Προς το περιεχόμενο

Peugeot ή ....πεζω (ος) ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα και εσυ peugeot βρηκες να αγορασεις?Παρε κανενα γιαπωνεζικο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Εγω εχω CRV ειχα 5 Γιαπωνεζικα πριν απο αυτο και θα εχω αλλα αμαρτιες παιδιων παιδευουν γονεις.Της κορης μου εναι..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πηγα χθες σε ενα συνεργειο Peugeot που ο ιδιοκτητης του μου ενεπνεε εμπιστοσυνη για να κανει αν μπορουσε μια διαγνωση για τα τοσα προβληματα του αυτοκινητου. Αποτελεσμα μηδεν !!!!!

Ειχε φωναξει τεχνικο ειδικο με ενα μηχανημα νεο και ενω ειχαν αναμενει την μηχανη και το αυτοματο κιβωτιο στο Ν το αυτοκινητο αρχισε να μαρσαρει απο μονο του.Το πηγαν βολτα και εδειξε καταναλωση 18 λιτρα στα 100 χλμ.

Τον ρωτησα Κε Γιωργο αν ηταν του γιου σου ή δικο σου θα το κραταγες ??? Η απαντηση του αποστοματικη: Θα το ειχα καψει Γιαννη.

Ακομα και αν αλλαξουμε εγκεφαλο , καταλυτη και αισθητρα λ που μαλλον εχουν προβλημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο μου ειπε. Χθες στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!!

Τουλαχιστον εχει και ...δονηση !!!!

Δημοσ.
Χθες στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!!

Μήπως έσπασε καμιά βάση κινητήρα;Αν ναι είναι σχετικά φτηνά τα ανταλλακτικά (κατατάσσονται στα αναλώσιμα).

Φοβάμαι επίσης μήν είναι και κανένας καμένος πολλαπλασιαστής,αφού το αμάξι έχει προϊστορία με χοντρές ζημιές.Τι να κάνουμε,έπεσες σε Monday car (αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η έκφραση)

Δημοσ.
Μήπως έσπασε καμιά βάση κινητήρα;Αν ναι είναι σχετικά φτηνά τα ανταλλακτικά (κατατάσσονται στα αναλώσιμα).

Φοβάμαι επίσης μήν είναι και κανένας καμένος πολλαπλασιαστής,αφού το αμάξι έχει προϊστορία με χοντρές ζημιές.Τι να κάνουμε,έπεσες σε Monday car (αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η έκφραση)

Επεσα αλλα πως βγαινουν τωρα ????

Δημοσ.

Εγώ λέω καλύτερα να το πας στο Σούνιο και να λύσεις το χειρόφρενο να το οδηγάει ο Αιγαίας.Σε αυτόν μπορεί να του βγεί καλό...

Δημοσ.
Το πηγα χθες σε ενα συνεργειο Peugeot που ο ιδιοκτητης του μου ενεπνεε εμπιστοσυνη για να κανει αν μπορουσε μια διαγνωση για τα τοσα προβληματα του αυτοκινητου. Αποτελεσμα μηδεν !!!!!

Ειχε φωναξει τεχνικο ειδικο με ενα μηχανημα νεο και ενω ειχαν αναμενει την μηχανη και το αυτοματο κιβωτιο στο Ν το αυτοκινητο αρχισε να μαρσαρει απο μονο του.Το πηγαν βολτα και εδειξε καταναλωση 18 λιτρα στα 100 χλμ.

Τον ρωτησα Κε Γιωργο αν ηταν του γιου σου ή δικο σου θα το κραταγες ??? Η απαντηση του αποστοματικη: Θα το ειχα καψει Γιαννη.

Ακομα και αν αλλαξουμε εγκεφαλο , καταλυτη και αισθητρα λ που μαλλον εχουν προβλημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο μου ειπε. Χθες στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!!

Τον τεχνικό-ιδιοκτήτη του συνεργείου

Δημοσ.
Πως θα σας φαινοταν αν το αυτοκινητο εκλεινε απο μονο του την οροφη με το κλειδι στην πρωτη σκαλα για ραδιο μονο χωρις να κρατηθει πατημενο το αρμοδιο μπουτον ή αν χωρις καθολου κλειδι ανοιγε το radio cd σημερα , εβγαζε εξω το cd και επειζε ραδιο ???

Αλλες ...τεχνολογιες !!!!!:X:X:X:devil::devil:

ολα τα πεζο απο 2003 που βαλαν τον αναθεματισμενο τον τριφισο εγκεφαλο το ιδιο κανουν .ακομα και το στερεο απο κει περναει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Με γειά.Γιατί δεν πήρατε cabrio;

Μα δεν τρελενοταν για cabrio.

Καλοτάξιδο και άλλο κακό να μην σε βρει. Τελικά τι το έκανες το peugeot;

Ευχαριστω.Το peugeot παει την Δευτερα σε μαντρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...