Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το γουρουνι και το base grill ρωτησα επειδη εχουν το μαυρο γουρουνι της ελλαδας (δεν ξερω κατα ποσο)

Ειδα τον καταλογο απο το base grill στο περιστερι και μπορω να πω οτι τα παιξα λιγο με τις τιμες του....

ενδεικτικα:

http://i.imgur.com/ctZvL.jpg

http://i.imgur.com/Owe0o.jpg

το ορεκτικο των 12 ευρω ειναι αυτο:

7UIAF.jpg

που ειναι απλα κοροιδια.

Θα θελα να μου πειτε τι δεν θα παραγγελνατε σε ενα μαγαζι με καμια δυναμη και γιατι (ή να κανω αλλο θεμα για αυτο?)

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πήγα πρόσφατα σε μια ταβέρνα πάνω από τα γραφεία του ολυμπιακού στον Πειραια.έχει μια πλατεία δε ξέρω το όνομα της.

το όνομα του μαγαζιού είναι Μπουμπουλίνα, ωραίο καλό φαγητό και καλές σχετικά τιμές!

το μόνο,που δε μάρεσε ήταν οι σημαίες του ολυμπιακού που είχα απέναντι!! χαχαχχα

Δημοσ.

για το γουρουνι και το base grill ρωτησα επειδη εχουν το μαυρο γουρουνι της ελλαδας (δεν ξερω κατα ποσο)

το ξερεις το κοσμικο κοψιδι...; ε αυτο ακριβως.

μαθαμε τωρα στο περιστερι (στη ουσια στο περιστερι μενω , για να προλαβω :mrgreen: ) και αμα δεν ειναι medium-rear το παιδακι δεν το τρωμε....ε επιασε ο αλλος το νοημα και βαραει τη χωριατικη 10 ευρω.

τς.

Δημοσ.

Ας πει κάποιος καμία κριτική για το εν λόγω base grill μιας και σαν μοναδικό κριτήριο δεν μπορούμε να πάρουμε την τιμή

αν το κρέας είναι ποιοτικό και το ψήνει καλά είναι οκ.....και ας αφήσουμε την ομελέτα με πατάτες στην άκρη που πραγματικά είναι ακριβή ;).

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια νομιζω οτι πρεπει να ξαναεπισκεφτειτε τον κατερινιωτη στα λαδαδικα εχει αλλαξει διευνθυνση και η κουζινα του ειναι σαφως πολλα σκαλοπατια πανω.καποιος γραφει οτι δεν εχει καρβουνο αυτο ειναι λαθος μονο καρβουνο εχει και ο γυρος ειναι χειροποιητος οπως και σχεδον ολα τα πραγματα το μαγαζι ειναι πολυ αναβαθμισμενο...σας ρο προτεινω ανεπιφυλακτα..

φιλοι μου ο κατερινιωτης στα λαδαδικα ειναι μακραν ο καλυτερος ειδικα με την νεα διευνθυνση ο γυρος ειναι καταπληκτικος μαλλον ειναι χειροποιητος τα μπιφτεκακια του κλασσικα παραδοσιακα και πολυ καλυτερα εχει και τα σμυρνεικα πλεον νεα συνταγη το κοψιδι θεεικο και επισης εχει καταπληκτικο κοτοπουλο ειτε ολοκληρο στην σχαρα ειτε σαντουιτσ επισης αλλαδωτη που σπανια την βρισκεις καταπληκτικη κυπριακη και γενικα εχει ανεβει πολλα σκαλια ποιοτητας και καποιος ειπε οτι δεν εχει καρβουνα αυτο δεν ισχυει μονο καρβουνο εχει..το μονο μειονεκτημα που ειδα ειναι οτι πρεπει να βελτιωση λιγο τον εξαερισμο..επισης απο οτι μου ειπε καποιος φιλος σχεδον ολα ετοιμαζονται στο καταστημα και σπανια εχει κατι ετοιματζιδικο,επισης εχει μεγαλη πικοιλια νηστισημων ανεπιφυλακτα φιλοι μου κατερινιωτης..

Δημοσ.

Τα παραλέτε... Χθες βράδυ εκεί ήμανε. Προς πρωί, για την ακρίβεια. Άσε που με σχεδόν 3 ευρώ την άμστελ δεν ξαναπατάω το ποδάρι μου εύκολα εκεί.

Δημοσ.

Και εγω φιλε μου ειμαι συχνα εκει δεν μπορώ να σου πω για την τιμη της αμστελ αλλα νομιζω οτι ειναι καπου στα δυόμιση γιουρο τι εννοεις ομως οτι τα παραλεω τι δεν σου άρεσε , και αν πληρωσες σχεδόν τρια γιουρο την αμστελ τότε έχεις δικιο ωε προς την τιμη.

Δημοσ.

όχι, μια χαρά είναι το φαΐ, δεν τα δοκίμασα όλα αυτά που λες βέβαια, τα κεφτεδάκια του όντως γαμάνε εδώ και είκοσι τριάντα δεν ξέρω πόσα χρόνια, και κοψίδι πολύ καλό όντως, τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Μπύρα δεν πήρα, αν θυμάμαι καλά είχε 2,8 η άμστελ και 3+ η κάηζερ, οπότε μασαμπουκώσαμε στα σβέλτα και φύγαμε. Αν είχε λογικότερες τιμές στο οινόπνευμα θα καθόμασταν άνετα κάνα τρίωρο και θα κάναμε και γερό λογαριασμό, αλλά.

Δημοσ.

Αν είχε λογικότερες τιμές στο οινόπνευμα θα καθόμασταν άνετα κάνα τρίωρο και θα κάναμε και γερό λογαριασμό, αλλά.

Το εθεσες πολυ σωστα φιλε. Αυτο πρεπει να δουν οι καταστηματαρχες τουλαχιστον για τα ξυδια για να σε κρατανε εκει αρκετες ωρες.

Δημοσ.

Παιδια εχετε δικιο και πιστευω ότι θα το δουν αυτο οι καταστηματαρχες συντομα και θσ το διορθώσουν.και αυτο συμβαινει σε πολλα μαγαζια ομως νομιζω οτι θα μπορούσαμε να τους τα χωνουμε στα φυλα παραπονων και μαλιστα εγω με την παρέα μου σημερα μετα το κλασικο ξυδιασμα απο την γύρα την νυχτερινη θα τουε την πω και νομιζω οτι μου επιτρέπεται να μηλησω και για λογαριασμο σας...καλο βραδυ

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά όσοι ξέρετε από Πειραιά και τις γύρω περιοχές... Ποιες ειναι οι πιο καλές ταβέρνες (για θαλασσινά); Που θα πάω για να φάω ΦΡΕΣΚΙΑ γαρίδα, καμία καραβοδοψυχα, κανα καβουράκι κλπ;; Δε ψάχνω κατι γκουρμέ, αυτο ξέρω που θα το βρω... Θέλω ποιοτικό φρέσκο απλό φαγητό , σε μια ταβέρνα που δε ψάχνω τη τρελή διακόσμηση αλλά το πραγματικά καλό φαγητό.

Δημοσ.

Όπου κ να πας θα σ πιάσουν τα οπίσθια αν θέλεις ποιότητα.

Θα σ πρότεινα το βαρούλκο του σεφ λαζαρου στο μικρολιμανο.εχω πάει 3-4 φορές αλλά οι τιμές είναι στον θεό :)

Ποιότητα όμως 10000% και πολύ καλός άνθρωπος. Θα φας καλά εκεί και φουλ ποιοτικά και με πολύ καλή καβα που έχει τα παντα.

Υπολόγισε 50-60 ευρώ το άτομο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά προσωπικά εντυπωσιάστηκα από το amigos στην Νέα Σμύρνη (Μεξικάνικο Φαγητό). Το προτείνω για να πάτε με φίλους αλλά και σε κάνα ραντεβού.

Λίγο τσιμπημένο αλλά τόσο το φαγητό όσο και ο χώρος/service του εστιατορίου εξαιρετικός. Ειλικρινά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έκλαψα καθόλου τα μερικά ευρώ παραπάνω που έδωσα. Κάτι που μου άρεσε επίσης ήταν ότι πήγαμε σε άκυρη ώρα και το μαγαζί είχε κόσμο, πράγμα που πιστεύω δείχνει ότι ποιοτικά στέκει καλά.

Καμία πρόταση κανείς λογικών τιμών/ποιότητας σε πιό βόρειες περιοχές?

• Like 1
Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά όσοι ξέρετε από Πειραιά και τις γύρω περιοχές... Ποιες ειναι οι πιο καλές ταβέρνες (για θαλασσινά); Που θα πάω για να φάω ΦΡΕΣΚΙΑ γαρίδα, καμία καραβοδοψυχα, κανα καβουράκι κλπ;; Δε ψάχνω κατι γκουρμέ, αυτο ξέρω που θα το βρω... Θέλω ποιοτικό φρέσκο απλό φαγητό , σε μια ταβέρνα που δε ψάχνω τη τρελή διακόσμηση αλλά το πραγματικά καλό φαγητό.

Εχει ενα τσιπουραδικο στην ιχθυοσκαλα κοντα το οποιο απο οτι θυμαμαι ειχε καλα φρεσκα ψαρια-θαλασσινα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παει Βαρουλκο ρε συ, δουλεύει και συγγενής μου εκεί :P Φυσικά έμεινα κατευχαριστημενη, αλλά ψάχνω κατι σε χαμηλότερο μπατζετ :P Γι αυτο έγραψα και "ταβέρνα" .. Σίγουρα το φρέσκο το πληρώνεις αλλά στον Λαζάρου χρυσοπληρώνεις και το πιο ταπεινό πιάτο του (ποοοοσο λατρεύω το κριθάροτο του)

Και μιας και το θέμα μιλάει περί εντυπωσιασμού.. Όντως το Βαρουλκο σε εντυπωσιάζει, και άψογος χώρος, και άριστο σέρβις και άψογο φαγητό. Την πρώτη φορά που πήγα, ήρθε ο ίδιος και ως νέους πελάτες μας πρότεινε ένα δικό του μενού "γνωριμίας" . Πήγε κανα 100ρι το άτομο :P αλλά άξιζε άπειρα.

Εστιατόριο που με αφήνει 100% ευχαριστημένη ειναι επίσης το Άνετον του Καλλίδη. Πολύ καλό-σωστό σέρβις, διακριτικός χώρος (θα θέλα λιγότερα τραπέζια) και ο,τι έχω φάει ήταν άψογο.

@alchemist που να πας και στην Γλυφάδας. Σκέψου έχω παει τόσες φορές που πάντα ο υπεύθυνος μας κερνά γλυκά στο τέλος :P καλύτερο φαγητό και ωραία αυλή πίσω

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...