βασικα? Ειχα διαβασει επισης για κατι ακυρους γαμους σε ενα νησι πριν χρονια.Αυτο λογικα κριθηκε παρανομο.Υπαρχει καποιο update ομως για το συμφωνο?Το ΠΑΣΟΚ δεν χτυπιοταν οτι θα το περασει κ για τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Επαναφερω το θεμα κ ερωτω,ποια ειναι η κατασταση σημερα στην Ελλαδα με τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια?Λειπω χρονια κ δεν εχω ιδεα...συν οτι το θεμα ειναι 60 σελιδες κ δεν παιζει να κατσω να το δω ολο!Το συμφωνο που ελεγαν ακυρωθηκε για ομοφυλοφιλα ζευγαρια αν θυμαμαι καλα.Σωστα? Υπαρχει καποιο νομικο πλαισιο που να καλυπτει κ τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια στην Ελλαδα εστω κ στα βασικα? Ειχα διαβασει επισης για κατι ακυρους γαμους σε ενα νησι πριν χρονια.Αυτο λογικα κριθηκε παρανομο.Υπαρχει καποιο update ομως για το συμφωνο?Το ΠΑΣΟΚ δεν χτυπιοταν οτι θα το περασει κ για τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια? Gay meter chose you ! Gay guy detected ! Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά έπρεπε να το γράψω . Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα με τους γκει .
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Gay meter chose you ! Gay guy detected ! Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά έπρεπε να το γράψω . Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα με τους γκει . Εκτος του οτι ελιωσα στο γελιο για πες μου λιγο...Τι σχεση εχει το εαν εγω ειμαι gay η οχι με την ουσια τους ερωτηματος μου? Παιδια καποιος να με διαφωτισει εαν ξερει τι παιζει με το συμφωνο παντως
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Επαναφερω το θεμα κ ερωτω,ποια ειναι η κατασταση σημερα στην Ελλαδα με τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια?Λειπω χρονια κ δεν εχω ιδεα...συν οτι το θεμα ειναι 60 σελιδες κ δεν παιζει να κατσω να το δω ολο!Το συμφωνο που ελεγαν ακυρωθηκε για ομοφυλοφιλα ζευγαρια αν θυμαμαι καλα.Σωστα? Υπαρχει καποιο νομικο πλαισιο που να καλυπτει κ τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια στην Ελλαδα εστω κ στα βασικα? Ειχα διαβασει επισης για κατι ακυρους γαμους σε ενα νησι πριν χρονια.Αυτο λογικα κριθηκε παρανομο.Υπαρχει καποιο update ομως για το συμφωνο?Το ΠΑΣΟΚ δεν χτυπιοταν οτι θα το περασει κ για τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια? Το σύμφωνο ουδέποτε ακυρώθηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια γιατί το σύμφωνο ουδέποτε ίσχυσε για τα ομόφυλα ζευγάρια. Εξ αρχής, το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης αφορούσε και αφορά τα ετερόφυλα ζευγάρια. Στο Δημαρχείο Τήλου τελέστηκε πολιτικός γάμος ομοφύλων από τον Δήμαρχο τον Ιούνιο 2008, ο οποίος στη συνέχεια ακυρώθηκε με απόφαση Δικαστηρίου (συγκεκριμένα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου). Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει σχέση με το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Απ' ότι είχα διαβάσει τα εμπλεκόμενα ζευγάρια ομοφύλων είχαν δηλώσει ότι θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο, αφού εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα στην Ελλάδα. Δεν έχω υπ' όψιν μου άλλο update.
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Το σύμφωνο ουδέποτε ακυρώθηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια γιατί το σύμφωνο ουδέποτε ίσχυσε για τα ομόφυλα ζευγάρια. Εξ αρχής, το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης αφορούσε και αφορά τα ετερόφυλα ζευγάρια. Στο Δημαρχείο Τήλου τελέστηκε πολιτικός γάμος ομοφύλων από τον Δήμαρχο τον Ιούνιο 2008, ο οποίος στη συνέχεια ακυρώθηκε με απόφαση Δικαστηρίου (συγκεκριμένα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου). Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει σχέση με το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Απ' ότι είχα διαβάσει τα εμπλεκόμενα ζευγάρια ομοφύλων είχαν δηλώσει ότι θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο, αφού εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα στην Ελλάδα. Δεν έχω υπ' όψιν μου άλλο update. Εννοω οτι ακυρωθηκε η πολιτικη αποφαση για προσχωρηση δικαιωματων στα ομοφυλοφιλα ζευγαρια!το διατυπωσα λαθος.Δε με βοηθαει καθολου ο γραπτος λογος στα Ελληνικα Αρα σημερα τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια στην Ελλαδα δεν εχουν το παραμικρο δικαιωμα?Πχ νοσοκομεια,φυλακες,συνταξεις,περιουσιακα κτλ? Παντως νομιζω το Ευρωπαικο Δικαστηριο αργει να τελεσιδικισει.Σωστα?Η Οποια αποφαση θα ειναι δεσμευτικη για την Ελλαδα? η παλι θα χρειαστει πολιτικη βουληση? Κ σαφως δεν θα μιλαμε για ''γαμο'' προφανως θα μιλαμε για καποια παραλαγη του συμφωνου η κατι τετοιο..μεχρι εκει την κοβω την Ελλαδα να φτανει στο τσακιρ κεφι..
Morticia Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εννοω οτι ακυρωθηκε η πολιτικη αποφαση για προσχωρηση δικαιωματων στα ομοφυλοφιλα ζευγαρια!το διατυπωσα λαθος.Δε με βοηθαει καθολου ο γραπτος λογος στα Ελληνικα Αρα σημερα τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια στην Ελλαδα δεν εχουν το παραμικρο δικαιωμα?Πχ νοσοκομεια,φυλακες,συνταξεις,περιουσιακα κτλ? Παντως νομιζω το Ευρωπαικο Δικαστηριο αργει να τελεσιδικισει.Σωστα?Η Οποια αποφαση θα ειναι δεσμευτικη για την Ελλαδα? η παλι θα χρειαστει πολιτικη βουληση? Κ σαφως δεν θα μιλαμε για ''γαμο'' προφανως θα μιλαμε για καποια παραλαγη του συμφωνου η κατι τετοιο..μεχρι εκει την κοβω την Ελλαδα να φτανει στο τσακιρ κεφι.. Τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος της χρεωκοπίας, τα κανάλια ψάχνουν για τέτοια θέματα να γεμίσουν τις τηλεοπτικές αρένες. Προφητεύω ότι θα επανέλθει το θέμα σε λίγο καιρό.
Typhoon Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Φαντάζομαι ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι το οποίο έχει τελέσει νόμιμο γάμο σε άλλη χώρα θα απολαμβάνει πλήρη δικαιώματα και στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί εδωπέρα.
htps Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Φαντάζομαι ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι το οποίο έχει τελέσει νόμιμο γάμο σε άλλη χώρα θα απολαμβάνει πλήρη δικαιώματα και στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί εδωπέρα. Εξηγησε το λιγο.Πχ το civil partnership της Βρετανιας δινει δικαιωματα και στην Ελλαδα στο ζευγαρι σε περιπτωση που πχ ο ενας εκ των συντροφων εχει και Ελληνικη κ Βρετανικη υπηκοοτητα ενω ο αλλος δεν εχει Ελληνικη? Εν γενει, ανεξαρτητα με το τι παιζει στις αλλες χωρες, στην Ελλαδα υπαρχει κανενα νομικο πλαισιο η ολα ειναι στο φλου κ εχει ο θεος?
htps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ήμουν σε επικοινωνία με καταξιωμένο ψυχολόγο!! Παιζει να γελαγα κοντα στο λεπτο!!! Αν κ παλιο,δεν μπορεσα να το αφησω να πεσει! Σκιζω τωρα bsc κ msc απο UCL.Kολοχαρτα ηταν τελικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.