Προς το περιεχόμενο

hp 2133

nrk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ξερετε για το νεο pcακι της HP 2133 ειναι κατι σαν eee pc αλλα και πιο δυνατο και πιο ακριβο. ξερει κανεις ποτε ερχεται ελλαδα.

Δημοσ.

Καλά θα γίνει χαμός με τους κλώνους του eee pc αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα βγει, πόσο θα κάνει, ούτε έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά του. Οπότε..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λίγους μήνες μετά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι παρήγγειλα το 2133 χτες από το clove. Ελπίζω να το έχω σύντομα για να σας πω τις εντυπώσεις μου.

Δεν άντεξα να περιμένω άλλο γιατί όλο πήγαινα από "περίμενε αυτό" σε "περίμενε εκείνο"...

Δημοσ.

Μου ήρθε τελικά σήμερα το hp 2133.

2 μέρες έκανε από το clove Αγγλίας.

Πρώτες εντυπώσεις:

1. Πιο βαρύ από το eee 701.

2. Πολύ ζεστό. Όπου και να το ακουμπήσεις καίει.

3. Φοβερό πληκτρολόγιο. Διάβαζα για το μέγεθος 95% του κανονικού άλλα τόσο βολικό δεν το περίμενα

3. Πολύ καλή οθόνη

Παραμένει και αυτό όπως και τα eee πραγματικό φορητό.

Με την άφιξη του ήθελα να βάλω suse 11 άλλα δεν δουλεύει ένα ata to usb 2 που έχω και έτσι θα αφήσω το suse 10.3 μέχρι να βρω.

Περισσότερα σε λίγες μέρες (αν και δεν βλέπω κανέναν να ενδιαφέρεται)

Δημοσ.

Με γειά σου φίλε και καλοδούλευτο!!!!

Πόσο σου βγήκε σύνολο με τα μεταφορικά;;;;

Είμαστε πολλοί που ενδιαφερόμαστε!!!! :-)

Εγώ περιμένω να βγεί το 10άρι...

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο αυτό που έχει στο clove δεν το βρίσκω στη σελίδα της hp.

Πήρες την πιο μικρή έκδοση με τα 450 ευρώ ε ?

Δεν έχει κάμερα από ότι βλέπω αλλά έχει 120 σκληρό και bluetooth.

Εμένα μ αρέσει πολύ και ο κυριότερος λόγος που δεν το έχω πάρει είναι γιατί δεν ξέρω κατά πόσο την παλεύει με αυτόν τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Συνολικά μου βγήκε 478?. Να σου πω την αλήθεια kpartsi δεν ήξερα ότι περιμένουμε και έκδοση με 10" οθόνη αλλά και πάλι το πήγαινα από αναβολή σε αναβολή γιατί είχα πάρει το eee 701 και το έδωσα για να πάρω το 900. Τελικά με τις ανακοινώσεις από msi και hp για wind και 2133 αντίστοιχα, αξιώθηκα τώρα να πάρω.

dark_banishing είναι λίγο μπέρδεμα με τις εκδώσεις. Στην σελίδα της hp έχει και άλλες εκδώσεις αλλά ψιλοκρυμμένες και έχει 5-6 προτεινόμενες. Αυτό που πήρα έχει 120άρι δίσκου, bluetooth αλλά και κάμερα κανονικά. 1.2 cpu και 1gb ram.

Για τον επεξεργαστή διάβασα και εγώ αλλά δεν ήθελα να περιμένω άλλο και δεν νομίζω να έχω και κάνα πρόβλημα στην τελική. Είδωμεν

Δημοσ.

Υπάρχουν και σε φόρουμ του εξωτερικού αναφορές ότι ζεσταίνεται αρκετά εύκολα αλλά κατά τα άλλα ειναι μια χαρά αν και η τιμή του αγγίζει ενός σούπερ 2πηρυνου απο την ίδια εταιρεία. ΓΙα μένα καλύτερα να περιμένουμε, τώρα ξέρω ότι υπάρχουν διαθέσιμοι 'οδηγοί' για όποιον θέλει να εγκαταστήσει windows.

Δημοσ.

Ε, super διπύρηνου όχι αλλά σίγουρα με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι καλύτερο σε κανονικό λάπτοπ.

Δημοσ.

1.2ghz ειναι μια χαρα. suse τρεχει και του φτανουν και του περισσευουν.

περιμενε λιγο να το κανει πρωτα κανας αλλος εγκατασταση πρωτα το suse 11 και μετα καντο εσυ για να εισαι σιγουρος.

το compiz δουλευει καλα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...