Nikos_Vita Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Γεια σας! Εχω βρει αυτό: http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Lexar/Lexar-8GB-JumpDrive-FireFly---Graphite Μικρό USB φλασάκι. Το θέλω για χρήση στο USB του αυτοκινήτου σε πηγή της JVC. Εχετε υπόψη αν υπάρχουν στην Ελλάδα μίνι USB φλασάκια ή τέλος πάντων φλασάκια με μικρές διαστάσεις; Αυτά της Lexar τα έχει δοκιμάσει κανείς; Τα περισσότερα φλασάκια που βρίσκω είναι περίπου στα 7cm μήκος. Ψάχνω για μικρότερο.
lefi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Η HP βγάζει πολύ μικρά σε μέγεθος για ρώτα στα Multirama. Σημ. δεν κάνω διαφήμιση ίσως βρεις αλλού κάτι καλήτερο.
Nikos_Vita Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ! Πάντως στο eshop του Multirama δεν έχουν κανένα φλασάκι της HP...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 τσέκαρε αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554853
Ros_Original Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Προχτές που είχα περάσει μια βόλτα από το ΜΑΚΡΟ (Κρήτης) πήρε το μάτι μου ένα πολύ μικρό ροζ (sic) USB drive χωρητικότητας 1GB αν δεν κάνω λάθος. Μάλιστα μπορούσε να μπει και σαν στολίδι σε κινητό τηλέφωνο. Αν θυμηθώ την μάρκα θα σου την πω αμέσως.
Nikos_Vita Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Vatos_locos σωστός! Κάτι τέτοιο ψάχνω να βρω αλλά με χωρητικότητα 8GB!!!! Υπάρχει άραγε;;
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 το έχω δει και εγώ το είχε φέρει ένα ζώο στο μαγαζί ακριβός ίδο με το ocz είναι τι να τα κάνεις ρε αδερφέ τα 8Gb στο αμάξι πάρτυ κάνα μήνα σε παραλίες θα κάνεις
Nikos_Vita Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Tελικά έκλεισα δύο μίνι USB 8Gb από EBAY...χε!χε! Επίσης πήρα ένα μίνι 4Gb της Imation από Media Markt σε πολύ καλή τιμή... Το συγκεκριμένο είναι απόλυτα συμβατό με το JVC που έχω στο αυτοκίνητο. Μένει να δούμε αν είναι συμβατά και αυτά του EBAY...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.