Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια δημοκρατική χώρα αν κάτι δεν απαγορεύεται ρητά από τους Νόμους, επιτρέπεται.

Σε μια σοβιετικού τύπου διακυβέρνηση αν κάτι δεν επιτρέπεται ρητά από τους Νόμους, απαγορεύεται.

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην ουσία δεν ειναι..γάμος. Είναι μια πολιτική ένωση με νομικές προεκτάσεις και τίποτα άλλο, απο εκει και πέρα είναι ενήλικες και αποφασίζουν αν ενωθούν και να ζήσουν μαζί άσχετα αν μετά σε όλα αυτά προεκτέινουμε και τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ανθρώπων. Επομένως το θέμα ειναι περισσότερο νομικό και πολιτικό και τίποτα περισσότερο. Φυσικά αφορά και τα δικαιώματα μεταξύ τους αλλά και απέναντι στην κοινωνία. Γάμος με την ευρεία έννοια μπορει να συμβεί μόνο μεταξύ των 2 φύλων για την απόκτηση οικογένειας.

Εμένα πάντως δε με ρώτησε κανείς αν θέλω να πληρώνω τους φόρους που θα γλιτώνουν οι gay. Προτιμώ να δώσει τα λεφτά το κράτος σε πολύτεκνες οικογένειες και να αφήσουμε τις λαλακίες!!!

Η ειδηση εχει κανει το γυρω του κοσμου. Σημερα ειναι σε πολλες σελιδες, οπως Herald Tribune, BBC, http://www.news.com.au κα.

Παντως αναφερουν οτι υπαρχει προβλημα, οτι στη σημερινη Ελλαδα υπαρχει ρατσιμος σε σχεση με την αρχαια Ελλαδα και οτι επιβληθηκε στο Mega προστιμο γιατι εδειξε gay φιλι.

Ναι, στην Ελλάδα είμαστε βαρβάτοι άντρες τι να κάνουμε. Θα μας κάνουν τώρα μάθημα κοινωνίας οι οικογενειοδυαλίστρες δυτικές χώρες του one chiled per person!!!Ρε ουστ!!!

Σε μια δημοκρατική χώρα αν κάτι δεν απαγορεύεται ρητά από τους Νόμους, επιτρέπεται.

Σε μια σοβιετικού τύπου διακυβέρνηση αν κάτι δεν επιτρέπεται ρητά από τους Νόμους, απαγορεύεται.

Σε μια δημοκρατία, σημαντικές κοινωνικές αποφάσεις που αφορούν όλους μας και δεν επιρρεάζουν κυβερνητικό πρόγραμμα, παίρνονται με δημοψήφισμα;)

Δημοσ.
Παντως το χερακι τους το εβαλαν και τα Ελληνικα καναλια. Πολωσαν το κλιμα οσο δεν παιρνει για ανεβει η τηλεθεαση.

Πχ Τατιανα βαζεις Χατζηστεφανου-Πλευρη-Ιερεας >90 να μιλησουν? Δηλαδη τι πιθανοτητες εχεις να μην γινει μπαμ?

Πάντα αυτό δεν κάνουν? Όλα γίνονται για τα νούμερα.

Αν και δεν έχω δει ειδήσεις οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πιστεύω ότι θα βγεί κάποιος νόμος που θα το απαγορεύει.

Δημοσ.
Εμένα πάντως δε με ρώτησε κανείς αν θέλω να πληρώνω τους φόρους που θα γλιτώνουν οι gay. Προτιμώ να δώσει τα λεφτά το κράτος σε πολύτεκνες οικογένειες και να αφήσουμε τις λαλακίες!!!

H λογική των φοροαπαλλαγών είναι να βοηθήσει το ζευγάρι να κάνει οικογένεια.

Με αυτό το σκεπτικό νομίζω ότι τα ζευγάρια ομοφιλόφιλων δεν πρέπει να δικαιούνται φοροαπαλλαγές, καθώς δεν πρόκειται υπό τις παρούσες συνθήκες να αποκτήσουν παιδιά. Μην πω ότι θα έπρεπε οι φοροαπαλλαγές να μην ισχύουν και για τα άτεκνα ετερόφυλα ζευγάρια.

Το κόστος της κατοικίας και μόνο που μοιράζεται στα δύο είναι από μόνο του μια διευκόλυνση για τα ζευγάρια χωρίς παιδιά.

Δημοσ.
H λογική των φοροαπαλλαγών είναι να βοηθήσει το ζευγάρι να κάνει οικογένεια.

Με αυτό το σκεπτικό νομίζω ότι τα ζευγάρια ομοφιλόφιλων δεν πρέπει να δικαιούνται φοροαπαλλαγές, καθώς δεν πρόκειται υπό τις παρούσες συνθήκες να αποκτήσουν παιδιά. Μην πω ότι θα έπρεπε οι φοροαπαλλαγές να μην ισχύουν και για τα άτεκνα ετερόφυλα ζευγάρια.

Το κόστος της κατοικίας και μόνο που μοιράζεται στα δύο είναι από μόνο του μια διευκόλυνση για τα ζευγάρια χωρίς παιδιά.

Οι άτεκνοι δεν έχουν φοροαπαλλαγές αλλά δικαιούνται πχ επιδοτήσεις από το κράτος για δάνεια και άλλα τέτοια. Ωστόσο το άτεκνο ζευγάρι είναι προς τεκνοποίηση και για να κάνει κάποιος παιδιάθέλει λεφτά, οπότε έχει λογική να υποστηρίζεις τα άτεκνα ζευγάρια! Αλλά όχι και τους gay ρε γαμώτο, δηλαδή έλεος!!!!Εδώ άνθρωποι πεθαίνουν στο δρόμο, ηλικιωμένοι χωρίς σύνταξη και το κράτος να επιδοτεί gay?Δε γουστάρω να πληρώνω σεξουαλικές προτιμήσεις!!

Δημοσ.

Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι ένα ζευγάρι, ένας άντρας και μία γυναίκα, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται όπως οι ομοφυλόφιλοι τώρα.

Δεν πας καλά. Αυτό που αρνείσαι να δεις είναι ότι gay ή straight όλοι άνθρωποι είμαστε και πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα είτε το θες είτε όχι. Άντε γύρνα στη σπηλιά σου, η γυναίκα σου περιμένει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντιλαμβάνεσαι βεβαίως ότι το Κράτος δεν μπορεί να ρωτάει έναν-έναν τους πολίτες για την κοινωνική πολιτική που θα εφαρμόσει. Όλο και κάποιοι θα διαφωνούν με τη φοροαπαλλαγή κάποιων άλλων.

Ναι, στην Ελλάδα είμαστε βαρβάτοι άντρες τι να κάνουμε. Θα μας κάνουν τώρα μάθημα κοινωνίας οι οικογενειοδυαλίστρες δυτικές χώρες του one chiled per person!!!Ρε ουστ!!!

Αυτό είναι τελικά το πρόβλημά σου; Φοβάσαι μήπως κανείς μας θίξει τον εθνικό ανδρισμό μας;

Προτείνω να σταματήσουμε να ακολουθούμε τις "οικογενειοδυαλίστρες δυτικές χώρες" και στα υπόλοιπα ηλίθια μέτρα που αυτές έχουν: κοινωνικό κράτος (οι φτωχοί μπορούν να ψοφήσουν, να μας αδειάσουν και καμιά θέση πάρκινγκ), φροντίδα για τους τοξικομανείς (τι τα θέλουμε τα πρεζόνια, στον Καιάδα!), φροντίδα για την άγαμη μητέρα (συνουσία προ του γάμου; Αίσχος!).

Ας μείνουμε μόνο οι βαρβάτοι άντρες και τα γκομενάκια τους.

Σε μια δημοκρατία, σημαντικές κοινωνικές αποφάσεις που αφορούν όλους μας και δεν επιρρεάζουν κυβερνητικό πρόγραμμα, παίρνονται με δημοψήφισμα;)

Με δημοψήφισμα παίρνονται όντως οι σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν, όχι οι αποφάσεις του Κράτους για την κοινωνική πρόνοια! Δημοψήφισμα θα έπρεπε να "σηκώνει" η υπογραφή του Ευρωπαϊκού Συντάγματος (η οποία, στη χώρα μας, έγινε εν κρυπτώ), η συμμετοχή της χώρας σε πόλεμο, η αλλαγή του Συντάγματος σε θεμελιώδεις διατάξεις.

Οι άτεκνοι δεν έχουν φοροαπαλλαγές αλλά δικαιούνται πχ επιδοτήσεις από το κράτος για δάνεια και άλλα τέτοια. Ωστόσο το άτεκνο ζευγάρι είναι προς τεκνοποίηση και για να κάνει κάποιος παιδιά θέλει λεφτά, οπότε έχει λογική να υποστηρίζεις τα άτεκνα ζευγάρια! Αλλά όχι και τους gay ρε γαμώτο, δηλαδή έλεος!!!!Εδώ άνθρωποι πεθαίνουν στο δρόμο, ηλικιωμένοι χωρίς σύνταξη και το κράτος να επιδοτεί gay?Δε γουστάρω να πληρώνω σεξουαλικές προτιμήσεις!!

Κι εγώ δεν γουστάρω να πληρώνω τους χριστιανούς και αστυνομική δύναμη να φυλάει τους ηλίθιους που πλακώνονται στα γήπεδα. Τώρα τι λες να γίνει, να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω; Τι προτείνεις δηλαδή, να πληρώνουμε ο καθένας ό,τι γουστάρει και να καούν οι υπόλοιποι; Ο σεβασμός στους διαφορετικούς από εμάς ανθρώπους είναι αξία μόνο για τις "οικογενειοδυαλίστρες δυτικές χώρες"; Κι όχι για μας τους βαρβάτους;

Δημοσ.

paredwse καλά τα λες.

Και εγώ δεν θέλω, όπως και πάρα πολοί, η Εκκλησία να είναι στο μισθολόγιο του Κράτους.

Και ο φίλος παραπάνω που αντιδρά για τους gay αντιδρά και για το στρατό. Γιατί τότε να μην καταργηθεί ο στρατός;

Αν ο άλλος δεν έχει λεφτά γιατι να κάνει παιδί; Για να ζητιανεύει μια ζωή από το Κράτος;

Μήπως έχει χαθεί ο λόγος ύπαρξης του Ανθρώπου και είχει μείνει μόνο η αναπαραγωγική διαδικασία για την διατήρηση του είδους; Ο Άνθρωπος ως είδος δεν εξαφανίζεται μην ανυσηχήτε. 20,000 επιπλέον άτομα* θα έχει ο πλανήτης Γη την επόμενη μία ώρα από τη στιγμή που γράφω αυτό το μύνημα.

(=Γεννήσεις - Θάνατοι)

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικά αν ήσουν λίγο περισσότερο "ανοιχτόμυαλος" θα είχες καταλάβει πως γάμοι ομοφυλόφιλων ατόμων, γίνονται χρόοοοοοοοοοοονια τώρα στην Ελλάδα και μάλιστα μέσα στις ορθόδοξες εκκλησίες μας με παπά και με κουμπαρο!

Και πριν αρχίσεις να βγάζεις αφρούς κλπ να στο εξηγήσω: Ξέρεις πόσοι ομοφυλόφιλοι άντρες παντρεύονται ομοφυλόφιλες γυναίκες καθημερινά???B) Αλλά βλέπεις εσύ κοιτάζεις τα βασικά στοιχεία (κυρίως τα οπτικά - κουστούμι/νυφικό) και τα θεωρείς όλα normal!

:lol:

Δημοσ.
Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι ένα ζευγάρι, ένας άντρας και μία γυναίκα, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται όπως οι ομοφυλόφιλοι τώρα.

Δεν πας καλά. Αυτό που αρνείσαι να δεις είναι ότι gay ή straight όλοι άνθρωποι είμαστε και πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα είτε το θες είτε όχι. Άντε γύρνα στη σπηλιά σου, η γυναίκα σου περιμένει.

Λογικά δεν ενοείς εμένα, γιατί αν όντως ενοείς εμένα, ξαναδιάβασε τι είπα γιατί βαριέμαι να κάνω quote!!

Δημοσ.

1)Αντιλαμβάνεσαι βεβαίως ότι το Κράτος δεν μπορεί να ρωτάει έναν-έναν τους πολίτες για την κοινωνική πολιτική που θα εφαρμόσει. Όλο και κάποιοι θα διαφωνούν με τη φοροαπαλλαγή κάποιων άλλων.

2)Αυτό είναι τελικά το πρόβλημά σου; Φοβάσαι μήπως κανείς μας θίξει τον εθνικό ανδρισμό μας;

3)Προτείνω να σταματήσουμε να ακολουθούμε τις "οικογενειοδυαλίστρες δυτικές χώρες" και στα υπόλοιπα ηλίθια μέτρα που αυτές έχουν: κοινωνικό κράτος (οι φτωχοί μπορούν να ψοφήσουν, να μας αδειάσουν και καμιά θέση πάρκινγκ), φροντίδα για τους τοξικομανείς (τι τα θέλουμε τα πρεζόνια, στον Καιάδα!), φροντίδα για την άγαμη μητέρα (συνουσία προ του γάμου; Αίσχος!).

Ας μείνουμε μόνο οι βαρβάτοι άντρες και τα γκομενάκια τους.

4)Με δημοψήφισμα παίρνονται όντως οι σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν, όχι οι αποφάσεις του Κράτους για την κοινωνική πρόνοια! Δημοψήφισμα θα έπρεπε να "σηκώνει" η υπογραφή του Ευρωπαϊκού Συντάγματος (η οποία, στη χώρα μας, έγινε εν κρυπτώ), η συμμετοχή της χώρας σε πόλεμο, η αλλαγή του Συντάγματος σε θεμελιώδεις διατάξεις.

5)Κι εγώ δεν γουστάρω να πληρώνω τους χριστιανούς και αστυνομική δύναμη να φυλάει τους ηλίθιους που πλακώνονται στα γήπεδα. Τώρα τι λες να γίνει, να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω; Τι προτείνεις δηλαδή, να πληρώνουμε ο καθένας ό,τι γουστάρει και να καούν οι υπόλοιποι; Ο σεβασμός στους διαφορετικούς από εμάς ανθρώπους είναι αξία μόνο για τις "οικογενειοδυαλίστρες δυτικές χώρες"; Κι όχι για μας τους βαρβάτους;

1)Σίγουρα αλλά το θέμα των gay δεν είναι απλά ένα άλλο κοινωνικό ζήτημα, έχει πολλές προεκτάσεις και φυσικά οι όποιες αποφάσεις μπορεί να διευκολήνουν το άτομο αλλά δεν ξέρουμε τις όποιες επιπτώσεις στο σύνολο!!

2)Προσωπικά η άποψή μου για τη χώρα μου όσον αφορά τον ανδρισμό και την κοινωνική κατάσταση είναι η χείριστη. Ωστόσο όσον αφορά την ποιότητα της πολιτισμικής ζωής και την οικογένεια είναι η καλύτερη. Το να βλέπεις δυο gay αγκαλιά στο δρόμο είναι αηδιαστικό και μου χαλάει τη θέα. Αν είναι γυναίκες ίσως είναι οκ. Έτσι έχω μεγαλώσει και έχω μάθει. Αυτό δεν αλλάζει ούτε για εμένα ούτε για τους περισσότερους ανθρώπους. Αύριο, σε μια πιο ώριμη κοινωνία ίσως τα πράγματα είναι αλλιώς. Δεν είναι θέμα το τι είναι σωστό, αλλά το τι είναι αποδεκτό!

3)Προτείνω να ακολουθήσουμε τις δυτικές χώρες σε ουσιώδη πράγματα ΠΡΩΤΑ και να αφήσουμε τις gay λαλακίες για μετά. Μαζί σου. Ειλικρινά αν είχαμε πρώτα αυτά που προτείνεις τότε μετά δε νομίζψ ότι η κοινωνία θα είχε πρόβλημα με τους gay. Αλλά για να γίνουν πρώτα τα άλλα πρέπει η κοινωνία να είναι πιο ώριμη, οπότε αφοιύ δεν είναι , ας προωθήσουμε ότι της αξίζει!!! GAY

4)Δε συμφωνώ!!

5)Να παλέψεις ώστε να μη πληρώνεις τεμπελοπαπάδες του κερατά και να ψηφίσεις σωστά και όχι κωλοβυσματικά για να γλιτώσεις από αυτούς που προωθούν τη βία στα γήπεδα. ΚΑτάλαβες τώρα γιατί τρελαίνομαι όταν βλέπω τέτοια μέτρα? Δεν προωθούν θέματα όπως η βία, ο διαχωρισμός της εκκλησίας και ασχολούμαστε με gay, μήπως πληγωθούν και δεν παντρευτούν, αδιαφορώντας για τις όποιες κοινωνικές προεκτάσεις ή συνέπειες που πιθανώς να υπάρχουν.Εκεί φτάσαμε!!

Βασικά αν ήσουν λίγο περισσότερο "ανοιχτόμυαλος" θα είχες καταλάβει πως γάμοι ομοφυλόφιλων ατόμων, γίνονται χρόοοοοοοοοοοονια τώρα στην Ελλάδα και μάλιστα μέσα στις ορθόδοξες εκκλησίες μας με παπά και με κουμπαρο!

Και πριν αρχίσεις να βγάζεις αφρούς κλπ να στο εξηγήσω: Ξέρεις πόσοι ομοφυλόφιλοι άντρες παντρεύονται ομοφυλόφιλες γυναίκες καθημερινά???B) Αλλά βλέπεις εσύ κοιτάζεις τα βασικά στοιχεία (κυρίως τα οπτικά - κουστούμι/νυφικό) και τα θεωρείς όλα normal!

:lol:

Σωστό αυτό. Είναι οι λεγόμενοι άνθρωποι που σέβονται κάποιους θεσμούς σε μια κοινωνία και κατανοούν ότι πρέπει να φέρουν σωστά ένα παιδί στον κόσμο , με μπαμπά και μαμά. Για πιο λόγο οι σεξουαλικές προτιμήσεις να αποτελούν κοινωνικό αγαθό πάντα? Και εγώ θέλω παρτούζες , οπότε να γίνει νόμιμο να πάρω 2 συζήγους!!

....αλλά σε αυτό θα αντιδρούσαν ακόμα ΚΑΙ οι gay!! Οπότε φίλε μου όπως βλέπεις ΟΛΑ είναι κοινωνία και το πόσο είναι έτοιμη για κάτι!!!

Δημοσ.

Καμία κοινωνία δεν "έγινε" έτοιμη για κάτι. Έμαθε αφού της επιβλήθηκε.

Καλώς ή κακώς η έννοια του δικαίου δεν μεταβάλλεται αναλόγως των απόψεων μιας κοινωνίας, αλλιώς καλώς λιθοβολούν οι Ιρανοί γκομενάκια και κακώς πληρώνουμε φόρους.

Δημοσ.
1) Το να βλέπεις δυο gay αγκαλιά στο δρόμο είναι αηδιαστικό και μου χαλάει τη θέα. Αν είναι γυναίκες ίσως είναι οκ. Έτσι έχω μεγαλώσει και έχω μάθει. Αυτό δεν αλλάζει ούτε για εμένα ούτε για τους περισσότερους ανθρώπους. Αύριο, σε μια πιο ώριμη κοινωνία ίσως τα πράγματα είναι αλλιώς. Δεν είναι θέμα το τι είναι σωστό, αλλά το τι είναι αποδεκτό!

3)Προτείνω να ακολουθήσουμε τις δυτικές χώρες σε ουσιώδη πράγματα ΠΡΩΤΑ και να αφήσουμε τις gay λαλακίες για μετά. Μαζί σου. Ειλικρινά αν είχαμε πρώτα αυτά που προτείνεις τότε μετά δε νομίζψ ότι η κοινωνία θα είχε πρόβλημα με τους gay. Αλλά για να γίνουν πρώτα τα άλλα πρέπει η κοινωνία να είναι πιο ώριμη, οπότε αφοιύ δεν είναι , ας προωθήσουμε ότι της αξίζει!!! GAY

Πως θα ωριμάσει η κοινωνία αφού εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι δεν είσαι ώριμος κοινωνικά; Δηλαδή θα πρέπει οι άλλοι να ωριμάσουν κοινωνικά και μετά εσύ;

Κάνε το παράδειγμα αφού πιστεύεις ότι η κοινωνία είναι ανώριμη. Έτσι θα ξεκινήσει ένα πιο καλό αύριο.

Και αναφέρωμαι μόνο σε αυτό το θέμα. ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ όσα διαδραματίζωνται στην ζωή σου καθημερινά. Δες την ζωή με διαφορετικό μάτι. Ελεύθερο από προκαταλήψεις και ιδεολογικούς φασισμούς. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου.

Και σε τί θα πρέπει να ακολουθήσετε τις Δυτικές χώρες; Στον καπιταλισμό; Την ιδιωτική εκπαίδευση; Την ιδιωτική ασφάλιση; Την ιδιωτική περίθαλψη; Στις συντάξεις πείνας; Την αυστηρή τήρηση τον Νόμων (ΟΛΩΝ δια ροπάλου); Την απουσία της έκφρασης; Στις 20 μέρες άδεια και αυτές με πολλά προβλήματα; Στις αργίες που δεν είναι υποχρεωτικές και αν απαιτηθεί να δουλέψετε δεν συνέβει τίποτα; Την Δημοκρατία του 30% που πάνε και ψηφίζουν; Την απουσία προστασίας των προσωπικών δεδομένων; Ή την τρομερή φορολογία (που δεν υπάρχει στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό). Σε ποιές και πόσες δυτικές χώρες έχεις δει τις παροχές που δίνει το Ελληνικό Κράτος; Που έχεις δει αστυφύλακες να σε αφήνουν έτσι ενώ θα έπρεπε να τηρήσουν τους νόμους και να σου κάψουν το δίπλωμα οδήγησης ή το αυθέρετο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωστό αυτό. Είναι οι λεγόμενοι άνθρωποι που σέβονται κάποιους θεσμούς σε μια κοινωνία και κατανοούν ότι πρέπει να φέρουν σωστά ένα παιδί στον κόσμο , με μπαμπά και μαμά. Για πιο λόγο οι σεξουαλικές προτιμήσεις να αποτελούν κοινωνικό αγαθό πάντα? Και εγώ θέλω παρτούζες , οπότε να γίνει νόμιμο να πάρω 2 συζήγους!!

....αλλά σε αυτό θα αντιδρούσαν ακόμα ΚΑΙ οι gay!! Οπότε φίλε μου όπως βλέπεις ΟΛΑ είναι κοινωνία και το πόσο είναι έτοιμη για κάτι!!!

Χμ οκ! Σωστό δηλαδή είναι να προσποιούνται ότι είναι μια χαρά για να ικανοποιήσουν κάποιους σαν κι εσένα! Θεωρείς δηλαδή φυσιολογικό ένας ομοφυλόφιλος και μια ομοφυλόφιλη, να παντρευτούν για να μην τους σχολιάζουν οι υπόλοιποι και για να κάνουν παιδιά??? Θα αλλάξει σε κάτι αυτό το γεγονός πως άντρας θα γουστάρει άντρες και η γυναίκα γυναίκες??? Αυτό αγαπητέ λέγεται καταπίεση και αν εσύ το έχεις αποδεχθεί με γεια σου και χαρά σου!:-) Μην απορείς όμως μετά για τα διαζύγια και για τις κρίσεις μέσα στο γάμο!

B)

Δημοσ.
jimarass

τώρα που το λές

πάντως το βρίσκω φυσιολογικό

γιατι να μην επιτρέπεται???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...