Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τα λάπτοπ?

bruce_wayne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εξηγουμαι,

εχω ενα λαπτοπ εδω και 6 μηνες.συνηθως ειναι πανω στο γραφειο μου και δουλευει με ρευμα.μετα απο καποια λεπτα λειτουργιας,οπως φανταζομαι σε ολα,αν το ακουμπισω απο κατω,η θεμροκρασια δεν χτυπαει ακριβως κοκκινο αλλα φαινεται οτι ειναι ψιλα.βεβαιως και ακουω τον ψυκτηρα καθε λιγο αλλα ανησυχω για τυχον προβληματα υπερθερμανσης μιας και το λαπτοπ καποιες μερες το εχω πολλες ωρες ανοιχτό.απο την αλλη λεω οτι δεν μπορει να μην εχουν μεριμνησει για τετοιου ειδους θεματα οι εταιριες τοσα χρονια τωρα.

Δημοσ.

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για να δεις της θερμοκρασίες p.x PC Wizard 2008, Coretemp...k.l.p και πες μας τι θερμοκρασίες σου δείχνει η ακόμη καλύτερα αν μπορείς ανέβασε screenshot....

αλλα αν η θερμοκρασία ήταν τόσο υψηλή έτσι ώστε να υάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης θα ακούγονταν αρκετά...η αν ήταν σε επικίνδυνο σημείο η θερμοκρασία θα έσβηνε από μονο του..

Δημοσ.

Εχω και εγώ κόπιες ερώτησης παιδιά...

Ποια είναι η ψηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να βρεθεί ένας CPU ?

πιο κάτω δίνω το screen shot από το core temp είναι φυσιολογικές η θερμοκρασίες του cpu μου ?

σημ. το ανεμιστήρας δεν σταματά ούτε και για ένα λεπτό να λειτουργεί...

post-26681-129062963569_thumb.jpg

Δημοσ.

παιδια η ερωτηση μου ηταν γενικου τυπου.δεν εχω καποιο προβλημα με το λαπτοπ ,απλα ηθελα να ξερω αν οντως στα λαπτοπ λειτουργουν καλα τα ψυκτικα ωστε να αντεχουν αν ειναι ακομα και ολη μερα ανοιχτα.

Δημοσ.

Οι υπολογιστές είναι φτιαγμένοι να λειτουργούν συνεχεια και ασταμάτητα σε πλήρη φόρτο....και υπάρχουν σταθεροί και laptops που δεν έχουν κλείσει για μήνες και για χρονια....αυτό τα λέει όλα νομίζω και μην μασάς δεν παθαίνουν τίποτα

αλλα καλο θα ήταν να μας έδειχνες και καμια photo από της θερμοκρασίες

Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις κάποια βάση ώστε να σου μειώσει τη θερμοκρασία. Εγώ αγόρασα αυτή πριν μερικές ημέρες και είδα μείωση 20-25 βαθμούς κελσίου! Και δεν ακούγεται καθόλου. Αν ψάξεις στο forum θα βρεις πολλές προτάσεις.

Δημοσ.

εγώ έχω την ίδια αλλα για 17aria....αλλα δεν είδα και μεγάλη διαφορα άντε το πολύ 4 βαθμούς το πολύ όμως....αλλα δεν πατάει όπως θα έπρεπε το laptop μου πάνω στην βάση είναι μεγαλύτερο από τα κλασικά 17aria....τέλος πάντων άμα σου είναι εύκολο φιλε μου πάρε μια βάση καλο κάνει κακό δεν κάνει....αν και είπες ότι το μετακινείς τουλάχιστον όταν το έχεις στο γραφείο για πολλές ώρες βάλτο στην βάση

Δημοσ.
εγώ έχω την ίδια αλλα για 17aria....αλλα δεν είδα και μεγάλη διαφορα άντε το πολύ 4 βαθμούς το πολύ όμως....αλλα δεν πατάει όπως θα έπρεπε το laptop μου πάνω στην βάση είναι μεγαλύτερο από τα κλασικά 17aria....τέλος πάντων άμα σου είναι εύκολο φιλε μου πάρε μια βάση καλο κάνει κακό δεν κάνει....αν και είπες ότι το μετακινείς τουλάχιστον όταν το έχεις στο γραφείο για πολλές ώρες βάλτο στην βάση

Μάλλον επειδή δεν πατάει. Εμένα πατάει τέλεια και είδα τεράστια διαφορά. Δεν περίμενα τόσο πολύ. Συμφωνω κι εγώ. Πάρε μία βάση. Φθηνές είναι, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. :-)

Δημοσ.
Εχω και εγώ κόπιες ερώτησης παιδιά...

Ποια είναι η ψηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να βρεθεί ένας CPU ?

πιο κάτω δίνω το screen shot από το core temp είναι φυσιολογικές η θερμοκρασίες του cpu μου ?

σημ. το ανεμιστήρας δεν σταματά ούτε και για ένα λεπτό να λειτουργεί...

Παραειναι υψηλες...

Δες μηπως εχουν στουμπωσει απο σκονες κτλ οι ψυκτρες στο ανεμιστηρακι/το ανεμιστηρακι δεν λειτουργει σωστα.

Δημοσ.

Οι βάσεις τώρα για το καλοκαίρι ειναι απαραίτητες και δοκίμασε αν ταιριάζουν στο μοντέλο σου. Πάντως καλο θα είναι να μην το λειτουργείς ολο το 24ωρο και οι θεμροκρασίες δωματίου να ειναι σχετικά καλές και δροσερές κάτω απο 20 βαθμούς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...