Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχουν (συγκεκριμενοι) homo και εχουν απαιτουν γαμους, υιοθεσιες, κ.α.

εχω γνωρισει παιδια που ειναι gay και δεν τους ειδα να καιγονται και για ολα αυτα.

Μα αυτοί που κάνουνε τη δουλειά είναι ο λάκης και ο λαλάκης της showbiz. Τα τρώνε όλα με λαμογιές, θα βγάζουν και συντάξεις μεταξύ τους!!! Ευτυχώς ξεκαθαρίστηκε ότι το σύμφωνο αφορά μόνο ετερόφυλα ζευγάρια. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τη συμβίωση gay, αλλά το γεγονός πως αυτό θα γίνει μια καλή αρχή για υιοθεσία, προτιμώ να μην περάσει καν το σύμφωνο για gay.:devil::devil::mad:

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τη συμβίωση gay, αλλά το γεγονός πως αυτό θα γίνει μια καλή αρχή για υιοθεσία, προτιμώ να μην περάσει καν το σύμφωνο για gay.:devil::devil::mad:

Είναι σα να λέμε: "Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους μαύρους, αλλά δεν τους γουστάρω τους αράπηδες!"

B)

Επίσης τι κόλλημα έχεις με τη showbiz? Πάντα ο καλλιτεχνικός χώρος αποτελούνταν από άτομα με προσωπικές ιδιαιτερότητες!

Δημοσ.
Είναι σα να λέμε: "Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους μαύρους, αλλά δεν τους γουστάρω τους αράπηδες!"

B)

Επίσης τι κόλλημα έχεις με τη showbiz? Πάντα ο καλλιτεχνικός χώρος αποτελούνταν από άτομα με προσωπικές ιδιαιτερότητες!

Η showbiz είναι μια σαπίλα και ωχετός και ειδικά στην ελληνική κοινωνία της μούρης, οι ενέργειές τους έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο. Όχι ότι οι υπόλοιποι είμαστε καλύτεροι αλλά εκεί γίνεται το έλα να δεις. Σαπίλα μέχρι το κόκκαλο!!

Πάω να δω τσόντα της Αλίκης τώρα!!

Ρε ουστ!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Η showbiz είναι μια σαπίλα και ωχετός και ειδικά στην ελληνική κοινωνία της μούρης, οι ενέργειές τους έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο. Όχι ότι οι υπόλοιποι είμαστε καλύτεροι αλλά εκεί γίνεται το έλα να δεις. Σαπίλα μέχρι το κόκκαλο!!

Πάω να δω τσόντα της Αλίκης τώρα!!

Ρε ουστ!!!!

Ο χώρος της showbiz είναι ίδιος παντού! Και γενικότερα όπως όλοι οι χώροι είναι και αυτοί ένα κομμάτι της κοινωνίας γενικότερα (δεν φύτρωσαν διάσημοι και καλλιτέχνες!) και ίσως και μικρογραφία της (απλά προβάλλονται περισσότερο και νομίζεις πως όλοι τους έχουν πρόβλημα!

Προσωπικά με ενοχλούν γεγονότα όπως αυτό:

"Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση των δύο μικρών αδελφών, έξι και οκτώ ετών, τα οποία είχαν εξαφανιστεί από την Ορεστιάδα εδώ και μέρες.Τα δύο αδελφάκια βρέθηκαν νεκρά στις 18:10 το απόγευμα της Πέμπτης σε ακατοίκητη οικοδομή στην Ορεστιάδα.

Στον τόπο που εντοπίστηκαν τα δύο παιδιά, βρίσκονται εισαγγελέας και αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, ενώ αναμένονται οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή για την αιτία θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα οι γονείς και ένας ακόμη άνδρας με την κατηγορία της αγοραπωλησίας, ενώ αναζητείται και μία γυναίκα."

...και δε δίνω δεκάρα για αυτό που ονομάζουμε "σωστά πρότυπα" για να μεγαλώνει ένα παιδί! Τα είδαμε και αυτά!

B)

Δημοσ.
...και δε δίνω δεκάρα για αυτό που ονομάζουμε "σωστά πρότυπα" για να μεγαλώνει ένα παιδί! Τα είδαμε και αυτά!

Προεξοφλεις οτι οι γονεις τους ηταν straight.

Αν καποιος υπεθετε το αντιθετο, εσυ ο ιδιος, θα τον ειχες λουσει με διαφορα οπως "ρατσιστη, χιτλερ" και τα γνωστα.

....:rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
Προεξοφλεις οτι οι γονεις του ηταν straight.

Αν καποιος υπεθετε το αντιθετο, εσυ ο ιδιος, θα τον ειχες λουσει με διαφορα οπως "ρατσιστη, χιτλερ" και τα γνωστα.

....:rolleyes:

Εγώ δεν προεξοφλώ τίποτα, εσύ το υπέθεσες για πάρτη μου:X

Οι γονείς αυτοί απλά δεν θα έπρεπε να ζουν είτε ήταν str8 είτε gay.

Και αν και πάλι δεν με κατάλαβες, αυτό που λέω είναι ότι δεν με ενδιαφέρει αν ένα παιδί μεγαλώνει με έναν μπαμπα και μία μαμά ή με 2 μπαμπάδες ή με 2 μαμάδες! Με ενδιαφέρει να το μεγαλώνουν σωστά και υπεύθυνα!

Δημοσ.
Εγώ δεν προεξοφλώ τίποτα, εσύ το υπέθεσες για πάρτη μου:X

Οι γονείς αυτοί απλά δεν θα έπρεπε να ζουν είτε ήταν str8 είτε gay.

Και αν και πάλι δεν με κατάλαβες, αυτό που λέω είναι ότι δεν με ενδιαφέρει αν ένα παιδί μεγαλώνει με έναν μπαμπα και μία μαμά ή με 2 μπαμπάδες ή με 2 μαμάδες! Με ενδιαφέρει να το μεγαλώνουν σωστά και υπεύθυνα!

Το τι ενδιαφέρει τον καθένα, δεν αφορά την ανθρωπότητα. Το πως μεγαλώνουν τα παιδιά ετερόφυλων ζευγαριών το ξέρουμε εδώ και 5 εκατ χρόνια. Το πως μεγαλώνουν παιδιά gay (όχι κρυφοgay) ζευγαριών σε μεγάλη κλίμακα δεν το ξέρουμε, οπότε αν λάβεις υπόψιν πως από τη φύση του ανθρώπου δε είναι μελετημένο ψυχικοσωματικά να μεγαλώνει κάποιος με δύο ομόφυλους γονείς, τότε είναι εύλογο αντανακλαστικό μιας κοινωνίας να αρνείται κάτι τέτοιο. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι gay δε γίνεσαι μόνο λόγω λάθος γονιδιώματος αλλά και λόγω επιδράσεων του περιβάλλοντος, τότε να δίνεις παιδί σε gay είναι σα να δίνεις πρόβατο στους λύκους (μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο φυσικά)

Προσωπικά αν κάποιος αποδείκνυε ότι το να είσαι gay είναι ΜΟΝΟ λάθος σε γονιδίωμα, τότε θα ίσως συμφωνούσα ακόμα και σε υιοθεσία από gay, αφού το παιδί θα ήταν 100% ασφαλής. Αλλά το να διακινδυνεύω τη σωστή ανάπτυξη παιδιού και μάλιστα να εκτρέφω με λάθος πρότυπα τα παιδιά (για να σας προλάβω με τη δικαιολογία των πεινασμένων ορφανών) δε συμφωνώ.

Τώρα η λογική υπάρχουν και κακοί ετερόφυλοι γονείς οπότε ας δώσουμε παιδιά και σε gay, είναι τουλάχιστον τραγική. Εδώ πάμε να βελτιώσουμε τους ετερόφυλους γονείς, δε θέλουμε να ανοίξουμε νέες εστίες πιθανών προβλημάτων!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Το τι ενδιαφέρει τον καθένα, δεν αφορά την ανθρωπότητα.

Α γεια σου! Αυτό προσπαθούμε να σου πούμε μέρες τώρα! B)

Το πως μεγαλώνουν τα παιδιά ετερόφυλων ζευγαριών το ξέρουμε εδώ και 5 εκατ χρόνια. Το πως μεγαλώνουν παιδιά gay (όχι κρυφοgay) ζευγαριών σε μεγάλη κλίμακα δεν το ξέρουμε, οπότε αν λάβεις υπόψιν πως από τη φύση του ανθρώπου δε είναι μελετημένο ψυχικοσωματικά να μεγαλώνει κάποιος με δύο ομόφυλους γονείς, τότε είναι εύλογο αντανακλαστικό μιας κοινωνίας να αρνείται κάτι τέτοιο. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι gay δε γίνεσαι μόνο λόγω λάθος γονιδιώματος αλλά και λόγω επιδράσεων του περιβάλλοντος, τότε να δίνεις παιδί σε gay είναι σα να δίνεις πρόβατο στους λύκους (μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο φυσικά)

Προσωπικά αν κάποιος αποδείκνυε ότι το να είσαι gay είναι ΜΟΝΟ λάθος σε γονιδίωμα, τότε θα ίσως συμφωνούσα ακόμα και σε υιοθεσία από gay, αφού το παιδί θα ήταν 100% ασφαλής. Αλλά το να διακινδυνεύω τη σωστή ανάπτυξη παιδιού και μάλιστα να εκτρέφω με λάθος πρότυπα τα παιδιά (για να σας προλάβω με τη δικαιολογία των πεινασμένων ορφανών) δε συμφωνώ.

Τώρα η λογική υπάρχουν και κακοί ετερόφυλοι γονείς οπότε ας δώσουμε παιδιά και σε gay, είναι τουλάχιστον τραγική. Εδώ πάμε να βελτιώσουμε τους ετερόφυλους γονείς, δε θέλουμε να ανοίξουμε νέες εστίες πιθανών προβλημάτων

Εδώ πλεον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά (μη σου πω και τα πόδια)! 100% ασφαλές θα ήταν ένα παιδί μόνο και μόνο επειδή δεν θα κολούσε ...push-τίτιδα?

Και τα 2 παιδάκια 100% ασφαλή ήταν σύμφωνα με τη θεωρία σου!

Γίναμε όλοι ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατά κύριο λόγο, το κοντό μας.

Fifa 2008 :devil:

Ξέχασα να αναφέρω και κάτι που πήρε το αυτί μου στην TV τις τελευταίες μέρες!

Ήταν που λέτε ένας πατέρας (str8 υποθέτω αλλά δεν το υπογράφω 100%) που μεταξύ άλλων είπε: "Προτιμώ να δω τα παιδιά μου στην κάσα (το γνωστό έπιπλο), παρά να μάθω πως είναι gay".

Προφανώς ήταν πολύ επηρεασμένος από το ...πατρικό ένστικτο!

B)

Δημοσ.
Α γεια σου! Αυτό προσπαθούμε να σου πούμε μέρες τώρα! B)

Εδώ πλεον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά (μη σου πω και τα πόδια)! 100% ασφαλές θα ήταν ένα παιδί μόνο και μόνο επειδή δεν θα κολούσε ...push-τίτιδα?

Και τα 2 παιδάκια 100% ασφαλή ήταν σύμφωνα με τη θεωρία σου!

Γίναμε όλοι ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας!

B)

ΚΑι ακριβώς επειδή τα σηκώνει ψηλά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αλλαγές.

Ξαφνικά οι συνήθειες αιώνων και η φυσική επιταγή έγιναν μακρύ και κοντό και τα νεοπλασαρισμένα καπρίτσια νόμος και μη αμφισβητούμενο δεδομένο??? Ας γελάσ:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:cool::mrgreen:ω φωναχτά!!!!

Δημοσ.
...είπε: "Προτιμώ να δω τα παιδιά μου στην κάσα (το γνωστό έπιπλο), παρά να μάθω πως είναι gay".

Προφανώς ήταν πολύ επηρεασμένος από το ...πατρικό ένστικτο!

B)

Ενω 2 gay αντρες,

θα εχουν περισσοτερο ανεπτυγμενο το ...πατρικο τους ενστικτο.

...το ποιοοοό?? :P

Καθε πασα και αυτογκολ... :rolleyes:

Το αιτημα για υιοθεσια, το μονο που επιτυγχανει

ειναι να αποδυναμωνει τις πιθανοτητες για το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης

και να απομακρυνει την κοινη γνωμη.

Αυτο εγινε τις προηγουμενες μερες,

και να τα αποτελεσματα...

Δημοσ.

Η Κυβερνητική Επιτροπή ενέκρινε ομοφώνως την Τετάρτη τη ρύθμιση για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, καθώς και μία σειρά άλλων θεμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, μεταξύ των οποίων η αυστηροποίηση των διατάξεων για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.

Όπως είπε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής ο υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης, η εισήγησή του για το Σύμφωνο Συμβίωσης δεν αφορούσε τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθώς επιδίωξη ήταν να υπάρξει απόλυτη συστοιχία του συμφώνου με το θεσμό του γάμου.

Μεταξύ των ρυθμίσεων που εγκρίθηκαν είναι και η ρύθμιση να εκδίδεται το αυτόματο διαζύγιο σε δύο από τα τέσσερα χρόνια που ισχύει σήμερα. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Siemens, ο υπουργός ανέφερε ότι δεν έγινε συζήτηση και πρόσθεσε: «Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

* Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος απάντησε αρνητικά όταν ρωτήθηκε αν στην Κυβερνητική συζητήθηκε και το θέμα της δημιουργίας νέων Εφετείων, γι΄αυτό δε καθ' αυτό το θέμα δήλωσε πως το γνωρίζει και δεν έχει κάτι περισσότερο.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=909171&lngDtrID=244

Δημοσ.

ρε σεις ,ξέρετε τι έχω καταλάβει?

μόνο και μόνο για να πάτε κόντρα στον τζιμάρα λέτε μ@λακίες.

όχι ότι και ο τζιμαρας δεν λέει αρκετές από αυτές…

τεσπα

αγόρι μου Μπίλι …

μπορούν 2 μπαμπάδες να μεγαλώσουν σωστά και υπεύθυνα ένα παιδί?

και τι θα γίνει με τους τσιγγάνους που θα αρχίσουν να πουλάνε παιδιά?

άντε μετά να βρεις στην αγορά φτηνό χαλί

τα κους λουσιφερ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...