Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(...) αλλά αν πάει ο κουφός να ζητήσει άδεια πιλότου,δεν θα του την έδινα.

Φίλος , ο κουφός μπορεί να πετάξει , δεν είμαι σίγουρος για τον τυφλό όμως ....

Δημοσ.

Ναι,αλλα εσυ ο ιδιος ξεχωριζεις εναν ανθρωπο απο εναν ομοφυλοφιλο.γιατι οπου ανθρωπος=δικαιωμα γαμου και εξασφαλιση ενω ομοφυλοφιλος=μοναξια,αβεβαιοτητα για το μελλον.

Να παντρευτώ 2 γυναίκες και όταν πεθάνω να πάρουν και οι δύο σύνταξη??

αν απο την αλλη παντρευτεις δυο γυναικες σημαινει απλα οτι εισαι παρανομος.και η διγαμια διωκεται.και λογικο ειναι αν χωρισεις την μια,την συνταξη την παιρνει εκεινη που σε αντεξε περισσοτερο.

και σε παρακαλω σταματα να πιστευεις οτι υπερεχεις απο γκει.και αν καποιος ειναι κουφος εισαι εσυ που δεν ακους ολους αυτους που λενε για την εξελιξη των πραγματων.φοβαμαι οτι το επομενο που θα ακουσω απο σενα ειναι οτι κακως εχουν ψηφο οι γυναικες

Δημοσ.

Σαφέστατα. Άκου ψήφο... και πού ξέρουμε δηλαδή εμείς ότι δεν πάει η άλλη με περίοδο να ψηφίσει και κατά πόσο η ψήφος τους επηρρεάζεται από τις ορμόνες; Σπίτι, κουζίνα, σφουγγάρισμα, μανταλάκια και πολύ τους είναι. ε τζιμάρα; καλά τα λέω;

Αλλά και πάλι χρειάζεται ένα δυνατό αρσενικό να τις βοηθάει με το ΒΑΡΟΣ της μπουγάδας.

Πάω εγώ τώρα, έχω να σιδερώσω. Αλήθεια τζιμάρα, εσύ σιδερώνεις; ή είναι αδερφίστικα πράγματα αυτά;

• Super Moderators
Δημοσ.
Σας παραπέμπω στη Θεία Κωμωδία, Canto III, γραμμή ΙΧ.

Διευκρινιστικά, μιλάμε για το Πρώτο Βιβλίο (Inferno, Κόλαση, Prima Cantica) και στην εκδοχή που μας παραπέμπει ο διαχειριστής μας (και είναι η διασημότερη πολλών) μιλάμε για τη μετάφραση στα Aγγλικά του John Ciardi

Δημοσ.
Οι σεξουαλικές ορέξεις δεν περιλαμβάνονται στο όρο καταπίεση όσο το 90% του πλανήτη πεινάει!!! Όταν κάποτε ο κόσμος δε θα χρειάζεται να δουλέψει , όταν θα έχουμε άπειρη ενέργεια, όταν δε θα υπάρχουν αρρώστιες τότε θα ασχοληθώ με το χούι των gay, μετά χαράς. ΤΟΤΕ θα έχω την πολυτέλεια. Σήμερα αδιαφορώ να φέρω να πάνω κάτω σε μια κοινωνία γι τέτοιο λόγο.

O ποιητης εδω μας περιγραφει πως οταν ο κοσμος φτασει το επιπεδο της ουτοπιας και του παραδεισου, δηλαδη ΠΟΤΕ, τοτε θα ασχοληθει με τους gay μετα χαρας, λες και του το ζητησε κανενας gay αυτο.

Στη συνεχεια διευκρινιζει πως τοτε θα εχει την πολυτελεια, τωρα δε προλαβαινει γιατι αγωνιζεται να φτασει το κοσμο στο επιπεδο ουτοπιας που προανεφερε. Κατα τη γνωμη του ''Οι σεξουαλικές ορέξεις δεν περιλαμβάνονται στο όρο καταπίεση όσο το 90% του πλανήτη πεινάει'', δηλαδη προσπαθωντας να λυσει το προβλημα της πεινας παγκοσμιως εχει αποποιηθει τις ιδιες του τις σεξουαλικες αναγκες! Αξιοθαυμαστο πραγματικα!

"Καλύτερος" από ένα ομοφυλόφυλο είμαι με την ένοια ότι είμαι "καλύτερος" από ένα άνθρωπο με πχ κουφό. Το "καλύτερος" για εμένα βέβαια ΔΕΝ σημαίνει σπουδαιότερος, ούτε με περισσότερα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο ''Καλυτερος'' απο τους ''με π.χ κουφο''(?) και τους ''πρωτα τους θεωρω ανθρωπους'' και μετα σκ@τοπ0ysτρ3ς του κερατα, strikes again!

Βεβαια μας διευκρινιζει ο ''Καλυτερος'' οτι, "καλύτερος" για εμένα βέβαια ΔΕΝ σημαίνει σπουδαιότερος, ούτε με περισσότερα ανθρώπινα δικαιώματα.'', εννοει σε επιπεδο πρωταθλητισμου δηλαδη. βγαζει πιο γρηγορα πασιετζες, φτυνει και ουρει πιο μακρια, παιζει pro και μετα απο ολα αυτα βρισκει χρονο να καλλιεργει και το πνευμα του φτανωντας το σε δυσθεωρητα υψη!

Δημοσ.
Σαφέστατα. Άκου ψήφο... και πού ξέρουμε δηλαδή εμείς ότι δεν πάει η άλλη με περίοδο να ψηφίσει και κατά πόσο η ψήφος τους επηρρεάζεται από τις ορμόνες; Σπίτι, κουζίνα, σφουγγάρισμα, μανταλάκια και πολύ τους είναι. ε τζιμάρα; καλά τα λέω;

Αλλά και πάλι χρειάζεται ένα δυνατό αρσενικό να τις βοηθάει με το ΒΑΡΟΣ της μπουγάδας.

Πάω εγώ τώρα, έχω να σιδερώσω. Αλήθεια τζιμάρα, εσύ σιδερώνεις; ή είναι αδερφίστικα πράγματα αυτά;

Λοιπόν άκουσε να δεις …παίρνει μια τηλ στην εκπομπή της Ράνια Θρασκιά και λέει τα φοράει στον άντρα της γιατί το τραβάει ο οργανισμός του.

-τιιιιιιιιι?

- ναι ρε παιδί μου , δεν είναι σαν τους άλλους τους άντρες , να θυμώσει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, να νευριάσει, να μου ρίξει ένα μπινελίκι… είναι πολύ ήσυχος πολύ ευγενικός, δεν με καταπιέζει, με σέβεται και με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού,,,,,,,, αλλά το κέρατο το τραβάει ο οργανισμός του.

- ο άλλος ?

- νταξ , καλός είναι, δεν θέλω να τον χάσω, είμαι πολύ ερωτευμένη, του κάνω όλα τα χατίρια…πασά τον έχω , ότι πει αυτός ότι πει αυτός… και τώρα που μιλάω φοβάμαι μη με καταλάβει και μου δώσει σουτ, αλλά εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη με την πάρτη του .

Το λοιπόν:

Σίδερα, πλυντήρια, ταψιά, μ@λακίες, είναι γυναικείες δουλειές . -

Δημοσ.
Λοιπόν άκουσε να δεις …παίρνει μια τηλ στην εκπομπή της Ράνια Θρασκιά και λέει τα φοράει στον άντρα της γιατί το τραβάει ο οργανισμός του.

-τιιιιιιιιι?

- ναι ρε παιδί μου , δεν είναι σαν τους άλλους τους άντρες , να θυμώσει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, να νευριάσει, να μου ρίξει ένα μπινελίκι… είναι πολύ ήσυχος πολύ ευγενικός, δεν με καταπιέζει, με σέβεται και με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού,,,,,,,, αλλά το κέρατο το τραβάει ο οργανισμός του.

- ο άλλος ?

- νταξ , καλός είναι, δεν θέλω να τον χάσω, είμαι πολύ ερωτευμένη, του κάνω όλα τα χατίρια…πασά τον έχω , ότι πει αυτός ότι πει αυτός… και τώρα που μιλάω φοβάμαι μη με καταλάβει και μου δώσει σουτ, αλλά εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη με την πάρτη του .

Το λοιπόν:

Σίδερα, πλυντήρια, ταψιά, μ@λακίες, είναι γυναικείες δουλειές . -

Λίγο ακραία η περίπτωση σου αλλά δυστυχώς υπάρχουν ορισμένες γυναίκες (ή γκει για να να είμαστε ον-τοπικ :P) που τους αρέσει να νιώθουν κατώτερες και υποτακτικές απέναντι στον άντρα και τον θέλουν για ρόλο σεκιουριτι-σωφερ-πιστωτικής κάρτας.

Δημοσ.
Διευκρινιστικά, μιλάμε για το Πρώτο Βιβλίο (Inferno, Κόλαση, Prima Cantica) και στην εκδοχή που μας παραπέμπει ο διαχειριστής μας (και είναι η διασημότερη πολλών) μιλάμε για τη μετάφραση στα Aγγλικά του John Ciardi

Η αλήθεια είναι πως έψαχνα για την μετάφραση "All hope abandon, ye who enter here" καθώς την προτιμώ, αλλά.

Δημοσ.

Στο θεμα της υιοθεσιας που αναφερθηκε πιο πριν ειμαι κατα. Οχι γιατι θα εχει προβλημα το παδι απο τους οφυλοφυλους γονεις, αλλα επειδη θα εχει προβλημα απο το ετεροφυλοφυλο περιβαλλον. (1000%).

Αλλα διαβαζοντας κατι σαν και αυτο http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/334902/Article.aspx

αναρωτιεμαι....

Δημοσ.
Ναι,αλλα εσυ ο ιδιος ξεχωριζεις εναν ανθρωπο απο εναν ομοφυλοφιλο.γιατι οπου ανθρωπος=δικαιωμα γαμου και εξασφαλιση ενω ομοφυλοφιλος=μοναξια,αβεβαιοτητα για το μελλον.

αν απο την αλλη παντρευτεις δυο γυναικες σημαινει απλα οτι εισαι παρανομος.και η διγαμια διωκεται.και λογικο ειναι αν χωρισεις την μια,την συνταξη την παιρνει εκεινη που σε αντεξε περισσοτερο.

και σε παρακαλω σταματα να πιστευεις οτι υπερεχεις απο γκει.και αν καποιος ειναι κουφος εισαι εσυ που δεν ακους ολους αυτους που λενε για την εξελιξη των πραγματων.φοβαμαι οτι το επομενο που θα ακουσω απο σενα ειναι οτι κακως εχουν ψηφο οι γυναικες

Εδώ παρουσιάζεις το γάμο σαν ανθρώπινο δικαίωμα. Μα και ο ομοφυλόφυλος έχει δικαίωμα γάμου και μάλιστα παντρέυεται. Ωστόσο δεν ξέρουμε αν έχουν το δικαίωμα να έχουν και παιδί! Όσον αφορά την εξασφάλιση, είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Life is bitch. Νο funding for gays YET.

Eγώ δεν έχω πρόβλημα με το να συμβιώνουν οι gays. Έχω πρόβλημα σε όσα ακολουθούν, όπως τα οικονομικά και ΚΥΡΙΩΣ το παιδί.

Δημοσ.
O ποιητης εδω μας περιγραφει πως οταν ο κοσμος φτασει το επιπεδο της ουτοπιας και του παραδεισου, δηλαδη ΠΟΤΕ, τοτε θα ασχοληθει με τους gay μετα χαρας, λες και του το ζητησε κανενας gay αυτο.

Ακριβώς, με πιάνεις μου φαίνεται!!! Αυτό που ενοώ είναι πως οι σεξουαλικές ορέξεις του καθενός με αφήνουν αδιάφορο μπροστά στα σημαντικότερα προβλήματα που πρέπει να λυθούν, όπως πχ η προστασία της άγαμης μητέρας.

Λίγο ακραία η περίπτωση σου αλλά δυστυχώς υπάρχουν ορισμένες γυναίκες (ή γκει για να να είμαστε ον-τοπικ :P) που τους αρέσει να νιώθουν κατώτερες και υποτακτικές απέναντι στον άντρα και τον θέλουν για ρόλο σεκιουριτι-σωφερ-πιστωτικής κάρτας.

Μάλλον προς την πιστωτική πήγαινε, για το υποτακτικές άστο!!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...