tzoykas Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλημέρα σε όλους, Χτες μου ήρθε το καινούριο μου monitor (LG 245WP-BN) και θέλησα να το συνδέσω μέσω HDMΙ με την εν λόγω κάρτα γραφικών. Η οθόνη περιείχε ένα καλώδιο DVI to HDMI, το οποίο θεώρησα ότι είναι αρκετό. Όταν τα σύνδεσα και επέλεξα HDMI input από την οθόνη, μπήκε σε sleep mode και με παρότρυνε να ελέγξω το καλώδιο. Από όσο διάβασα η κάρτα δε θα έπρεπε να έχει πρόβλημα και θα έπρεπε να δίνει σήμα στην οθόνη. Είμαι με Omega drivers. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζουν το output; Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη οθόνη/κάρτα; αυτό που δε δοκίμασα είναι να συνδέσω την οθόνη στη δεύτερη έξοδο αν και δε βλέπω το λόγο αυτό να κάνει διαφορά (ο λόγος που θέλω να το δοκιμάσω με HDMI είναι η ποιότητα εικόνας που με απλό VGA καλώδιο υποφέρει στα έντονα λευκά). Παρεπιπτόντως, η οθόνη έχει εξαιρετικά χρώματα αλλά υποφέρει από το έντονο λευκό, ακριβώς όπως διάβαζα στα διάφορα fora πριν την αγοράσω. Και θέλει οπωσδήποτε ρύθμιση με κάποιο calibrator (εγώ χρησιμοποιώ το spyder2). Ευχαριστώ προκαταβολικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 το σύνδεσες με ανοιχτό το pc ή με κλειστό και μετά όταν έκανες boot μπήκε σε sleep mode?
tzoykas Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Η σύνδεση έγινε με ανοιχτό το PC. Πες μου ότι ήθελε reset ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ναι μάλλον ήθελε ένα restart (έχει γίνει και σε μένα )
tzoykas Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω το βράδυ και αν δεν ακούσεις άλλο μήνυμα από μένα σημαίνει ότι δούλεψε. Φιλικά Γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.