emotionless Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 καλησπερα σας παιδια ! ακουσα πως με το Shared LLU μπορουμε να κρατησουμε κανονικα τον ΟΤΕ που εχουμε και ξεχωριστα να κανουμε μια νεα συνδεση adsl. αυτο το υποστηριζουν ολες οι εταιριες? δλδ FORTHNET , VIVODI, HOL , TELLAS κτλ ? ξερετε που μπορω να δω τις χρεωσεις? αν βαλω ετσι τα 24 mb της forthnet και θα μπω στο ιδιοκτητο της forthnet και θα εχω και τον ΟΤΕ..? συγχωρεστε με για την αγνοια μου... δεν εχω ιδεα πως παει.... ολο αυτο το θελω γιατι ενω θελω να βαλω adsl σπιτι , η θεια μου με την οποια συγκατοικω εχει αμφιβολιες για το υψος του λογαριασμου που θα ερχετε . και ετσι θα ηθελα εναν δικο μου λογαριασμο αλλα πανω στον υπαρχον του οτε που να ξεχωριζει τα ποσα (αλλο το δικο μου το ιντερνετ - αλλο ο οτε της θειας) ... σας παρακαλω βοηθηστε μεεεεεεεεεεεε πανω σε αυτο .. ευχαριστω!
parsifal Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Σωστά το έχεις πιάσει. Όντως, σε μία σύνδεση Internet μέσω Shared LLU, το κομμάτι της γραμμής που αφορά την τηλεφωνία συνεχίζει να παρέχεται από τον ΟΤΕ, οπότε ο λογαριασμός που λάμβανατε μέχρι τώρα από τον ΟΤΕ δε θα μεταβληθεί σε τίποτα απολύτως. Θα έρχεται και ένας πρόσθετος ξεχωριστός λογαριασμός από τον ISP που θα αφορά μόνο την παροχή Internet. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι μήπως ο ISP που θα επιλέξεις θέτει ως υποχρεωτικό όρο του συμβολαίου παροχής Internet και την ενεργοποίηση αυτόματης προεπιλογής για την τηλεφωνία.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 καλησπερα σας παιδια ! ακουσα πως με το Shared LLU μπορουμε να κρατησουμε κανονικα τον ΟΤΕ που εχουμε και ξεχωριστα να κανουμε μια νεα συνδεση adsl. αυτο το υποστηριζουν ολες οι εταιριες? δλδ FORTHNET , VIVODI, HOL , TELLAS κτλ ? ξερετε που μπορω να δω τις χρεωσεις? αν βαλω ετσι τα 24 mb της forthnet και θα μπω στο ιδιοκτητο της forthnet και θα εχω και τον ΟΤΕ..? συγχωρεστε με για την αγνοια μου... δεν εχω ιδεα πως παει.... ολο αυτο το θελω γιατι ενω θελω να βαλω adsl σπιτι , η θεια μου με την οποια συγκατοικω εχει αμφιβολιες για το υψος του λογαριασμου που θα ερχετε . και ετσι θα ηθελα εναν δικο μου λογαριασμο αλλα πανω στον υπαρχον του οτε που να ξεχωριζει τα ποσα (αλλο το δικο μου το ιντερνετ - αλλο ο οτε της θειας) ... σας παρακαλω βοηθηστε μεεεεεεεεεεεε πανω σε αυτο .. ευχαριστω! καλως ηρθες στο φορουμ.οπως στα γραφουν ειναι.ξεχωριστος λογαριασμος.απλα θα χριαστεις ταυτοτητα της θειας σου επειδη ειναι σστο ονομα της η γραμμη.κατα τα αλλα δεν μπλεκεις με αυτην και με τον λογαριασμο της του οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.