Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ ας πούμε αν μείνει στο ίδρυμα μέχρι τα 18 (γιατί δεν είναι ότι αν δεν το υιοθετήσει το gay ζευγάρι θα το υιοθετήσει κάποιο άλλο straight) με τις κωλοσυνθήκες και το αίσθημα εγκατάληψης θα είναι super η ψυχολογία του....

Εγώ πάντως στη θέση αυτού του παιδιού θα προτιμούσα να έχω για γονείς ένα gay ζευγάρι (ανδρών ή γυναικών σημσία δεν έχει) που να με αγαπούν παρά να είμαι μέσα σε ένα ίδρυμα και να καταλήξω κατα μεγάλη πιθανότητα στην παρανομία μόλις βγώ.

Εμένα προσωπικά ο μόνος λόγος που με κάνει να διαφωνώ με την υιοθεσία είναι η μαλακισμένη κοινωνία, αυτή θα δημιουργήσει τα προβλήματα σε ένα τέτοιο παιδί και όχι οι gay γονείς του.

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην κοινωνια αναφερθηκα φιλε μου που οτιδηποτε μη λογικο, φυσικο πες το οπως θες ειναι κατακριτεο..δυστυχως. Μεριδιο ευθυνης εχουμε ολοι μας καθως απαρτιζουμε αυτη την κοινωνια

Δημοσ.

Το αλλάζω τότε σε "οι μαλακισμένοι άνθρωποι που κάνουν την κοινωνία μαλακισμένη" γιατί η "λογική" είναι κάτι σχετικό και για τον καθένα φτάνει έως εκεί που μπορεί να φτάσει το μυαλουδάκι του.

Γιατί η ίδια βλαμμένη "λογική" που κάνει κάποιους γονείς να λένε στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα με παιδιά χωρισμένων γονιών, είναι ίδια με αυτήν που θα δημιουργούσε πρόβλημα σε ένα τέτοιο υποτιθέμενο παιδί με gay γονείς.

Δημοσ.
Καποιοι προηγουμενως αναφερθηκαν στον ρατσισμο που θα αντιμετωπισουν ΄΄παιδια΄΄ ομοφυλλων ζευγαριων στο σχολειο η γενικοτερα..Σωστο η κοινωνια μας δεν ειναι ετοιμη να δεχτει κατι τετοιο ακομα. Ξερετε ποσα παιδια χωρισμενων γονιων αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα? -Μην κανεις παρεα με τον .... δεν ειναι καλο παιδι

-...Γιατι η μαμα με τον μπαμπα σου δεν ειναι μαζι?

Ποσο μαλλον σε περιπτωση που και οι 2 γονεις ειναι πχ ανδρες..

Καταστροφη για την ψυχολογια του παιδιου :fear:

Ξέχασες να τονίσεις το Ελληνική κοινωνία μας του κ^^^^λου!!!!

Ψευτογκλάμουρ χωριατοβλάχοι είμαστε!!

Δημοσ.
Το αλλάζω τότε σε "οι μαλακισμένοι άνθρωποι που κάνουν την κοινωνία μαλακισμένη" γιατί η "λογική" είναι κάτι σχετικό και για τον καθένα φτάνει έως εκεί που μπορεί να φτάσει το μυαλουδάκι του.

Γιατί η ίδια βλαμμένη "λογική" που κάνει κάποιους γονείς να λένε στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα με παιδιά χωρισμένων γονιών, είναι ίδια με αυτήν που θα δημιουργούσε πρόβλημα σε ένα τέτοιο υποτιθέμενο παιδί με gay γονείς.

Το ότι ο κόσμος μας βιώνει έξαρση εξέλιξης δε σημαίνει ότι οτιδήποτε νέο πρέπει να το αποδεχόμαστε άκρητα!! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός που παρατηρούμε σήμερα όπου πολλά παιδιά στο σχολείο θά έχουν χωρισμένους γονείς. Δηλαδή σήμερα οι γονείς ως άτομα είναι θεωρητικά πιο ελεύθεροι και πιο ευτυχισμένοι, αλλά τα παιδιά πιο δτστυχισμένα, κατά μέσο όρο. Παλιά ήταν το αντίστροφο. Το τι είναι τελικά καλό για την κοινωνία θα δείξει. Οι οιωνοί όμως δεν είναι καλοί. Μάλιστα ίσως αυτή η "μάχη" έγινε και παλιότερα και η λύση που ενστικτωδώς προτάθηκε τότε από το ανθρώπινο είδος ήταν η εισαγωγή κοινωνικών νόμων μέσω θρησκειών ή πολιτειακών σχηματισμών.

Το παιδί δε "στρώνει" αν η οικογένεια που το περιβάλλει, του προβάλει ένα συγκεκριμένο πρότυπο! Το παιδί έχει και ένστικτα, ξέρει τι να αναζητήσει. Όταν απλώσει το στοματάκι του να βρει γυναικίο στήθος για γαλατάκι και πέσει σε τριχωτό στέρνο, τότε μέσα του θα υπάρξει μια μάχη. Όταν αναζητήσει προστασία από ένα σκύλο και δει τις μανάδες του αγκαλιά με μια μουριά, τότε μέσα του θα γίνει πάλι μάχη. Τώρα αν μετά τη μάχη θα υπάρξει καλή ή κακή προσαρμογή, I accept your bets gentlemen!!!!

Το σίγουρο είναι πως αν δούμε αυστηρά το ανθρώπινο είδος με το βλέμα του φυσικού, τότε το τι είναι σωστό και τι λάθος δεν ορίζεται ούτε μόνο από τη λογική ούτε μόνο με τη γνώμη της κοινωνίας. Ορίζεται από τη σύμπραξη και των δύο. Ευτυχώς και τα δύο μπορούμε ως είδος να τα αλλάζουμε, έστω και με αιματηρούς αγώνες!

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ότι ο κόσμος μας βιώνει έξαρση εξέλιξης δε σημαίνει ότι οτιδήποτε νέο πρέπει να το αποδεχόμαστε άκρητα!! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός που παρατηρούμε σήμερα όπου πολλά παιδιά στο σχολείο θά έχουν χωρισμένους γονείς. Δηλαδή σήμερα οι γονείς ως άτομα είναι θεωρητικά πιο ελεύθεροι και πιο ευτυχισμένοι, αλλά τα παιδιά πιο δτστυχισμένα, κατά μέσο όρο. Παλιά ήταν το αντίστροφο. Το τι είναι τελικά καλό για την κοινωνία θα δείξει. Οι οιωνοί όμως δεν είναι καλοί. Μάλιστα ίσως αυτή η "μάχη" έγινε και παλιότερα και η λύση που ενστικτωδώς προτάθηκε τότε από το ανθρώπινο είδος ήταν η εισαγωγή κοινωνικών νόμων μέσω θρησκειών ή πολιτειακών σχηματισμών.

Το παιδί δε "στρώνει" αν η οικογένεια που το περιβάλλει, του προβάλει ένα συγκεκριμένο πρότυπο! Το παιδί έχει και ένστικτα, ξέρει τι να αναζητήσει. Όταν απλώσει το στοματάκι του να βρει γυναικίο στήθος για γαλατάκι και πέσει σε τριχωτό στέρνο, τότε μέσα του θα υπάρξει μια μάχη. Όταν αναζητήσει προστασία από ένα σκύλο και δει τις μανάδες του αγκαλιά με μια μουριά, τότε μέσα του θα γίνει πάλι μάχη. Τώρα αν μετά τη μάχη θα υπάρξει καλή ή κακή προσαρμογή, I accept your bets gentlemen!!!!

Το σίγουρο είναι πως αν δούμε αυστηρά το ανθρώπινο είδος με το βλέμα του φυσικού, τότε το τι είναι σωστό και τι λάθος δεν ορίζεται ούτε μόνο από τη λογική ούτε μόνο με τη γνώμη της κοινωνίας. Ορίζεται από τη σύμπραξη και των δύο. Ευτυχώς και τα δύο μπορούμε ως είδος να τα αλλάζουμε, έστω και με αιματηρούς αγώνες!

Μια παράμετρος όμως που σου διαφεύγει είναι πως αυτό το παιδί θα μεγαλώσει μέσα σε αυτό το περιβάλλον και δεν θα του έρθει ξαφνικά! Δε θα ξυπνήσει δηλαδή ένα ωραίο πρωί και θα ανακαλύψει πως οι γονείς του είναι η Μαρία και η Κατερίνα...

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σοι "μάχη" θα δοθεί στον ψυχικό κόσμο ενός βρέφους αν ανακαλύψει πως αυτός που το κρατάει αγκαλιά δεν έχει στήθος με γάλα? (μπιμπερό κλπ δηλαδή θα το "χαλάσουν"? :P)

Εκτός αν φαντάζεσαι το "παιδι" που προσπαθεί να θηλάσει ...στην ηλικία σου, οπότε σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνω το ΣΟΚ! :lol:

(ελπίζω να καταλάβεις το χιούμορ μου και να μην το παρεις προσωπικά!)

B)

Δημοσ.
Μια παράμετρος όμως που σου διαφεύγει είναι πως αυτό το παιδί θα μεγαλώσει μέσα σε αυτό το περιβάλλον και δεν θα του έρθει ξαφνικά! Δε θα ξυπνήσει δηλαδή ένα ωραίο πρωί και θα ανακαλύψει πως οι γονείς του είναι η Μαρία και η Κατερίνα...

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σοι "μάχη" θα δοθεί στον ψυχικό κόσμο ενός βρέφους αν ανακαλύψει πως αυτός που το κρατάει αγκαλιά δεν έχει στήθος με γάλα? (μπιμπερό κλπ δηλαδή θα το "χαλάσουν"? :P)

Εκτός αν φαντάζεσαι το "παιδι" που προσπαθεί να θηλάσει ...στην ηλικία σου, οπότε σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνω το ΣΟΚ! :lol:

(ελπίζω να καταλάβεις το χιούμορ μου και να μην το παρεις προσωπικά!)

B)

Νομίζω το ανέφερα, λέγεται ένστικτο. ΚΑι σου έφερα ένα παράδειγμα, ένας ψυχολόγος ίσως σου φέρει και περισσότερα. Αλλιώς λέγεται και DNA. Αλλά ακόμα και αυτό που ισχυρίζεσαι , πάλι δε μας δίνει κάποια απάντηση. Οπότε μένουμε στα ίδια και λέμε τα ίδια με άλλο τρόπο, διότι αν διαβάσεις προσεκτικά τι έχω γράψει ,θα δεις ότι δίνω πιθανότητες και σε καλό και σε κακό σενάριο. ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ? Στο ότι εσύ είσαι σίγουρος?

Δημοσ.

Ρε παιδιά συνέρθετε.

Έχετε δει πολλούς ομοφυλόφιλους στο δρόμο?

Όλοι τους πέρα από σεξουαλική επαφή δεν έχουν κάτι άλλο ή αν έχουν το κρύβουν. Πως λοιπόν θα φτιάξουν οικογένεια? Πως θα βγουν μια βόλτα στο δρόμο με το παιδί?

Δεν το θέλουν κάτι τέτοιο.

Άρα τι καθόμαστε και συζητάμε.

Κανένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν πρόκειται να ανοίξει σπίτι πολλώ δε μάλλον να υιοθετήσει παιδί…μη ακούτε τις βλακείες που λένε στην τβ…κάθεστε και ακούτε τώρα αυτόν τον τρίχα…αυτά δεν γίνονται στην πραγματικότητα…ούτε ο ίδιος θα το κάνει…λέέι λέει ότι είναι ομοφυλόφιλος, μια φορά το ταίρι του δεν το είδαμε, δεν τον είδαμε να περπατάνε χεράκι χεράκι…βαλτός είναι, τα παίρνει (και τον παίρνει λολ)…πάντως αν τον δω σε μπαράκι να φιλιέται με άντρα θα αηδιάσω και θα φύγω - απλά τα πράγματα….όπως θα κάνετε και σεις ειδικά αν συνοδεύετε κοπέλα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά συνέρθετε.

Έχετε δει πολλούς ομοφυλόφιλους στο δρόμο?

Όλοι τους πέρα από σεξουαλική επαφή δεν έχουν κάτι άλλο ή αν έχουν το κρύβουν. Πως λοιπόν θα φτιάξουν οικογένεια? Πως θα βγουν μια βόλτα στο δρόμο με το παιδί?

Δεν το θέλουν κάτι τέτοιο.

Άρα τι καθόμαστε και συζητάμε.

Κανένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν πρόκειται να ανοίξει σπίτι πολλώ δε μάλλον να υιοθετήσει παιδί…μη ακούτε τις βλακείες που λένε στην τβ…κάθεστε και ακούτε τώρα αυτόν τον τρίχα…αυτά δεν γίνονται στην πραγματικότητα…ούτε ο ίδιος θα το κάνει…λέέι λέει ότι είναι ομοφυλόφιλος, μια φορά το ταίρι του δεν το είδαμε, δεν τον είδαμε να περπατάνε χεράκι χεράκι…βαλτός είναι, τα παίρνει (και τον παίρνει λολ)…πάντως αν τον δω σε μπαράκι να φιλιέται με άντρα θα αηδιάσω και θα φύγω - απλά τα πράγματα….όπως θα κάνετε και σεις ειδικά αν συνοδεύετε κοπέλα.

:rolleyes:B)

PS: Αν δεις 2 ξανθιές 2μετρες να φιλιούνται στο μπαράκι, πάλι θα σηκωθείς να φύγεις?

Δημοσ.
πάντως αν τον δω σε μπαράκι να φιλιέται με άντρα θα αηδιάσω και θα φύγω - απλά τα πράγματα….όπως θα κάνετε και σεις ειδικά αν συνοδεύετε κοπέλα.

Ενώ αν πχ δείς δύο ωραίες γυναίκες να φιλιούνται ε???? Ωραίο πράμα.... είναι αυτό που έλεγα και πιο πρίν... ότι το λογικό εξαρτάται μέχρι που φτάνει το μυαλουδάκι του κάθε ενός.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ενώ αν πχ δείς δύο ωραίες γυναίκες να φιλιούνται ε???? Ωραίο πράμα.... είναι αυτό που έλεγα και πιο πρίν... ότι το λογικό εξαρτάται μέχρι που φτάνει το μυαλουδάκι του κάθε ενός.

Σε αυτή την περίπτωση θα τον πάρει και θα φύγουν με το ζόρι η κοπελιά που θα τον συνοδεύει!

:lol:

Δημοσ.
:rolleyes:B)

PS: Αν δεις 2 ξανθιές 2μετρες να φιλιούνται στο μπαράκι, πάλι θα σηκωθείς να φύγεις?

λεσβιακε ανωμαλε :mad:

Δημοσ.

Η μόνη φορά νομίζω που είδα από κοντά γυναίκες να φιλιούνται στο στόμα ήταν στο σχολείο, 2 - 3 συμαθήτριές μου το κάναν συχνά μια περίοδο, δε ξέρω γιατί, έχουν περάσει και κάποια χρονάκια από τότε, αλλά δεν θυμάμαι να μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση...ούτε κρύο ούτε ζέστη .

... ότι το λογικό εξαρτάται μέχρι που φτάνει το μυαλουδάκι του κάθε ενός.

δεν είναι θέμα λογικού ή παράλογου, είναι θέμα γούστου.

δλδ αν εχώ πάω να νοικιάσω ένα σπίτι και βγω στο μπαλκόνι και αντικρίσω την θέα απλομένων εσώρουχων και σηκωθώ να φύγω είμαι παράλογος?

Δημοσ.

καταρχην γεια χαρα σε ολους.υποβαλω τα σεβη μου παιδες.και σαν καινουργιος τυπος θελω να πω πως το θεμα ειναι πως αποδεχετε ο καθενας μας το διαφορετικο.δεν θα μπορουσα ομως να βγω στο μπαλκονι μου και να δω να φιλιουνται ο μπους με τον μπλερ.ε!!!! οποιουσδηποτε αλλους αντρες η γυναικες δεν θα χα προβλημα πιστευω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...