xpapias Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Θα έλεγα όχι e-mail αλλά επίσημη επιστολή. To e-mail είναι ανεπίσημο σε τέτοιες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Θα έλεγα όχι e-mail αλλά επίσημη επιστολή. To e-mail είναι ανεπίσημο σε τέτοιες περιπτώσεις. Σωστα αν και εμενα μο απαντησαν στο email. Στην επιστολη που εστειλα δεν πηρα απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ελπιζω να ειστε μονο εσεις οι 2 που πηγε τοσο ασχημα η αγορα του αυτοκ. δεν περνατε κ απο κανενα peugeot club να δειτε αν υπαρχουν κ αλλοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εμ πάρτε κανέναν γνήσιο Ιάπωνα να σας διώχνουν από τα συνεργεία. Αφού είναι γνωστή η αξιοπιστία των Γαλλικών αυτοκινήτων :eek: Διαβάζω τόση ώρα το post και έχω φρίξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εμ πάρτε κανέναν γνήσιο Ιάπωνα να σας διώχνουν από τα συνεργεία. Εκτος το τελευταιο...ολισθημα τα τελευταια 20 χρονια 3 Nissan (Sunny + primera) 1 Toyota avensis 2 Honda τωρα (crv και jazz) Καλα δεν ειναι ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deltalamda Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω τελικά τι ισχύει. Η Peugeot ανήκει στην ιδια εταιρεία με την Citroen . Και όσοι έχουν Citroen μου λένε και στο γραφείο οτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εκτος το τελευταιο...ολισθημα τα τελευταια 20 χρονια 3 Nissan (Sunny + primera) 1 Toyota avensis 2 Honda τωρα (crv και jazz) Καλα δεν ειναι ???? Δεν σε καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις? Κάντο πιο λιανά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deltalamda Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αυτό που λέω .Οτι και άλλοι έχουν γαλλικά αυτοκίνητα και μάλιστα της ίδιας εταιρείας και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δεν σε καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις? Κάντο πιο λιανά! Μα ειναι απλο !!!! Γιαπωνεζος = εγγυηση !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εμ πάρτε κανέναν γνήσιο Ιάπωνα να σας διώχνουν από τα συνεργεία. Ωραίο πράμα να περιμένεις για ανταλλακτικά, που κανονικά πρέπει να τα παίρνεις επιτόπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το 207 τί λέει; εμφάνισε μέχρι στιγμής προβλήματα? Έχω ένα Μazda 6 03'και ένα Daihatsu Cuore 04'. Αξιόπιστα βγήκαν και τα 2, αλλά το MAZDA εμφάνησε μικροπροβληματάκια (φώτα,κλιματισμός). Το Daihatsu Cuore που έχει 50000 χλμ, δεν μου εμφάνησε τίποτα μέχρι στιγμής, ούτε βίδα δεν χαλάρωσε. Να το δώσω να πάρω το 207 που έχει χαρακτηριστεί καλό αυτοκίνητο? Ή θα μου ανοίξει ιστορίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ωραίο πράμα να περιμένεις για ανταλλακτικά, που κανονικά πρέπει να τα παίρνεις επιτόπου. Μάντης είσαι? περιμένω τα τακάκια που φαγώθηκαν φυσιολογικά. Θα μου τα βάλουν τελικά με 1 εβδομάδα καθυστέρηση την Πέμπτη. Αλλά πώς το μάντεψες? http://clubcuore.gr/forum/index.php?sid=ce9ef7a0b5fde3420088b4e721e7470a Μάλλον δεν κατάλαβες τί είπα: Πάρτε Ιάπωνες να σας διώχνουν από τα συνεργεία... επειδή δεν υπάρχουν σημαντικές φθορές ή προβλήματα , όχι επειδή δεν μου είχαν στο απόθεμα τακάκια στο πρόσφατο service των 50000χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ωραίο πράμα να περιμένεις για ανταλλακτικά, που κανονικά πρέπει να τα παίρνεις επιτόπου. Και ακομα πιο καλα να μην χρειαζεσαι ανταλλακτικα εκτος απο τα αναλωσιμα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Προβήματα με Peugeot έχουν και πολλά άτομα που ξέρω εδώ Αγγλία. Έρχονται τελευταίοι στην αξιοπιστία. Πάντως 16,000 χιλιόμετρα μέσα σε 2 χρόνια;; Ολοκαίνουργιο. Πάντως αν αλλάξεις είτε πέρνεις έναν Γαλλικό δεινόσαυρο (Renault), ή πάρε Κορεάτή (ΚΙΑ, Huyndai). Έχω ρίξει στο Carens (diesel), 46,000 μίλια (74000 χιλιόμετρα) μέσα σε 12 μήνες και δεν έχει καταλάβει τίποτα. Αλλά τα service στην ώρα τους, ακόμα και αν είναι ένα μήνα μετά από το προηγούμενο. Συνέβει από τα 10000 στα 20000 να τα κάνω σε 5 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μάντης είσαι? περιμένω τα τακάκια που φαγώθηκαν φυσιολογικά.Θα μου τα βάλουν τελικά με 1 εβδομάδα καθυστέρηση την Πέμπτη. Σε τι αμαξι αυτο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.