Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά και προβλήματα

kostasbm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλιοτερα ειχα αναφερει το προβλημα με ενα seasonic s-12 το οποιο ποτε δεν ελυσα

τωρα επανηλθε με το ζαλμαν 600 που αγορασα προχτες

το συστημα ειναι της υπογραφης μου και εχω παρει μια ΑΤΙ 3850 agp να βαλω αντι της 9700προ

σκεφτηκα οτι το τροφοδοτικο μπορει να τα φτυσει( ενερμαχ 460)

παιρνα το ζαλμαν600 και ειπα να το δοκιμασω πριν αλλαξω τη καρτα για να δω αν ολα ειναι οκ λογω του παλιοτερου προβληματος που ειχα αντιμετωπισει

αφου το τοποθετω και ελεγχω συνδεσεις βαλω μπρος παπαλα.απλα εδειξε οτι παει να ξεκινησει αλλα μετα τιποτα

για να μη σας ζαλιζω εκανα διαφορα αλλα τιποτα

παραλιγο να το πεταξω ολο το συστημα απο το δευτερο στο δρομο

το δοκιμασα και με το δικο του καλωδιο απευθειας απο τη πριζα και μεσω του ups

συνδεσα και το φλοππυ αλλα παπαλα

το τροφοδοτικο δουλευει μια χαρα εκτος κ ουτιου το δοκιμασα πριν το βαλω και μετα

δωστε καμμια ιδεα γιατι εχω φτασει στο σημειο να μην μπορω να σκεφτω λογικα η καπου να το παω

ευχ και σορρυ αν σας ζαλισα

Δημοσ.

το εχεις δοκιμασει σε αλλο κουτι να δεις αν λειτουργει σωστα ???

μπορη το προβλημα να ειναι στο κουμπι του κουτιου , και εμενα το κουτι μου καποιες φορες αν δεν το πατησω σωστα εχει προβληματα μετα

βγαλε και το ups ισος δεν σηκωνει το τροφοδοτικο ... σε μενα ανατιναχτικε διπλα στα ποδια μου πριν ενα χρονο , ειχα 750 watt τροφοδοτικο της thermaltake και το ups ηταν 600αρι της NRG και μετα απο ενα μηνα λειτουργιας εσκασε και πεταχτικαν σπιθες παντου οπως ειναι στις ηλεκτροκολησεις

Δημοσ.

οταν λες κουμπι εννοεις το μπουτον εκκινησης

εγω ελεγα μηπως ειναι στα jumper που εχουν σχεση με το μπουτον εκκινησης(αλλαγη πολικοτητας)μη κανω και καμμια ζημια

το θεμα ειναι πως θα ελεγξω το μπουτον,να το βγαλω η να κανω τεστ επανω στο κουτι με καποιο τροπο

δεν εχω αλλο pc αλλα και παλιοτερα το seasonic σε αλλο pc δουλεψε στο δικο μου οχι

το μεσημερι να δω αν αλλαζει το μπουτον

καλα αν ειναι το μπουτον ειναι το μονο που δεν εχω καν ακουμπησει λολ

Δημοσ.

ναι το κουμπι εκκινησης

και βγαλε και το ups

η coolermaster στο stacker εχει πολυ καλο κουμπι εκκινισης ( το εχω τωρα 2 μηνες και βαριεμε να κανω τη μεταφορα μητρικης και τροφοδοτικου και νεο cpu cooler , θα μου παρη 1 μερα η διαδικασια )

πηγενε σε ενα μαγαζι και δες πως ειναι το κουμπι του stacker και βρες ενα κουτι με παρομιο κουμπι

Δημοσ.

το θεμα ειναι πως θα ελεγξω το μπουτον,να το βγαλω η να κανω τεστ επανω στο κουτι με καποιο τροπο

Aν θες να ελένξεις το button, απλά πάρε ένα jumber, ή ένα μαχαιράκι (ότι βρεις εύκαιρο), και βραχυκύκλωσε στιγμιαία τα pins της εκκίνησης της μητρικής.

Δημοσ.

χτες εκανα δοκιμη και με αλλο τροφοδοτικο

με ταλαιπωρησε μετα απο πολλα κλεισε ανοιξε το τροφοδοτικο αλλα πηρε

αυτο σημαινει οτι πρεπει να κοιταξω το μπουτον οπωσδηποτε

το μπουτον εχει 3 καλωδιακια πως να τα βραχυκυκλωσω για να κανω ελεγχο αν φταιει ?

μηπως ειναι καλυτερα να το κανω στη μητρικη βραχυκυκλωμα ? στα πιν για το switch ?

τι ταλαιπωρια και αυτο το πραγμα

και αντε ειναι το μπουτον πως θα βαλω αλλο ?

υπαρχει καποιος που εχει κανει το ιδιο να μου πει 2 πραγματα ?

ειδομεν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...