Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο κουρδιστό γουρούνι για κανένα λόγο αν και όσες φορές έχω πάει έχει ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά εχει πολλά καλύτερα η θεσσαλονίκη να προσφέρει στην εστίαση

Οντως. Μερικά πιατα του όμως ειναι πολύ δυνατα, ειδικά η ψαρόσουπα ή αυτα που προτεινει για τη μερα.

Δημοσ.

Κρίμα που έκλεισε αν είναι αλήθεια το Μαγέρικο της Νάγιας .

Είχα γνωστό που είχε δουλέψει μαζί της..

Δημοσ.

Και ψιλοβρώμικο + την απαραδεκτη συμπεριφορα ορισμένων σερβιτόρων του.

βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καμιά πρόταση για κρεατικό από Αιγάλεω και γύρω περιοχές σε απόσταση 10km αλλά καλό να έχει όλο το πακέτο ( τιμή-ποιότητα-σέρβις) ? pm παιδιά όποιος ξέρεις.

Απο μένα

1. επιλογή :

Πηγαίνω σε 1 στο περιστέρι εγώ και μπορώ να πω ότι είναι σε καλά επίπεδα και σε τιμή και σε σέρβις και ποιότητα (Αρχοντικό λέγετε ) αλλά λέω να πάω και κάπου αλλού αρκετά τους έσκασα

ξέχασα έχει και ζωντανή μουσική κάποιες μέρες.

2. επιλογή :

Λαδόκολλα πάλι περιστέρι αλλά οκ πολύ κοινό.

καθαρά για την τιμή του είναι καλό.

Δημοσ.

για θεσσαλονίκη τα τελευταία 2 χρόνια σαν πρώτες επιλογές έχω ξεχωρίσει τη Νέα Φωλιά (ελληνικη δημιουργική κουζίνα με twist σε background μπακάλικου) και το mandola (επιρροές από κεφαλονίτικη κουζίνα), φυσικά υπάρχουν πολλά αξιόλογα μαγαζιά στη θεσσαλονίκη που με το κατάληλο ψάξιμο βρίσκεις διαμάντια μαγαζιά.

more infos, στον http://www.tavernoxoros.gr/ αν και προς στιγμή το site ειναι off στο θέμα των comments.

Δημοσ.

για θεσσαλονίκη τα τελευταία 2 χρόνια σαν πρώτες επιλογές έχω ξεχωρίσει τη Νέα Φωλιά (ελληνικη δημιουργική κουζίνα με twist σε background μπακάλικου)

καλή κουζίνα μεν αλλά το γαμήσανε το μαγαζί

Δημοσ.

καλή κουζίνα μεν αλλά το γαμήσανε το μαγαζί

Το γκαστρώσανε? Γεννήσανε γιο η κόρη?

Ο Mποτρινι στη Salonika πως πάει?Πάντως το εστιατόριο tou στο Xαλάνδρι μου λένε ότι τα πάει περίφημα και ελπίζω το καλοκαίρι αν η χωρα δεν πτωχεύσει να πάω να το ....γλεντήσω.

Δημοσ.

για ποιο απο τα δυο λες σνούκερ; εγώ για τι φωλιά έχω αρκετά παράπονα πλεον και το "κόσμο" που το επισκέπτεται ;ρ

Το γκαστρώσανε? Γεννήσανε γιο η κόρη?

Ο Mποτρινι στη Salonika πως πάει?Πάντως το εστιατόριο tou στο Xαλάνδρι μου λένε ότι τα πάει περίφημα και ελπίζω το καλοκαίρι αν η χωρα δεν πτωχεύσει να πάω να το ....γλεντήσω.

δυστυχώς έκλεισε, δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο νομίζω με το τελόγλειο που φιλοξενούσε τη κουζίνα του.

Δημοσ.

άντε ρε παιδιά πείτε κανα σοβαρό μαγαζί από Πειραιά μέχρι περιστέρι και ενδιάμεσα από χθες περιμένω τους guru να μιλήσουν αλλά δεν βλέπω τίποτα.

Δημοσ.

"Το Δράμι" στην Αγ. Βαρβάρα ιδανικό για παρέα με όρεξη για σπέσιαλ μεζέδες!

Το "La Strega" για ζυμαρικά και όχι μόνο στην παραλιακή (Π. Φάληρο και Γλυφάδα τώρα πια).

Το "Da Bruno" για αυθεντικό ιταλικό φαγητό στην Αγ. Αλεξάνδρου στο Π. Φάληρο.

Τα βρώμικα που αναφέρθηκαν για Χαμοστέρνας και Πειραιώς είναι πράγματι θεϊκά, αν και έχω χρόνια να πάω στα μέρη εκεί. Δουλεύουν ακόμα;

Εκτός Αττικής έχω φάει πριν 2 χρόνια σε ένα μικρό εστιατόρια στη Λιβαδειά, που είχε εξαιρετικό φαγητό. Από μια γρήγορη αναζήτηση νομίζω λεγόταν "Καλλίγευστον" αλλά δεν παίρνω και όρκο. Αν υπάρχει κανείς από εκεί ας επιβεβαιώσει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...