Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Διαφωνω στα παιδια των ομοφυλόφιλων με ιατρικές τεχνικές, όπως ο homoκλονισμός. Καθως πιστευω οτι ειναι παραγωγα των σκεψεων οτι θα μπορουσε καποτε να υπαρξει κοινωνια με ομοφυλοφιλους!Δεν ειναι δυνατον ο ορος κοινωνια να μπορει να επιτρεψει κατι τετοιο εχοντας ως γνωμονα τη λογικη!
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Στο σημείο αυτό, θα μπορούσαμε ίσως να βάλουμε ένα warning στον τίτλο για όσους έχουν τάσεις αλωπεκίασης. Μην τα χάσουν απο τώρα τσάμπα τα μαλλάκια τους κρίμα θα'ναι.
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν είσαι εσύ πιο άνθρωπος (..) από κάποιον με χαμηλό iq. Ενώ εσύ είσαι πιο άνθρωπος από έναν ομοφυλόφιλο; Πόσοι σαν εσένα κάνουν έναν Oscar Wilde;
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Στο σημείο αυτό, θα μπορούσαμε ίσως να βάλουμε ένα warning στον τίτλο για όσους έχουν τάσεις αλωπεκίασης. Μην τα χάσουν απο τώρα τσάμπα τα μαλλάκια τους κρίμα θα'ναι. Αυτο το warning θεωρειται δεδομενο καθως ο τιτλος ειναι "Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης"
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το σύμφωνο ελευθέρας βοσκής δεν ξέρω γιατί νομοθετήθηκε.
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ενώ εσύ είσαι πιο άνθρωπος από έναν ομοφυλόφιλο;Πόσοι σαν εσένα κάνουν έναν Oscar Wilde; Οχι αλλα ειναι πιο εξυπνος απο εναν ομοφυλοφιλο!
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Οχι αλλα ειναι πιο εξυπνος απο εναν ομοφυλοφιλο! Δε σας άρεσε το Auschwitz, φάτε τα τώρα. Τζιμάρα μετά από αυτό το ποστ, επιμένεις στον βοηθητικό ρόλο της νοημοσύνης;
DIMITRISG Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ψαχνω να βρω σε ποιο post λέει οτι κάποιος συμφωνει με την υιοθέτηση παιδιων απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια με συμβόλαιο συμβίωσης. δεν το βρισκω μπορει καποιος να με βοηθήσει; ; ;;;;
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δε σας άρεσε το Auschwitz, φάτε τα τώρα. Τι παει να πει αυτο? Ψαχνω να βρω σε ποιο post λέει οτι κάποιος συμφωνει με την υιοθέτηση παιδιων απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια με συμβόλαιο συμβίωσης. δεν το βρισκω μπορει καποιος να με βοηθήσει; ; ;;;; Δηλαδη δε συμφωνεις? γιατι αραγε?
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Τι παει να πει αυτο? Ότι έχω στο μυαλό μου έναν πολύ χρήσιμο κοινωνικό ρόλο για σένα στον τομέα της υγιεινής.
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ενώ εσύ είσαι πιο άνθρωπος από έναν ομοφυλόφιλο;Πόσοι σαν εσένα κάνουν έναν Oscar Wilde; Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Δε με διαβάζεις προσεκτικά!!!Είπα εγώ ότι ο χοντρός είναι κατώτερος? Είπα ότι ο διανοητικά καθυστερημένος είναι κατώτερος? Γιατί να είναι ο ομοφυλόφιλος?
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αν δεν είναι κατώτερος γιατί χρίζει λιγότερων δικαιωμάτων;
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ότι έχω στο μυαλό μου έναν πολύ χρήσιμο κοινωνικό ρόλο για σένα στον τομέα της υγιεινής. Και εγω εχω ενα πολυ λογικο ρολο στο τομεα της παρανοιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.