Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δλδ αν εχώ πάω να νοικιάσω ένα σπίτι και βγω στο μπαλκόνι και αντικρίσω την θέα απλομένων εσώρουχων και σηκωθώ να φύγω είμαι παράλογος?

Εεεεεεεεε... Ναι;! Ναι είσαι... :confused:

Που θέλεις να απλώνει τα εσώρουχα ο κόσμος; :whistle:

Κατα τα άλλα πρέπει να ομολογήσω πως το θέαμα με δύο λεσβιές μου αρέσει σε αντίθεση με δύο άντρες που με αηδιάζει... Ρατσισμός.. γούτσο.. συνήθεια... dunno...

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατα τα άλλα πρέπει να ομολογήσω πως το θέαμα με δύο λεσβιές μου αρέσει σε αντίθεση με δύο άντρες που με αηδιάζει... Ρατσισμός.. γούτσο.. συνήθεια... dunno...

Tίποτε από τα παραπάνω, απλά υποκρισία και παραμύθιασμα του εαυτού σου.

Και αυτό είναι εξίσου "ανόμαλο" και "κόντρα στη φύση" σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων αλλά με βάση τη λογική του παραλόγου (αυτό με το μυαλουδάκι του καθε ενός που ανέφερα και πιο πρίν), οι λεσβίες μας ενοχλούν λιγότερο ή και καθόλου. Και δεν το λέω προσωπικά για σένα klainmaingr αλλά γενικά.

Από αυτό και μόνο βγάινει συμπέρασμα για τα κριτήρια με τα οποία κάποιοι κρίνουν τους άλλους (αν μας αηδιάζει κάτι προσωπικά ή όχι και όπου μας συμφέρει). Λίγοι έχουν τη νοημοσύνη να συνειδητοποιήσουν ότι το κάνουν.

Δημοσ.
Tίποτε από τα παραπάνω, απλά υποκρισία και παραμύθιασμα του εαυτού σου.

Και αυτό είναι εξίσου "ανόμαλο" και "κόντρα στη φύση" σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων αλλά με βάση τη λογική του παραλόγου (αυτό με το μυαλουδάκι του καθε ενός που ανέφερα και πιο πρίν), οι λεσβίες μας ενοχλούν λιγότερο ή και καθόλου. Και δεν το λέω προσωπικά για σένα klainmaingr αλλά γενικά.

Από αυτό και μόνο βγάινει συμπέρασμα για τα κριτήρια με τα οποία κάποιοι κρίνουν τους άλλους (αν μας αηδιάζει κάτι προσωπικά ή όχι και όπου μας συμφέρει). Λίγοι έχουν τη νοημοσύνη να συνειδητοποιήσουν ότι το κάνουν.

Ποσο ευκολο ειναι να εχεις μια προοδευτικη αποψη...κι εγω θα ηθελα να την εχω,αλλα θα ηθελα να μπορω και να την στοιχειοθετησω....Δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους....προσαρμοστηκα στην εποχη μου και μαθαινω να συμβιωνω με ολους τους ανθρωπους και τις ιδιεταιροτητες τους κι εγω....αλλα δεν μπορω να καταπιεσω τον εαυτο μου αρκετα ωστε να δεχτω οτι ειναι κατι φυσιολογικο....δεν ειναι

Και αυτο φαινεται απο τις αιτιες και τις αφορμες που μπορουν να δημιουργησουν την ομοφυλοφιλια...ειναι γνωστο πως μπορει να οφειλεται σε ορμονικες διαταραχες οπως και σε παιδικα τραυματα αλλα και διαταραγμενες σχεσεις με εναν γονεα στην παιδικη ηλικια....αυτα απο μονα τους δειχνουν οτι η ομοφυλοφιλια ειναι μια παρεκληση απο το φυσιολογικο....Μια παρεκληση οχι αρκετη για κοινωνικο ρατσισμο ...αλλωστε υπαρχουν σεξουαλικες παρεκλησεις ετεροφυλοφιλων μακραν σοβαροτερες

Απο αυτο ομως μεχρι να φτασουμε στο σημειο να θεωρουμε ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι ικανο να υιοθετησει και να μεγαλωσει ενα παιδι υπαρχει ενας μεγαλος,μακρυς δρομος που το δικο μου μυαλο δεν μπορει να διανυσει...πιστευω πως δεν ειναι ενα καταλληλο περιβαλλον για τον ευπλαστο και ευαισθητο συναισθηματικο κοσμο του παιδιου και θα δημιουργησει πολλες εσωτερικες συγκρουσεις στα παιδια....δεν ειναι ικανα σε μικρες ηλικιες να επεξεργαστουν πληροφοριες που αλλωστε οπως φαινεται απο αυτο εδω το thread ενα σωρο ενηλικες δεν μπορουν να επεξεργαστουν

Οσο για το θεμα του κατα ποσο αρεσει στους αντρεσ το θεαμα δυο λεσβιων ....δεν ειναι υποκρισια ουτε τιποτα αλλο...ειναι απλο σεξουαλικο ενστικτο...βλεπουμε κατι...μας αρεσει...το αντιστροφο ισως δεν αρεσει στις γυναικες γιατι τα δυο φυλα ειναι τοσο διαφορετικα οσο και αν θελουμε πλεον να τα συγχωνευσουμε ολα .

Δημοσ.
Η μόνη φορά νομίζω που είδα από κοντά γυναίκες να φιλιούνται στο στόμα ήταν στο σχολείο, 2 - 3 συμαθήτριές μου το κάναν συχνά μια περίοδο, δε ξέρω γιατί, έχουν περάσει και κάποια χρονάκια από τότε, αλλά δεν θυμάμαι να μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση...ούτε κρύο ούτε ζέστη .

δεν είναι θέμα λογικού ή παράλογου, είναι θέμα γούστου.

δλδ αν εχώ πάω να νοικιάσω ένα σπίτι και βγω στο μπαλκόνι και αντικρίσω την θέα απλομένων εσώρουχων και σηκωθώ να φύγω είμαι παράλογος?

Εεεεεεεεε... Ναι;! Ναι είσαι... :confused:

Που θέλεις να απλώνει τα εσώρουχα ο κόσμος; :whistle:

Άρα είναι λέτε θέμα αισθητικής? Υπάρχει αντικειμενικό μέτρο στην αισθητική?

Δημοσ.
Άρα είναι λέτε θέμα αισθητικής?

Θεμα αισθητικης ειναι ως προς την εικονα και μονο. Η ουσια παραμενει οτι προκειται για λεσβιες.

Ετυχε π.χ. να δω στο Παρισι να φιλιουνται δυο στο δρομο και η μια εμοιαζε με νταλικερη και η αλλη με τον κρεοπωλη μου τον Βρασιδα (ο οποιος εχει και καλυτερο γουστο στα ανδρικα ρουχα...) :X

Δε νομιζω οτι καποιος θα εβλεπε την εικονα αυτη ως ερωτικη... :fear:

Επομενως, ωραιες γυναικες (θελει να) βλεπει το ανδρικο ματι, να ικανοποιουνται. :-)

Οχι δυο λεσβιες.

Αναλογως της αισθητικης του καθενος μπορει να βρει την εικονα ερωτικη, αηδιαστικη κλπ

Φυσιολογικη -ως πραξη- ομως δεν θα την εκλαβει.

Δημοσ.
Ποσο ευκολο ειναι να εχεις μια προοδευτικη αποψη...κι εγω θα ηθελα να την εχω,αλλα θα ηθελα να μπορω και να την στοιχειοθετησω....Δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους....προσαρμοστηκα στην εποχη μου και μαθαινω να συμβιωνω με ολους τους ανθρωπους και τις ιδιεταιροτητες τους κι εγω....αλλα δεν μπορω να καταπιεσω τον εαυτο μου αρκετα ωστε να δεχτω οτι ειναι κατι φυσιολογικο....δεν ειναι

Και αυτο φαινεται απο τις αιτιες και τις αφορμες που μπορουν να δημιουργησουν την ομοφυλοφιλια...ειναι γνωστο πως μπορει να οφειλεται σε ορμονικες διαταραχες οπως και σε παιδικα τραυματα αλλα και διαταραγμενες σχεσεις με εναν γονεα στην παιδικη ηλικια....αυτα απο μονα τους δειχνουν οτι η ομοφυλοφιλια ειναι μια παρεκληση απο το φυσιολογικο....Μια παρεκληση οχι αρκετη για κοινωνικο ρατσισμο ...αλλωστε υπαρχουν σεξουαλικες παρεκλησεις ετεροφυλοφιλων μακραν σοβαροτερες

Απο αυτο ομως μεχρι να φτασουμε στο σημειο να θεωρουμε ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι ικανο να υιοθετησει και να μεγαλωσει ενα παιδι υπαρχει ενας μεγαλος,μακρυς δρομος που το δικο μου μυαλο δεν μπορει να διανυσει...πιστευω πως δεν ειναι ενα καταλληλο περιβαλλον για τον ευπλαστο και ευαισθητο συναισθηματικο κοσμο του παιδιου και θα δημιουργησει πολλες εσωτερικες συγκρουσεις στα παιδια....δεν ειναι ικανα σε μικρες ηλικιες να επεξεργαστουν πληροφοριες που αλλωστε οπως φαινεται απο αυτο εδω το thread ενα σωρο ενηλικες δεν μπορουν να επεξεργαστουν

Οσο για το θεμα του κατα ποσο αρεσει στους αντρεσ το θεαμα δυο λεσβιων ....δεν ειναι υποκρισια ουτε τιποτα αλλο...ειναι απλο σεξουαλικο ενστικτο...βλεπουμε κατι...μας αρεσει...το αντιστροφο ισως δεν αρεσει στις γυναικες γιατι τα δυο φυλα ειναι τοσο διαφορετικα οσο και αν θελουμε πλεον να τα συγχωνευσουμε ολα .

Πάντως όταν κάποιος (πχ Dr Chaos) γράψει 2-10 σοβαρές προτάσεις, όπου αναφέρεται η πραγματικότητα με προσεκτικά λόγια, που δε δίνουν το δικαίωμα κάποιος "να πιαστεί" για να πει την εξυπνάδα του, όλοι κάνουμε μόκο στο γεγονός της μη-φυσιολογικότητας των gay!!

"Διαφωνώ ergo sum" rules!!!!

Δημοσ.
Πάντως όταν κάποιος (πχ Dr Chaos) γράψει 2-10 σοβαρές προτάσεις, όπου αναφέρεται η πραγματικότητα με προσεκτικά λόγια, που δε δίνουν το δικαίωμα κάποιος "να πιαστεί" για να πει την εξυπνάδα του, όλοι κάνουμε μόκο στο γεγονός της μη-φυσιολογικότητας των gay!!

"Διαφωνώ ergo sum" rules!!!!

Sorry κιόλας, αλλά αυτό που λέει και το τονίζει είναι ότι το δικό του μυαλό δε δέχεται την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους. Δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα περί φυσιολογικών ή μη σχέσεων ή οτιδήποτε άλλο, αυτά είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα!!! Σε αντίθεση μάλιστα αναφέρει ξεκάθαρα πως "αλλωστε υπαρχουν σεξουαλικες παρεκλησεις ετεροφυλοφιλων μακραν σοβαροτερες".

Κανείς δεν κάνει μόκο, απλά εκτιμούμε τις σοβαρές τοποθετήσεις, συμφωνούμε ή διαφωνούμε μαζί τους./

Δημοσ.
Θεμα αισθητικης ειναι ως προς την εικονα και μονο. Η ουσια παραμενει οτι προκειται για λεσβιες.

Ετυχε π.χ. να δω στο Παρισι να φιλιουνται δυο στο δρομο και η μια εμοιαζε με νταλικερη και η αλλη με τον κρεοπωλη μου τον Βρασιδα (ο οποιος εχει και καλυτερο γουστο στα ανδρικα ρουχα...) :X

Δε νομιζω οτι καποιος θα εβλεπε την εικονα αυτη ως ερωτικη... :fear:

Επομενως, ωραιες γυναικες (θελει να) βλεπει το ανδρικο ματι, να ικανοποιουνται. :-)

Οχι δυο λεσβιες.

Αναλογως της αισθητικης του καθενος μπορει να βρει την εικονα ερωτικη, αηδιαστικη κλπ

Φυσιολογικη -ως πραξη- ομως δεν θα την εκλαβει.

Λεσβίες παραμένουν σίγουρα. Η ουσία είναι εμάς τι μας ενοχλεί.

Δημοσ.
Ποσο ευκολο ειναι να εχεις μια προοδευτικη αποψη...κι εγω θα ηθελα να την εχω,αλλα θα ηθελα να μπορω και να την στοιχειοθετησω....Δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους....προσαρμοστηκα στην εποχη μου και μαθαινω να συμβιωνω με ολους τους ανθρωπους και τις ιδιεταιροτητες τους κι εγω....αλλα δεν μπορω να καταπιεσω τον εαυτο μου αρκετα ωστε να δεχτω οτι ειναι κατι φυσιολογικο....δεν ειναι.

Sorry κιόλας, αλλά αυτό που λέει και το τονίζει είναι ότι το δικό του μυαλό δε δέχεται την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους. Δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα περί φυσιολογικών ή μη σχέσεων ή οτιδήποτε άλλο, αυτά είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα!!! Σε αντίθεση μάλιστα αναφέρει ξεκάθαρα πως "αλλωστε υπαρχουν σεξουαλικες παρεκλησεις ετεροφυλοφιλων μακραν σοβαροτερες".

Κανείς δεν κάνει μόκο, απλά εκτιμούμε τις σοβαρές τοποθετήσεις, συμφωνούμε ή διαφωνούμε μαζί τους./

Μάλλον δε διαβάζεις καλά κανέναν μας!!!

Εγώ είπα επίσης πως το τι είναι αποδεκτό ορίζεται από την γνώμη των πολιτών ΚΑΙ από την κοινωνική κατάσταση κάθε εποχής. ΔΕΝ υπάρχει σωστό και λάθος διαχρονικά! Επίση είπα πως εγώ απλά δε συμφωνώ, ΔΕΝ απέδειξα κάτι. Απλά είπα ΓΙΑΤΙ δε συμφωνώ!!

επίσης είμαι εγώ αυτός που σε αυτό το thread πρωτοανέφερα την έννοια "ιδιαιτερότητα".

Τώρα ότι σε κάποια post ξεφύγαμε όλοι,ξεφύγαμε!

Πρόσεχε τι διαβάζεις και μην πάει το μάτι σου ΜΟΝΟ εκεί που μπορείς να πιαστείς!!

Δημοσ.
Λεσβίες παραμένουν σίγουρα. Η ουσία είναι εμάς τι μας ενοχλεί.

Τι εννοεις "τι μας ενοχλει?"

Εγω απαντησα στην ερωτηση σου "αν ειναι θεμα αισθητικης".

Το επιχειρημα που τεθηκε σε καποια στιγμη της κουβεντας (γιατι δεν την παρακολουθω εξ αρχης)

ηταν οτι "αφου οι ανδρες βρισκουν ερεθιστικη την εικονα δυο λεσβιων, γιατι να μην την θεωρησουμε ως φυσιολογικη, και γιατι εχουμε 2 μετρα και σταθμα με την εικονα δυο ομοφ. ανδρων".

Και σου δινω τη δικη μου εξηγηση πιο πανω με το παραδειγμα.

Δημοσ.

Το επιχειρημα που τεθηκε σε καποια στιγμη της κουβεντας (γιατι δεν την παρακολουθω εξ αρχης)

ηταν οτι "αφου οι ανδρες βρισκουν ερεθιστικη την εικονα δυο λεσβιων, γιατι να μην την θεωρησουμε ως φυσιολογικη, και γιατι εχουμε 2 μετρα και σταθμα με την εικονα δυο ομοφ. ανδρων".

Δηλαδή ότι βρίσκουν πολλοί ερεθιστικό πρέπει να γίνεται? Εγώ , και πολλοί άλλοι ίσως, βρίσκουμε ερεθιστικό να πη%$$#%με τη κοπέλα σου. Πρέπει να το κάνουμε??

Δημοσ.

Εννοώ ότι το θέμα δεν είναι αν κάποιος είναι γκέι, λεσβία, παρτουζιάρης, σαδομαζοχιστής, νεκρόφιλος, κοπρολάγνος ή όχι. Το θέμα είναι γιατί να μας ενοχλεί και να κάνουμε διακρίσεις από την στιγμή που δεν το κάνει πάνω στο σβέρκο μας αλλά το κάνει δίπλα μας. Προφανώς μας ενοχλεί επειδή δεν ταιριάζει με την αισθητική μας, κάτι που όμως είναι εντελώς υποκειμενικό και που διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από το περιβάλλον του καθενός. Ακολουθόντας την λογική στο παράδειγμά σου αν δεις δύο ηλικιωμένους να το κάνουν πιθανόν να μην σου αρέσει σαν θέαμα, αλλά αυτό δεν θα το κάνει λιγότερο φυσιολογικό. Συμφωνούμε ότι η αισθητική δεν είναι ανάλογη της φυσιολογικότητας, αλλά αυτό υποννοεί επίσης ότι αν δεν μας αρέσει κάτι, αυτό δεν είναι ένδειξη μη φυσιολογικότητας. Και από την στιγμή που απορρίπτουμε κάτι και κάνουμε διακρίσεις με υποκειμενικά κριτήρια, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το επιβάλλουμε και στους άλλους, πόσο δε μάλλον να φτιάξουμε και σχετικούς νόμους.

Δημοσ.

Κοίτα στο θέμα των 2 λεσβιών το ένστικτό σου , σου υποδεικνύει ότι μπορείς να γίνεις μέρος του παιχνιδιού. 1 άντρας 2 γυναίκες … χμ φυσιολογικός συνδυασμός.

Τωρα τι φαντασίωση μπορείς να έχεις όταν δεις 2 μουστακαλήδες ?

:o

Δημοσ.
Κοίτα στο θέμα των 2 λεσβιών το ένστικτό σου , σου υποδεικνύει ότι μπορείς να γίνεις μέρος του παιχνιδιού. 1 άντρας 2 γυναίκες … χμ φυσιολογικός συνδυασμός.

Τωρα τι φαντασίωση μπορείς να έχεις όταν δεις 2 μουστακαλήδες ?

:o

Το ίδιο μπορεί να πει μια γυναίκα!! Πάλι πιστέυω ίσχύειότι είπα παραπάνω, δηλαδή ότι είναι προκλητικό και αρεστό δε σημαίνει ότι είναι και σωστό.

PS. Lucifer, ούτε οι Ρώσοι δε λογοκρίνουν έτσι γραπτά. Ηρέμησε αγόρι μου, δεν είσαι ο Θεός. Και θα πρότεινα τα infractions να τα κάνεις δημόσια, όχι να κρύβεσαι πίσω από προσωπικά emails!!!

Δημοσ.
Δηλαδή ότι βρίσκουν πολλοί ερεθιστικό πρέπει να γίνεται? Εγώ , και πολλοί άλλοι ίσως, βρίσκουμε ερεθιστικό να πη%$$#%με τη κοπέλα σου. Πρέπει να το κάνουμε??

Εγώ την δικιά σου θα την πήδαγα αν μου άρεσε και ήθελε. Και αν είχες :lol::lol::lol:

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...