Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 αγόρι μου Μπίλι …μπορούν 2 μπαμπάδες να μεγαλώσουν σωστά και υπεύθυνα ένα παιδί? My Golden boy, Δεν το ξέρω αλλά δεν το απορίπτω! Δίνω τα ίδια ποσοστά επιτυχίας-αποτυχίας όμως που θα έδινα και σε ένα οποιοδήποτε άλλο "φυσιολογικό" (οπτικά) ζευγάρι!
jimarass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 My Golden boy,Δεν το ξέρω αλλά δεν το απορίπτω! Δίνω τα ίδια ποσοστά επιτυχίας-αποτυχίας όμως που θα έδινα και σε ένα οποιοδήποτε άλλο "φυσιολογικό" (οπτικά) ζευγάρι! Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι πως το να δίνεις την ίδια πιθανότητα είναι σα να λες πως κάτι διαφορετικό είναι ίδιο. Έχεις αποδείξεις για αυτό? Είναι σα να λες ότι η διαφορετικότητα θα έχει μηδενική επίδραση στην ψυχολογία του παιδιού. Αυτό το ξέρεις??? ΑΠό που??? Μην ακούω μπάλες τώρα!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι πως το να δίνεις την ίδια πιθανότητα είναι σα να λες πως κάτι διαφορετικό είναι ίδιο. Έχεις αποδείξεις για αυτό? Είναι σα να λες ότι η διαφορετικότητα θα έχει μηδενική επίδραση στην ψυχολογία του παιδιού. Αυτό το ξέρεις??? ΑΠό που??? Μην ακούω μπάλες τώρα!! Γιατί έχεις εσύ αποδείξεις για το αντίθετο?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μην ακούω μπάλες τώρα!! Και συ πικραμένος με την Εθνική ε?
jimarass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Γιατί έχεις εσύ αποδείξεις για το αντίθετο? Αυτό είναι αστείο????:-D:-D Δε χρειάζεται να δώσω αποδείξεις. Έχω χρησικτησία 5 εκατ ετών!!! Όσον αφορά το νέο , με την ίδια λογική να τρώμε μεταλαγμένα αφού μέχρι τώρα δεν έχουμε κρούσματα και όλα μοιάζουν οκ!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αυτό είναι αστείο????:-D:-DΔε χρειάζεται να δώσω αποδείξεις. Έχω χρησικτησία 5 εκατ ετών!!! @@ έχεις!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ο ήλιος καίει για τους gay:cool: Έλα υπερβολικέ! Αφου κατά "βάθος" και σένα σε ζεσταίνει!
jimarass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Έλα υπερβολικέ! Αφου κατά "βάθος" και σένα σε ζεσταίνει! ...δεν με καίει όμως!!!!:cool:
Houston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 τι είναι κίτρινο καίει και είναι gay??? πουστάρδα lolololoooooooooool
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Τι θα κάνει 2 βδομάδες να ξανασπαμάρει και να με γράψει στα παπάρια του;;;; Ο χιούστον!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Για να επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μας: Τι έγινε με τους 2 "γάμους" και τις ενέργειες Σανιδά κλπ? Λόγω επικαιρότητας τα ξεχάσανε όλα???
jimarass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για να επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μας: Τι έγινε με τους 2 "γάμους" και τις ενέργειες Σανιδά κλπ? Λόγω επικαιρότητας τα ξεχάσανε όλα??? Προσωπικά δε θέλω να ξέρω, δε με ενδιαφέρει!! Αλλά μάλλον θα το καλύψουνε αφού αυτοί που παντρεύτηκαν μάλλον προέρχονται από τον χώρο που προανέφερα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.