Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Jimara λεγεται House M.D. και την προτεινω ανεπιφυλακτα ειδικα αν εισαι του χωρου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν συνισταται η σειρα σε υποχονδριους

Δημοσ.
Jimara λεγεται House M.D. και την προτεινω ανεπιφυλακτα ειδικα αν εισαι του χωρου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν συνισταται η σειρα σε υποχονδριους

Είδα μια φορά το επεισόδιο όπου ένας αστυνομικός πυροβολήθηκε αλλα τελικά΄το πρόβλημα ήταν μια περίεργη αρρώστια που έτρωγε τον εγκέφαλό του και μετά κόλλησε και ένα μαύρο γιατρό!! Πολύ έξυπνη σειρά!!

Δημοσ.

Αν και είμαι υπέρ του παραδοσιακού γάμου, συμφωνώ και με την ύπαρξη του συμφώνητικού ελεύθερης συμβίωσης.

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είτε δεν μπορούν να κάνουν θρησκευτικό γάμο. Πρέπει και αυτοί να έχουν το δικαίωμα να κάνουν οικογένεια, και ο γάμος προσφέρει πολλές διευκολύνσεις (φοροαπαλαγές, δάνεια, κτλ).

Επιπλέον δίνει την δυνατότητα σε άτομα με διαφορετική θρησκεία να κάνουν οικογένεια, χωρίς να αναγκαστεί ο ένας να αλλάξει θρησκεία. Ως γνωστόν καμία θρησκεία δεν επιτρέπει γάμο με αλλόθρησκο.

Σχετικά με τους ομοφιλόφιλους τώρα. Είμαι straight, και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν με έχει παρενοχλήσει κανείς ομοφιλόφιλος . Μη σας πω ότι με βολεύει όποιος είναι πιο όμορφος, πιο έξυπνος ή/και πιο πλούσιος από εμένα να είναι ομοφιλόφιλος, καθώς τότε θα μπορούσα να έχω όποια θέλω (μία και καλή).

Το να μεγαλώσει ένα ζευγάρι ομοφιλόφιλων ένα παιδί είναι μεγάλο θέμα, καθώς προκύπτουν πολλά καθημερινά προβλήματα.

1) Το παιδί δεν θα μεγαλώσει με επαφή και με τα δύο φύλλα.

2) Στο σχολείο θα αντιπετωπίσει ρατσισμό από τους συμμαθητές.

3) Θα αντιμετωπίσει μεγάλο ρατσισμό από τους γονείς των συμμαθητών.

4) Κάθε φορά που θα διαβάζει ένα κείμενο με τη λέξη "μαμά" ή "μπαμπάς" θα το πιάνει μελαγχολία, καθώς δεν θα έχει και τους δύο.

update:

5) Θα ξέρει από μικρό ότι είναι υοθετημένο. Οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν το παιδί τους στα 18 ότι είναι υοθετημένο, ενώ το παιδί που θα έχει υοθετηθεί από ζευγάρι ομοφιλόφιλων θα το συνειδητοποιήσει από τότε που θα μάθει για το πως γεννιούνται τα παιδιά (όχι για τον πελαργό, για το άλλο).

Δημοσ.
2) Στο σχολείο θα αντιπετωπίσει ρατσισμό από τους συμμαθητές.

3) Θα αντιμετωπίσει μεγάλο ρατσισμό από τους γονείς των συμμαθητών.

Δεν είναι ρατσισμός, είναι η φυσική αντιπαθεια ως κάτι το αφύσικο (εκτός των νόμων της φύσης). Γιατί ενώ αν έχεις κάποιο ασθενή το συμπονάς, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι παρόλο που για μένα είναι μια ανωμαλία της φύσης αυτοί δεν το δέχονται άλλα και προσπαθούν να μας πείσουν κιόλας ότι είναι φυσιολογικοί.Και γιατί δεν είναι?Γιατί απλούστατα όλοι οι οργανισμοί στη φύση αναπαράγονται με σκοπό τη διαιώνιση του είδους τους.Οι συγκεκριμένοι πως αναπαράγονται?Αρα δεν ακολουθούν τους φυσικούς νόμους

Eγώ δν κατάλαβα.Αφού υπάρχει ο πολιτικός γάμος τι το θέλουν το σύμφωνο? αν και προσωπική μου γνώμη θα ταν κατάργηση και θρησκευτικού και πολιτικού απλά τα ζευγάρια να πήγαιναν σε μια αρμόδια αρχή να καθόριζαν τα κληρονομικά και τα συναφή και να τελείωνε η υπόθεση.Ετσι κι αλλιώς ο γάμος μια αστική πράξη είναι τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο.

Δημοσ.
Δεν είναι ρατσισμός, είναι η φυσική αντιπαθεια ως κάτι το αφύσικο (εκτός των νόμων της φύσης). Γιατί ενώ αν έχεις κάποιο ασθενή το συμπονάς, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι παρόλο που για μένα είναι μια ανωμαλία της φύσης αυτοί δεν το δέχονται άλλα και προσπαθούν να μας πείσουν κιόλας ότι είναι φυσιολογικοί.Και γιατί δεν είναι?Γιατί απλούστατα όλοι οι οργανισμοί στη φύση αναπαράγονται με σκοπό τη διαιώνιση του είδους τους.Οι συγκεκριμένοι πως αναπαράγονται?Αρα δεν ακολουθούν τους φυσικούς νόμους

Eγώ δν κατάλαβα.Αφού υπάρχει ο πολιτικός γάμος τι το θέλουν το σύμφωνο? αν και προσωπική μου γνώμη θα ταν κατάργηση και θρησκευτικού και πολιτικού απλά τα ζευγάρια να πήγαιναν σε μια αρμόδια αρχή να καθόριζαν τα κληρονομικά και τα συναφή και να τελείωνε η υπόθεση.Ετσι κι αλλιώς ο γάμος μια αστική πράξη είναι τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο.

Είναι καθαρά θέμα γοήτρου. Ο ίδιος που κοροιδέυει έναν χονδρο , δεν αποδέχεται ότι δεν είναι normal. Τρομάζει στη ιδέα. Είναι φυσικό αντανακλαστικό. Θα είμαι ο πρώτος που θα κράξω όποιον κοροιδέψει έναν gay αλλά και ο πρώτος το λίθο βαλέτω σε όποιον gay προσπαθήσει να περάσει το μαύρο άσπρο, απλά για να νοιώσει καλύτερα!!

Το χειρότερο είναι πως όταν τους κατηγοριοποιείς με τους ανθρώπους ειδικών αναγκών, όπως ένας που είναι πχ επιληπτικός, τότε τσινάνε λες και ο επιληπτικός είναι κάτι "κατώτερο". Θεωρούν ,ίσως από κόμπλεξ, την ιδιατερότητά τους ως κατωτερότητα, που είναι λάθος!!

Ιδιαίτερος απλά σημαίνει ιδιαίτερος, όχι κατώτερος!

Δημοσ.

Αν το παιδί έχει 2 μητέρες γκομενάρες-λεσβίες να δεις τι ρατσισμό έχει να βιώσει στο σχολείο :mrgreen:

Κάθε συνέλευση των γονέων και κηδεμόνων θα έχει σε πλήρη απαρτία τους πατεράδες των συμμαθητών.

Δημοσ.

μπλαμπλα ομοφυλοφιλία στα ζώα μπλαμπλα

ότι συμβαίνει στη φύση προβλέπεται από αυτήν, άρα είναι φυσιολογικό μπλαμπλα

όλα τα άλλα είναι αισθητικά κριτήρια μπλαμπλα αρχαία κοινωνία και ομοφυλοφιλία μπλαμπλα

είσαι ο όμνισλας μπλαμπλα

λοβοτομή έκτρωση μπλα.

Δημοσ.
Αν το παιδί έχει 2 μητέρες γκομενάρες-λεσβίες να δεις τι ρατσισμό έχει να βιώσει στο σχολείο :mrgreen:

Κάθε συνέλευση των γονέων και κηδεμόνων θα έχει σε πλήρη απαρτία τους πατεράδες των συμμαθητών.

Λολ...

Βέβαια το λεσβίες και το γκομενάρες δεν πάει μαζί.. Οι φανατικές λεσβίες είναι συνήθως εμφανισιακά τραγικές.. Καμια bi άμα μας λάχει μόνο ;p

Πέραν της πλάκας και εγώ πιστεύω οτι το δούλεμα που θα τρώει το παιδάκι θα είναι απερίγραπτο.. Απο την άλλη ίσως και ο τρόπος που θα μεγαλώσει με δύο μπαμπάδες gay και η άνεση και η ελευθερία που θα του εμφυσήσουν να το κάνουν popular και να μην νιώθει απο τέτοια. Αντίθετα να το διακομοδεί. Γενικά μου φαίνεται εν μέρη λογικό ένα τέτοιο παιδάκι να ωριμάζει αναγκαστικά πιο γρήγορα και να τσακαλεύει πιο γρήγορα.. Αν δεν τα καταφέρει βέβαια θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει ψυχολογικά...

Περίεργες καταστάσεις..

Βασικά απο τη στιγμή που αποφασίζεις πως γουστάρεις άντρες γιατί διεκδικείς κάτι το οποίο απαιτεί να γουστάρεις γυναίκες; Σαν να τα θέλουνε όλα όπως τους βολεύει μου φαίνεται.. Κάτσε με τον γκόμενο σου και παντρέψου.. Το παιδάκι τι θα φταίξει να του μαμήσεις τη ζωή όμως; (δεν λέω πως δεν θα το φροντίζουν.. αλλα του προσάπτουν τρομερές ευθύνες απο τρομερά μικρή ηλικία) :rolleyes:

Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο , τι πάθαν όλοι σήμερα…το πρωί ο Fidelio τώρα ο Lucifer. Τι θα κάνουμε? Αχ αυτήν η Αφρικανική σκόνη, θα μας ξεκάνει….

Δημοσ.

Το έχω ξαναγράψει στο θέμα με τις υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους.

Έχω ένα ζευγάρι φίλους (άνδρες), ο ένας δάσκαλος και ο άλλος γιατρός στο Harvard (ζουν στη Βοστόνη), που θέλουν και σίγουρα θα υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Συγνώμη κιόλας, αλλά το συγκεκριμένο ζευγάρι που σας περιγράφω το θεωρώ "πιο φυσιολογικό" από τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που κυκλοφορούν στο δρόμο. Μα αξιοπρέπεια και με παιδεία και με τρόπους και με χρήματα και με αγάπη και γνώση για να αναθρέψουν ένα παιδί σωστά. Πείτε μου, γιατί αυτοί οι άνθρωποι ή οποιοι παρόμοιοι να μην έχουν τη χαρά να αναθρέψουν ένα παιδί;

Το δηλώνω από τώρα και να μην ξαναγράφω: Αν απαντήσει ο Απάλευτος7, η απάντηση μου θα ναι για τα χαστουκάκια στην κοπέλα για να στρώνει... παρόμοια για ton Houston και για τον jimara, που σκέφτεται αν θα του παραχωρήσουν οι δικοί του πατρική περιουσία για να μη ζητήσει μέρισμα η σύζυγος μετά το διαζύγιο... και πάει λέγοντας...

{Οι τρεις προαναφερθέντες δηλώνουν φυσιολογικοί...}

Δημοσ.

Επιπλέον δίνει την δυνατότητα σε άτομα με διαφορετική θρησκεία να κάνουν οικογένεια, χωρίς να αναγκαστεί ο ένας να αλλάξει θρησκεία. Ως γνωστόν καμία θρησκεία δεν επιτρέπει γάμο με αλλόθρησκο.

95% στην ελλαδα ειναι χριστιανοι. no comment :P

γαμος διαφορετικης θρησκειας δεν επιτρεπεται οχι δογματος για διευκρίνιση.

για πες μου ποιος χριστιανος θα παντρευτει μουσουλμανο? (βλεπε συνορα αγαπης :lol:)

Δημοσ.

Ας αρχίσουμε με τα απλά. Δεν ενδιαφέρει κανέναν μας τι κάνει ο άλλος στην κρεβατοκάμαρά του εφόσον δεν παραβιάζει ελευθερίες τρίτων. Δεν είναι απαραίτητο να το δεχτούμε, είναι απαραίτητο να το σεβαστούμε.

Το ότι σαν εικόνα δε μου αρέσει να βλέπω δύο μαντράχαλους χέρι χέρι δε μου δίνει κανένα δικαίωμα να επέμβω στις επιλογές τους με οποιονδήποτε τρόπο. Και σε ΄κείνους μπορεί να μην αρέσει η φάτσα μου. Επίσης, οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθένα δεν πρόκειται να επηρρεάσουν σε καμία περίπτωση την συμπεριφορά μου απέναντί του, ούτε τον τρόπο που τον βλέπω σαν άνθρωπο.

Το αν είναι φυσικό ή αφύσικο είναι εύκολο να απαντήθεί. Αν υπάρχει στη φύση, είναι φυσικό. Συμφωνεί δε συμφωνεί με τις κοινωνικές μας αξίες και πρότυπα.

Οι προκλητικοί κάθε φύλου και κάθε σεξουαλικής προτίμησης δε μου αρέσουν. Οπως θα χαμογελάσω με έναν προκλητικό ομοφυλόφυλο έτσι θα χαμογελάσω και με τον φουσκωτό που ποζάρει και με την μπογιατισμένη σιλικονούχα μπάρμπι.

Το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης είναι ένα συμβόλαιο. Θεωρώ μασαιωνικό να έχει σαν όρο τη συμβίωση ατόμων υποχρεωτικά διαφορετικού φύλου. Μεσαιωνικό θεωρώ επίσης πως ο αριθμός των ατόμων είναι υποχρεωτικά δύο. Η "ηθική" αυτής της μορφής δεν πιστεύω πως έχει θέση σε νομικά έγγραφα.

Η υιοθεσία από ομοφυλόφυλα ζευγάρια σαν ιδέα δε μου αρέσει για λόγους ψυχολογίας των παιδιών. Επειδή όμως δεν είμαι ψυχολόγος μπορεί να κάνω λάθος. Και επειδή η ψυχολογία δεν είναι θετική επιστήμη λάθος μπορεί να κάνει επίσης και ο -κάθε- ψυχολόγος.

Δημοσ.
μπλαμπλα ομοφυλοφιλία στα ζώα μπλαμπλα

ότι συμβαίνει στη φύση προβλέπεται από αυτήν, άρα είναι φυσιολογικό μπλαμπλα

όλα τα άλλα είναι αισθητικά κριτήρια μπλαμπλα αρχαία κοινωνία και ομοφυλοφιλία μπλαμπλα

είσαι ο όμνισλας μπλαμπλα

λοβοτομή έκτρωση μπλα.

Είσαι τόσο ρατσιστής, όπου δε θεωρείς τον άνθρωπό ζώο!! Ο άνθρωπος είναι ζώο και όπως όλα τα ζώα στη φύση έχει ατέλειες στο dna!! Το ίδιο και τα ζώα!!

1+1=2 . απλή λογική, μη συζητάμε τώρα τα αυτονόητα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...