emi_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Γεια σας, ειμαι τωρα στην διαδικασία να φτιάξωμία απλή εφαρμογή η οποία θα τρέχει μέσω web όπου θα πρέπει οχρήστης να μπορει να εισάγει κάποια δεδομένα. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα το Dreamweaver αλλά όταν κοίταξα καλήτερα δεν βρήκα πουθενά να δίνει textarea, compobox, dropdown menu και όλα αυτά τα "ωραία" που θα ήθελα να βάλω στη σελίδα μου Θα πρέπει να κατεβάσω κανένα plugin για το Dreamweaver ή να αλλάξω πρόγραμμα? Κοίταξα και στο forum παιδιά και είδα πως είχατε προτείνει και το πρόγραμμμα Joomla καποτε? Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του applet αλλά αυτό θα σήμαινε να γεμίσει όλη η εφαρμογή applets και δεν ξέρω αν αυτό θα ήταν λειτουργικό και όμορφο.... Μήπως κανένας πιο έμπειρος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του
stroumflakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τα textarea,checkbox κ.ά. τα εισάγεις σε μορφή form. Οπότε πάς Insert->Form και επιλέγεις εκείνο που θές. Για το dropdown menu που θές,αν εννοείς να έχεις ένα textfield με ένα βελάκι δεξιά που το πατάς και βγάζει μια λίστα με επιλογές,θα πάς στο ίδιο σημείο που σου είπα και πιο πάνω.
stroumflakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Το Dreamweaver σίγουρα είναι το πιο γνωστό και το χρησιμοποιούν πολλοί. Είναι λίγο δύσκολο για κάποιον που δεν είναι εξικιωμένος,αλλά με λίγο ψάξιμο θα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολλά tutorials για να το μάθεις. Τώρα αν δεν σε βολεύει μπορείς άνετα να ασχοληθείς με κάποιο άλλο.
thanocaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι για αυτό που θες να κάνεις αρκεί το dreamweaver, αλλά θα πρέπει να μάθεις και html, php, mysql. Πες μας τί θες να κάνεις ακριβώς με αυτό το πρόγραμμα.
emi_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ευχαριστω για τις απαντήσεις!! Λοιπον αυτό που θα γίνεται θα είναι να δίνειο χρήστης κάποια δεδομένα, αυτά θα μπαίνουν στη βάση, θα γίνεται ανακτηση των δεδομενων επεξεργασια κ.λ.π. Περα απο τη διαδικασια loginπ που ειναι τετρημενο θέμα... Ναι απο php,sql,html έχω κάποια θεωρεία τώρα θα προσπαθήσω να τα βάλω στην πράξη αυτά. Εχω βρεί και κάποια tutorial. Αν έχεται κάτι καλό να προτείνεται βέβαια θα το δω Κυρίως για το design που βλέπωπως τελικά δενείναι ότι πιο απλό....
stroumflakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλά για αυτό που θές να κάνεις συμβουλές δεν ξέρω να σου δώσω καθώς και εγώ τώρα αρχίζω να ψάχνω την PHP. Για το design που λές εννοείς τις εικόνες που θα έχεις,τα κουμπιά,τις background εικόνες κτλ? Αν εννοείς αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα στύλ Photoshop. Για εκείνο και αν υπάρχουν tutorials. Εγω χρησιμοποιώ πολύ το good-tutorials.com Ρίξτου μια ματιά,θα βρείς πολλά πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τη σελίδα σου.
thanocaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ό,τι θέλεις ρώτα εδώ και με χαρά θα σε βοηθήσουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.