Προς το περιεχόμενο

Peugeot ή ....πεζω (ος) ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
=Οsaka Iαπωνίας, Όμιλος ΤΟΥΟΤΑ

Τι να πω ??? Εγω που ειχα 4 και εχω 2 Ιαπωνικα ποτε δεν περιμενα ουτε μια ωρα για αναλωσιμο ανταλλακτικο.

Δημοσ.
Τι να πω ??? Εγω που ειχα 4 και εχω 2 Ιαπωνικα ποτε δεν περιμενα ουτε μια ωρα για αναλωσιμο ανταλλακτικο.

Φαίνεται δεν αλλάζουν συχνά αναλώσιμα όπως τακάκια. Τα φέρνουν από Αθήνα πάντως και είναι τα original.

Δημοσ.
Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει να το οδηγεί η γυναίκα σου;

Jajajajajajja παει για ποστ του μηνα (3 συμπλεκτες σε 65.000 αλλαξα στο Fiat,μανα και αδερφή οδηγοί)

Στο θέμα απο την εμπειρία με ενα 106 1.1, βγάζει προβληματάκια αλλά όλα ήταν μικρά και τα διορθωνα ευκολα. Τώρα για συμπιεση ,λιγο περίεργο. Οι κινητήρες TU που φοράνε τα Peugeot είναι γενικώς σκυλιά. Το τελευταίο που θα περίμενα είναι να έχεις εκεί πρόβλημα (εκτός αν ξεμεινε απο λάδια και τα πήρε όλα φόρα ή βάζετε full νοθευμενη βενζίνη και τα πήρε όλα η μπάλα)

Δημοσ.
Μάντης είσαι? περιμένω τα τακάκια που φαγώθηκαν φυσιολογικά.

Θα μου τα βάλουν τελικά με 1 εβδομάδα καθυστέρηση την Πέμπτη.

Αλλά πώς το μάντεψες?

Δεν ξέρω για την περίπτωσή σου, αλλά έχω ακούσει διάφορα...

Ο φανοποιός μου περίμενε 20 μέρες για ένα μουαγιέ, και πόσα άλλα θα έχει να σου πει.

Δημοσ.
Jajajajajajja παει για ποστ του μηνα (3 συμπλεκτες σε 65.000 αλλαξα στο Fiat,μανα και αδερφή οδηγοί)

Στο θέμα απο την εμπειρία με ενα 106 1.1, βγάζει προβληματάκια αλλά όλα ήταν μικρά και τα διορθωνα ευκολα. Τώρα για συμπιεση ,λιγο περίεργο. Οι κινητήρες TU που φοράνε τα Peugeot είναι γενικώς σκυλιά. Το τελευταίο που θα περίμενα είναι να έχεις εκεί πρόβλημα (εκτός αν ξεμεινε απο λάδια και τα πήρε όλα φόρα ή βάζετε full νοθευμενη βενζίνη και τα πήρε όλα η μπάλα)

Το θέμα είναι πως το δικό μου αυτοκίνητο το PEUGEOT 207 - ήταν από χέρι ελαττωματικό .

Ο κινητήρας του κάηκε εντός εγγύησης και τους στοίχισε 4000 ευρώ να τον αλλάξουν , χωρίς να φταίνε τα λάδια μια και τα σέρβις του πήγαιναν στην ώρα τους στην MINI MOKE αλλά και η βενζίνη που αναφέρεις πάλι δεν μπορεί να ισχύει γιατί γεμίζω από το ίδιο βενζινάδικο της οικογένειας .Και κανείς δεν έχει πρόβλημα . Οταν το αυτοκίνητο τα παιξε είχε 12.500χλμ και ενάμιση χρόνο που το είχα αγοράσει !!!

Δημοσ.

Ναι αλλά φοράει τον 8βαλβιδο κλασικο TU η τα καινούρια 16V. To 106 εσκιζε ο αδερφός μου κάθε μέρα στα εργοταξια (και ναρκοπεδια στον στρατο), έχει τώρα 130.000χλμ και ο κινητήρας δεν παρουσιασε ποτε το πραμικρό.2 χρόνια που μου το άφησε Θεσσαλονίκη ΠΟΤΕ δεν έμεινα Pezos, πάντα το peugeotακι με εβγαζο ασπροπρόσωπο. Τώρα αμα σου τύχει η στραβη....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πως θα σας φαινοταν αν το αυτοκινητο εκλεινε απο μονο του την οροφη με το κλειδι στην πρωτη σκαλα για ραδιο μονο χωρις να κρατηθει πατημενο το αρμοδιο μπουτον ή αν χωρις καθολου κλειδι ανοιγε το radio cd σημερα , εβγαζε εξω το cd και επειζε ραδιο ???

Αλλες ...τεχνολογιες !!!!!:X:X:X:devil::devil:

Δημοσ.
Πως θα σας φαινοταν αν το αυτοκινητο εκλεινε απο μονο του την οροφη με το κλειδι στην πρωτη σκαλα για ραδιο μονο χωρις να κρατηθει πατημενο το αρμοδιο μπουτον ή αν χωρις καθολου κλειδι ανοιγε το radio cd σημερα , εβγαζε εξω το cd και επειζε ραδιο ???

Αλλες ...τεχνολογιες !!!!!:X:X:X:devil::devil:

Προφανώς αυτός που έστησε την καλωδίωση ήταν Ταλιμπάν βομβιστής...

Δημοσ.
Προφανώς αυτός που έστησε την καλωδίωση ήταν Ταλιμπάν βομβιστής...

Γαλλος ηταν (ακομα χειροτερα) και το κανει τωρα μετα απο 2,5 χρονια και 19000 χλμ !!!!

Δημοσ.

Πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης φιλε Γιαννη. Εγω εχω το 207 GT (10 μηνες) με προγραμμα μονο προς το παρων και δεν εχει βγαλει το παραμικρο...Και χρηση σκληρη θα ελεγα, απλα εχω αλλαξει λαδια 3 φορες ανα 5000 Χλμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...