Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@alchemist που να πας και στην Γλυφάδας. Σκέψου έχω παει τόσες φορές που πάντα ο υπεύθυνος μας κερνά γλυκά στο τέλος :P καλύτερο φαγητό και ωραία αυλή πίσω

Μου το έχουν προτείνει και άλλοι αλλά δυστηχώς δεν το έχω τσεκάρει ακόμη. Πολύ θετικό στοιχείο που ξέχασα να αναφέρω (δεν ξέρω αν ισχύει και στην Γλυφάδα) είναι ότι ΔΕΝ δέχονται κρατήσεις. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το πράγμα στην φιλοσοφία του καταστήματος. Μπαίνεις μέσα - έχει κενό τραπέζι - κάθεσαι.

@Ghost Rider: Πες μας ρε αδερφέ και καμία παραπάνω πληροφορία. Πού βρίσκεται για παράδειγμα.

Δημοσ.

Ciao Italia 

Το Καλυτερο μερος με τις γευστικοτερες απολαυσεις :D

Για πες τι δοκίμασες και σου άρεσε..

Είσαι από εκείνους που γουστάρουν την άπειρη σοκολάτα στο κρουασάν και τη μασάνε σαν τσίχλα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω παει Βαρουλκο ρε συ, δουλεύει και συγγενής μου εκεί :P Φυσικά έμεινα κατευχαριστημενη, αλλά ψάχνω κατι σε χαμηλότερο μπατζετ :P Γι αυτο έγραψα και "ταβέρνα" .. Σίγουρα το φρέσκο το πληρώνεις αλλά στον Λαζάρου χρυσοπληρώνεις και το πιο ταπεινό πιάτο του (ποοοοσο λατρεύω το κριθάροτο του)

Και μιας και το θέμα μιλάει περί εντυπωσιασμού.. Όντως το Βαρουλκο σε εντυπωσιάζει, και άψογος χώρος, και άριστο σέρβις και άψογο φαγητό. Την πρώτη φορά που πήγα, ήρθε ο ίδιος και ως νέους πελάτες μας πρότεινε ένα δικό του μενού "γνωριμίας" . Πήγε κανα 100ρι το άτομο :P αλλά άξιζε άπειρα.

Εστιατόριο που με αφήνει 100% ευχαριστημένη ειναι επίσης το Άνετον του Καλλίδη. Πολύ καλό-σωστό σέρβις, διακριτικός χώρος (θα θέλα λιγότερα τραπέζια) και ο,τι έχω φάει ήταν άψογο.

@alchemist που να πας και στην Γλυφάδας. Σκέψου έχω παει τόσες φορές που πάντα ο υπεύθυνος μας κερνά γλυκά στο τέλος :P καλύτερο φαγητό και ωραία αυλή πίσω

Φοβερό το Βαρούλκο, δεν το έχει για πλάκα το Michelin...

Όποιος έχει φάει πραγματικό μεξικάνικο φαγητό, το amigos στο μάξιμουμ του φαίνεται μέτριο.

Για ελληνικά standards βέβαια (καθώς τα μεξικανικα εστιατόρια στην Ελλάδα είναι μετρημενα στα δάχτυλα ) καλό είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Πειραια και σε νορμαλ τιμες ειναι καλό το αμμος (μην παρετε πατατες μονο). Ωραια τα μυδια.. Και η παραγκα καλη. Παντα μιλώντας για επίπεδο ταβερνας με κανα 18-20 το ατομο.

Επεξ/σία από Chrisxxx
  • Like 1
Δημοσ.

Για πες τι δοκίμασες και σου άρεσε..

Είσαι από εκείνους που γουστάρουν την άπειρη σοκολάτα στο κρουασάν και τη μασάνε σαν τσίχλα;

οχι μονο κρουασαν 

σχεδον το οτιδηποτε εχω δοκιμασει

Δημοσ.

Εχω παει Βαρουλκο ρε συ, δουλεύει και συγγενής μου εκεί :P Φυσικά έμεινα κατευχαριστημενη, αλλά ψάχνω κατι σε χαμηλότερο μπατζετ :P Γι αυτο έγραψα και "ταβέρνα" .. Σίγουρα το φρέσκο το πληρώνεις αλλά στον Λαζάρου χρυσοπληρώνεις και το πιο ταπεινό πιάτο του (ποοοοσο λατρεύω το κριθάροτο του)

Και μιας και το θέμα μιλάει περί εντυπωσιασμού.. Όντως το Βαρουλκο σε εντυπωσιάζει, και άψογος χώρος, και άριστο σέρβις και άψογο φαγητό. Την πρώτη φορά που πήγα, ήρθε ο ίδιος και ως νέους πελάτες μας πρότεινε ένα δικό του μενού "γνωριμίας" . Πήγε κανα 100ρι το άτομο :P αλλά άξιζε άπειρα.

Εστιατόριο που με αφήνει 100% ευχαριστημένη ειναι επίσης το Άνετον του Καλλίδη. Πολύ καλό-σωστό σέρβις, διακριτικός χώρος (θα θέλα λιγότερα τραπέζια) και ο,τι έχω φάει ήταν άψογο.

Η Στροφή στο Πέραμα ή ο Ζαρκαδούλας στη Νίκαια για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καβούρια. Το δεύτερο καλύτερο και λίγο πιο ακριβό αλλά όχι σε τιμές Βαρούλκου. Ψαροκόκκαλο στην Αμφιάλη και Ρακί Μεζέ στην Καλλιθέα. Επίσης ο Γλάρος στο Πέραμα έχει συμπαθητικό φαγητό, πολύ καλές τιμές και φοβερό περιβάλλον (είναι μέσα σ' ένα μουράγιο). Αν μου έρθει κάνα άλλο θα το γράψω.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά προσωπικά εντυπωσιάστηκα από το amigos στην Νέα Σμύρνη (Μεξικάνικο Φαγητό). Το προτείνω για να πάτε με φίλους αλλά και σε κάνα ραντεβού.

Λίγο τσιμπημένο αλλά τόσο το φαγητό όσο και ο χώρος/service του εστιατορίου εξαιρετικός. Ειλικρινά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έκλαψα καθόλου τα μερικά ευρώ παραπάνω που έδωσα. Κάτι που μου άρεσε επίσης ήταν ότι πήγαμε σε άκυρη ώρα και το μαγαζί είχε κόσμο, πράγμα που πιστεύω δείχνει ότι ποιοτικά στέκει καλά.

Καμία πρόταση κανείς λογικών τιμών/ποιότητας σε πιό βόρειες περιοχές?

Αν θες να φας τεραστιες μεριδες σε πολυ νορμαλ τιμες

http://www.galeone.gr/

Μπορει να ειναι και καλα ιταλικο αλλα εχει απιστευτη ποικιλια

πχ Το σνιτσελ μεγεθους γιγας δεν το εχω βρει πουθενα αλλου

Δημοσ.

Μυρτια για κοψιδια Ν σμυρνη

μυρτια και απο μενα!! που καλο!!! ειδικα οι λουκουμαδες στο τελος ταιριαζουν απολυτα... 

• Like 1
Δημοσ.

Δε τρελάθηκα με τη μυρτιά 50-50 ήταν αυτά που μ άρεσαν και που δε μ άρεσαν.

Καλή φάση το άμα λάχει στα Εξαρχεια. Μόνο μη πάρετε απάκι , τελείως αδιάφορο.

Αν υπάρχουν κ άλλες προτάσεις για Πειραιά, όσο περισσότερες τόσο καλύτερα ε :D

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς Πειραιά αλλά κοντά. Το κουτουκι Καλυψω Συγγρού αρχές Αμιφιθεσς. Ωραία ψητά και μεζέδες και στο τέλος κέρασμα φρούτα και λουκουμαδες ώστε να φύγεις σκασμενος

• Like 1
Δημοσ.

Ciao Italia 

Το Καλυτερο μερος με τις γευστικοτερες απολαυσεις :D

Όντως το κρουασαν το ανάμεικτο όλα τα λεφτα :devil: (για όσους δεν έχουν θέμα με το ζαχαρο)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...