Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ την δικιά σου θα την πήδαγα αν μου άρεσε και ήθελε. Και αν είχες :lol::lol::lol:

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω έτσι?

Πρόσεχε γιατί ο Lucifer καραδοκεί. Τώρα βέβαια έχει πεταχτεί μέχρι τη γωνία να δει κάτι, αλλά μόλις γυρίσει θα σε δει!!! Διότι με προσέβαλες!!!

Δυστυχ'ως δεν΄έχω γκόμενα!! Γυναίκα έχω γαμότο μου:cry::cry::cry:

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν το παρακολουθώ απο την αρχή το thread , απλώς μπηκα στις τελευταίες σελίδες και διάβασα στα πεταχτά κάτι για γυναίκες να γλωσσοφιλιουνται και έτσι.

Καλή φάση !

Δημοσ.
Πρόσεχε γιατί ο Lucifer καραδοκεί. Τώρα βέβαια έχει πεταχτεί μέχρι τη γωνία να δει κάτι, αλλά μόλις γυρίσει θα σε δει!!! Διότι με προσέβαλες!!!

Δυστυχ'ως δεν΄έχω γκόμενα!! Γυναίκα έχω γαμότο μου:cry::cry::cry:

Άσε ρε συ, που σε προσέβαλα. Εξ' άλλου τι απάντηση περίμενες σε αυτό το επιχείρημα? Στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται :-)

Δημοσ.
Άσε ρε συ, που σε προσέβαλα. Εξ' άλλου τι απάντηση περίμενες σε αυτό το επιχείρημα? Στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται :-)

Σιγά που με προσέβαλες, πλάκα έκανα!!

Δημοσ.
PS. Lucifer, ούτε οι Ρώσοι δε λογοκρίνουν έτσι γραπτά. Ηρέμησε αγόρι μου, δεν είσαι ο Θεός. Και θα πρότεινα τα infractions να τα κάνεις δημόσια, όχι να κρύβεσαι πίσω από προσωπικά emails!!!

Νοιάζομαι για την άποψή σου.

Τα ημέηλ είναι αυτόματα, σοβαρά περίμενες να σου γράψω;

Δημοσ.
Και από την στιγμή που απορρίπτουμε κάτι και κάνουμε διακρίσεις με υποκειμενικά κριτήρια, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το επιβάλλουμε και στους άλλους, πόσο δε μάλλον να φτιάξουμε και σχετικούς νόμους.

Το τι ειναι φυσιολογικο το οριζει η ιδια η φυση. Οχι η ιδιαιτεροτητα του καθενος ή καποιων ομαδων. Αν εχουμε ενα 6δακτυλο, δε θα σκεφτει οτι ειναι φυσιολογικος.

Σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι σαν κι αυτον, αλλα δε θα το χρησιμοποιησει ως επιχειρημα.

Αντιλαμβανομαι οτι η σταμπα του μη φυσιολογικου, του ανωμαλου, ειναι βαρυ φορτιο. Ενοχλει και ειναι ψυχοφθορο. Ποσο μαλλον οταν χρησιμοποιειται υβριστικα.

Προσωπικα δεν χρησιμοποιω τις λεξεις με την εννοια της βρισιας, ουτε για να υποτιμησω καποιον που δεν ειναι φυσιολογικος.

Φυσικα μου ειναι αδιαφορο τι κανει στο κρεβατι του ο gay. Αντιαισθητικο για μενα ειναι, αλλα προφανως και δεν ειναι αυτος ο λογος που συμφωνω οτι δεν ειναι φυσιολογικος.

Οσο για νομους, υπαρχουν νομοι που βασιζονται στο τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι (δεν αφορα τους gay). Και επειδη σιγουρα καποιος στοκος θα πεταχτει... ΔΕΝ λεω οτι οι gay ειναι παρανομοι. Λεω οτι σε καποιες περιπτωσεις οριζουμε και δια νομου τι δεν ειναι φυσιολογικο/η συμπεριφορα.

Στην προκειμενη, ειναι παραλογο να μην ειναι κατοχυρωμενοι νομικα οι gay για θεματα που αφορουν το συντροφο τους (κληρονομικα κλπ)

και εξισου παραλογο να υιοθετησουν ενα παιδι που θα ζησει σε μια μη φυσιολογικη "οικογενεια" για λογους που εχουν ηδη προαναφερθει.

jimarass:

επειδη δε με γνωριζεις κι απο χτες, τετοιου ειδους προσωπικα σχολια να τα κανεις σε αυτους που τα δεχονται.

Εγω δεν τα δεχομαι.

Αει τραβα κανε edit στο ποστ #356 και βαλε τη μανα σου στο παραδειγμα σου. θα το κανεις ή μηπως το θεωρεις απρεπες και μη κοσμιο? :mad:

Δημοσ.
Φυσικα μου ειναι αδιαφορο τι κανει στο κρεβατι του ο gay. Αντιαισθητικο για μενα ειναι, αλλα προφανως και δεν ειναι αυτος ο λογος που συμφωνω οτι δεν ειναι φυσιολογικος.

Συμφωνούμε στο ότι μου είναι κι' εμένα αδιάφορο και αντιαισθητικό, αλλά για κάποιους άλλους είναι φυσιολογικό.

Δημοσ.
Το τι ειναι φυσιολογικο το οριζει η ιδια η φυση. Οχι η ιδιαιτεροτητα του καθενος ή καποιων ομαδων. Αν εχουμε ενα 6δακτυλο, δε θα σκεφτει οτι ειναι φυσιολογικος.

Σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι σαν κι αυτον, αλλα δε θα το χρησιμοποιησει ως επιχειρημα.

Αντιλαμβανομαι οτι η σταμπα του μη φυσιολογικου, του ανωμαλου, ειναι βαρυ φορτιο. Ενοχλει και ειναι ψυχοφθορο. Ποσο μαλλον οταν χρησιμοποιειται υβριστικα.

Προσωπικα δεν χρησιμοποιω τις λεξεις με την εννοια της βρισιας, ουτε για να υποτιμησω καποιον που δεν ειναι φυσιολογικος.

Οσο για νομους, υπαρχουν νομοι που βασιζονται στο τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι (δεν αφορα τους gay). Και επειδη σιγουρα καποιος στοκος θα πεταχτει... ΔΕΝ λεω οτι οι gay ειναι παρανομοι. Λεω οτι σε καποιες περιπτωσεις οριζουμε και δια νομου τι δεν ειναι φυσιολογικο/η συμπεριφορα.

Στην προκειμενη, ειναι παραλογο να μην ειναι κατοχυρωμενοι νομικα οι gay για θεματα που αφορουν το συντροφο τους (κληρονομικα κλπ)

και εξισου παραλογο να υιοθετησουν ενα παιδι που θα ζησει σε μια μη φυσιολογικη "οικογενεια" για λογους που εχουν ηδη προαναφερθει.

jimarass:

επειδη δε με γνωριζεις κι απο χτες, τετοιου ειδους προσωπικα σχολια να τα κανεις σε αυτους που τα δεχονται.

Εγω δεν τα δεχομαι.

Αει τραβα κανε edit στο ποστ #356 και βαλε τη μανα σου στο παραδειγμα σου. θα το κανεις ή μηπως το θεωρεις απρεπες και μη κοσμιο? :mad:

Χμμμμμ... O lucifer στο είπε?? Τα ίδια είπε και σε εμένα!! ΜΕ τα ίδια λόγια!!!

Τράβα διάβασέ το ξανά και θα δεις ότι δεν είναι προσωπική επίθεση. Είναι στο στυλ "εσένα θα σου άρεσε....". Αν τώρα δεν το καταλαβαίνεις, ξεκίνα πάλι από 1η δημοτικού!!

Και το πιο γελίο ξέρεις ποιο είναι? Ότι εγώ επίτηδες είπα "τη κοπελα σου" διότι απλά εγώ δεν ξέρω αν έχεις κοπέλα!!!

Το έξυπνο πουλί από τη μύτι πιάνεται.

Δηλαδή εσύ τώρα παρεξηγήθηκες επειδή έπεσα μέσα???? ΛΟΛΟΛΛΟΛΟΛ

Σόρυ τότε, ειλικρινά και δημόσια!!! Τι να πω άλλο!!!

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι οτι αν έρθει ένας φίλος μας και μας πει... πήγα με δυο λεσβίες... όλοι θα του πούνε μπράβο πηδηχταρά κλπ.

Κανένας δεν πρόκειται να του πει... παλιοανώμαλε καθόσουν και έβλεπες τις λεσβίες να φιλούνται με γλώσσα και δεν ξερνούσες.

Οπότε μιλάμε πάντα με 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Δημοσ.
Μη σπαμάρετε. Δείτε τι έπαθε ο χιούστον.

Θενξ.

Δεκτόν να μη σπαμάρουμε. Τώρα για το τι "έπαθε" χαλάρωσε. Φόρουμ είναι, δεν είναι η Βουλή. Τι έπαθε δηλαδή?? Βούλιαξε το πλοίο του?

Δημοσ.
Δεκτόν να μη σπαμάρουμε. Τώρα για το τι "έπαθε" χαλάρωσε. Φόρουμ είναι, δεν είναι η Βουλή. Τι έπαθε δηλαδή?? Βούλιαξε το πλοίο του?

Θα απαντηθεί από τον ερωτήσα μόλις επιστρέψει.

Ως τότε ΜΗΝ σπαμμάρετε.

Αν δεν ξέρετε πότε το κάνετε, είναι το αντίθετο του κουότ παραπάνω.

=)

Δημοσ.
Το ζήτημα είναι οτι αν έρθει ένας φίλος μας και μας πει... πήγα με δυο λεσβίες... όλοι θα του πούνε μπράβο πηδηχταρά κλπ.

τοτε οι λεσβιες ειναι bisexual :P

Τώρα για το τι "έπαθε" χαλάρωσε. Φόρουμ είναι, δεν είναι η Βουλή. Τι έπαθε δηλαδή?? Βούλιαξε το πλοίο του?

ναι κερδισε στη ναυμαχια. του βουλιαξε τη ναυαρχιδα :lol:

Δημοσ.
Άρα είναι λέτε θέμα αισθητικής? Υπάρχει αντικειμενικό μέτρο στην αισθητική?

Δεν υπάρχει;

Υπάρχει περίπτωση να μας αρέσουν απόλυτα τα ίδια πράγματα; Φυσικα και όχι...

Και αν σε κάτι έχουμε ίδιο γούστο, σε κάτι άλλο θα διαφωνούμε... Έτσι δεν πάει; Τεσπα.. ας κάνει ο καθένας οτι θέλει.. κανένας μας δεν έχει δικαίωμα να υπαγορεύσει στον που$τη η στη λεσβία τι θα κάνει στο κρεβάτι..

Το θέμα νομίζω οτι αρχίζει και τελειώνει καθαρά όταν αφορά την οικογένεια και τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοιου είδους οικογένεια στο σύνολο και στο παιδί το ίδιο...

Απο τη στιγμή που είναι φύση αδύνατον δύο ομοφυλλόφιλοι/ες να κάνουν παιδί, γιατί να έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν ένα;

Ας τα αφήσουν για τους "ανώμαλους" τους straight που μπορούν και να τα κάνουν...

Το παιδάκι τι τους φταίει να τραβάει τις μλκείες τους... :rolleyes:

Κάτσε μαμήσου παντρέψου και πέθανε.. αλλα μη γαμάς μια ζωή για να ικανοποιήσεις τα βίτσια σου στο έπακρο.. :-( Αν έχεις την δυνατότητα κάνε ενα παιδί.. Αν δεν την έχεις... Stfu..

Δημοσ.
Αν έχεις την δυνατότητα κάνε ενα παιδί.. Αν δεν την έχεις... Stfu..

Να τα ακούτε εσείς με το αδύναμο σπέρμα και εσείς με την κακή σαλπιγγική διαβατότητα, ανώμαλα εκτοπλάσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...