Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δεν υπάρχει το τέλειο όργανο γι' αυτό και στην ψυχολογία έχει οριστεί το 0.05 σαν περιθώριο στατιστικού σφάλματος στις μετρήσεις - οτιδήποτε πάνω από αυτό απορρίπτεται. Στην ιατρική νομίζω είναι το 0.00025 ή 0.00010

....αυτό εννούσα ακριβώς.Εσύ αμφισβητείς το λογικό και αναμενόμενο αποτέλεσμα, ότι δηλαδή τα παιδιά ομόφυλων λογικά δε θα έχουν κάτι τις ψυχολογικά αρνητικότερο από τα παιδιά ετερόφυλων,και αυτό γιατί εκτός από το περιβάλλον υπάρχουν και τα γονίδια/ένστικτα. Επομένως και εγώ σου λέω ότι με την ίδια απορριπτική λογική και εγώ μπορώ να βγάλω οποιαδήποτε έρευνα στατιστικής λάθος , μέχρι κάποιος να μου φέρει άπειρα δείγματα!!

Αμφισβητώ ergo sum.

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε χρειάζονται άπειρα δείγματα, χρειάζεται αντιπροσωπευτικό δείγμα. Η επιστήμη που ανάγει τα αποτελέσματα ενός δείγματος στον πληθυσμό, λέγεται στατιστική. Αν δε σου κάνει ως επιστήμη να μην αναφέρεις αποτελέσματα ερευνών της ψυχολογίας γιατί η στατιστική είναι το μοναδικό εργαλείο μέτρησης σε αυτήν. Σε κάθε περίπτωση νομίζω η συγκεκριμένη εργασία συζητήθηκε πολύ περισσότερο απ' ότι αξίζει.

Δημοσ.
Μην την αποπέρνεις!! Ήρθεκ και το συμφωνητικό να της γκρεμίσει τα όνειρα!!!

αν ηξερες μονο!!!! αλλα τι να σου πω τωρα! οτι ειμαι περισσοτερο απο εσενα κατα του γαμου και της δεσμευσης ??? στο λεω αλλα ξερω οτι δυσκολα θα το πιστεψεις το ξερω!!! και οτι προκειμενου να μην παντρευτω και να απαλλαγω απο καποιον του χαρισα και ενα σκαφος 7 μετρα!!!! τι αλλο να πω! και ποιος να το ακουσει!

φιλακια!!!!:-)

Δημοσ.
Δε χρειάζονται άπειρα δείγματα, χρειάζεται αντιπροσωπευτικό δείγμα. Η επιστήμη που ανάγει τα αποτελέσματα ενός δείγματος στον πληθυσμό, λέγεται στατιστική. Αν δε σου κάνει ως επιστήμη να μην αναφέρεις αποτελέσματα ερευνών της ψυχολογίας γιατί η στατιστική είναι το μοναδικό εργαλείο μέτρησης σε αυτήν. Σε κάθε περίπτωση νομίζω η συγκεκριμένη εργασία συζητήθηκε πολύ περισσότερο απ' ότι αξίζει.

Για αυτό τα μοντέλα χειάζονται διόρθωση, γιατί η στατιστική είναι εκτίμηση. Μπορεί να είναι το μόνο εργαλείο διαθέσιμο για μέτρηση ενός μεγέθους αλλά δε σημαίνει ότι επειδή είναι το μόνο, είναι τέλειο. Δηλαδή διακρίνω μια απίστευτη απορριπτικότητα σε κάποια θέματα (που δε σε συμφέρουν ίσως??) και ξαφνικά δέχεσαι σα χαπάκι τα συμπεράσματα μιας επιστήμης που ασχολείται με την τυχαιότητα!!

Αποφάσισε, αποδέχεσαι το πιο πιθανό σενάριο ή θες αποδείξεις για αυτό? Γιατί η στατιστική θα σου δίνει το πιθανό σενάριο....

Δημοσ.
αν ηξερες μονο!!!! αλλα τι να σου πω τωρα! οτι ειμαι περισσοτερο απο εσενα κατα του γαμου και της δεσμευσης ??? στο λεω αλλα ξερω οτι δυσκολα θα το πιστεψεις το ξερω!!! και οτι προκειμενου να μην παντρευτω και να απαλλαγω απο καποιον του χαρισα και ενα σκαφος 7 μετρα!!!! τι αλλο να πω! και ποιος να το ακουσει!

φιλακια!!!!:-)

Πόσο χρονών είσαι??

Δημοσ.
Για αυτό τα μοντέλα χειάζονται διόρθωση, γιατί η στατιστική είναι εκτίμηση. Μπορεί να είναι το μόνο εργαλείο διαθέσιμο για μέτρηση ενός μεγέθους αλλά δε σημαίνει ότι επειδή είναι το μόνο, είναι τέλειο. Δηλαδή διακρίνω μια απίστευτη απορριπτικότητα σε κάποια θέματα (που δε σε συμφέρουν ίσως??) και ξαφνικά δέχεσαι σα χαπάκι τα συμπεράσματα μιας επιστήμης που ασχολείται με την τυχαιότητα!!

Αποφάσισε, αποδέχεσαι το πιο πιθανό σενάριο ή θες αποδείξεις για αυτό? Γιατί η στατιστική θα σου δίνει το πιθανό σενάριο....

Εμένα η γνώμη μου είναι πως οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά το ίδιο άσκημα με τους ετεροφυλόφιλους γονείς. Το case study που αναφέρατε λέει πως δεν βρέθηκε διαφορά μεταξύ των ομοφυλόφιλων με σεξουαλικές συγκρούσεις και των ετεροφυλόφιλων με σεξουαλικές συγκρούσεις. Άρα αυτό που θα με σύμφερε θα ήταν να συμφωνήσω με τα ευρήματα. Τα ευρήματα όμως δεν είναι έγκυρα.-

• Super Moderators
Δημοσ.

/me (BillDanos) κουράστηκε από τις επιστημονικές σας αναλύσεις και πάει να κλειστεί μέσα στο Συσσωρευτή Οργόνης που μόλις ολοκλήρωσε και δε σας έχει ανάγκη!

B)

Δημοσ.
Εμένα η γνώμη μου είναι πως οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά το ίδιο άσκημα με τους ετεροφυλόφιλους γονείς. Το case study που αναφέρατε λέει πως δεν βρέθηκε διαφορά μεταξύ των ομοφυλόφιλων με σεξουαλικές συγκρούσεις και των ετεροφυλόφιλων με σεξουαλικές συγκρούσεις. Άρα αυτό που θα με σύμφερε θα ήταν να συμφωνήσω με τα ευρήματα. Τα ευρήματα όμως δεν είναι έγκυρα.-

Το πρόβλημα είναι ακριβώς το ίδιο με τα κινητά. Πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να δούμε τα αρνητικά αποτελέσματα, αν υπάρχουν. Οπότε θα κρίνουμε βάσει εμπειρίας , επιστημονικής ή μη. Εγώ πάντως θα πόνταρα πως παιδιά ομόφυλων μπορεί μεν να μην γίνουν ψυχασθενείς, αλλά σίγουρα κατά μέσο όρο, θα είναι "διαφορετικά παιδιά" από τα παιδιά ετερόφυλων. Τώρα το τι περιλαμβάνει το "διαφορετικά" μένει να αποδειχτεί μετά από 100 χρόνια. Μπορεί να είναι ιδιοφυήες. Μπορεί να έχουν ψυχολογικά. Μπορεί τα κρούσματα ομοφυλοφίλων να αυξηθούν (το πιο πιθανό). Δεν ξέρουμε, οπότε είμαστε επιφυλακτικοί να εφαρμόσουμε το ΑΓΝΩΣΤΟ, πόσο μάλλον όταν αντιβαίνει (καλώς ή κακώς) στα κοινωνικά μας πιστεύω!

Δημοσ.
Αν και λίγο off topic, μιας και πιάσαμε τα περουσιακά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους νομικούς της παρέας για να μπορέσω και να συγκρίνω

1) Σε ένα γάμο χωρίς παιδιά, αν η γυναίκα μου θέλει να με χωρίσει, μπορεί να αξιώσει κάτι από εμένα, εκτός από τα κοινά αποκτηθέντα? Εννοώ γονικές παροχές και τέτοια.

2)Αν εγώ θέλω να χωρίσω και δεν έχουμε παιδιά, έχει αξίωση σε γονικές παροχές ή μόνο σε ότι φτιάξαμε μαζί?

Θεωρείστε ότι η γονική παροχή δεν έχει γίνει ακόμα, δηλάδή θα γίνει μετά το γάμο!

Φίλε μου όλοι οι γονείς τρέχουν πριν το γάμο να τα γράψουν στο παιδί τους, αλοίμονο.

Αν δε κάνω λάθος είσαι παντρεμένος…έπρεπε να το ξέρεις αυτό.

Δημοσ.
Φίλε μου όλοι οι γονείς τρέχουν πριν το γάμο να τα γράψουν στο παιδί τους, αλοίμονο.

Αν δε κάνω λάθος είσαι παντρεμένος…έπρεπε να το ξέρεις αυτό.

Βασικά οι περισσότεροι στα γεράματα το κάνουν , αλλά το ερώτημα το βασικό είναι αν μια γυναίκα θέλει να χωρίσει τον άνδρα της, δηλαδή η υπαιτιότητα χωρισμού είναι δικιά της, μπορεί να διεκδικήσει γονική παροχή?

Δημοσ.
Βασικά οι περισσότεροι στα γεράματα το κάνουν , αλλά το ερώτημα το βασικό είναι αν μια γυναίκα θέλει να χωρίσει τον άνδρα της, δηλαδή η υπαιτιότητα χωρισμού είναι δικιά της, μπορεί να διεκδικήσει γονική παροχή?

Εννοώ τον γάμο των παιδιών τους Τζιμάρα. Τζιμάρα σύνελθε…:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Από το 1983, δεν υφίσταται η έννοια της υπαιτιότητας στο διαζύγιο. Οι άνθρωποι απλώς χωρίζουν, δεν χωρίζουν επειδή φταίει κάποιος εκ των δύο. ;)

Αυτό που ονομάζεις "γονική παροχή" είναι η διατροφή (γονική παροχή είναι η παροχή των γονέων προς τα τέκνα, όχι του ενός συζύγου προς τον άλλο). Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι μπορεί να οφείλεται διατροφή ανάλογα με την επαγγελματική και περιουσιακή κατάσταση των μερών.

Δημοσ.
Από το 1983, δεν υφίσταται η έννοια της υπαιτιότητας στο διαζύγιο. Οι άνθρωποι απλώς χωρίζουν, δεν χωρίζουν επειδή φταίει κάποιος εκ των δύο. ;)

Αυτό που ονομάζεις "γονική παροχή" είναι η διατροφή (γονική παροχή είναι η παροχή των γονέων προς τα τέκνα, όχι του ενός συζύγου προς τον άλλο). Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι μπορεί να οφείλεται διατροφή ανάλογα με την επαγγελματική και περιουσιακή κατάσταση των μερών.

Δηλαδή αν εγώ δεν θέλω να χωρίσω και η γυναίκα μου ξυπνήσει μια μέρα και ζητήσει διαζύγιο, δικαιούται περουσιακά στοιχεία δικά μου?

Δε νομίζω ότι όταν χωρίζεις , δε λαμβάνεται υπόψιν ποιος διαλύει το γάμο....

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή αν εγώ δεν θέλω να χωρίσω και η γυναίκα μου ξυπνήσει μια μέρα και ζητήσει διαζύγιο, δικαιούται περουσιακά στοιχεία δικά μου?

Βεβαίως.

Ό,τι έχει αποκτηθεί μετά τη διάρκεια του γάμους σας, κατά το ποσοστό της συμμετοχής της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...