nick0206 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Γεια σας, Ψαχνω για οθονη υπολογιστη που ειναι και τηλεοραση γιατι εχω ενα μικρο δωματιο και πρεπει επιτελους κατι να κανω...Λοιπον τα χαρακτηριστικα που ψαχνω ειναι : 22" και ανω widescreen Πρωτη χρηση συνδεση με ps2 και αργοτερα με Ps3(μετα απο 1μιση χρονο σιγουρα) Δευτερη χρηση ταινιες απο το PC Τριτη χρηση τηλεοραση Ηχος δεν με ενδιαφερει τοσο γιατι θελω να την συνδεσω με τον ενισχυτη που εχω οπου απο εκει βγαζω ηχο σε 4 ηχεια(οχι dolby) Πρεπει να εχει καλες γωνιες θεασης . Αν και μικρο το δωματιο να ξερω οτι στο υψος των 40 εκατοστων περιπου πανω απο το γραφειο να εχω καλη θεαση και στο γραφειο αλλα και απο καναπε που βρισκεται απεναντι απο οθονη στα 2μιση μετρα . Νομιζετε το θεμα Full HD ΗD ready πρεπει να με αποσχολησει?Ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες? Μιλαμε για μια τιμη εως 350 ευρο που ειναι σιζητησιμη αν υπαρχει πραγματικη διαφορα.. Αν και νομιζω οτι ολες το εχουν , η δυνατοτητα στηριξης στο τοιχο ειναι πολυ ευπροσδεκτη . (Γι αυτο σας ελεγα πριν για το θεμα γωνιων θεασης γιατι αν δεν κανω λαθος μετα η οθονη δεν κινειται) Πρεπει να εχει ψηφιακη θυρα scart , τις κοκκινες κιτρινες ασπρες υποδοχες για συνδεση με ενισχυτη τηλεκοντρολ , υποδοχη για headphones . Επισης αναφερε τε μου αν κρινεται αναγκαια η αναμονη για την περιπτωση μειωσης τιμων σε οθονες περισσοτερων ιντσων η' πολυ καλυτερης τεχνολογιας Και τελος λαβετε υποψιν σας οτι η αγορα θα γινει σε 3ς εβδομαδες Σας ευχαριστω για το χρονο σας
John-lamia Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168577 δες αυτη....
kotikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Και με hdmi: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1010646
nick0206 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 πρωτον αγαπητε μ κοτικε κατα ποσο εισαι σγροσ για την ποιοτητα κατασκεωισ της οθονης που μ δειχνεις...Δεν αμφιβαλω για τπτ απλα δε την ξερω την αοc....αγαπητε μου γιαννη απο τη λαμια θα εχσς λες κανα προβλημα στη θεαση η ειναι αυτο που λεει δλδ, 170 170 και γεια σας? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.