Προς το περιεχόμενο

Mario Kart Wii official topic

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον να οργανωθουμε λιγο, για να παιξουμε επιτελους λιγο μεταξυ μας!

4468-1057-3269 το friend code μου για το παιχνιδι

ξερει κανεις πως θα παιξω σαν player 1 με το gamecube controller? δεν μπορω με το wiimote χωρις το τιμόνι

Δημοσ.

Πρέπει να γελάνε πολύ οι τύποι στη nintendo πάντως που βλέπουν τον ένα μετά τον άλλο να μπαίνει χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα το game :P

Έ ρε beta testers που είμαστε :P

Δημοσ.
Πρέπει να γελάνε πολύ οι τύποι στη nintendo πάντως που βλέπουν τον ένα μετά τον άλλο να μπαίνει χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα το game :P

το game στην αγγλια εστειλα τα preorders πιο νωρις

Δημοσ.
επαιξα 3 παιχνιδια και δεν ειχε καθολου lag

παιχτες βρηκε μεσα σε 20 secs

nice!

Μεγαλες Πιενες για το Wii τελευταια!Καθε τρεις και λιγο βγαινουν top τιτλοι!Αλλαξαν τα πραγματα!

Δημοσ.

....Πάταγος με το Mario Kart.... ποτέ δε κατάλαβα πως στο διάολο πουλάει αυτός ο Μάριο....είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο...(!)

Δημοσ.

ρε παιδια τα κολπα στον αερα οταν παιζεις με το wiimote μονο πως γινονται?

επισης για να κανεις καλυτερα το mini turbo με κοκινη φωτια ποια ειναι η καλυτερη τεχνικη?εγω συνθηως παταω το b στη στοφη και στιβρω αντιθετα για τη μπλε φωτια και ξανα αντιθετα για την κοκινη..ομως μου φαινεται οτι κανω κατι λαθος γιατι αργει πολυ και πολλες φορες δεν το πετυχαινω..

Δημοσ.

τα κόλπα στον αέρα τα κάνεις τραβώντας το τιμονί προς τα πίσω λίγο πριν βρεθείς στον αέρα από μία ράμπα. το παιχνίδι είναι φοβερό...

Δημοσ.

hey!το game πραγματικά τρομερό!παίξαμε κάποια online ματσάκια,πολύ πλάκα!

εδώ κάνουμε ανταλλαγή από friend codes για το mario kart !Όσοι πιστοί προσέλθετε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χα χα χα.... Όντως, θα είχε τρελό γέλιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...