Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α όλα και όλα! Καλά τα κουτουκάκια αλλά και η μοσχαρίσια μπριζολάρα Jack Daniels (medium ψημένη) στα Fridays, με φρυγανισμένα κρεμυδάκια και πουρέ και μαζί με κάνα κιλό μαργαρίτα (lime frozen), δε συγκρίνονται με τίποτα!

B)

Να τανε και κανα κρεας της προκοπης στην μπριζολα τους.... παλι καλα που ναι οι σαλτσες και κρυβουν την γευση της.

Σε τετοιο ειδους μαγαζια ετη φωτος καλυτερη η μπριζολα του Block House οπως και τα BBQ ribs. Δινουν πολυ πιο μεγαλη εμφαση στην διατηρηση και μεταφορα των κρεατων που ερχονται απο εξωτερικο.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Να τανε και κανα κρεας της προκοπης στην μπριζολα τους.... παλι καλα που ναι οι σαλτσες και κρυβουν την γευση της.

Σε τετοιο ειδους μαγαζια ετη φωτος καλυτερη η μπριζολα του Block House οπως και τα BBQ ribs. Δινουν πολυ πιο μεγαλη εμφαση στην διατηρηση και μεταφορα των κρεατων που ερχονται απο εξωτερικο.

Για τα δικά μου γούστα (που δεν το συμπαθώ το μοσχάρι γενικότερα) είναι μια χαρά!

B)

Δημοσ.

Μιας και λύσαμε το θέμα της κολοκυθόπιτας και της ορέξεως του καθενός μόλις θυμήθηκα μια ταβέρνα που είχα πάει πριν κάποια χρόνια στο Πήλειο και συγκεκριμένα στο Μούρεσι. Όνομα δεν θυμάμαι, αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήταν πάνω στον κεντρικό δρόμο στο δεξί χέρι και είχε θέα στη θάλασσα. Και για να μην παρεξηγούμαι, εξηγώ γιατί μου άρεσε. Μου άρεσε γιατί είχε θέα στο Αιγαιο (άλλοι ίσως προτιμούν το βουνό), μου άρεσε γιατί είχε φτηνές τίμες (κάποιοι μπορεί να προτιμούν τα ακριβά εστιατόρια), μου άρεσε γιατί είχε πολύ νόστιμα φαγητά (είπαμε περι ορέξεως...), μου άρεσε γιατί οι οικοδεσπότες δίνανε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στο περιβάλλον (τώρα μπορεί και να ήταν μόνο δική μου ιδέα αυτό και άλλοι να μην το νιώθουνε) και τέλος μου άρεσε γιατί το ψωμί ήταν χωριάτικο και οι τηγανητές πατάτες κομμένες στο χέρι (αν σας αρέσουν οι προτηγανισμένες μην τις προτιμήσετε). Αυτά

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε

Για Θεσσαλονίκη:

Ψαροταβέρνα Ωκεανίς στην Αρετσού κάτω από το ομώνυμο ξενοδοχείο, πολύ καλό φαγητό, φρεσκότατο ψάρι και φυσικά τιμές λογικές.

Εστιατόριο Ζύθος απέναντι από Λευκό Πύργο, πεντανόστιμα φαγητά, μεγάλη ποικιλία με ιδιαίτερες γεύσεις.

Εστιατόριο το Σερραικόν, απέναντι από το Ιπποκράτειο, παρακμιακό περιβάλλον με μούρλια μαγειρευτά φαγητά.

Για Αθήνα:

Ψαροταβέρνα Μαργαρώ είναι δίπλα στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά. Έχει πολύ λίγη ποικιλία (συνήθως γαρίδες-μπαρμπούνια ή κάποιο άλλο ψάρι) αλλά είναι θεϊκά.

Εστιατόριο Αγορά, έχει πίσω από το Χίλτον, στους Αμπελόκηπους και στο Χαλάνδρι, πολύ καλή σχέση τιμής-γεύσης-ποσότητας μερίδων και φυσικά πολύ ωραίο περιβάλλον.

Εστιατόριο Φασόλι στα Εξάρχεια, πολύ νόστιμα φαγητά τεράστια ποικιλία.

Εστιατόριο Σπυραντώνης (όπως είπε και o paredwse) στα άνω Πατήσια, αν και είναι λίγο παρακμιακό το περιβάλλον έχει από τα πιο νόστιμα μαγειρευτά φαγητά που έχω φάει. Το βράδυ λειτούργει και ως Ψησταριά.

Μεζεδοπωλείο το Σχολαρχείο στην Πλάκα, αρκετά οικονομικό και σχετικά καλό φαγητό για μεζεδοπωλείο. Ο σερβιτόρος έρχεται για παραγγελία με ένα τεράστιο δίσκο που έχει όλους τους μεζέδες του μαγαζιού και τους διαλέγεις επί τόπου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα ! Εχει κανεις να προτεινει καμια καλη χασαποταβερνα ; Μου έχουν πει οτι έχει ωραίες το πολυδενδρι αττικης. Εχει πάει κανείς απο εκεί να μου πει αν αξίζει ;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αγαπημένο μαγαζί στη θεσσαλονίκη "Σαμαράκια" στην πυλαία. Μηδέν θέα αλλα καταπληκτική σχέση ποιότητας - τιμής.

Αυτός είσαι :-D

+1 στα Σαμαράκια. Καταπληκτικό φαγητό.

Δημοσ.

Πολύ καλό στην Πυλαία και ο Γλυκάνισος. Τσιπουρομεζέδες-Ψαρικά αλλά και κρέας για τους κρεατοφάγους. ΠΟλύ καλή εξυπηρέτηση και φτηνό.

Σαμαράκια δεν έχω πάει αλλά θα πάω γιατί ακούω πολύ καλά λόγια από όλους.

Δημοσ.

Στα Κριτσά Λασιθίου (λίγο μετά τον Κρούστα ή το ανάποδο,στον Κρούστα λίγο μετά τα Κριτσά) είχα φάει απίστευτα σπιτικά λαζάνια συνοδευόμενα απο σφιακανό γιαχνί.Παϊδάκια και λοιπές σάρκες ήταν στην άκρη όση ώρα τρώγαμε τα λαζάνια με το ανθότυρο!

Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού,αλλά ηταν το μοναδικό εκεί στην πλατεία του χωριού.

Δημοσ.

Ψαροταβέρνα Αστερίας στην Μονεμβασια .Καταπληκτικό φαγητό και απο εξυπηρέτηση το κάτι άλλο.

Εστιατόριο Δροσιά στον Πλατανιά Χανίων .Απίστευτοι

Νεα Κρηνη Θεσσαλονίκη. Σουβλατζίδικο Σολωμονίδης αν θυμάμαι. Να συνοδεύεσετε οπωσδήποτε το γευμα σας με σάλτσα πάπρικας.Τα σπάει.

Πάρος Χωριό Λεύκα. Είχαμε πάει ένα βράδυ και φάγαμε του σκασμού.Δεν θυμάμαι όνομα ταβέρνας αλλά και οι τιμές ηταν πολύ καλές και δεν τσιγκουνευόντουσαν τις ποσότητες

Πανόραμα Θεσσαλονικης. Μια καταπληκτική ταβέρνα (πάλι δεν θυμάμαι όνομα) μέσα σε ένα πάρκο με πάπιες , αρνιά, και λοιπά ζώα.

Ψαροταβέρνα Νικηφόρος στο Κολυμπάρι Χανίων. Φρεσκότατα ψαράκια και πολύ καλές τιμές και εξυπηρέτηση. Να πάρετε γαρίδες σαγανάκι αν πάτε.

Εξοχικό κέντρο Καραισκάκης στην Οινόη Αττικής. Ζεστό κλίμα , ωραίο κρασί και καταπληκτικό φαγητό.Να δοκιμάσετε τις φλογέρες (με τυρί και ζαμπόν)

Ταβέρνα το κρύο πηγάδι πριν το Πόρτο Γερμενό μετά τα Βίλλια. Φρεσκότατα παιδάκια από δικά του ζώα απλά καταπληκτικά. Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το τυρόψωμο του.

Υπάρχουν και άλλες που εχω παει αλλά δεν θυμάμαι ονόματα παρά μόνο περιοχές και είναι πάρα πολλές...

Πάω να φάω τώρα γιατί θυμήθηκα πολλά. Κανά σουβλάκι μάλλον από το Σουβλατζίδικο Μουριά στην Πλατεία Γκύζη. Καταπληκτικό σουβλάκι..και ειδικά το κεμπαπ του τα σπάει.

Δημοσ.
Στα Κριτσά Λασιθίου (λίγο μετά τον Κρούστα ή το ανάποδο,στον Κρούστα λίγο μετά τα Κριτσά) είχα φάει απίστευτα σπιτικά λαζάνια συνοδευόμενα απο σφιακανό γιαχνί.Παϊδάκια και λοιπές σάρκες ήταν στην άκρη όση ώρα τρώγαμε τα λαζάνια με το ανθότυρο!

Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού,αλλά ηταν το μοναδικό εκεί στην πλατεία του χωριού.

+ Ημουν κι εγω εκει, δε θυμαμαι το ονομα, αλλα οποιος βρεθει εκει και ρωτησει θα ξερουν να τον καθοδηγησουν.

Δημοσ.
Καλημερα ! Εχει κανεις να προτεινει καμια καλη χασαποταβερνα ; Μου έχουν πει οτι έχει ωραίες το πολυδενδρι αττικης. Εχει πάει κανείς απο εκεί να μου πει αν αξίζει ;

Ευχαριστω.

φιλε πολυδενδρι εγγύηση σε οποια και να πας θα φας καλα και σε καλες τιμες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το καλυτερο ever..Το βρωμικο της Μαβιλη!

+1 ειναι απιστευτο.Ποσο μαλλον ''βρωμικο'' καθόλου

Ημουν σπιτι ενος φιλου μου ενα βράδυ και είδαμε τον Μαμαλάκη σε επαναληψη που χε θέμα για το ''βρώμικο''.Κατι μας επιασε ανοιξαμε χαρτες(GPS τοτε ήταν σαν να είχες iphone 3GS 32GB και πιο δυσκολα)μπηκαμε στο αμάξι,ρωτήσαμε καναμε δείξαμε,γελάγαμε και λεγάμε: ''τι μ@λ@κες βραδιατικα να τρέχουμε για βρωμικο καπου που δεν ξέρουμε''

Τελικα στο τέλος αποζημιοθήκαμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...