Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρεις καν ποιες είναι οι 5 αζωτούχες βάσεις, θεωρείς την ομοφυλοφιλία ατέλεια της φύσης (κρίνοντας την ως κάτι που έχοντας μεγαλύτερη συνειδησιακή ικανότητα, είναι πάνω από αυτήν) και σε αυτό το ποστ, αυτό το συγκεκριμένο σουρεάλ ποστ, γράφεις "κοινή λογική".

Και μάλλον μέχρι τώρα έχεις ήδη μπει γουήκη και έχεις βρει τις 5 αζωτούχες βάσεις.

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ότι συμβαίνει στη φύση προβλέπεται από αυτήν, άρα είναι φυσιολογικό μπλαμπλα

.

Αμα διαφωνείς σε αυτό παπάρια μέντολες ναζιστής είσαι:P

Μεσαιωνικό θεωρώ επίσης πως ο αριθμός των ατόμων είναι υποχρεωτικά δύο

Μεγάλε έγραψες.Πείτε μου λοιπόν στη φύση ποιο είδος είναι μονογαμικό.Βέβαια μετά περνάμε σε άλλα θέματα (πως μπορεί να ευδοκιμήσει με πολυγαμικούς όρους μια αστική κοινωνία οπότε μην το κουράσουμε)

Πείτε μου, γιατί αυτοί οι άνθρωποι ή οποιοι παρόμοιοι να μην έχουν τη χαρά να αναθρέψουν ένα παιδί;

Το παιδί το ρωτησες αν θέλει?εγώ προσωπικά δε θα θελα.Για να μη σου πω το ακραίο αν όλοι ήμασταν πούστηδες που θα βρισκαν αυτοί το παιδάκι?Τα επαγγέλματα γιατί τα ανέφερες έτσι ρατσιστικά?Αν ήταν αράπηδες ή εργάτες δλδ θα υπήρχε πρόβλημα?:devil:

Α ναι κανείς δεν είπε ότι η φύση είναι τέλεια.Απλά έχει κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε

@ινσομνιακ όπως έχω πει για τα χαστουκάκια έτσι έχω πει πως η κάθε κοπέλα δεν είναι κτήμα του καθενός και είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει(τώρα αν η άλλη φοβάται να χρησιμοποιήσει αυτή την ελευθερία που της δίνω πρόβλημα της) .Επιπλέον θεωρώ πως οι μόνιμες σχέσεις είναι το χαπάκι του καπιταλιστικού συστήματος για τους ασθενείς του. Δλδ σου λέει μπορεί να μην έχεις φράγκα σαν τον Πιτ ή τα λεφτά του αλλά έχεις κάποιον που σε "αγαπάει" και σε "φροντίζει".

Δημοσ.
Αμα διαφωνείς σε αυτό παπάρια μέντολες ναζιστής είσαι

Είμαι παπάρια μάντολες Ναζιστής και συμφωνώ απόλυτα. Μάλιστα τελευταία έχω προσέξει πως όταν λέω κάτι, συνήθως συμφωνώ με αυτό.

Δημοσ.
Είμαι παπάρια μάντολες Ναζιστής και συμφωνώ απόλυτα. Μάλιστα τελευταία έχω προσέξει πως όταν λέω κάτι, συνήθως συμφωνώ με αυτό.

Luci ,ένα θα σου πω, πήγαινε μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι!!!

Τις 5 βάσεις τις ανγοώ αλλά αν θες να ανταγωνιστούμε στη φυσική, πίστεψέ με δε σε παίρνει!!!

Η φύση δεν είναι τέλεια! Έφτιαξε εμένα!!

Δημοσ.
Luci ,ένα θα σου πω, πήγαινε μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι!!!

Τις 5 βάσεις τις ανγοώ αλλά αν θες να ανταγωνιστούμε στη φυσική, πίστεψέ με δε σε παίρνει!!!

Η φύση δεν είναι τέλεια! Έφτιαξε εμένα!!

Crazy talk v1.04

Δημοσ.
95% στην ελλαδα ειναι χριστιανοι. no comment :P

γαμος διαφορετικης θρησκειας δεν επιτρεπεται οχι δογματος για διευκρίνιση.

για πες μου ποιος χριστιανος θα παντρευτει μουσουλμανο? (βλεπε συνορα αγαπης :lol:)

Απ'ότι ξέρω δεν επιτρέπει η εκκλησία σε χριστιανούς ορθόδοξους να παντρευτούν καθολικούς ή οποιουδήποτε άλλου δόγματος, εκτός και αν πρώτα βαφτιστεί ορθόδοξος (ισχύει και αντίστροφα και από την πλευρά των άλλων θρησκειών).

Χριστιανός μουσουλμάνο γιατί να μην παντρευτεί; Και εντάξει, μην βλέπεις την ακραία περίπτωση.

Αν θέλει χριστιανός να παντρευτεί άθεη ή το αντίστροφο; Θα την βάλει με το ζόρι να πει ψέμματα ότι πιστέυει στον δικό του θεό για να παντρευτεί;

Δημοσ.
Απ'ότι ξέρω δεν επιτρέπει η εκκλησία σε χριστιανούς ορθόδοξους να παντρευτούν καθολικούς ή οποιουδήποτε άλλου δόγματος, εκτός και αν πρώτα βαφτιστεί ορθόδοξος (ισχύει και αντίστροφα και από την πλευρά των άλλων θρησκειών).

Χριστιανός μουσουλμάνο γιατί να μην παντρευτεί; Και εντάξει, μην βλέπεις την ακραία περίπτωση.

Αν θέλει χριστιανός να παντρευτεί άθεη ή το αντίστροφο; Θα την βάλει με το ζόρι να πει ψέμματα ότι πιστέυει στον δικό του θεό για να παντρευτεί;

χριστιανοι διαφορετικου δογματος παντρευονται κανονικα. απλα γινονται 2 γαμοι για παραδειγμα καθολικος και ορθοδοξος και δε χρειαζεται ο αλλος να αλλαξει θρησκεια αφου και οι 2 ειναι χριστιανοι :P. Αυτο που λες ισχυει για διαφορετικες θρησκειες.

Αν πρόκειται για μεικτό γάμο, δηλαδή Χριστιανού με αλλόθρησκο, θα πρέπει να έχει προηγηθεί βάπτισμα του αλλόθρησκου σε Χριστιανό, αλλιώς η Εκκλησία μας δεν επιτρέπει τέτοιο γάμο. Στην περίπτωση που ο γάμος είναι μεταξύ Χριστιανού Ορθόδοξου και Καθολικού ή Προτεστάντη και το ζευγάρι επιθυμεί να τελέσει δύο μυστήρια, θα πρέπει το μυστήριο στην ορθόδοξη εκκλησία να είναι το τελευταίο. Αυτό γίνεται διότι η Ορθόδοξη εκκλησία δεν αναγνωρίζει το γάμο που έγινε στην Καθολική εκκλησία, ενώ το αντίθετο ισχύει και τότε θα υπάρχει πρόβλημα διγαμίας.

αθεη στα χαρτια (δε ξερω αν γινεται) η στα πιστευω? γιατι μπορει να εχει βαπτιστει αλλα μετα να ειναι αθεη :P δε μετραει για την εκκλησια αν με καταλαβαινεις.

κοιταξε ο αθεισμος ειναι περιπλοκη ιστορια. αστο μην παμε αλλου τη συζητηση. γενικοτερα οι περιπτωσεις ειναι ελαχιστες. δηλαδη δε νομιζω το συμφωνο να ειχε αυτο το σκεπτικο εξαρχης. επισης δε ξερω τις αποψεις γιαυτο απο τους μουσουλμανους... μπορει αυτοι λογω θρησκειας να ειναι εναντιον. μη ξεχνας οι μουσουλμανοι ειναι και λιγο θρησκευτικα φανατισμενοι :-)

Δημοσ.

Δεν πρέπει να επεμβαίνει η πολιτεία στα διαχειριστικά του κάθε ζευγαριού. Η γυναίκα σήμερα και στόμα έχει και ανεξαρτησία και μπορεί να χωρίζει κάθε στιγμή το καθε νέο κοινό απόκτημα του ζευγαριού. Δηλ όσα περιουσιακά στοιχεία είναι πριν το γάμο θα ανήκουν στον καθένα χωριστα, αν αποκτήσουν ένα διαμέρισμα πχ. η γυναίκα μπορεί να πάει σε ένα δικηγόρο να το αποκτήσουν εξ αδιαιρέτου και τελείωνει η υπόθεση. Τι σχέση έχει ο γάμος , η ένωση 2 ατόμων με όλο αυτό το νομικό πλαίσιο? Αυτά ήταν και προσαρμόστηκαν για εποχές που η γυναίκα δεν ήξερε, δεν δούλευε και μπορούσε ο άντρας να τα πάρει όλα και να την πετάξει στον δρόμο…Προστάτευε την γυναίκα με λίγα λόγια … τώρα τα 2 φίλα είναι ίσα, τώρα καταστρέφει τον γάμο.

Ο γάμος είναι μυστήριο, όποιος είναι χριστιανός πάει στην εκκλησία και παντρεύεται , όπως μυστήριο είναι και η θεία κοινωνία και δεν έχει καμιά δουλειά η εκκλησία και η πολιτεία να ανακατεύεται στα οικογενειακά , περιουσιακά κτλ προβλήματα του ζευγαριού. Όλα τα άλλα για σύμφωνα ελεύθερης συμβίωσης, πολιτικούς γάμους κτλ είναι καραγκοζηλίκια. Ενήλικοι και ώριμοι πολίτες είμαστε και υπέυθυνοι των πράξεών μας (όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρώσωπος με αφορμή το θέμα ντόπινκ) μπορούμε να εκλέγουμε κυβερνήσεις ,,, μπορούμε και να χωρίσουμε μόνοι μας πολιτισμένα τα περιουσιακά μας αποκτήματα.

Αλλά είναι ξετσιπωσιά, και αναφέρομαι στον insomniaK, να διεκδικεί μια γυναίκα κόπους και θυσίες των γονιών του άλλου , επειδή η πολιτεία της έδωσε αυτό το δικαίωμα,,, γι αυτό φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά. Εκτός και αν ζεις σε άλλο κόσμο και δεν έχεις επαφή με την σημερινή πραγματικότητα ή νομίζεις ότι η σημερινή γυναίκα, η γυναίκα που θα πάρεις ή πείρες είναι η κυρία Κοκοβίκου και συ ο Αντωνάκης χαχα

Για την υιοθεσία τώρα : Ποιος σας είπε ότι τα παιδιά είναι γατιά και μπορούμε να αποφασίζουμε γι αυτά χωρίς να τα ρωτήσουμε. Το παιδί πρέπει να ερωτάται αν θέλει να υιοθετηθεί από ομοφυλόφιλο ζευγάρι … αν είναι σε ηλικία που δεν μπορεί να αποφασίσει απλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να προβεί σε πράξεις που αργότερα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον ψυχικό του κόσμου.

afentiko7 τι σχέση έχουν οι μόνιμες σχέσεις με τον καπιταλισμό? Δηλαδή στον κουμουνισμό δεν έκαναν μόνιμες σχέσεις?

Δημοσ.
Δεν πρέπει να επεμβαίνει η πολιτεία στα διαχειριστικά του κάθε ζευγαριού. Η γυναίκα σήμερα και στόμα έχει και ανεξαρτησία και μπορεί να χωρίζει κάθε στιγμή το καθε νέο κοινό απόκτημα του ζευγαριού. Δηλ όσα περιουσιακά στοιχεία είναι πριν το γάμο θα ανήκουν στον καθένα χωριστα, αν αποκτήσουν ένα διαμέρισμα πχ. η γυναίκα μπορεί να πάει σε ένα δικηγόρο να το αποκτήσουν εξ αδιαιρέτου και τελείωνει η υπόθεση. Τι σχέση έχει ο γάμος , η ένωση 2 ατόμων με όλο αυτό το νομικό πλαίσιο? Αυτά ήταν και προσαρμόστηκαν για εποχές που η γυναίκα δεν ήξερε, δεν δούλευε και μπορούσε ο άντρας να τα πάρει όλα και να την πετάξει στον δρόμο…Προστάτευε την γυναίκα με λίγα λόγια … τώρα τα 2 φίλα είναι ίσα, τώρα καταστρέφει τον γάμο.

Ο γάμος είναι μυστήριο, όποιος είναι χριστιανός πάει στην εκκλησία και παντρεύεται , όπως μυστήριο είναι και η θεία κοινωνία και δεν έχει καμιά δουλειά η εκκλησία και η πολιτεία να ανακατεύεται στα οικογενειακά , περιουσιακά κτλ προβλήματα του ζευγαριού. Όλα τα άλλα για σύμφωνα ελεύθερης συμβίωσης, πολιτικούς γάμους κτλ είναι καραγκοζηλίκια. Ενήλικοι και ώριμοι πολίτες είμαστε και υπέυθυνοι των πράξεών μας (όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρώσωπος με αφορμή το θέμα ντόπινκ) μπορούμε να εκλέγουμε κυβερνήσεις ,,, μπορούμε και να χωρίσουμε μόνοι μας πολιτισμένα τα περιουσιακά μας αποκτήματα.

Αλλά είναι ξετσιπωσιά, και αναφέρομαι στον insomniaK, να διεκδικεί μια γυναίκα κόπους και θυσίες των γονιών του άλλου , επειδή η πολιτεία της έδωσε αυτό το δικαίωμα,,, γι αυτό φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά. Εκτός και αν ζεις σε άλλο κόσμο και δεν έχεις επαφή με την σημερινή πραγματικότητα ή νομίζεις ότι η σημερινή γυναίκα, η γυναίκα που θα πάρεις ή πείρες είναι η κυρία Κοκοβίκου και συ ο Αντωνάκης χαχα

Για την υιοθεσία τώρα : Ποιος σας είπε ότι τα παιδιά είναι γατιά και μπορούμε να αποφασίζουμε γι αυτά χωρίς να τα ρωτήσουμε. Το παιδί πρέπει να ερωτάται αν θέλει να υιοθετηθεί από ομοφυλόφιλο ζευγάρι … αν είναι σε ηλικία που δεν μπορεί να αποφασίσει απλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να προβεί σε πράξεις που αργότερα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον ψυχικό του κόσμου.

afentiko7 τι σχέση έχουν οι μόνιμες σχέσεις με τον καπιταλισμό? Δηλαδή στον κουμουνισμό δεν έκαναν μόνιμες σχέσεις?

Houston εσύ είσαι ή σου πήρε άλλος το nickname???? Καλά τα λες.

Αν κατάλαβα καλά είσαι εναντίον του συμφώνου συμβίωσης όμως. Ξέρεις πόσα ζευγάρια χωρίζουν σήμερα στα 3 χρόνια? Τα μισά άκουγα... τουλάχιστον ΠΑΡΑ πολλά. Ο γάμος κουβαλά νομικές δεσμεύσεις που δε μπορείς να αλλάξεις ή προσαρμόσεις. ΕΠομένως το διαζύγιο γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση και επιβαρύνει πολύ το ήδη βεβαρημένο δικαστικό κλάδο. Στο σύμφωνο συμβίωσης μπορείς και το διαχειρίζεσαι αυτό, ζεις σα παντρεμένος και κάνεις και παιδί και όταν σιγουρευτείς , τότε τελείς και επίσημο γάμο.

Ο νόμος αυτός βασικά προστατεύει τον άνδρα από αυτό που λες. Από τη γυναικοκαφρύλα που κυκλοφορεί για να πιαστεί,να κάνει και ένα παιδί και να αράξει!!

Ωστόσο η προσωπική μου άποψη, δεδομένου ότι καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έχει την αναγκαία φαιά ουσία για να προβεί σε τέτοιες διευκολήνσεις, είναι πως το χαρτί έγινε για τους gay καθαρά. Είναι πρόδρομος και φέρνει και ψήφους ίσως!!

Όσο για το afentiko7 ,μάλλον δεν του τα έχουν πει ακόμα αυτά, τώρα βρίσκονται στο κεφάλαιο "Στάλιν, ο φονεύς των μειονοτήτων".

Δημοσ.

Καποιοι προηγουμενως αναφερθηκαν στον ρατσισμο που θα αντιμετωπισουν ΄΄παιδια΄΄ ομοφυλλων ζευγαριων στο σχολειο η γενικοτερα..Σωστο η κοινωνια μας δεν ειναι ετοιμη να δεχτει κατι τετοιο ακομα. Ξερετε ποσα παιδια χωρισμενων γονιων αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα? -Μην κανεις παρεα με τον .... δεν ειναι καλο παιδι

-...Γιατι η μαμα με τον μπαμπα σου δεν ειναι μαζι?

Ποσο μαλλον σε περιπτωση που και οι 2 γονεις ειναι πχ ανδρες..

Καταστροφη για την ψυχολογια του παιδιου :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...