george69 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Γειά χαρά σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθειά σας...Έχω αποφασίσει να πάρω ένα κινητό, ως δώρο για τη μητέρα μου στα γενέθλιά της,μιας και η καημένη έχει ακόμη ένα παμπάλαιο Νόκια με ασπρόμαυρη οθόνη,χωρίς mp3 κλπ. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα πρέπει να μην ξεφεύγει πολύ πάνω από τα 200 Ευρώ,να παίρνει οπωσδήποτε κάρτα μνήμης με όσο γίνεται μεγαλύτερη χωρητικότητα.Αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στα Nokia 6300-το κόκκινο-και Samsung D900i....Αλλά εάν ξεχνώ κάποια συσκευή που να αξίζει,παρακαλώ να μου υποδείξετε!! Θα σας περιγράψω τους τομείς που κυρίως με ενδιαφέρουν: 1. Η ένταση του ήχου/μουσικής από το μεγάφωνο/ηχείο!! 2. Το μέγεθος και η ποιότητα της οθόνης!! 3. Η διάρκεια της μπαταρίας!! Δεν με ενδιαφέρει η κάμερα του κινητού Εάν έχετε κάτι άλλο κατά νού,παρακαλώ να μου υποδεικνύετε κομψά μοντέλα-αντίστοιχα με τα παραπάνω και όχι κάποιο χοντροκομμένο μοντέλο όπως το 3110 ας πούμε.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!);)
djuan1988 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ....Ρε παιδά, καμμιά βοήθεια????:cry: Περίμενε λίγο το 6300i...
andr3as Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ως δώρο για τη μητέρα μου στα γενέθλιά της Σίγουρα το D900 και δοκιμασμένο από δύο φίλους (ο ένας κολητός)... Πολύ γερή κατασκευή και πιο απλό και κατανοητό στις βασικές χρήσεις... Το 6300 το είχα για λίγο καιρό αλλά με ενόχλησε η κεραία του, κατα τα άλλα είναι πολύ αξιοπρεπές τηλέφωνο αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν μπορεί να αλλάξει εταιρία...
titikos46 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Να ρωτησω με τη ευκαιρια το U700 πως ειναι?
andr3as Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 To D900 πολύ ανώτερο και από πλευράς κάμερας και αντοχής... Το U700 περισσότερο μούρη και όχι πρακτικά τα πλήκτρα στην πανω πλευρά....
george69 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ....Το 6300 το είχα για λίγο καιρό αλλά με ενόχλησε η κεραία του, κατα τα άλλα είναι πολύ αξιοπρεπές τηλέφωνο αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν μπορεί να αλλάξει εταιρία... Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή σου,αλλά τι εννοείς όταν αναφέρεσαι στην κεραία του 6300?? Επίσης να πω ότι και εγώ και η μητέρα μου είμαστε στη Βόνταφον αλλά το κινητάκι θα το πάρω χωρίς επιδότηση.... Επίσης να σας ρωτήσω-Έχετε κάποιο άλλο μοντέλο κοντά στα 200 ευρώ να μου προτείνετε πέρα από αυτά τα δύο?? Ξαναυπενθυμίζω ότι είναι για γυναίκα το κινητό! Ευχαριστώ....);)
Nomikaria Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εγω ειχα παρει στη μητερα μου για τα γενεθλια της τo Motorola K1 και της αρεσε πολυ και λογω στυλ και λογω ευκολιας χειρισμου. Επισης,καλο μου φαινεται και το LG Shine αλλα δεν ξερω το μενου του τι λεει.
george69 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Εγω ειχα παρει στη μητερα μου για τα γενεθλια της τo Motorola K1 και της αρεσε πολυ και λογω στυλ και λογω ευκολιας χειρισμου. Επισης,καλο μου φαινεται και το LG Shine αλλα δεν ξερω το μενου του τι λεει. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις συμβουλές σου... Ωραία τα παραπάνω κινητά που ανέφερες, αλλά θα προτιμούσα κάτι σε candybar-άντε το πολύ slider-και όχι clamshel, διότι νομίζω ότι είναι πιό γερά!!!! ;)
nikos_e34 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 τα μοτορολα εχουν παραδοση σε κλαμσελ και ειναι οτι πιο ανθεκτικα πιστευω ομως οτι το σαμσουνγκ θα της αρεσει της μανας σου...εγω εκανα δωρο στη δικια μου το Ν73 διοτι το 6300 το ειχα μια περιοδο και μου εσπασε τα νευρα η αυτονομια του και το εδωσα πισω...πριν ειχε ενα 3410 ασπρομαυρο και οταν πηρε στα χερια της αυτο τρελαθηκε...της εβαλα και μελωδια για ξυπνητηρι "ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ !" και φυσικα το πρωτο ξυπνημα ξυπνησε ολο το σπιτι και η μανα μου παραλιγο να παθαινε εμφραγμα εκδικηθηκα
Nomikaria Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις συμβουλές σου...Ωραία τα παραπάνω κινητά που ανέφερες, αλλά θα προτιμούσα κάτι σε candybar-άντε το πολύ slider-και όχι clamshel, διότι νομίζω ότι είναι πιό γερά!!!! ;) (Κοριτσι ειμαι....)) Κοιτα,το Motorola της μητερας μου ως τωρα εχει αποδειχτει αρκετα ανθεκτικο.Παντως,το 6300 που εχω χρησιμοποιησει λιγο ειναι αρκετα καλο και με πολυ καλη οθονη επιπλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.