Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι ένα ζευγάρι, ένας άντρας και μία γυναίκα, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται όπως οι ομοφυλόφιλοι τώρα.

Δεν πας καλά. Αυτό που αρνείσαι να δεις είναι ότι gay ή straight όλοι άνθρωποι είμαστε και πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα είτε το θες είτε όχι. Άντε γύρνα στη σπηλιά σου, η γυναίκα σου περιμένει.

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε εμένα.

Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι τα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι ομοφυλόφιλοι, και στο κάτω κάτω και με τους ομοφυλόφιλους δεν έχω πρόβλημα εφόσον δεν με παρενοχλούν σεξουαλικά.

Έχουμε ίδια δικαιώματα, αλλά κάποιος που καλείται με ένα ή δύο μισθούς (αν εργάζεται και η γυναίκα του) να μεγαλώσει και τα παιδιά του, δεν νομίζεις ότι δικαιούται να έχει καλύτερη αντιπετώπιση από το κράτος σε σχέση με άλλους που εργάζονται για την πάρτυ τους;

Υ.Γ. Γυναίκα δεν έχω ακόμα, τώρα πήγα στρατό (ναυτικό).

Υ.Γ.2 Στην σπηλιά δεν μου έχουν βάλει ακόμα ADSL οπότε δεν το κουνάω από εδώ.

Δημοσ.
Χμ οκ! Σωστό δηλαδή είναι να προσποιούνται ότι είναι μια χαρά για να ικανοποιήσουν κάποιους σαν κι εσένα! Θεωρείς δηλαδή φυσιολογικό ένας ομοφυλόφιλος και μια ομοφυλόφιλη, να παντρευτούν για να μην τους σχολιάζουν οι υπόλοιποι και για να κάνουν παιδιά??? Θα αλλάξει σε κάτι αυτό το γεγονός πως άντρας θα γουστάρει άντρες και η γυναίκα γυναίκες??? Αυτό αγαπητέ λέγεται καταπίεση και αν εσύ το έχεις αποδεχθεί με γεια σου και χαρά σου!:-) Μην απορείς όμως μετά για τα διαζύγια και για τις κρίσεις μέσα στο γάμο!

B)

Δεν προσποιούνται. Ζουν φυσιολογικά!!!! Οι σεξουαλικές ορέξεις δεν περιλαμβάνονται στο όρο καταπίεση όσο το 90% του πλανήτη πεινάει!!! Όταν κάποτε ο κόσμος δε θα χρειάζεται να δουλέψει , όταν θα έχουμε άπειρη ενέργεια, όταν δε θα υπάρχουν αρρώστιες τότε θα ασχοληθώ με το χούι των gay, μετά χαράς. ΤΟΤΕ θα έχω την πολυτέλεια. Σήμερα αδιαφορώ να φέρω να πάνω κάτω σε μια κοινωνία γι τέτοιο λόγο. Δεν αρνούμαι το λόγο, απλά του δίνω άλλη βαρύτητα. Δε θέλω το παιδί μου να πηγαίνει στο σπίτι του κολλητού του και να βλέπει 2 μπαμπάδες. Και ο λόγος είναι πως η ομοφυλοφυλία δεν είναι μόνο γονιδιακό σφάλμα. Μπορεί να προκληθεί και από επιδράσεις του περιβάλλοντος στον ψυχικό κόσμο.

1)Πως θα ωριμάσει η κοινωνία αφού εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι δεν είσαι ώριμος κοινωνικά; Δηλαδή θα πρέπει οι άλλοι να ωριμάσουν κοινωνικά και μετά εσύ;

Κάνε το παράδειγμα αφού πιστεύεις ότι η κοινωνία είναι ανώριμη. Έτσι θα ξεκινήσει ένα πιο καλό αύριο.

Και αναφέρωμαι μόνο σε αυτό το θέμα. ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ όσα διαδραματίζωνται στην ζωή σου καθημερινά. Δες την ζωή με διαφορετικό μάτι. Ελεύθερο από προκαταλήψεις και ιδεολογικούς φασισμούς. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου.

2)Και σε τί θα πρέπει να ακολουθήσετε τις Δυτικές χώρες; Στον καπιταλισμό; Την ιδιωτική εκπαίδευση; Την ιδιωτική ασφάλιση; Την ιδιωτική περίθαλψη; Στις συντάξεις πείνας; Την αυστηρή τήρηση τον Νόμων (ΟΛΩΝ δια ροπάλου); Την απουσία της έκφρασης; Στις 20 μέρες άδεια και αυτές με πολλά προβλήματα; Στις αργίες που δεν είναι υποχρεωτικές και αν απαιτηθεί να δουλέψετε δεν συνέβει τίποτα; Την Δημοκρατία του 30% που πάνε και ψηφίζουν; Την απουσία προστασίας των προσωπικών δεδομένων; Ή την τρομερή φορολογία (που δεν υπάρχει στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό). Σε ποιές και πόσες δυτικές χώρες έχεις δει τις παροχές που δίνει το Ελληνικό Κράτος; Που έχεις δει αστυφύλακες να σε αφήνουν έτσι ενώ θα έπρεπε να τηρήσουν τους νόμους και να σου κάψουν το δίπλωμα οδήγησης ή το αυθέρετο.

1)Εγώ αυτό κάνω. Όμως δεν μπορούμε να τα θεωρούμε όλα προκαταλήψεις. Ούτε μπορούμε να απορρίψουμε κάτι τόσο άνετα όταν δεν ξέρουμε τις επιπτώσεις των και καλά μοντέρνων αλλαγών μας!!

Μη ξεχνάς ότι μερικές φορές οι προκαταλήψεις είναι η κοινωνική άμυνα του ανθρώπου απέναντι στην κοινωνική σήψη. Επίσης μη ξεχνάς ότι κάποτε ο άνθρωπος ζούσε και σε πιο απελευθερωμένες εποχές. Τι άλλαξε? Μήπως κάποιες πικρές κοινωνικές εμπειρίες?

Σήμερα θεωρείς ότι ο άνθρωπος είναι πιο ευτυχισμένος από τον άνθρωπο του 1900 που είχε πιο πολύ καταπίεση και λιγότερες ελευθερίες???

2)Στο δυτικό κόσμο βλέπεις το μέλλον των απελευθερωμένων ιδεών, όπως πχ με τους gay. Όλα εκεί οδηγούν! Σου αρέσει??? Σε ένα κοινωνικό μοντέλο δεν μπορούν να είναι όλοι ευχαριστημένοι!! Η καταπίεση του ενός είναι η ελευθερία του άλλου.

Ωστόσο οι δυτικές χώρες είναι σήμερα σε άλλο επίπεδο. Δε συνορέυουμε πια με αυτές, έρχονται από άλλες εποχές!! Εμείς είμαστε ακόμα ανθίγκανοι!

τώρα που το λές

πάντως το βρίσκω φυσιολογικό

γιατι να μην επιτρέπεται???

+++++1111111111

Δημοσ.
Κάνε όμως και ένα quote!!!

Πόσταρα ακριβώς μετά από εσένα και σε αυτό που ήθελα να απαντήσω. Δεν χρειάζεται quote.

Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι "μοντέρνα αλλαγή". Πάντα υπήρχαν απλά τους αγνοούσαν. Νομίζω ήρθε ο καιρός να σταματήσει αυτό.

Δημοσ.
Πόσταρα ακριβώς μετά από εσένα και σε αυτό που ήθελα να απαντήσω. Δεν χρειάζεται quote.

Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι "μοντέρνα αλλαγή". Πάντα υπήρχαν απλά τους αγνοούσαν. Νομίζω ήρθε ο καιρός να σταματήσει αυτό.

lol και εσύ twilights hammer? :lol:

κρίμα που είσαι alliance :-D

Δημοσ.

Ο γάμος ομοφυλόφυλων όμως είναι μοντέρνα αλλαγή, και ειδικά το να έχουν και παιδί! Θες να ζεις με το ίδιο φύλο? ?Κάνε το, δε σε ενοχλεί καθόλου. Εγώ όμως δε σε επιδοτώ από τον κρατικό μπουναμα ούτε σουτ δίνω σύνταξη επειδή εσένα σου αρέσει να κάνεις σεξ αλλιώς!!!!

Δημοσ.

επειδή αυτά που πόσταρες δεν αντιστοιχούν σε όσα είπα, κάνε quote αν θες!!

Δημοσ.
Ο γάμος ομοφυλόφυλων όμως είναι μοντέρνα αλλαγή, και ειδικά το να έχουν και παιδί! Θες να ζεις με το ίδιο φύλο? ?Κάνε το, δε σε ενοχλεί καθόλου. Εγώ όμως δε σε επιδοτώ από τον κρατικό μπουναμα ούτε σουτ δίνω σύνταξη επειδή εσένα σου αρέσει να κάνεις σεξ αλλιώς!!!!

Δεν δινεις συνταξη επειδη κανεις σεξ με γυναικες. Δινεις συνταξη επειδη πληρωνεις εισφορες και μετα το θανατο σου η συνταξη παει στο/στη συζυγο.

Ο τροπος που κανεις σεξ δεν ειναι κριτιριο συνταξης. Και αν μειωσουν τις εισφορες τους προς τα ταμεια (γιατι ουτε αυτοι θα πληρωνουν εσενα επειδη σου αρεσει να κανεις σεξ αλλιως) τοτε θα εχεις προβλημα με τη συνταξη σου.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

Δημοσ.

Πλέον δεν ξέρεις τι να πεις και γράφεις ότι σου έρχεται στο μυαλό. Δες την απάντηση του ATG.

Ειλικρινά πρέπει να σταματήσεις με αυτό το μίσος. Εγώ σταματάω εδώ γιατί δεν έχει νόημα να μιλάω με κάποιον που με μισεί.

lol και εσύ twilights hammer? :lol:

κρίμα που είσαι alliance :-D

Ναι, οι horde μας πλακώνουν :(

Δημοσ.
Πλέον δεν ξέρεις τι να πεις και γράφεις ότι σου έρχεται στο μυαλό. Δες την απάντηση του ATG.

Ειλικρινά πρέπει να σταματήσεις με αυτό το μίσος. Εγώ σταματάω εδώ γιατί δεν έχει νόημα να μιλάω με κάποιον που με μισεί.

ο τζιμάρας ενοχλείται από τους ομοφυλόφιλους

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν προσποιούνται. Ζουν φυσιολογικά!!!! Οι σεξουαλικές ορέξεις δεν περιλαμβάνονται στο όρο καταπίεση όσο το 90% του πλανήτη πεινάει!!! Όταν κάποτε ο κόσμος δε θα χρειάζεται να δουλέψει , όταν θα έχουμε άπειρη ενέργεια, όταν δε θα υπάρχουν αρρώστιες τότε θα ασχοληθώ με το χούι των gay, μετά χαράς. ΤΟΤΕ θα έχω την πολυτέλεια.

Αυτές τις θεωρίες να τις δημοσιεύσεις κάπου και να γίνεις ο νέος Φρόυντ! :devil:

Ας το δούμε λίγο ανάποδα:

Σκέψου πως είσαι εσύ που γουστάρεις γκομενάκια κλπ αλλά στην κοινωνία που ζεις, για να κάνεις οικογένεια κλπ πρέπει να παντρευτείς με άντρα! Πως θα σου φαινόταν που θα έπρεπε να κοιμάσαι με τον Βαγγέλη μόνο και μόνο γιατί κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι το φυσιολογικό???

B)

Δημοσ.
Μη ξεχνάς ότι μερικές φορές οι προκαταλήψεις είναι η κοινωνική άμυνα του ανθρώπου απέναντι στην κοινωνική σήψη. Επίσης μη ξεχνάς ότι κάποτε ο άνθρωπος ζούσε και σε πιο απελευθερωμένες εποχές. Τι άλλαξε? Μήπως κάποιες πικρές κοινωνικές εμπειρίες?

Σήμερα θεωρείς ότι ο άνθρωπος είναι πιο ευτυχισμένος από τον άνθρωπο του 1900 που είχε πιο πολύ καταπίεση και λιγότερες ελευθερίες???

2)Στο δυτικό κόσμο βλέπεις το μέλλον των απελευθερωμένων ιδεών, όπως πχ με τους gay. Όλα εκεί οδηγούν! Σου αρέσει??? Σε ένα κοινωνικό μοντέλο δεν μπορούν να είναι όλοι ευχαριστημένοι!! Η καταπίεση του ενός είναι η ελευθερία του άλλου.

Ωστόσο οι δυτικές χώρες είναι σήμερα σε άλλο επίπεδο. Δε συνορέυουμε πια με αυτές, έρχονται από άλλες εποχές!!

Σχετικά με την ιστορία υπήρχαν απελευθερωμένες εποχές. Ο αρχαίος κόσμος (και αναφέρωμαι στή την μεσόγειο), δεν είχε ρατσισμό εκτός από μια μικρή περιοχή στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Η τεχνολογία προόδευε, επιστήμες όπως η Ιατρική ήταν στον απόγειο, το να πιστεύεις σε άλλο Θεό/Θρησκεία, δεν ηταν πρόβλημα, αρκεί να μην ήσουν ενάντια στην κοινωνική δομή (κάτι μου θυμίζει). Το να είσαι Πέρσης, Έλληνας, Αιγύπτιος, Ρωμαίος, Νουμίδας, δεν είχε καμμιά σχέση με αυτό που εσύ είσαι.

Σε έβλεπαν σαν ίσο άτομο. Μέχρις ότου η έλευση του Χριστιανισμού, έφερε τον ρατσισμό (ο οποίος υπήρχε στα αντίστοιχα διδάγματα της Ιουδαϊκής Θρησκείας) και δια ροπάλου έστειλε την Ανθρωπότητα στον Μεσαίωνα. Γιατί λέγονται Dark Ages και Μεσαίωνας; Με την δική σου λογική θα έπρεπε να λέγονται Χρυσή Εποχή.

Και φυσικά ναι ο σημερινός ανθρωπος είναι πολύ καλύτερα από αυτόν του 1900. Που δούλευε 20 ώρες την ημέρα, σε άθλιες συνθήκες χωρίς λεφτά, χωρίς περίθαλψη, χωρίς σύνταξη και χωρίς παιδεία. Πολύ καλύτερα και από τον άνθρωπο του 1970 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά με το (2) εσύ είπες ότι πρώτα θα πρέπει να "φτάσουμε" τους Δυτικούς και μετά να επιτρέψουμε την αποδοχή των ομοφυλοφίλων. Και εγώ απλα σε ρωτάω σε ποιό τομέα θα πρέπει να γίνει αυτό.

Και μην λες ότι θα πρέπει να λυθούν τα παγκόσμια προβλήματα για να ωριμάσεις κοινωνικά. Εσύ τι κάνεις επ αυτού; Γιατί δεν πας εθελοντικά στις διάφορες αποστολές βοήθειας στην Αφρική και Ασία για να βοηθήσεις ώστε να λύθουν τα προβλήματα;

Δημοσ.
Δεν δινεις συνταξη επειδη κανεις σεξ με γυναικες. Δινεις συνταξη επειδη πληρωνεις εισφορες και μετα το θανατο σου η συνταξη παει στο/στη συζυγο.

Ο τροπος που κανεις σεξ δεν ειναι κριτήριο συνταξης. Και αν μειωσουν τις εισφορες τους προς τα ταμεια (γιατι ουτε αυτοι θα πληρωνουν εσενα επειδη σου αρεσει να κανεις σεξ αλλιως) τοτε θα εχεις προβλημα με τη συνταξη σου.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

Ωραία, τώρα όποιος δεν παντρευτεί στη ζωή του έχει μια ωραία λύση να πάρει σύνταξη!!Εγώ πάντως θα το έκανα όπως και κάθε Ελληνάρας;)

Επιμένω στο ότι τα λεφτά που θα πήγαιναν από το κράτος για σύνταξη σε ένα gay θα προτιμούσα να πήγαιναν σε μια μητέρα. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στους υψηλούς κύκλους βέβαια!! Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα στην Ελλάδα, διαφωνώ κάθετα οποιαδήποτε χρηματοδότηση προς gay.

ο τζιμάρας ενοχλείται από τους ομοφυλόφιλους

Ο τζιμάρας ενοχλείται να ασχολούμαστε με λαλακίες σαν κοινωνία, όταν τρέχουν χιλιάδες σημαντικότερα προβλήματα!!!

Αυτές τις θεωρίες να τις δημοσιεύσεις κάπου και να γίνεις ο νέος Φρόυντ! :devil:

Ας το δούμε λίγο ανάποδα:

Σκέψου πως είσαι εσύ που γουστάρεις γκομενάκια κλπ αλλά στην κοινωνία που ζεις, για να κάνεις οικογένεια κλπ πρέπει να παντρευτείς με άντρα! Πως θα σου φαινόταν που θα έπρεπε να κοιμάσαι με τον Βαγγέλη μόνο και μόνο γιατί κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι το φυσιολογικό???

B)

Αν η φύση ΚΑΙ η κοινωνία που ζω επιβάλει ένα πρότυπο που δεν έχει αμφισβητηθεί από ΚΑΜΙΑ κοινωνία ιστορικά, τότε θα έριχνα τη μύτη μου κάτω και θα κατανοούσα ότι είμαι διαφορετικός. Θα προσπαθούσα να βρω μια υπερήφανη λύση δίχως να προκαλώ τους άλλους δίπλα μου, μέχρι να ξημερώσει η ημέρα που αυτοί θα αισθάνονται άνετα μαζί μου και πια δεν θα προκαλώ. Όταν όμως γύρω μου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουμε γεμίσει gay και ειδικά στους χώρους τέχνης ζουν και βασιλεύουν, συνδέοντάς την ιδιαιτερότητάς του με τη σαπίλα, τότε ο αγώνας μου θα επικεντρωνόταν στο πως θα προβάλω σωστά την εικόνα μου και όχι στο να κατηγορήσω τους άλλους , για το ότι δεν μπορούν να με καταλάβουν, αποδεκτούν και χρηματοδοτήσουν!!!!

Με την ίδια ένοια είπαμε, γιατί το κράτος να μην αποδέχεται το γάμο 3 ανθρώπων???Δεν μου απαντήσατε σε αυτό!!!!:-):-):-)

Σχετικά με την ιστορία υπήρχαν απελευθερωμένες εποχές. Ο αρχαίος κόσμος (και αναφέρωμαι στή την μεσόγειο), δεν είχε ρατσισμό εκτός από μια μικρή περιοχή στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Η τεχνολογία προόδευε, επιστήμες όπως η Ιατρική ήταν στον απόγειο, το να πιστεύεις σε άλλο Θεό/Θρησκεία, δεν ηταν πρόβλημα, αρκεί να μην ήσουν ενάντια στην κοινωνική δομή (κάτι μου θυμίζει). Το να είσαι Πέρσης, Έλληνας, Αιγύπτιος, Ρωμαίος, Νουμίδας, δεν είχε καμμιά σχέση με αυτό που εσύ είσαι.

Σε έβλεπαν σαν ίσο άτομο. Μέχρις ότου η έλευση του Χριστιανισμού, έφερε τον ρατσισμό (ο οποίος υπήρχε στα αντίστοιχα διδάγματα της Ιουδαϊκής Θρησκείας) και δια ροπάλου έστειλε την Ανθρωπότητα στον Μεσαίωνα. Γιατί λέγονται Dark Ages και Μεσαίωνας; Με την δική σου λογική θα έπρεπε να λέγονται Χρυσή Εποχή.

Και φυσικά ναι ο σημερινός ανθρωπος είναι πολύ καλύτερα από αυτόν του 1900. Που δούλευε 20 ώρες την ημέρα, σε άθλιες συνθήκες χωρίς λεφτά, χωρίς περίθαλψη, χωρίς σύνταξη και χωρίς παιδεία. Πολύ καλύτερα και από τον άνθρωπο του 1970 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά με το (2) εσύ είπες ότι πρώτα θα πρέπει να "φτάσουμε" τους Δυτικούς και μετά να επιτρέψουμε την αποδοχή των ομοφυλοφίλων. Και εγώ απλα σε ρωτάω σε ποιό τομέα θα πρέπει να γίνει αυτό.

Και μην λες ότι θα πρέπει να λυθούν τα παγκόσμια προβλήματα για να ωριμάσεις κοινωνικά. Εσύ τι κάνεις επ αυτού; Γιατί δεν πας εθελοντικά στις διάφορες αποστολές βοήθειας στην Αφρική και Ασία για να βοηθήσεις ώστε να λύθουν τα προβλήματα;

Κοίτα και πιο παλιά!! Δες απλές φυλές αγαθές!! Δες πριν από 2000 χρόνια. ακόμα και στην ιστοριούλα της βίβλου για τα σόδωμα, που μπορεί απλά να είναι μύθος, υπάρχει η ιδέα ότι οι πολλές ελευθερίες οδήγησαν σε σήψη και με το θεό θα τρομάξουμε τον άνθρωπο για να μην το ξανακάνει!!!!

Ο τομέας που πρέπει να φτάσουμε τους ξένους είναι η παιδεία, η οργάνωση, η δημοκρατία, η νομοθεσία, η εφαρμογή νομοθεσίας και γενικά η εξέλιξη. Από τους ξένους πρέπει να πάρουμε τα καλά ,όχι μόνο ότι μας συμφέρει!! Όπως κατάλαβες δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αλλά με τους Έλληνες gay!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...