hristos 22 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Λογο αποσυντονισμου του royter μου μου ειπαν οτι φταει που εχω χαμηλο margin(6,5)...μπορει να μου πειτε τη ακριβως ειναι αυτο και πως μπορω να το ανεβασω?Υπαρχει τροπος?Αλλιως θα μου κατεβασουν ταχυτητα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις την καλωδίωση του σπιτιού σου και δεν είναι σίγουρο ότι θα φτιάξει και πάλι... η αρχίζεις τα τηλέφωνα για να ψάχνουν τεχνικοί του ΟΤΕ βλάβες στο Last Mile (δλδ στα καλώδια από το dslam μέχρι το σπίτι σου) μήπως γνωρίζεις πόσο μακρυά από το dslam είσαι? βρες το downstream line attenuation που έχεις (εκεί που λέει και το SNR Margin) και πες το μας
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Λογο αποσυντονισμου του royter μου μου ειπαν οτι φταει που εχω χαμηλο margin(6,5)...μπορει να μου πειτε τη ακριβως ειναι αυτο και πως μπορω να το ανεβασω?Υπαρχει τροπος?Αλλιως θα μου κατεβασουν ταχυτητα με τι εταιρεια εισαι?πχ sthn forthnet σε κουμπωνουν με 6 MARGIN ΓΙΑ Να παιξεις οσο πιο γρηγορα γινεται.αν εισαι στα 6 σταθερα συν πλην 1 δεν θα εχεις προβλημα.αν τωρα πεφτει το margin εκει κοιτα λιγο την καλωδιωση σου αλλα πολλες φορες ειναι εξω απο το σπιτι οποτε σου κανουν αλλαγη προφιλ.οπως speedtouch και σιεμενς cl 110 ειναι τα πιο σταθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.