Dante77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Έχω τα Windows Xp με servise pack 2 και για κάποιο λόγο (που δεν ξέρω) έχει εξαφανιστεί η μπάρα εργασίας. Προσπάθησα άπο το πίνακα ελέγχου να "μπω" σε αυτή αλλα όταν έκανα κλικ στο εικονίδιο ήταν σαν να μην υπήρχε. Δοκίμασα να πάω πίσω σε ένα σημείο επαναφοράς αλλά και αυτο κατέστει αδύνατο καθώς δεν υπήρχε κανένα σημείο ενώ είχα παλιότερα δημιουργήσει. Έκανα και scan μήπως υπάρχει κάποιος ιός αλλά όλα δείχνουν "καθαρά". Έχει κάποιος παρακαλώ να μου δώσει μια λύση; Ευχαριστώ...
Dante77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δοκίμασα και CTRL +ESC αλλά τίποτα, καμμία ανταπόκριση.
Dante77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Να 'σαι καλά Frenzy! όλα δουλεύουν ρολόϊ...Ευχαριστώ
hatzop Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Dante 77 το δικο σου προβλημα σημερα αυριο δικο μου
pabou13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 παιδια και σε μενα ετυχε το ιδιο πραγμα, αλλα τιποτα, προσπαθησα με τα παραπανω αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω, μπορει να μου εξηγησει κανεις;
Dante77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 pabou13 θα μπεις απο την απάντηση του Frenzy που μου λέει "θα μπεις απο εδώ" και θα πας στο 117, εκεί θα κάνεις download το αρχείο και πριν το κατεβάσεις θα το αποθηκεύσεις ως .reg. Μετά θα "τρέξεις" αυτό το αρχείο, θα κάνεις επανεκκίνιση και το πρόβλημα θα αποκατασταθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.