Προς το περιεχόμενο

Peugeot ή ....πεζω (ος) ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η μετάφραση:

Αγαπητέ κ. Γιάννη *******,

Επικοινωνήσατε μαζί μας αναφορικά με μία δυσλειτουργία στο Peugeot 206cc R/G της κόρης σας.

Με το παρόν μήνυμα σαν ενημερώνω ότι το mail που στείλατε μέσω της διεύθυνσης www.peugeot.com και ημερομηνία 8 Απριλίου 2008 παρελήφθη, στο οποίο με πληροφορήσατε για τη δυσαρέσκειά σας. Καταννοώ και λυπάμαι για την κατάσταση, η οποία δυστυχώς σας εμποδίζει να εκμεταλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του οχήματός σας. Ο Υπεύθυνος Εξυπηρέτης Πελατών ή κάποιος συνάδελφος θα επιληφθεί του αιτήματός σας. Το άτομο αυτό θα επικοινωνήσει μαζί σας όταν θα έχει στα χέρια του όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Παρακαλώ να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου εφόσον χρειαστείτε επιπλέον πληροφορίες. Ελπίζω ότι η Peugeot θα συνεχίσει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης σας.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Peugeot

Ευχαριστω παρα πολυ !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αν και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την peugeot έχω την εντύπωση οτι δεν έχω ακούσει ποτέ για αντικατάσταση...

Μακάρι να γίνει πάντως. :D

Και μένα μου φαίνεται αρκετά θετική η απόκριση.

Έχει γίνει αντικατάσταση πριν 2-3 χρόνια και μάλιστα σε 407 από την Lion Hellas, λόγω προβλήματος στο σύστημα διεύθυνσης.

Έχει γίνει αντικατάσταση πριν 2-3 χρόνια και μάλιστα σε 407 από την Lion Hellas, λόγω προβλήματος στο σύστημα διεύθυνσης.

:shock: απο τη Lion κιόλας :shock: (ναι εκεί καταλήγουν όλα αλλα ποιο λογική θα μου ακουγόταν η συνεννόηση με εξωτερικό :P)

:shock: απο τη Lion κιόλας :shock: (ναι εκεί καταλήγουν όλα αλλα ποιο λογική θα μου ακουγόταν η συνεννόηση με εξωτερικό :P)

Δεν είπα φίλε ότι δεν έγινε συνεννόηση με εξωτερικό. Την Lion την ανέφερα γιατί είναι η επίσημη αντιπροσωπεία. Κοινώς όλα από αυτήν περνάνε.

Δεν είπα φίλε ότι δεν έγινε συνεννόηση με εξωτερικό. Την Lion την ανέφερα γιατί είναι η επίσημη αντιπροσωπεία. Κοινώς όλα από αυτήν περνάνε.

Όπως και να'χει κάποιος έχει βρεί το δίκιο του με την peugeot.. :)

Μακάρι να βγάλεις και σύ άκρη Γιάννη..

Αν κατάλαβα καλά Γιάννη, τα μπουζί είχαν πρόβλημα?

Εκεί τα είχες τοποθετήσει? Πριν πόσο καιρό?

Να ξέρεις ότι τα αναλώσιμα στα service έχουν κάποια εγγύηση. Και δε μπορεί να προέκυψε λόγω φθοράς, σιγά τα χιλιόμετρα που έχει.

Το λογισμικό καμπίνας δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι.

Αν κατάλαβα καλά Γιάννη, τα μπουζί είχαν πρόβλημα?

Εκεί τα είχες τοποθετήσει? Πριν πόσο καιρό?

Να ξέρεις ότι τα αναλώσιμα στα service έχουν κάποια εγγύηση. Και δε μπορεί να προέκυψε λόγω φθοράς, σιγά τα χιλιόμετρα που έχει.

Το λογισμικό καμπίνας δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι.

Το αυτοκινητο εκανε service στις 9/2/08 σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και δεν αλλαξαν μπουζι γιατι ειπαν οτι αλλαζουν στα 40000 χλμ.Η Lion λεει καθε 40000 ή δυο χρονια.

Ειπαν οτι ενα μπουζι ειχε παρει νερο απ εξω...Μακαρι να καταλαβαινα....

Το λογισμικο καμπινας ειναι μερος του υπολογιστη που ευθυνοταν οτι χτυπαγε χωρις λογο ο συναγερμος.

Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν !!!

Λες όμως αγορά 1/06, άρα πέρασαν 2 χρόνια όπως λέει η Lion. Εδώ φέρουν ευθύνη γιατί δεν τήρησαν αυτά που λέει το βιβλίο service.

Είναι δυνατόν να πάρουν νερό απέξω? έχει πίπες πάνω στα μπουζί, ή καπάκι?

Και να βραχεί το μπουζί δε βραχυκυκλώνει γιατί το κομμάτι έξω από την κεφαλή είναι μακρύ και προστατεύεται.

Και να ξέρεις το κόστος είναι αμελητέο σε σχέση με την καλύτερη καύση που κερδίζεις. Εμένα λέει κάθε 4 χρόνια ή 60Κ αλλά στα 2 έχουν φύγει.

Λες όμως αγορά 1/06, άρα πέρασαν 2 χρόνια όπως λέει η Lion. Εδώ φέρουν ευθύνη γιατί δεν τήρησαν αυτά που λέει το βιβλίο service.

Είναι δυνατόν να πάρουν νερό απέξω? έχει πίπες πάνω στα μπουζί, ή καπάκι?

Και να βραχεί το μπουζί δε βραχυκυκλώνει γιατί το κομμάτι έξω από την κεφαλή είναι μακρύ και προστατεύεται.

Και να ξέρεις το κόστος είναι αμελητέο σε σχέση με την καλύτερη καύση που κερδίζεις. Εμένα λέει κάθε 4 χρόνια ή 60Κ αλλά στα 2 έχουν φύγει.

Ναι τα δυο χρονια περασαν εστω οριακα....Το να εχουν πιπες να σου πω δεν το εχω κοιταξει...

Το κοστος το ξερω οπτι ειναι αμελητεο αλλα μαλλον θα ηταν υπερβολη να περιμενουμε απο μια κοπελλα 20 χρονων που παει ενα αμαξι για service να ξερει τετοια πραγματα.

• 1 μήνα μετά...
Peugeot 206 cc L/G αγορασμενο 1/2006 !!!!

Αγορασα πριν 2 χρόνια Peugeot 207 και από τότε άρχισε το μαρτύριό μου.O εγκέφαλος έδειχνε πόρτες ανοιχτές εν κινήσει ,προβλήματα στον αισθητήρα στροφών, στον αισθητήρα θερμοκρασίας, όπου άναβε το λαμπάκι και έδειχνε ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία και πολλά πολλά άλλα .

Απειρες επισκέψεις στην MINI MOKE Αγίας Παρασκευής , από όπου το αγόρασα , ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων κλπ

Οταν τελείωσε το κεφάλαιο "εγκέφαλος" , στο οποίο δεν επεκτείνομαι , ήρθε το κεφάλαιο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ο οποίος κάηκε , πέταξε τα λάδια , έκαψε την φλάντζα , από αστοχία υλικού , όπως πολύ ευηχα μου δικαιολογήθηκαν . Αλλαξαν τον κινητήρα , 1 μήνα στο συνεργείο , αλλά το αυτοκίνητο μόνον καινούργιο δεν το πήρα τελικά !!!

Πήρα δικάσιμο , για να μην μακρυγορώ και ζητάω αναστροφή της πώλησης με ένα καινούργιο .

Πρέπει να απευθυνθώ και στην Γαλλία ?

Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Peugeot 206 cc L/G αγορασμενο 1/2006 !!!!

Αγορασα πριν 2 χρόνια Peugeot 207 και από τότε άρχισε το μαρτύριό μου.O εγκέφαλος έδειχνε πόρτες ανοιχτές εν κινήσει ' date='προβλήματα στον αισθητήρα στροφών, στον αισθητήρα θερμοκρασίας, όπου άναβε το λαμπάκι και έδειχνε ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία και πολλά πολλά άλλα .

Απειρες επισκέψεις στην MINI MOKE Αγίας Παρασκευής , από όπου το αγόρασα , ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων κλπ

Οταν τελείωσε το κεφάλαιο "εγκέφαλος" , στο οποίο δεν επεκτείνομαι , ήρθε το κεφάλαιο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ο οποίος κάηκε , πέταξε τα λάδια , έκαψε την φλάντζα , από αστοχία υλικού , όπως πολύ ευηχα μου δικαιολογήθηκαν . Αλλαξαν τον κινητήρα , 1 μήνα στο συνεργείο , αλλά το αυτοκίνητο μόνον καινούργιο δεν το πήρα τελικά !!!

Πήρα δικάσιμο , για να μην μακρυγορώ και ζητάω αναστροφή της πώλησης με ένα καινούργιο .

Πρέπει να απευθυνθώ και στην Γαλλία ?

Τι άλλο μπορώ να κάνω?[/quote']

Η εδω Peugeot τι λεει για το αιτημα σου για αναστροφη της πωλησης ???

Χαίρομαι Γιάννη που εισαι on line.

Aναφέρω συμπληρωματικά

εχω 12,500 χιλιομετρα , ειμαι σχεδόν εντος εγγύησης , και όταν κάηκε ο κινητήρας ήμουν εγώ μέσα με τα δύο παιδιά μου που τα πήγαινα σχολείο στην Παλλήνη ,μέσω Αττικής Οδού .

Το αυτοκίνητο το έχω ξεχρεώσει με την αγορά του , τοις μετρητοις .

Η εδώ Peugeot αφού το κράτησε 4 μήνες , για διαπραγματεύσεις,και μάλιστα ακόμα το έχει στον Κηφισσό , μου πρότεινε να μου το αγοράσει 8,5οο ευρώ.

Η εδώ Peugeot αφού το κράτησε 4 μήνες , για διαπραγματεύσεις,και μάλιστα ακόμα το έχει στον Κηφισσό , μου πρότεινε να μου το αγοράσει 8,5οο ευρώ.

Κουβαρνταδες βλεπω.... Σαν δεν ντρεποντε !!!!

Λες να στείλω και γω mail ?

Εχω ήδη ταίσει δικηγόρους με εξώδικο και αγωγή

Δεν χανεις και τιποτα αν και δεν νομιζω να γινει κατι.Δεν θα σου στοιχισει τουλαχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...