Προς το περιεχόμενο

απόδοση και παιχνίδια

galanakop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά όλοι οι κάτοχοι super high-end δεν ξέρουν να βγάζουν ss. Σα να λέμε όσοι έχουν φεραρι δεν ξέρουν να ανάβουν τους υαλοκαθαριστήρες. Περίεργα πράγματα...

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε σας δουλεβει κανονικα ο galanakop δεν βγαζει τοσα fps , μπορει να εχει low τα physics και να βγαζει τοσα fps

και δεν κανει και πολλα λεφτα το pc του ,3000 ευρο δεν ειναι και πολλα , ειναι σαν ενα μεταχειρισμενο αυτοκινιτο

( θελω να παρο καταναλοτικο δανιο για να παρο ενα pc σαν του galanakop και χρειαζομε καπιον για να μπει εγγυιτης , THRESH χρειαζομαι την υπογραφη σου )

Δημοσ.
Αδερφέ οι δίσκοι είναι Fiber ή sas και σε ποίον controller έχει υλοποιήσει το raid, επίσης τους έχει φέρει κανείς στην ελλάδα?

Αλληθεία λέω ψάχνω τους συγκεκριμένους hd για κάτι server της εταιρείας που εργάζομαι αλλά η dell που είναι προμηθευτής μας τους έχει με 450? + ΦΠΑ τον ενάν και έλεγα μήπως παίζουν πουθενά πιο φτηνά.

Δημοσ.

παιδιά δεν εχω σκοπό ούτε να σας δουλέψω αύτε να το παίξω μάγκας.είναι η πρώτη φόρα που ασχολούμε με frap.μέχρι τώρα απλά εβαζα ενα παιχνίδι και το έπεζα απλα στο pc μου.μέσα στο φόρουμ ακουσα για frap και ποσο πιάνει ενα παιχνίδι.δοκίμασα την ωρα που παίζω να κανω ctrl+print screen αλλά δεν μου βγάζει καμία εικόνα.το μόνο που θα κάνω είναι να το βγάλω φώτο με την ψηφιακή και να το δόσω σε οποιον θέλει με email.δεν εχω κανένα λόγο να σας πω ψέματα.και επειδή σας αρέσει απο οτι κατάλαβα να κάνετε πλάκα εχω ζητήση απο το παιδί που μου το σετάρισε να περάσει απο το σπίτι μονο και μόνο για να κάνω αυτό που μου είπατε.εξάλου προκαλώ τον οποιονδήποτε που μένει αθήνα να ερθει να το δει.μένω αργυρούπολη και είναι πολη εύκολο αν κάποιος θέλει να ερθει.δεν το λεω για να αποφύγω κάτι .το ενοω.οποιος πραγματικα θέλει να μου στείλει ανα μήνυμα,και μετά της 6 το απογεύμα οποια μέρα θέλει να περάσει να το δει.

Δημοσ.

Δεν σε αμφισβήτησαν όλοι galanakop απλά επειδή κατά καιρούς γράφονται και διαβάζονται πολλά εδώ μέσα κάποιοι είναι δύσπιστοι. Εγώ εξ αρχής θεώρησα ότι λες αλήθεια μιας και δεν καταλαβαίνω ποια η σκοπιμότητα του να πει κάποιος ότι έχει ένα super σύστημα και να κάνει συζητήσεις επί συζητήσεων πόσο μάλλον να μου στέλνει ΠΜ (όπως και έκανες) και να είναι παραμύθι. Ένας λόγος που κάνει πολλούς να αμφιβάλλουν ακόμα περισσότερο είναι η άγνοια σου να κάνεις απλά πράγματα στο PC ενώ έχεις ένα τόσο εκπληκτικό σύστημα, αλλά επειδή εχω δει πολλά, εχω δει και παρόμοια.

Προσπάθησε να βγάλεις κανένα screenshot όπως σου είπα ή έστω φωτογραφία και postαρε την εδώ, μέχρι να έρθει το παιδί που σου το έστησε να σου δείξει τα κόλπα.

John-lamia το σύστημα που λέμε δεν είναι δα και τόσο απίστευτο, είμαι σίγουρος ότι κάμποσοι τρελαμένοι έχουν τέτοια συστήματα. Εγώ για παράδειγμα την εποχή που ήταν οι 8800GTX στο προσκήνιο είχα 2 σε SLI με full cover waterblocks, Enermax Galaxy 1000αρι (1140Watt), 680i EVGA, 4Gig γρήγορες RAM, C2D Ε6850 σε Vapochill LS, 2 x RAID 0 RaptorX 150, άλλους πέντε σκληρούς και άλλα πολλά "κέρατα" και δεν είχα κερδίσει κάνα lotto... λες και εγώ να σου λέω ψέμματα! Ίσως του φίλου να ακούγεται υπερβολικό αλλά όχι και απίστευτο.

SPARTAN-480-SS μόνο το CPU και οι 2 GPU του συστήματος κάνουν σχεδόν 2,5 χιλιάρικα.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά, σε 1280 ανάλυση στο very high με DX10 έπαιζα αξιοπρεπέστατα στο σύστημα υπογραφής μου. χωρίς ΑΑ φυσικά.

χαλαρώστε, όπως είπα και στον vatos locos πρίν από λίγο, ένα φιλαράκι μου ετοίμασε πολύ special μηχάνημα (σαν του galanakop περίπου) που ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου. για να σας δώσω να καταλάβετε κόστισε 5350?

θα πέσουν τρελά benches!!! :lol:

Δημοσ.

Εντάξει ο αντίκτυπος που έχει η διαφορά ανάλυσης από τα 1280x1024 στα 1920x1200 με high detail και DX10 είναι αρκετά μεγάλος οπότε δεν μπορείς να τα συγκρίνεις ούτε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αλλά όχι ότι δεν είναι εφικτό αυτό το framerate με το hardware που συζητάμε εδώ.

Όσο για το σύστημα του φίλου σου είναι άλλη μία απόδειξη σε αυτά που έλεγα περί τρελαμένων με super μηχανήματα και δεν είναι διόλου απίστευτα.

Δημοσ.
Μάλλον το τελευταίο πράγμα που το θέλει το PC αυτός είναι για να κάνει divX.

:lol::lol::lol::lol: ελα ντε!!!! 5350ευρω pc, οσο μια HONDA CBR 600RR που εχω βαλει στο ματι! λες να καιει περισσοτερο ρευμα απ οτι η μηχανη βενζινη? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αν εδωσε τοσα για pc φανταζομαι το υπολιπο σπιτι του :eek:

Δημοσ.
δοκίμασα την ωρα που παίζω να κανω ctrl+print screen αλλά δεν μου βγάζει καμία εικόνα.

σίγουρα ctrl+print screen είναι? μήπως είναι shift ή fn? + print screen

όπως είπε και ο thresh αφού κάνεις το capture πας ms paint (το πρόγραμμα της ζωγραφικής των windows που βρίσκεται στα accessories, στα ελληνικά δεν ξέρω πως το γράφουν) και κάνεις paste, save και μετά πάλι ότι είπε ο thresh γράφεσαι στο imageshack ανεβάζεις εκεί την εικόνα, κάνεις reply εδώ με το link της εικόνας

-

τώρα για αυτούς που αγοράζουν τόσο ακριβά μηχανήματα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που γράφουμε, έχω να πω ότι από όσο γνωρίζω πάνω από 2 το πολύ 3 χιλιάρικα χωρίς οθόνη και περιφερειακά (γιατί αυτά δεν έχουν standard τιμές), σημαίνει ότι έχει κάνει λάθος αγορά, απλά πήρε ότι είδε μπροστά του και τα χωσε έτσι για τη μούρη επειδή δεν έψαξε

υπενθυμίζω ότι ο mac pro με 2 quad core xeon σε ψηλή συχνότητα είναι σε αυτά τα λεφτά περίπου με κάποια λιγότερα πράγματα αλλά μην ξεχνάμε ότι οι mac είναι και πανάκριβοι οπότε ένα παρόμοιο diy έρχεται στα ίδια λεφτά με ότι λείπει απτο mac

περισσότερη δύναμη και από αυτό υπάρχει αλλά δε νομίζω ότι η διαφορά που θα υπάρχει σε παιχνίδια αξίζει τα χρήματα, είναι όπως ήταν παλιότερα το sli, διπλά χρήματα για μικρή διαφορά

Δημοσ.

galanakop ακου. ανοιξε το fraps, μπες μεσα στο crysis και την ωρα που παιζεις, πατα το F10 για να βγαλεις screenshot.αυτο αποθηκευεται συνηθως c:/fraps εκει μεσα θα δεις τα screenshots που εβγαλες...μετα αυτο το ανεβαζεις στο imageshack οπως λενε και οι αλλοι, και ποσταρεις εδω το link...

Δημοσ.

Εντάξει oneofthem δεν υπάρχει λογική στη σύγκριση που κάνεις, γιατί απλά δεν υπάρχει η standard "συνταγή" για ένα PC. Ούτε μπορείς να συγκρίνεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους με την έννοια του συγκρίνω ένα MAC και ένα PC από θέμα κόστους και δυνατοτήτων, πόσο μάλλον τη χρήση τους. Σαν να σου φέρνω σαν παράδειγμα ότι ένας τόρνος κοστίζει 5000 ευρώ σε αντιπαράθεση κόστους ενός PC. Άλλη η χρήση του ενός άλλη η χρήση του άλλου, για άλλο σκοπό προορίζεται το ένα για άλλο το άλλο. Το πόσα χρήματα μπορεί να ρίξει ή να πετάξει κάποιος πάνω σε ένα PC είναι θέμα προσωπικής επιλογής και το τι θεωρείς εσύ λανθασμένο για κάποιον άλλο να είναι σωστό. Για παράδειγμα αν κάποιος αγοράσει ένα MAC δεν έχει σκοπό να κάθεται να λιώνει στο gaming, ούτε (λέμε τώρα) να ξημεροβραδιάζεται με 3DMark2k1, 2k6 και Aquamark. Ο άλλος επιλέγει ένα τέτοιο PC για να μπορεί με stock μηχάνημα να παίρνει ότι οι άλλοι βγάζουν ύστερα από υπερβολικά πιεσμένα μηχανήματα, είτε επειδή το επέλεξε, είτε επειδή δεν γνωρίζει το πως. Ελάχιστοι ίσως και κανένας δεν έστησε ένα τέτοιο σύστημα για να "κάνει δουλειά" (όπως πολλοί παραμυθιάζουν γονείς, συγγενείς κλπ). Κυρίως τα πιο ακριβά μηχανάκια στήνονται για να παίζεις games και να κάνεις benchmarks. Ο άλλος μπορεί να "γουστάρει" custom case για το PC του και να δώσει ένα χιλιάρικο μόνο για το case και εσένα μπορεί να σου αρέσει το λευκό λαμαρινένιο των 40 ευρώ. Εν ολίγοις αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι ο καθένας κρίνει και πράττει όπως νιώθει ή καταλαβαίνει και ότι δεν υπάρχει η "τέλεια συνταγή του καλού PC".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...