galanakop Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 παιδιά καλή μέρα να εχετε.θέλω να σας ρωτήσω πως μπορώ να δω τη απόδοση πιάνω στα παιχνίδια.με πιον τρόπο θα το δω; αν μπορεί κάποιος ας μου πει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 βάζεις το Fraps και βλέπεις αριθμό frames in game...
galanakop Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 φίλε thresh σε 1920 και όλα στο φούλ πήγαινε απο 79-87 οταν το παιχνιδι είχε ενταση δηλ πιστολιδι ,τρεχιμο κ.α.σε κατάσταση που απλος περπατουσα η ημουν σταματημένος ηταν σταθερά πάνω απο 96-108.τα νούμερα αυτα τα εβλεπα στο πανω αριστερά μέρος της΄οθονης .δεν ξέρω ειναι καλά τα νούμερα είμαι τελοίος ασχετος απο τα νούμερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 για ποιο game μιλάς?
HighT3ch Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 galanakop όπως σου είπα και στο ΠΜ (δεν ξέρω αν διάβασες την απάντησή μου), με το σύστημα που έχεις ΔΕΝ θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο η απόδοση, αφού ήδη μιλάμε για ένα - ας μου επιτραπεί η έκφραση - "τουμπανιασμένο" σύστημα. Κυριολεκτικά έχεις ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος αυτή τη στιγμή. Αν σε ανησυχεί τόσο η απόδοση μπορείς να μετρήσεις τα frames per second με διάφορα progies όπως το fraps που είπε ο Thresh αλλά και πιο απλά με το μάτι και μόνο φαίνεται πως "πάει" ένα game. Το μόνο που ενδέχεται να σε απασχολεί αυτή την στιγμή είναι η υποστήριξη των drivers με το quad sli που έχεις και τα δiάφορα games (απλά κάνε υπομονή). Υγ. Επειδή εχω την υποψία ότι αναφέρεσαι στο Crysis με αυτά τα frames, καλύψου μην πέσουν κεραυνοί και μας κάψουν ζωντανούς
galanakop Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ναι παιδιά για το crysis μιλάω αλλά δεν ξέρω αν για το συστημά μου είναι ικανοποιητηκά τα νούμερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 79-87fps σε 1920x1200 με τα details very high σε dx10? http://www.guru3d.com/article/Videocards/515/6/ γιατί εδώ με medium settings με Quad SLI δεν πιάνει πάνω από 50 fps σε 1920χ1200...(και όχι η παραπάνω μνήμη και οι γρηγόρότεροι δίσκοι δεν βελτιώνουν ΤΟΣΟ πόλυ τα fps)
HighT3ch Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Thresh δες λίγο το σύστημα της υπογραφής του μιλάμε για Quad Extreme 9770, quad sli = 2 x 9800gx2 πάνω σε 790i sli ultra με 4 γίγα ddr3 στα 1800mhz και RAID 0 με 2x300gb seagate 15.000rpm ... Για τους κεραυνούς το λέω, μην εκφράσει κανείς παράπονο ... θέλω να μαυρίσω από τον ήλιο όχι από εκατομμύρια volt
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 και το σύστημα στο review του Guru3D διαφέρει μόνο στην ram (2 αντί για 4) και στους δίσκους...(o Q6600 είναι με 400αρι fsb στα 3.2ghz σαν έναν Q9770...ok διαφέρει η cache) πιστεύεις ότι αυτές οι διαφορές βελτιώνουν ΤΟΣΟ τα fps στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε τέτοια ανάλυση? επέτρεψέ μου να αμφιβάλω πολύ
galanakop Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 φίλε thresh πες μου τον τρόπο να σου στείλω φώτο.δηλ πως μποορω να σου στείλω φώτο την ωρα του παιχνιδιου.αν μπορεις πες μου και θα το κάνω
HighT3ch Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Έχουν διαφορά όλα πίστεψέ με. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Q6600 με τον Q9770 ούτε τα 4 γιγα (2 dimms των 2 dual channel) με 2 γιγα. Ειδικά στα 64bita Vista δίνουν αρκετά - το σύνολο σκοτώνει.
John-lamia Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μήπως ήταν θέμα drivers στο site που μας έδωσες thresh ? Galanakop μας ποστάρεις καμία φωτογραφία με ενεργό το fraps να δούμε τα fps? το cpuz, κ gpuz αν τα έχεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ρε Hight3ch...σε medium settings (ούτε καν high!!!) το μηχάνημα του Guru3D βγάζει 50fps avg σε 1920χ1200... είναι απλά αδύνατο πιστεύω σε very high dx10 να βγάζει 79-87fps που λέει ο galanakop galanakop...κατεβάζεις cpu-z, gpu-z τα ανοίγεις πατάς το κουμπί PrintScreen (PrtScn) στο keyboard σου μετά ανοίγεις MS Paint και στο Edit πατάς paste...κάνεις save την photo σαν jpeg και μετά την αναβάζεις στο http://www.imageshack.gr/ και postάρεις το link εδώ... κάνεις ακριβώς τα ίδια μέσα στο παιχνίδι στα Options όπου θα δείχνουν details/ανάλυση και ενώ τρέχεις μια πίστα που θα φαίνονται τα fps που δείχνει το Fraps
HighT3ch Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εντάξει ρε ThReSh δεν είμαι και δίπλα στο μηχάνημα του galanakop απλά υποθέτω, ότι σε ένα clean setup πάνω σε Raid 0 με 2 x 15k RPM με 64bita Vista, με 4 γιγα γρήγορης ραμ, quad sli, τον QX9770 (που clock per clock έχει αρκετή διαφορά με τον Q6600) και τους τελευταίους drivers/patches τέτοια frames είναι εφικτά. Στο guru είχαν τον Q6600, 2 γίγα μνήμες, 1 ραπτορα και 32bita Vista... έχει διαφορά θέλω να πιστεύω. Εντάξει υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιο setting να μην είναι very high αλλά δεν το ξέρω και εγώ υποθετικά μιλάω. Σίγουρα δεν έχει νόημα να συζητάμε τέτοια πράγματα (μιας και μιλάμε για ένα σύστημα που κάνει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο) απλά κάνουμε διάλογο και κακώς "τα παίρνεις", φιλική συζήτηση κάνουμε - σωστά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 δεν τα πάιρνω απλά το βρίσκω απίθανο σε τέτοια ανάλυση με very high settings (η πτώση fps από medium σε very high είναι απλά τεράστια) να βγάζει 80fps ακόμα και ένα τέτοιο μηχάνημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι...(σβήσε κανά pm οεο είσαι τίγκα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.