LePRoS Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καλησπέρα,κάτι έπιασε το αυτί μου πως το φπα θα πέσει στο 17... Άμα γίνει αυτό η ταμειακή χρεαιάζεται αλλαγή.. Πόσο κοστίζει αυτό???
eliask Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Kαλό. το άλλο με το Τοτο το άκουσες ????. Μαλλόν αλλάγη στο 20% θα έχουμε ! Και νάι χρείαζεται αλλάγη . Νομίζω γύρω στα 40-50 ευρώ για να έρθει τεχνικός .
Filos19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Συμφωνώ, περίμενε να πάει 20 με 21 παρά 17. Πάντως την αλλαγή θα την κάνεις!!! Όσο η κυβέρνηση(εις) μας φροντίζει(ουν) θα πρέπει να αλλάζουμε τις ταμειακές ΜΟΝΟ προς τα πάνω!!!
mamouxalos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλησπέρα,κάτι έπιασε το αυτί μου πως το φπα θα πέσει στο 17...Άμα γίνει αυτό η ταμειακή χρεαιάζεται αλλαγή.. Πόσο κοστίζει αυτό??? Τρελάθηκε ο αλογοτέτοιος;;;
LePRoS Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 40-50 Ε καλά είναι μην ζητήσουν παραπάνω φοβάμαι...
internet_gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ένα χρόνο μετά και το ΦΠΑ άλλαξε! το κόστος είναι 25 ευρώ και διαδικασία διαρκεί 3 λεπτά περίπου! Φανταστείτε ένα μικρό κατάστημα έχει πουλήσει και αλλάζει το ΦΠΑ σε 1000 ταμειακές επί 25 ευρώ = 25000 ευρώ μέσα σε λίγες μέρες!
IMAndreas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 40-50 Ε καλά είναι μην ζητήσουν παραπάνω φοβάμαι... ε δεν νομίζω παραπάνω εκτός αν το πάρουν πιο πολύ "εποχιακά" επειδή θα θέλουν οι περισσότεροι να το κάνουν και ανεβάσουν όλοι επίτηδες τις τιμές...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ένα χρόνο μετά και το ΦΠΑ άλλαξε! 2 χρόνια θες να πεις...
daxakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ένα χρόνο μετά και το ΦΠΑ άλλαξε! το κόστος είναι 25 ευρώ και διαδικασία διαρκεί 3 λεπτά περίπου! Φανταστείτε ένα μικρό κατάστημα έχει πουλήσει και αλλάζει το ΦΠΑ σε 1000 ταμειακές επί 25 ευρώ = 25000 ευρώ μέσα σε λίγες μέρες! Εμενα ο δικος μου δεν ερχεται ουτε μου λέει να πάω στην εδρα του και τον κόβω να μην ερχεται ποτε !! Γραφει κατι στο βιβλιο συντηρησης (βαζει σφραγιδα κλπ) ή απλα αλλαζει μονο τον Φαπα ????? Γιατι θα το κανω μονοςμου μου φαινεται ή θα πάω σε κανα μαγαζι που βρω στο δρόμο !!(για την σφραγίδα και το τυπικό) ΥΓ Πολλες λες 1000 μηχανες- 50 το χρόνο ζήτημα να πουλάνε !!!
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ευκολο είναι φίλε... δες τις οδηγίες της μηχανής και αλλαξε το μονος σου...
pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εμενα ο δικος μου δεν ερχεται ουτε μου λέει να πάω στην εδρα του και τον κόβω να μην ερχεται ποτε !! Γραφει κατι στο βιβλιο συντηρησης (βαζει σφραγιδα κλπ) ή απλα αλλαζει μονο τον Φαπα ????? Γιατι θα το κανω μονοςμου μου φαινεται ή θα πάω σε κανα μαγαζι που βρω στο δρόμο !!(για την σφραγίδα και το τυπικό) ΥΓ Πολλες λες 1000 μηχανες- 50 το χρόνο ζήτημα να πουλάνε !!! Απο τη στιγμη που το εγχειριδιο οδηγιων σου δινει οδηγιες του πως να αλλαξεις το ΦΠΑ, μπορεις να το κανεις μονος σου. Οσο για το βιβλιο συντηρησης, γραψε σε ενα νεο φυλλο "Αλλαγη ΦΠΑ" (παρεα με ημερομηνια, ωρα κλπ), βαλε σφραγιδα της εταιριας σου, και υπογραφη σου. (Μπορει να κανω λαθος αλλα δεν μπορεσα να βρω καπου να λεει οτι ειναι υποχρεωτικο να γινει αυτη η δουλεια απο τεχνικο, ο τεχνικος χρειαζεται σιγουρα σε περιπτωση ανοιγματος μηχανης, κατα τα αλλα μπορεις να τα κανεις κι ο ιδιος, αρκει να συπμληρωσεις σωστα το βιβλιο).
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Συμφωνω απολύτως με τον κώστα... Ο τεχνικός είναι υπευθυνος για οτι πρέπει να μπεί η μολυβδοσφραγίδα του. Το πολύ πολύ αν σου πει τίποτα κανενας της εφορίας πες του θα προτιμούσες να την αφήσω με το παλιο ΦΠΑ; Δε φτάνει που μας τα παιρνουν και με το παραπάνω θα κάνουν και παράπονα;
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εμενα ο δικος μου δεν ερχεται ουτε μου λέει να πάω στην εδρα του και τον κόβω να μην ερχεται ποτε !! Γραφει κατι στο βιβλιο συντηρησης (βαζει σφραγιδα κλπ) ή απλα αλλαζει μονο τον Φαπα ????? Γιατι θα το κανω μονοςμου μου φαινεται ή θα πάω σε κανα μαγαζι που βρω στο δρόμο !!(για την σφραγίδα και το τυπικό) ΥΓ Πολλες λες 1000 μηχανες- 50 το χρόνο ζήτημα να πουλάνε !!! Αλλαζει τον ΦΠΑ, ,μια διαδικασια που απ'ο,τι παρατηρησα στην δικη μου ειναι 2 λεπτα υποθεση αν ξερεις τον τροπο, και γραφει και στο βιβλιο πως εγινε η αλλαγη κλπ. Προσωπικα θα καλουσα τον τεχνικο (οπως και εκανα) γιατι ακριβως επειδη δεν αναφερεται ξεκαθαρα αν χρειαζεται ή οχι, δεν ηθελα να το ρισκαρω. Βεβαια συναδελφος που εχει υπολογιστη για αποδειξεις του ειπαν να το κανει ο ιδιος απο το γραφειο που τον συντηρει. Μην σε πιανει πανικος ομως, ο λογιστης σου θα περασει τα συγκεντρωτικα που εχεις ηδη βγαλει με 21% (δεν ξερω ομως με ακριβεια το χρονικο περιθωριο που μπορει να γινει αυτο).
chrxour Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 φίλε το ΦΠΑ πήγε στο 21 κ η αλλαγή στη ταμειακή είναι 30ευρω. τόσα πλήρωσα στο μαγαζί μου στη Πάτρα. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.