joskem Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ανοίγω αυτό το thread γιατί όλοι μας λίγο - πολύ έχουμε ταξιδέψει ανά την Ελλάδα, και όλοι κάποτε, κάπου βρεθήκαμε σε ένα εστιατόριο ή σε μια ταβέρνα που μας εντυπωσίασε για τη θέα? το φαγητό? ή ότι άλλο σας έρχεται στο μυαλό!! Και ξεκινάω με ένα από τα τελευταία μου ταξίδια, στο Ναύπλιο, και το εστιατόριο "Το αγνάντι", δίπλα στη θάλασσα, λίγο ακριβό στις τιμές του αλλά με φοβερή κουζίνα! Πηγαίνετε να δοκιμάσετε "Φαρφαλέ με σολωμό" και δε θα χάσετε..Μακαρόνια φιογκάκια, με κρέμα γάλακτος, τυριά, καπνιστό σολωμό και αυγοτάραχο. Όταν σας φέρουν το πιάτο ανακατέψτε τα και...αρχίστε!!
Filos19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πως φαίνεται ότι είσαι του μαγαζιού και κάνεις διαφήμιση του εστιατορίου στο Ναύπλιο αυτή τη στιγμή!!!
joskem Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πώς το κατάλαβες?? Ουάου!! Ε να σε πληροφορήσω ότι μία φορά στη ζωή μου έχω πάει στο Ναυπλιο..Φαντάστηκα ότι θα ήταν καλό να ακουστούν μέρη από όλη την Ελλάδα, αλλά ως φαίνεται υπάρχει πολύ καχυποψία
kosmasgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Hehe έλληνες φίλε μου τι να κάνεις Εγώ βασικά εχω πάει σε πολλά μέρη αλλά δεν ενθουσιάστηκα απο τίποτα καθώς τρώω τα πάντα
jimarass Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πώς το κατάλαβες?? Ουάου!! Ε να σε πληροφορήσω ότι μία φορά στη ζωή μου έχω πάει στο Ναυπλιο..Φαντάστηκα ότι θα ήταν καλό να ακουστούν μέρη από όλη την Ελλάδα, αλλά ως φαίνεται υπάρχει πολύ καχυποψία Το ξέρω και εγώ αυτό το μέρος. Πολύ καλό, να πάτε....
klainmaingr Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πως φαίνεται ότι είσαι του μαγαζιού και κάνεις διαφήμιση του εστιατορίου στο Ναύπλιο αυτή τη στιγμή!!! Αν ήταν του μαγαζιού θα ήξερε οτι είναι φαρφάλε (πεταλούδες) και όχι φαρφαλέ.. Όπως και να'χει δεν χρειάζεται να είμαστε καχύποπτοι.. Αγαπημένο μαγαζί στη θεσσαλονίκη "Σαμαράκια" στην πυλαία. Μηδέν θέα αλλα καταπληκτική σχέση ποιότητας - τιμής. Τέλεια θέα κατα τα άλλα, με μέτριο φαγητό έχει ο Κρεωνίδης και το ψαροφάι ανεβαίνοντας για τα κάστρα. Έχω επίσης λατρέψει ένα μαγαζάκι ανεβαίνοντας απο την παραλία των έγκρεμνων στη λευκάδα λόγω θέας (μέτριο φαγητό), όπως επίσης στη σαντορίνη ένα δίπλα στο φάρο..(μέτριο φαγητό επίσης) Δεν είναι η καλύτερη μου να θυμάμαι ονόματα οπότε πόσο μάλλον να θυμάμαι ονόματα απο ταβέρνες/εστιατόρια που έχω πάει Once/twice σε διακοπές...
thanocaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ούρφα στην Άνω Γλυφάδα για κεμπάπ (πολίτικο γενικότερα) με τιμές 10-15 το άτομο. Άλλο πολύ ωραίο είναι το κουτούκι στον Αγ. Δημήτριο, επίσης 10-15 το άτομο, και με την πιο φάλτσα μπάντα από παππούδες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Έχουμε και λέμε: Το κουτί στο θησείο (χοιρινά ρολλά με πουρέ & λεμόνι) Κουζίνα στον Κεραμεικό Νοστιμιά στο Θησείο (πολυτελές περιβάλλον και "κουλτουριάρικα πιάτα" αλλά με τιμές ...ταβέρνας) Ταβέρνα Ηλίας στο Θησείο (από τα καλύτερα παϊδάκια) Butcher Shop στο Γκάζι (απίστευτα ψητά από αγριογούρουνο μέχρι κότα και όλα φρεσκότατα, τιμές τσιμπημένες) Αυτά για αρχή.
vasso286 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 1)Διά χειρός και στη λαδόκολλα στα Άνω Πατήσια. Τρως με το χέρι από τη σέσουλα. 2)Αθηναϊκόν στη Θεμιστοκλέους στην Ομόνοια. Καλό φαγητάκι με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και σερβιτόρους από τα παλιά. 3)Ο Τέλης στην Πεντέλη. Απλά απίστευτα όλα του τα ψητά σχάρας-σούβλας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 1)Διά χειρός και στη λαδόκολλα στα Άνω Πατήσια. Τρως με το χέρι από τη σέσουλα. Εννοείς στη Λαμπρινή, πάνω από τον Κόμη (στη Λασκαράτου). Προσθέτω (στην ίδια περιοχή) την ταβέρνα του Σπυραντώνη. Εξαιρετικά ψητά και λαχταριστά μαγειρευτά. Επίσης η αγαπημένη μου Τζαμάικα στην όμορφη Καλαμάτα: ταβέρνα με εξαιρετικά κρέατα, σπιτικές πατάτες και... τίποτε άλλο.
DarkOrion Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Φίλε από το στόμα μου το πήρες.. Τζαμάικα έχει εξαιρετικό φαγητό, μία φορά έχψ πάει και ενθουσιάστηκα. Μην αλλάξετε γνώμη βέβαια με το που θα το δείτε. Όχι απλά δεν σου γεμίζει το μάτι, θέλεις να φύγεις γιατί φαίνεται σαν ταβέρνα παρατημένη καμιά 10ετία. Το φαγητό βέβαια σε αποζημιώνει. Επίσης, ένα άλλο εστιατόριο με ξένη κουζίνα (αραβική, ινδική, μεξικάνικη κ.λ.π.) είναι το altamira το οποίο είναι στο Μαρούσι και αν δεν κάνω λάθος και στο Κολωνάκι, καθώς επίσης και το Tike (ή κάπως έτσι, δεν ξέρω πως γράφεται), το οποίο βρίσκεται στο Κεφαλλάρι και έχει πολίτικη κουζίνα. Ωραίοι χώροι και στα 2 και πολύ καλό φαγητό, βέβαια είναι λιγάκι πιο ακριβά από το συνιθισμένο, πιο πολύ μάλλον το tike.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 [...] καθώς επίσης και το Tike (ή κάπως έτσι, δεν ξέρω πως γράφεται), το οποίο βρίσκεται στο Κεφαλλάρι και έχει πολίτικη κουζίνα. Ωραίοι χώροι και στα 2 και πολύ καλό φαγητό, βέβαια είναι λιγάκι πιο ακριβά από το συνιθισμένο, πιο πολύ μάλλον το tike. Σωστός! Το Tike έχει τούρκικη κουζίνα (αν θυμάμαι καλά είναι "αδερφό μαγαζί" με το original Tike στην Κωνσταντινούπολη) και έχει εξαιρετικό περιβάλλον, το δε φαγητό του προσωπικά μου άρεσε πολύ - λατρεύω τις τούρκικες λιχουδιές. Θεωρώ ότι, γι'αυτά που προσφέρει (πολύ ωραίο περιβάλλον και πολύ καλό φαγητό) είναι νορμάλ στα λεφτά του.
DarkOrion Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 αν θυμάμαι καλά είναι "αδερφό μαγαζί" με το original Tike στην Κωνσταντινούπολη Αυτό δεν το ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά αυτό μου έχουν πει, ότι έιναι κάπου ψηλά και έχει θέα τον Βόσπορο. Θεωρώ ότι, γι'αυτά που προσφέρει (πολύ ωραίο περιβάλλον και πολύ καλό φαγητό) είναι νορμάλ στα λεφτά του. Καλά, προφανώς και έχεις δίκιο, απλά το αναφέρω, για να το ξέρει όποιος διαβάσει, να μην νομίζει οτι με ένα 10ευρω θα έχει φάει του σκασμού...Είναι ακριβούτσικο εστιατόριο, αλλά για αυτό που προσφέρει είναι πάρα πολύ καλά τα χρήματα..
Filos19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πώς το κατάλαβες?? Ουάου!! Ε να σε πληροφορήσω ότι μία φορά στη ζωή μου έχω πάει στο Ναυπλιο..Φαντάστηκα ότι θα ήταν καλό να ακουστούν μέρη από όλη την Ελλάδα, αλλά ως φαίνεται υπάρχει πολύ καχυποψία A ok τοτε sorry απλά νόμισα ότι κάτι τέτοιο θα έπεζε!! Αλλά οκ αφου΄δεν ισχύει παίρνω πίσω αυτό που είπα (με την ένοια ότι το μετανιώνω)
deker Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ένα πολύ ωραίο εστιατόριο με ψιλοκαυτερή κουζίνα είναι το Aztec στην Ν. Ερυθραία με τέλεια κρέατα από Αργεντινή και επίσης ο Επίκουρος στη Ν. Κηφισιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα