jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αν δεν είναι κατώτερος γιατί χρίζει λιγότερων δικαιωμάτων; ..έλα πες μας τώρα πως ο φυλακισμένος είναι κατώτερος άνθρωπος. Κοινωνική ανάγκη είναι αυτή που του περιορίζει τα δικαιώματα. Κοινωνία = περιορίζω δικαιώματα , όχι ελάτε να απελευθερωθούμε!!!
DIMITRISG Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δηλαδη δε συμφωνεις? γιατι αραγε? Επειδη επεσε μια βροχη αντιπαραθεσεων γι αυτο, και δεν βρισκω απο που ξεκινησε Όχι δε συμφωνω. Για την συμβιωση συμφωνω , για την υιοθετηση παιδιων οχι.
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ..έλα πες μας τώρα πως ο φυλακισμένος είναι κατώτερος άνθρωπος. Κοινωνική ανάγκη είναι αυτή που του περιορίζει τα δικαιώματα. Κοινωνία = περιορίζω δικαιώματα , όχι ελάτε να απελευθερωθούμε!!! Η οποία κοινωνική ανάγκη είναι να μην κληρονομεί ο σύντροφος κάποιου τον κάποιον; Έχετε σαλτάρει μωρέ;
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Επειδη επεσε μια βροχη αντιπαραθεσεων γι αυτο, και δεν βρισκω απο που ξεκινησε Όχι δε συμφωνω. Για την συμβιωση συμφωνω , για την υιοθετηση παιδιων οχι. Δεν πάει έτσι όμως, δεν είναι test drive η κοινωνία. Διότι δεν υπάρχει γυρισμός...τα πράγματα πρέπει να ωριμάζουν πριν την αλλαγή.
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Η οποία κοινωνική ανάγκη είναι να μην κληρονομεί ο σύντροφος κάποιου τον κάποιον; Έχετε σαλτάρει μωρέ; Καλά τότε να με κληρονομίσει η γάτα μου. Δικαίωμά μου δεν είναι? ελεύθερος άνθρωπος δεν είμαι να διαλέξω ποιος θα με κληρονομίσει? Ε θέλω να συμβιώσω με τη γάτα μου!!! Αν θέλει να τον κληρονομήσει ,ας αφήσει διαθήκη!! Μάλλον άλλοι σαλτάρανε! Τώρα για τη σύνταξη, προτιμώ να τη δώσω σε μια μάνα με 3 παιδιά παρά σε έναν gay.
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Επειδη επεσε μια βροχη αντιπαραθεσεων γι αυτο, και δεν βρισκω απο που ξεκινησε Όχι δε συμφωνω. Για την συμβιωση συμφωνω , για την υιοθετηση παιδιων οχι. Και εγω συμφωνω, ας κανει οτι θελει οποιος θελει εφοσον αρμοζουν σε καποιους κανονες, πρεπει να αναγνωριζει οτι δεν ειναι φυσιολογικος (δεν ειπα κατωτερος) και να το προβαλλει οσο πιο λιγο μπορει στους γυρω του!
FilipposMD Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Καλά τότε να με κληρονομίσει η γάτα μου. Δικαίωμά μου δεν είναι? ελεύθερος άνθρωπος δεν είμαι να διαλέξω ποιος θα με κληρονομίσει? Ε θέλω να συμβιώσω με τη γάτα μου!!! Ενδιαφέρουσα αναλογία! Γάτα ο πούστης, που λένε!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Και εγω συμφωνω, ας κανει οτι θελει οποιος θελει εφοσον αρμοζουν σε καποιους κανονες, πρεπει να αναγνωριζει οτι δεν ειναι φυσιολογικος (δεν ειπα κατωτερος) και να το προβαλλει οσο πιο λιγο μπορει στους γυρω του! ++++++++++++++++++++++++1 Αλλά όχι μωρε, ο χοντρός δεν είναι κανονικός, ο τρελός δεν είναι , ο διανοητικά καθυστερημένος δεν είναι φυσιολογικός, μόνο εμείς οι gay είμαστε!!!!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ενδιαφέρουσα αναλογία! Γάτα ο πούστης, που λένε! Ε έτσι που πλακώσαν και οι γύφτοι που λένε, αυτό μένει να δούμε!!!Με τη γάτα. Να απελευθερώσει ο καθένας τη λαλακία του.
The_Judas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ++++++++++++++++++++++++1Αλλά όχι μωρε, ο χοντρός δεν είναι κανονικός, ο τρελός δεν είναι , ο διανοητικά καθυστερημένος δεν είναι φυσιολογικός, μόνο εμείς οι gay είμαστε!!!! Αποκαλύφθηκες .... Οκ πλάκα κάνω, μην παρεξηγήσε....
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 καθόλου!! Χίλιες φορές να γίνω gay παρά να γίνει συμβόλαιο για gay!!! A ρε που^^^να κοινωνία, θυσιάζομαι για σένα!!! ΌΧι, με το γάτο .... Άντε να βγει το starcraft 2 να ξεχαστώ!!
Apoll Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Σχετικά με το Νόμο καθ' αυτό, θα συμφωνούσα απόλυτα αν συμπεριλάμβανε και ομόφυλα άτομα. Επίσης δεν κατανονώ όλες τις δικλείδες και γιατί θα πρέπει να γίνει ενώπιων συμβολαιογράφου; Ένας πολιτικός γάμος γίνεται από το Δήμαρχο που δεν είναι νομικός. Μήπως θα έπρεπε να είναι μία δήλωση στον Δήμο που ανήκεις και τέλος; Σχετικά με τους φίλους παραπάνω που σκίζουν τα ρούχα τους για την ομοφυλοφιλία. Γιατί κόπτεστε τι κάνουν οι άλλοι; Είμαστε όλοι ίσοι ΠΟΛΙΤΕΣ ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος, σεξουαλικών επιλογών ή θρησκείας. Τα ίδια δικαιώματα που έχετε εσείς έχει και ο άλλος. Δεν μπορείτε να επιβάλετε τις δικές σας πεποιθήσεις και ιδέες στους άλλους. Ο μεσαίωνας έχει περάσει. Η Εκκλησίες/Θρησκείες καλά θα κάνουν να δικαιολογίσουν την ύπαρξή τους. Και μαζί με αυτό να σταματήσει ο Έλληνας φορολογούμενος να τα σκάει σε αυτούς που τρώνε ασύστολα χωρίς να προσφέρουν κάτι. Αλλά έρχεται.... Και μιάς και πολλά υπώθηκαν περί εκκλησιαστικού γάμου κλπ. Μέχρι τον 13αι δεν υπήρχε ο γάμος στις "Χριστιανικές" χώρες. Θεωρούταν ειδωλολατρική τελετή. Έως τότε χρειαζόταν μια δήλωση στις αρχές του τόπου και τέλος. Μετά από απόφαση Πάπα (καθολικοί) καθιερώθηκε, και αργότερα το πήραν οι Ορθόδοξοι. Οπότε σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά της σημερινής Εκκλησίας, όλοι αυτοί καίγονται στην Κόλαση ως πόρνοι (μαζί και οι Απόστολοι, Ευαγγελιστές κλπ κλπ)! Και στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνωνται φυσικά και φωστήρες τις Εκκλησίας, που δοξάζονται συνεχώς!!!! Μαζί με όλους τους δοξασμένους Αυτοκράτορες, Πατριάρχες. Αλλά τι περιμένει κανείς από μια Θρησκεία που έκαψε ζωντανούς ανθρώπους που είπαν ότι η Γη είναι στρογγυλή και γυρίζει γύρω από τον Ήλιο; Ή κατέσφαξαν πλυθισμούς για το αν ο Θεός θα απεικονίζεται σε εικόνες ή οχι. Δεν νομίζω τον κάθε Θεό ότι τον ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αλλά τι περιμένει κανείς από μια Θρησκεία που έκαψε ζωντανούς ανθρώπους που είπαν ότι η Γη είναι στρογγυλή και γυρίζει γύρω από τον Ήλιο; Ή κατέσφαξαν πλυθισμούς για το αν ο Θεός θα απεικονίζεται σε εικόνες ή οχι. Δεν νομίζω τον κάθε Θεό ότι τον ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα. Actually, αυτό έγινε από ανθρώπους στο όνομα της Θρησκείας. Υπάρχει μια μικρή διαφορά ώς προς το που θα στοχευθεί ο αφορισμός, καταλαβαίνεις.
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέχρι τη δευτέρα παρουσία να μιλάμε, δε παίζει να δεχτούνε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι τρίτο φύλο. Δικαίωμά τους βέβαια.Ανωμαλάρες ομοτριτοφυλόφιλοι....
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Σχετικά με το Νόμο καθ' αυτό, θα συμφωνούσα απόλυτα αν συμπεριλάμβανε και ομόφυλα άτομα. Επίσης δεν κατανονώ όλες τις δικλείδες και γιατί θα πρέπει να γίνει ενώπιων συμβολαιογράφου; Ένας πολιτικός γάμος γίνεται από το Δήμαρχο που δεν είναι νομικός. Μήπως θα έπρεπε να είναι μία δήλωση στον Δήμο που ανήκεις και τέλος; Σχετικά με τους φίλους παραπάνω που σκίζουν τα ρούχα τους για την ομοφυλοφιλία. Γιατί κόπτεστε τι κάνουν οι άλλοι; Είμαστε όλοι ίσοι ΠΟΛΙΤΕΣ ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος, σεξουαλικών επιλογών ή θρησκείας. Τα ίδια δικαιώματα που έχετε εσείς έχει και ο άλλος. Δεν μπορείτε να επιβάλετε τις δικές σας πεποιθήσεις και ιδέες στους άλλους. Ο μεσαίωνας έχει περάσει. Η Εκκλησίες/Θρησκείες καλά θα κάνουν να δικαιολογίσουν την ύπαρξή τους. Και μαζί με αυτό να σταματήσει ο Έλληνας φορολογούμενος να τα σκάει σε αυτούς που τρώνε ασύστολα χωρίς να προσφέρουν κάτι. Αλλά έρχεται.... Και μιάς και πολλά υπώθηκαν περί εκκλησιαστικού γάμου κλπ. Μέχρι τον 13αι δεν υπήρχε ο γάμος στις "Χριστιανικές" χώρες. Θεωρούταν ειδωλολατρική τελετή. Έως τότε χρειαζόταν μια δήλωση στις αρχές του τόπου και τέλος. Μετά από απόφαση Πάπα (καθολικοί) καθιερώθηκε, και αργότερα το πήραν οι Ορθόδοξοι. Οπότε σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά της σημερινής Εκκλησίας, όλοι αυτοί καίγονται στην Κόλαση ως πόρνοι (μαζί και οι Απόστολοι, Ευαγγελιστές κλπ κλπ)! Και στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνωνται φυσικά και φωστήρες τις Εκκλησίας, που δοξάζονται συνεχώς!!!! Μαζί με όλους τους δοξασμένους Αυτοκράτορες, Πατριάρχες. Αλλά τι περιμένει κανείς από μια Θρησκεία που έκαψε ζωντανούς ανθρώπους που είπαν ότι η Γη είναι στρογγυλή και γυρίζει γύρω από τον Ήλιο; Ή κατέσφαξαν πλυθισμούς για το αν ο Θεός θα απεικονίζεται σε εικόνες ή οχι. Δεν νομίζω τον κάθε Θεό ότι τον ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα. Αν ακολουθήσουμε τη συμβουλή σου φίλε μου , στο τέλος θα μας μείνουν τα μαθηματικά, ο κούγιας, οι φορολογούμενοι και 9 δυστυχισμένοι για να γίνει ο 10τος ευτυχισμένος! έμπλεξες και τη θρησκεία και τα έκανες....απλά επαναλαμβάνεις αυτό που είπα και πριν ,ότι σε κάθε χρονική στιγμή , η κοινωνική κατάσταση είναι αυτή που καθορίζει τι είνα επιτρεπτό και τι όχι. Αν νομίζεις ότι οι αρχικοί χριστιανοί μπορούσαν να έχουν τελετές γάμου τότε ονειρεύεσαι. Η Δημοκρατία καταστρέφεται διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας. Καληνύχτα, το κράξιμο συνεχίζεται αύριο, πάω στο γάτο μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.