Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Peugeot 206 cc L/G αγορασμενο 1/2006 !!!! Στα 4000 χλμ προβλημα αισθητηρα θερμοκρασιας !!! Στα 8500 χλμ (13 μηνες) αλλαγη ολο το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων !!!! Στα 10000 χλμ προβλημα με λογισμικο καμπινας και συναγερμο. Τωρα στα 16000 χλμ προβλημα με συμπιεση δυο κυλινδρων (πρωτη εκτιμηση) !!! Και το ερωτημα peugeot ή....πεζος παντα επικαιρο !!!! :mad::mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει να το οδηγεί η γυναίκα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Γιάννη, μήπως ήσουν άτυχος και έπεσες σε ελλατωματική παρτίδα; Ως οδηγός του ίδιου μοντέλου αλλά με μηχανικό κιβώτιο (ημ/νία πρώτης κυκλοφορίας 12/2003) δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα μηχανικό ή άλλο πρόβλημα - μόνο όσα του έχω προξενήσει εγώ. Μήπως η Peugeot αναφέρει ρητά στις οδηγίες της ότι δεν συνιστά αναπαραγωγή μουσικής γνωστού έλληνος αοιδού κατά την οδήγηση των αυτοκινήτων της; Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει να το οδηγεί η γυναίκα σου; Μπα, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είναι πολύ χειρότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Η κορη μου το οδηγει αλλα τι σχεση εχει αυτο ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μήπως η Peugeot αναφέρει ρητά στις οδηγίες της ότι δεν συνιστά αναπαραγωγή μουσικής γνωστού έλληνος αοιδού κατά την οδήγηση των αυτοκινήτων της; Με εκανες και γελασσα φιλτατε μεσα στον καημο μου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Με εκανες και γελασσα φιλτατε μεσα στον καημο μου !!! Γιάννη, φίλε μου, μακάρι εκτός από το γέλιο να σου προσέφερα και λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Η κορη μου το οδηγει αλλα τι σχεση εχει αυτο ???? women....bad drivers...wife...oh forget it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πρέπει να έχεις πέσει σε ελλατωματική παρτίδα βασικά... (αν και δεν έχω ακούσει τρομερά προβλήματα για το r/g). Με το 206 δεν είχα ποτέ προβλήματα αν εξαιρέσεις κάτι τριγμούς και μια τρόμπα φρένων κάποια στιγμή.. Τώρα με το 207 μόνο έναν αισθητήρα λαδιού μου άλλαξαν και να μη το ματιάσω δεν έχει κανένα πρόβλημα. Φαντάζομαι το ξέρεις αλλα μπορείς να ρίξεις μια ματιά/ρωτήσεις στο ps-club.gr μήπως υπάρχουν κ άλλοι με ίδια προβλήματα κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Νομιζω οτι είναι καθαρα προβλημα ελαττωματικης παρτίδας. Το λεγόμενο monday car ή lemon car που λένε και οι αγγλοσάξωνες. Τυχαίνουν σε όλες τις μάρκες τέτοια, δεν εχει σημασία αν είναι peugeot ή mercedes ή landwind. Συγγενικό μου πρόσωπο είχε Peugeot 406 το οποίο μέσα σε 3 χρόνια απο την αγορά του εμφάνισε απίστευτες βλάβες, όπως 2 φορές καμμένο εγκέφαλο και κάρφωμα βαλβίδων, άλλοι γνωστοί με 206, 307 κτλ. δεν έχουν κανένα παράπονο. Καλό είναι τέτοια ελαττωματικά αυτοκίνητα, να τα επισκευάζεις μετα την 1η σοβαρή βλάβη και να τα πουλάς νύχτα, γιατι όσο το κρατάς τόσο περισσότερο το ακριβοπληρώνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλό είναι τέτοια ελαττωματικά αυτοκίνητα, να τα επισκευάζεις μετα την 1η σοβαρή βλάβη και να τα πουλάς νύχτα, γιατι όσο το κρατάς τόσο περισσότερο το ακριβοπληρώνεις... Σοφη κουβεντα αλλα οχι για γυναικεια μυαλα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ας το δώσει το συγκεκριμένο και ας παρει το ίδιο μοντέλο μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ας το δώσει το συγκεκριμένο και ας παρει το ίδιο μοντέλο μετά Εχει αλλαξει μοντελλο και το 207cc δεν ειναι τοσο ομορφο οσο το 206 (υποκειμενικα παντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δηλαδή έχεις πληρώσει πόσα χρήματα στην επισκευή του;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δηλαδή έχεις πληρώσει πόσα χρήματα στην επισκευή του;;; Μεχρι τωρα τιποτα γιατι ειχε εγγυση που εληξε πριν εναμισυ μηνα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εχει αλλαξει μοντελλο και το 207cc δεν ειναι τοσο ομορφο οσο το 206 (υποκειμενικα παντα). Να πάρει 206 μεταχειρισμένο εννοώ, αν είναι τόσο μεγάλο το κόλλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.