Rakka Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καλα και εσυ peugeot βρηκες να αγορασεις?Παρε κανενα γιαπωνεζικο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καλα και εσυ peugeot βρηκες να αγορασεις?Παρε κανενα γιαπωνεζικο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Εγω εχω CRV ειχα 5 Γιαπωνεζικα πριν απο αυτο και θα εχω αλλα αμαρτιες παιδιων παιδευουν γονεις.Της κορης μου εναι..
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Το πηγα χθες σε ενα συνεργειο Peugeot που ο ιδιοκτητης του μου ενεπνεε εμπιστοσυνη για να κανει αν μπορουσε μια διαγνωση για τα τοσα προβληματα του αυτοκινητου. Αποτελεσμα μηδεν !!!!! Ειχε φωναξει τεχνικο ειδικο με ενα μηχανημα νεο και ενω ειχαν αναμενει την μηχανη και το αυτοματο κιβωτιο στο Ν το αυτοκινητο αρχισε να μαρσαρει απο μονο του.Το πηγαν βολτα και εδειξε καταναλωση 18 λιτρα στα 100 χλμ. Τον ρωτησα Κε Γιωργο αν ηταν του γιου σου ή δικο σου θα το κραταγες ??? Η απαντηση του αποστοματικη: Θα το ειχα καψει Γιαννη. Ακομα και αν αλλαξουμε εγκεφαλο , καταλυτη και αισθητρα λ που μαλλον εχουν προβλημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο μου ειπε. Χθες στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!! Τουλαχιστον εχει και ...δονηση !!!!
Tenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Χθες στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!!Τουλαχιστον εχει και ...δονηση !!!! Μήπως έσπασε καμιά βάση κινητήρα;Αν ναι είναι σχετικά φτηνά τα ανταλλακτικά (κατατάσσονται στα αναλώσιμα). Φοβάμαι επίσης μήν είναι και κανένας καμένος πολλαπλασιαστής,αφού το αμάξι έχει προϊστορία με χοντρές ζημιές.Τι να κάνουμε,έπεσες σε Monday car (αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η έκφραση)
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μήπως έσπασε καμιά βάση κινητήρα;Αν ναι είναι σχετικά φτηνά τα ανταλλακτικά (κατατάσσονται στα αναλώσιμα).Φοβάμαι επίσης μήν είναι και κανένας καμένος πολλαπλασιαστής,αφού το αμάξι έχει προϊστορία με χοντρές ζημιές.Τι να κάνουμε,έπεσες σε Monday car (αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η έκφραση) Επεσα αλλα πως βγαινουν τωρα ????
Tenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Επεσα αλλα πως βγαινουν τωρα ???? Σφαίρα στον κο. Γιώργο...
De@th L0rd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Εγώ λέω καλύτερα να το πας στο Σούνιο και να λύσεις το χειρόφρενο να το οδηγάει ο Αιγαίας.Σε αυτόν μπορεί να του βγεί καλό...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Σφαίρα στον κο. Γιώργο... Γιωργο ?????
Tenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Το πηγα χθες σε ενα συνεργειο Peugeot που ο ιδιοκτητης του μου ενεπνεε εμπιστοσυνη για να κανει αν μπορουσε μια διαγνωση για τα τοσα προβληματα του αυτοκινητου. Αποτελεσμα μηδεν !!!!!Ειχε φωναξει τεχνικο ειδικο με ενα μηχανημα νεο και ενω ειχαν αναμενει την μηχανη και το αυτοματο κιβωτιο στο Ν το αυτοκινητο αρχισε να μαρσαρει απο μονο του.Το πηγαν βολτα και εδειξε καταναλωση 18 λιτρα στα 100 χλμ. Τον ρωτησα Κε Γιωργο αν ηταν του γιου σου ή δικο σου θα το κραταγες ??? Η απαντηση του αποστοματικη: Θα το ειχα καψει Γιαννη. Ακομα και αν αλλαξουμε εγκεφαλο , καταλυτη και αισθητρα λ που μαλλον εχουν προβλημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο μου ειπε. Χθες στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!! Τουλαχιστον εχει και ...δονηση !!!! Τον τεχνικό-ιδιοκτήτη του συνεργείου
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Τον τεχνικό-ιδιοκτήτη του συνεργείου Ο ανθρωπος εμμεσως πλην σαφως σηκωσε τα χερια ψηλα.
notios7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πως θα σας φαινοταν αν το αυτοκινητο εκλεινε απο μονο του την οροφη με το κλειδι στην πρωτη σκαλα για ραδιο μονο χωρις να κρατηθει πατημενο το αρμοδιο μπουτον ή αν χωρις καθολου κλειδι ανοιγε το radio cd σημερα , εβγαζε εξω το cd και επειζε ραδιο ??? Αλλες ...τεχνολογιες !!!!!:X:X:devil: ολα τα πεζο απο 2003 που βαλαν τον αναθεματισμενο τον τριφισο εγκεφαλο το ιδιο κανουν .ακομα και το στερεο απο κει περναει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Peugeot τελος !!!! Ο διαδοχος του Honda civic 1.8 5d auto
Achilles Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Καλοτάξιδο και άλλο κακό να μην σε βρει. Τελικά τι το έκανες το peugeot;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Με γειά.Γιατί δεν πήρατε cabrio; Μα δεν τρελενοταν για cabrio. Καλοτάξιδο και άλλο κακό να μην σε βρει. Τελικά τι το έκανες το peugeot; Ευχαριστω.Το peugeot παει την Δευτερα σε μαντρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.