fallen_angel82 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Όλα δούλευαν καλά με vista (όσο καλά μπορούν να δουλεύουν τα vista) και ξαφνικά reboot και στην επανεκίνηση, κάποιο αρχείο των windows καταστράφηκε και δεν φορτώνουν. Στο lapton (hp dv6000) υπάρχουν αρχεία που θέλω να σώσω. Θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο Live cd ubuntu? Έχω ένα iso ubuntu 7.10 desktop i386. Βρήκα σε κάποια forum οδηγούς για το πως θα χειριστώ ntfs από linux, ελπίζω να μη δυσκολευτώ. Τώρα όσον αφορά τα linux. Βάζω το dvd, κάνω boot από εκεί και μπαίνω σε Linux interface και παίζω ή πρέπει να κάνω κανονικά εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manosdoc Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Όλα δούλευαν καλά με vista (όσο καλά μπορούν να δουλεύουν τα vista)και ξαφνικά reboot και στην επανεκίνηση, κάποιο αρχείο των windows καταστράφηκε και δεν φορτώνουν. Στο lapton (hp dv6000) υπάρχουν αρχεία που θέλω να σώσω. Θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο Live cd ubuntu? Έχω ένα iso ubuntu 7.10 desktop i386. Βρήκα σε κάποια forum οδηγούς για το πως θα χειριστώ ntfs από linux, ελπίζω να μη δυσκολευτώ. Τώρα όσον αφορά τα linux. Βάζω το dvd, κάνω boot από εκεί και μπαίνω σε Linux interface και παίζω ή πρέπει να κάνω κανονικά εγκατάσταση? Nαι μπαίνεις με την μία. Θα είναι ήδη διαθέσιμα ( αν όλα είναι καλώς) τα Drives σου στην επιφάνεια με ονόματα. Συνδέεις USB εξωτερικό και τραβάς. Τώρα παίζει να μην έχεις κάνει σωστή έξοδο με το NTFS να έχει μείνει ανοιχτό, οπότε θα χρειαστεί να δοκιμάσεις mount μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 το ubuntu 7.10 συγκεκριμενα υποστηριζει απο default εγγραφη και αναγνωση ntfs δισκων,και εξωτερικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.