*nenya* Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μερικά αγαπημένα εστιατόρια: Pasta Bar - Φιλαδέλφεια Αυλή - Φιλαδέλφεια Μπαρμπαλέξης - σύνορα Χαλκηδόνα με Φιλαδέλφεια Όξο Νου - Εξάρχεια Ροζαλία - Εξάρχεια School Pizza Bar - Μοναστηράκι, Πλ. Αγ. Ειρήνης East Pearl - Σύνταγμα Furin Kazan - Σύνταγμα Κατσαρόλα - Αμπελόκηποι [Τα υπόλοιπα αγαπημένα μου βρίσκονται στην Σκύρο, στη Μύκονο και στην Κάρπαθο.]
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μερικά αγαπημένα εστιατόρια: Pasta Bar - Φιλαδέλφεια Αυλή - Φιλαδέλφεια Μπαρμπαλέξης - σύνορα Χαλκηδόνα με Φιλαδέλφεια Όξο Νου - Εξάρχεια Ροζαλία - Εξάρχεια School Pizza Bar - Μοναστηράκι, Πλ. Αγ. Ειρήνης East Pearl - Σύνταγμα Furin Kazan - Σύνταγμα Κατσαρόλα - Αμπελόκηποι [Τα υπόλοιπα αγαπημένα μου βρίσκονται στην Σκύρο, στη Μύκονο και στην Κάρπαθο.] Nenya αφού αου αρέσει το Furin Kazan δοκίμασε και το Dosirak!!! (Το οποίο έχει και κορεάτικη κουζίνα).
fasttam Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το μόνο εστιατόριο που πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει τα τελευταία χρόνια είναι το vezene http://vezene.gr/ Μακράν το καλύτερο κρέας στην Αθήνα, φυσικά και θα το πληρώσεις ανάλογα. Μια εναλλακτική πρόταση για το Βαρούλκο θα ήταν το ΤΡΑΒΟΛΤΑ στο Περιστέρι. Αξίζει να δοκιμάσεις τα πιο περίεργα πιάτα του π.χ. σπετσοφαι απο λουκανικο σουπιάς η τη δική του εκδοχή στο φρικασε. Τιμές κοντινές με το Βαρούλκο. Σε πιο οικονομική πρόταση το Μαύρο Πρόβατο στο Παγκράτι (κυρίως) ή τα Μελίσσια έχει πάντα ωραίες γεύσεις σε καλές τιμές.
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Nenya αφού αου αρέσει το Furin Kazan δοκίμασε και το Dosirak!!! (Το οποίο έχει και κορεάτικη κουζίνα). Yeap, κι εκεί έχω πάει μερικές φορές ωραίο!
green gordon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος σε περιοχες γιατι ανατολικη αττικη ειναι μεγαλο μερος 1
jeanthira7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος σε περιοχες γιατι ανατολικη αττικη ειναι μεγαλο μερος Παλλήνη-Γέρακας-Γλυκά Νερά-Πικέρμι άντε και Παιανία, δεν έχει και τόσο πολλές καλές επιλογές νομίζω γι'αυτό είμαι περίεργος εσείς πού βρήκατε κάτι καλό?... Οικονομικά-Ποιοτικά-Ποσοτικά
PaRaNo1d Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Η Αυλη πιο πολυ μεζεδοπωλειο ειναι στην Φιλαδελφεια...
xrist0s4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Η ρουγα του μπαουλα στο Ηρακλειο(Κρητης). Ο χαμος στη Μηλο.
jeanthira7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Agora , Αμπελοκηποι Και πληρώσατε? 150 € για 2 άτομα? Πλάκα κάνω... Τουλάχιστον φάγατε ή μικρές μερίδες?
margaritagr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντάζομαι δεν έχεις πάει Οι μερίδες ειναι πλούσιες, σωστότατες, και οι τιμές επισης πολυ καλές. Μπορεί κανεις να δει τον κατάλογο online 2
jeanthira7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντάζομαι δεν έχεις πάει Οι μερίδες ειναι πλούσιες, σωστότατες, και οι τιμές επισης πολυ καλές. Μπορεί κανεις να δει τον κατάλογο online Επειδή είδα το menu online γι' αυτό σου γράφω. Ορεκτικά 10ρικο είναι ζόρικα...
twindrop Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Για Θεσσαλονίκη που διάβασα κορφή για εμένα είναι το Μαντάμ https://www.e-restaurants.gr/estiatorio/mantam-evosmos αλλά και το Thria... Το καθένα στον τομέα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα