Προς το περιεχόμενο

Peugeot ή ....πεζω (ος) ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να πάρει 206 μεταχειρισμένο εννοώ, αν είναι τόσο μεγάλο το κόλλημα!

Και αν βγει το ιδιο ???

Ε βάλτο αγγελία τώρα που μπορείς!

Όχι εδώ όμως... :)

Εχω ηθικους ενδιασμους για οπουδηποτε να το βαλω αγγελια....Ισως οι μαντραδες να ειναι μια λυση με οτι οικονομικο συνεπαγεται.

Δημοσ.

Tι παραπάνω μπορεί να χαλάσει;;; Και το δίνεις σε άριστη κατάσταση (μετά τις επισκευές) με όλα ελεγμένα από την αντιπροσωπεία. Aν έχεις και το βιβλίο των Services, δεν νομίζω να τίθεται ηθικό θέμα.

Δημοσ.
Και αν βγει το ιδιο ???

Εχω ηθικους ενδιασμους για οπουδηποτε να το βαλω αγγελια....Ισως οι μαντραδες να ειναι μια λυση με οτι οικονομικο συνεπαγεται.

Μία ή άλλη αν βγεί το ίδιο...

Όσο για την αγγελία.. μπορείς κάλλιστα να βγάλεις μια αγγελία και οποιωσδήποτε το θελήσει να το "ελέγξει"...

Μπορεί να βγάζει συχνά προβλήματα όπως λές αλλα δεν βλέπω να είναι και τραγικό..

Μήν το υποβαθμίζεις τόσο πολύ..

Όσο για το αισθητικό.. μάλλον δέν έχετε δεί καλά το 207cc :P

Δημοσ.
Tι παραπάνω μπορεί να χαλάσει;;;;

Μην λες μεγαλες κουβεντες !!!! Το μελλον αβεβαιο και με κακους οιωνους για το συγεκριμενο αυτοκινητο

Όσο για το αισθητικό.. μάλλον δέν έχετε δεί καλά το 207cc :P

Εγω οχι...Αλλες το υποβαθμιζουν.

Το πρωτο αυτοκινητο για καποιους-ες ειναι και ερωτας.Για μενα οχι.

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ είχα ένα 206 xs 1.4 8V το οποίο μου έκανε τον βίο αβίωτο με τα ηλεκτρικά του, ενώ με είχε αφήσει και 3 φορές χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Η ετυμηγορία της peugeot είναι ότι δεν φαίνεται κάτι και ότι συμβαίνουν αυτά.

Αφού το πούλησα πήγε και πήρε η αδερφή μου το 307. Ήδη έχει στο ιστορικό του τρία περιστατικά, ένα με ηλεκτρικά, ένα με τον καταλύτη και ένα με το συμπλέκτη.

Τελικό συμπέρασμα, πεζός.

Δημοσ.

Εγω οχι...Αλλες το υποβαθμιζουν.

Το πρωτο αυτοκινητο για καποιους-ες ειναι και ερωτας.Για μενα οχι.

Εδώ που τα λέμε μια συναισθηματική αξία την έχει σίγουρα...

Μετά απο "χ" χρόνια μπορεί να μην θυμάμαι τι αυτοκίνητα θα έχω αλλάξει.. αλλα το 206 θα το θυμάμαι σίγουρα.. (σαν τη πρώτη γκόμενα ένα πράμα; :P)

Δημοσ.
Εδώ που τα λέμε μια συναισθηματική αξία την έχει σίγουρα...

Μετά απο "χ" χρόνια μπορεί να μην θυμάμαι τι αυτοκίνητα θα έχω αλλάξει.. αλλα το 206 θα το θυμάμαι σίγουρα.. (σαν τη πρώτη γκόμενα ένα πράμα; :P)

Εγω το πρωτο μου Sunny (...καιω και αμολυβδη) απλα το θυμαμαι.

Δημοσ.

Ναι καλοί οι πρώτοι έρωτες , αλλά να τους θυμάσαι για τις καλές στιγμές, και όχι για τις βλάβες και τα λεφτά που έσκαγες στο συνεργείο καθε λίγο και λιγάκι...

Δημοσ.
Εγω το πρωτο μου Sunny (...καιω και αμολυβδη) απλα το θυμαμαι.

Οδηγικά μπορεί να μην είναι και σπουδαίο, αλλά πραγματικά είναι σκυλί αξιοπιστίας το Nissan Sunny.

Αν έχεις καλομάθει με το Sunny θα σου φαίνονται παραξενα τα προβλήματα διαφόρων άλλων αυτοκινήτων :-)

Δημοσ.
Οδηγικά μπορεί να μην είναι και σπουδαίο, αλλά πραγματικά είναι σκυλί αξιοπιστίας το Nissan Sunny.

Αν έχεις καλομάθει με το Sunny θα σου φαίνονται παραξενα τα προβλήματα διαφόρων άλλων αυτοκινήτων :-)

Γεινικα εχω καλομαθει σε Γιαπωνεζικα !!!!

3 Nissan , ενα Toyota και δυο Honda τωρα.

Δημοσ.

Σε τελευταια σημερινη εποικοινωνια μου ειπαν οτι μαλλον δεν ειναι προβλημα κυλινδρων αλλλα βρηκαν ενα μπουζι που την μια μου ελεγαν οτι ειχαι νερο απ εξω και την αλλη οτι ειναι βραχυκυκλωμενο !!!!Μακαρι να ηξεραν τι ελεγαν...Το ψαξιμο θα συνεχιστει αυριο !!!!:devil::devil::devil:

Δημοσ.

Με την βοηθεια ενος φιλου εστειλα το παρακατω email στην μαμα Peugeot

Gentlemen,

In January of 2006 i purchased a car for my daughter, a Peugeot 206cc R/G with automatic transmission. The Vehicle Identification Number (VIN) of the car is xxxxxxxxxxx

From the very first months, this specific car, has presented many mulfunctions which are objectively unacceptable. And that, does not suit the national reliability of your company. Indicatively I’m reporting these facts:

Just a few months after the purchase, the temperature sensor malfunctioned and it was replaced. 13 months later and only after the car had travelled for 8500km the automatic transmission had a serious problem and Lion Hellas replaced the whole transmission after getting in contact with you. Some time later the alarm system, which was installed at the time of purchase by the representative of Lion Hellas, Afoi Roditi also malfunctioned. The cabin software also had problems and an update was necessary. It took 3 visits to Lion Hellas in order to deal with the problem. Yesterday, the engine had great difficulty starting, the screen informed about a problem in the catalyst and there were bad odors near the tail of the car from the exhaust fumes. The car is now at the service area of Lion Hellas and the first estimation of the technician is that there exists a problem with loss of pressure of two cylinders. I believe that all those facts are at least unacceptable, for a car that costs about 22000€, is only 25 months old and has travelled a distance of 16.000 kilometres only.

Please proceed to all the actions that you consider necessary, so the reliability of your company will be ensured at the same time. I consider that a total replacement of the car would be a reasonable demand and it would keep safe the reputation of your company.

P.S. The ownership of the car has been transferred to my daughter.

Ακολουθούν τα στοιχεία μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...