Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας το δούμε από μια άλλη οπτική γωνία.

Αν απελευθερωθεί η κοινωνία μας από ταμπού αυτού του είδους δεν θα λιγοστέψουμε εμείς οι στρεητ?

Και πως θα σας φαινόταν αν π.χ. για κάθε άντρα αντιστοιχούσαν 2 γυναίκες?

Γιααα σκεφτείτε το… ;)

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οχι, αμα απελευθερωθει δε θα εχουμε αυξανομενο αριθμο gays επειδη δεν θα ειναι ''πολυ yo και της μοδας''...

Αλλα σωστη σκεψη ;) :P

Δημοσ.

Πρέπει να καθαρίζει κύριε η ήρα απ το στάρι.

Ο γάμος ομοφυλοφίλων πρέπει να είναι επιβεβλημένος…

Δηλαδή πως την έχουνε δει? … οι ομοφυλόφιλοι να πηγαίνουν και με άντρες και με γυναίκες και να κάνουν ότι τους γουστάρει? Και μας δλδ που μας αρέσουν μόνο οι γυναίκες τι θα κάνουμε?

Δημοσ.
Δεν έχω πρόβλημα με τους gay - τους μαύρους - τις γυναίκες - τους μουσουλμάνους - τους ξένους

ΑΛΛΑ... :-)

Κατά το "εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτός είναι σκυλάραπας" :-)

Δημοσ.
Μην παραποιείς τα γραφόμενά μου γιατί έτσι σε βολεύει! :mad:

1)Αναφέρθηκα τι προβλέπει νόμος σχετικά με τη ΔΙΓΑΜΙΑ - όχι με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σου επαναλαμβάνω ότι ο νόμος δεν απαγορεύει κάτι σχετικά με το γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Και στη Δημοκρατία, ό,τι δεν απαγορεύεται επιτρέπεται.

2)Πιθανόν να έχεις δίκιο. Ο τότε νομοθέτης δεν φαντάστηκε ότι η Καίτη δεν θα θελήσει να παντρευτεί τον Αγησίλαο αλλά την Μαρία. Γι'αυτό δεν προέβλεψε ρητή αναφορά "ο γάμος τελείται μεταξύ ανδρός και γυναικός". Το ζήτημα είναι ότι δεν απαγορεύεται από το νόμο. Καλώς ή κακώς. Από αβλεψία ή μη. Δεν εξετάζω γιατί δεν απαγορεύεται. Ως νομικός, καταγράφω τι υπάρχει.

3)Όχι, δεν είναι αυτό.

Το δίκαιο και το σωστό, αν το δεις αντικειμενικά, είναι αυτό που ορίζεται ως συνισταμένη της κοινής λογικής. Σκέτα. Γιατί αν ακολουθούσαμε τους κοινωνικούς θεσμούς μιας εποχής και μέναμε σε αυτούς, όπως υποστηρίζεις, τότε θα είχαμε ακόμα σκλάβους, θα την "πέφταμε" στις γυναίκες με τα ρόπαλα και θα σκοτώναμε όποιον πίστευε κάτι διαφορετικό από εμάς.

Ευτυχώς έχουμε προοδεύσει από την εποχή των σπηλαίων ή έστω του Μεσαίωνα...

.

1)Τουλάχιστον εγώτόσο καιρό μιλάω για το τι είναι σωστό, όχι νομικά αποδεκτό. Δε με ενδιαφέρει ο νόμος του σήμερα όταν αύριο μπορεί να αλλάξει. Με τη λογική σου , όταν στην Αμερική απαγορευόταν οι μαύροι να ψηφίζουν, ήταν σωστό επειδή το έλεγε ο νόμος!!

2)Δες το 1)

3)Αλήθεια? Πήγαινε στους λαούς του 1000πχ και επέβαλε δημοκρατία. Σε μια ημέρα θα έχει καταστραφεί το κράτος!!! Πόσο μάλλον να μπορούν και οι τότε γυναίκες να ψηφίζουν και να κυβερνούν!

Η ιστορία από την άλλη μας δίδαξε ότι "σωστό" στη λειτουργία ενός έθνους είναι η συνισταμένη της λογικής με το εκάστοτε κοινωνικό περιβέλλον, όπου η βαρύτητα του κάθε παράγοντα απλά καθορίζει το ρυθμό εξέλιξης! Όποιος έχει διοικήσει 5 άτομα μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αυτό. Στον άνθρωπο δεν μπορείς να του αλλάξεις με τη λογική συνήθειες από τη γέννησή του. Το τι είναι σωστό με την απόλυτα καθαρή λογική έχει διαφορά από το τι μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ομάδα ατόμων!!

Τα μαθηματικά από μόνα τους και η κοινωνία από μόνη της δεν προσφέρουν εξέλιξη!!

Ας το δούμε από μια άλλη οπτική γωνία.

Αν απελευθερωθεί η κοινωνία μας από ταμπού αυτού του είδους δεν θα λιγοστέψουμε εμείς οι στρεητ?

Και πως θα σας φαινόταν αν π.χ. για κάθε άντρα αντιστοιχούσαν 2 γυναίκες?

Γιααα σκεφτείτε το… ;)

+100

Δημοσ.

Νομίζω πως όποιος συμφωνεί με τον τζιμάρα καλό θα ήταν να του κάνει λίγο πλάτες με κανένα ποστ γιατί αν είναι σε ντουέτο μόνο με τον χιούστον, θα στερέψει η θέληση για ρηπλάη σε τέτοια ποστς.

Δημοσ.

Αν και για τους ίδιους δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι διαβάζουν τα ποστ στα οποία απαντάνε,

...για όοοολους τους υπόλοιπους χρήστες, στοιχηματίζω το στεφάνι μου με το Μπάμπη ότι, 60 σελίδες μετά, δεν μπαίνουν στον κόπο για ποστ μακρύτερο από 2 σειρές.

Δημοσ.

Συμφωνώ με την ελεύθερη συμβίωση και με τα δικαιώματα για δάνειο, σύνταξης κλπ Αλλά διαφωνώ να ονομάζεται ΓΑΜΟΣ αυτό το πράγμα.

Γιατί θέλουν να το ονομάσουν γάμο; Απλό. Για να μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά. Παιδιά όμως δε μπορούν να μεγαλώσουν σωστά αν δεν έχουν μία μάνα και ένα πατέρα στη ζωή τους.

Ναι λοιπόν στο σύμφωνο συμβίωσης και τα δικαιώματα που συνεπάγεται, ΟΧΙ όμως στο γάμο ομοφυλοφύλλων.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τη minna. Δεν εχω πρόβλημα με το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης αλλά δεν πρέπει να τους επιτρέψουν να υιοθετούν παιδιά. Είναι αδύνατον ενα παιδί να μεγαλώνει σε τέτοια οικογένεια. Δηλαδή θα πάει σχολείο και τι θα λέει; Σήμερα θα έρθουν οι μπαμπάδες μου να με πάρουν;

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν φτιάχναμε ειδικά σχολεία(σε ειδικά διαμορφωμένες πόλεις), ίσως?

Ναι και κλουβιά για να τους βάζουμε μέσα!

:mad:

Δημοσ.

Αυτό θα ήταν ρατσιστικό!

...γι'αυτό πρότεινα τις δικές του πόλεις, όπου θα μπορούν ελεύθερα να κάνουν τις πομπές τους.

Αλλά, αλήθεια, δεν έπιασες την ειρωνία του ποστ για το επιχείρημα της αποπάνω????

Ίσως χρειαζόταν ένα :P...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό θα ήταν ρατσιστικό!

...γι'αυτό πρότεινα τις δικές του πόλεις, όπου θα μπορούν ελεύθερα να κάνουν τις πομπές τους.

Αλλά, αλήθεια, δεν έπιασες την ειρωνία του ποστ για το επιχείρημα της αποπάνω????

Ίσως χρειαζόταν ένα :P...

Ναι προτείνω η πρώτη πόλη να είναι η Μύκονος που θα μετατραπεί σε κάτι σαν την ...Μακρόνησο ένα πράγμα!

B) (τώρα έβαλα το σωστό εικονίδιο)

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχουν (συγκεκριμενοι) homo και εχουν απαιτουν γαμους, υιοθεσιες, κ.α.

εχω γνωρισει παιδια που ειναι gay και δεν τους ειδα να καιγονται και για ολα αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...