Προς το περιεχόμενο

«Βέτο στο κάπνισμα»

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tomorrow will be an historic day in the Republic of Ireland. It will be exactly one year since the initial introduction of the once controversial smoking ban. The ban, introduced on March 29 2004, made Ireland the first country in world to completely ban smoking in all workplaces.

http://en.wikinews.org/wiki/Ireland's_smoking_ban_a_success_after_first_year

Πάει το επιχείρημα της αμερικλανιάς.

Κανένα άλλο γιατί είμαι υποχρεωμένος να κάνω 8 φορές μπάνιο για να ξεβρωμίσω μετα απο μια επίσκεψη στην εφορία;

Επίσης οτι πωλείται δεν σημαίνει οτι πρέπει να χρησιμοποιείται οπως γουστάρει ο καθένας, αλλά όπως ορίζουν οι κανόνες χρήσης του.

Και τα αυτοκίνητα με 200 άλογα πωλούνται αλλά δεν τρέχουμε με 200 χιλιόμετρα στα στενά γιατί θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία των άλλων.

Ομοίως το λάδι πωλείται, αν θέλεις σπίτι σου να το τηγανίζεις 800 φορές δικο σου πρόβλημα , αλλά δεν μπορείς να το πουλάς και στο σουβλατζίδικο σου στην ίδια κατάσταση.

Οπότε κάτσε σπίτι σου ή στο σπίτι των φίλων σου καπνιστών ή σε μπάρ μόνο για καπνιστές και κάνε 40 πακέτα for all I care. Μπορώ να μην μυρίζω σαν τασάκι οποτε γυρνάω σπίτι μου επειδή εσύ είσαι θεριακλής και θελεις να καπνίσεις 80 τσιγάρα στα μούτρα μου;

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε διαφωνω φιλε Akpe μαζι σου διοτι βασικα εγω διαφωνω μονο με την απαγορευση του τσιγαρου απο το δημοσιο δρομο για ολους τους αλλους χωρους οι αντικαπνιστες πιστευω οτι εχουν δικιο.Οσο αναφορα το παραδειγμα που σου εδωσα πιστεψε με ειναι το ιδιο και το αυτο ο κινδυνος που διατρεχεις να σε κοψει ενα αμαξι στο δρομο με τον κινδυνο να παθεις κατι απο το παθητικο καπνισμα.Δεν ειναι απαραιτητο να τρεχεις, οι δρομοι απο μονοι τους εχουν πολλες ατελειες και τα αυτοκινητα επισης μπορει να παρουσιασουν καποια βλαβη η να εχει λαδια ο δρομος, οτιδηποτε τελωςπαντων.Ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινουν ατυχηματα και θα τραυματιστουν ακομα και θα πεθανουν πεζοι.Δε λεω οτι εσυ προσωπικα θα χτυπησεις καποιον αλλα καποιος θα το κανει.Ουτε εσυ ομως μπορεις να πεις οτι επαθες κατι απο το δικο μου τσιγαρο παρα μαλλον απο το συνολο των τσιγαρων.Οποτε λεω και γω το ιδιο για το συνολο των οδηγων

Δημοσ.
Είναι μυστικό σχέδιο Εβραίων-Ιλουμινάτι-εξωγήϊνων για να μας υποτάξουν.

Φαντάσου εκατομμύρια άνθρωπων, να νιώθουν τα στερητικά σύνδρομα από την έλλειψη νικοτίνης...η ανθρωπότητα θα καταρεύσει :P

Και όμως, αυτό συμβαίνει αλλά όχι με την απαγόρευση του τσιγάρου.

Στην Τουρκία έχουν τον κόσμο μαστουρωμένο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να ξεσηκωθεί. Πλέον σε πολλές χώρες για το χασίς και για άλλα ναρκωτικά κάνουν λίγο-πολύ τα στραβά μάτια. Άμα ο άλλος είναι μες στην μαστούρα του, αισθάνεται καλά και δεν έχει κίνητρο να ξεθηκωθεί.

Δημοσ.

Καιρός ήταν να γίνει. Και αργήσαμε κιόλας. Κανονικά τώρα , ταβερνούλα φαγητό και τηλεφωνάκι την Αστυνομία για τα φουγάρα δίπλα μας. Οποιος θέλει να κάνει μαύρα τα πνευμόνια του ας βγαίνει στο δρόμο να καπνίζει

lungs.gif

cncer.gif

Τα μετρα κατα του καπνισματος για μένα παίρνονται για τον ακόλουθο λόγο:

Παλαιοτερα οι θανατοι ηταν το καλυτερο δώρο για τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο κόσμος πεθαινε γρηγορα απο καρκίνο του πνεύμονα και άλλες θανατηφορες μορφές. Οπότε γλιτωνανε τα λεφτά απο τις συντάξεις.

Τα τελευταια χρονια εχουν βγει φαρμακα και με τις προηγμένες τεχνολογικά θεραπείες η ζώη των καπνιστών επεκτείνεται αρκετα χρόνια σε σχεση με παλαιοτερα. Όμως αυτα τα φάρμακα και οι θεραπείες στοιχίζουν παρα πολλά λεφτά στα ασφαλιστικά ταμεία , οπότε εκριναν οτι συμφερει να τους κοψουμε το καπνισμα απο το να πληρωνουμε τις θεραπειες.

Εκτός τόπου και χρόνου !

Δημοσ.
Δε διαφωνω φιλε Akpe μαζι σου διοτι βασικα εγω διαφωνω μονο με την απαγορευση του τσιγαρου απο το δημοσιο δρομο για ολους τους αλλους χωρους οι αντικαπνιστες πιστευω οτι εχουν δικιο.Οσο αναφορα το παραδειγμα που σου εδωσα πιστεψε με ειναι το ιδιο και το αυτο ο κινδυνος που διατρεχεις να σε κοψει ενα αμαξι στο δρομο με τον κινδυνο να παθεις κατι απο το παθητικο καπνισμα.Δεν ειναι απαραιτητο να τρεχεις, οι δρομοι απο μονοι τους εχουν πολλες ατελειες και τα αυτοκινητα επισης μπορει να παρουσιασουν καποια βλαβη η να εχει λαδια ο δρομος, οτιδηποτε τελωςπαντων.Ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινουν ατυχηματα και θα τραυματιστουν ακομα και θα πεθανουν πεζοι.Δε λεω οτι εσυ προσωπικα θα χτυπησεις καποιον αλλα καποιος θα το κανει.Ουτε εσυ ομως μπορεις να πεις οτι επαθες κατι απο το δικο μου τσιγαρο παρα μαλλον απο το συνολο των τσιγαρων.Οποτε λεω και γω το ιδιο για το συνολο των οδηγων

λες ανοησιες, και ο akpe εχει απαντησει σε οτι λες. το να γινει ενα ατυχημα ειναι η εξαιρεση. το να παθεις κατι απο παθητικο κάπνισμα δεν ειναι

Και όμως, αυτό συμβαίνει αλλά όχι με την απαγόρευση του τσιγάρου.

Στην Τουρκία έχουν τον κόσμο μαστουρωμένο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να ξεσηκωθεί. Πλέον σε πολλές χώρες για το χασίς και για άλλα ναρκωτικά κάνουν λίγο-πολύ τα στραβά μάτια. Άμα ο άλλος είναι μες στην μαστούρα του, αισθάνεται καλά και δεν έχει κίνητρο να ξεθηκωθεί.

protip: δεν σε μαστουρωνουνε ολα τα ναρκωτικα (να πεφτεις σε φαση ζαμανφου και λιωσιματος δηλαδη)

Δημοσ.
Καιρός ήταν να γίνει. Και αργήσαμε κιόλας. Κανονικά τώρα , ταβερνούλα φαγητό και τηλεφωνάκι την Αστυνομία για τα φουγάρα δίπλα μας. Οποιος θέλει να κάνει μαύρα τα πνευμόνια του ας βγαίνει στο δρόμο να καπνίζει

lungs.gif

cncer.gif

Εκτός τόπου και χρόνου !

Αν εισαι ασχετος δε σου φταιω εγω , αλλα μην νομιζεις οτι επειδη εσυ επιτρέπεις στον εαυτο σου να μου απαντά ετσι ατεκμηρίωτα , θα σου το επιτρεψω και γω

Αντε ψάξε λίγο πριν μου απαντήσεις à la con

και βαλτα στο google να στα μεταφρασει, copy paste οπως εκανες και τις «ψαγμενες» εικονες που εβαλες,

Δημοσ.
λες ανοησιες, και ο akpe εχει απαντησει σε οτι λες. το να γινει ενα ατυχημα ειναι η εξαιρεση. το να παθεις κατι απο παθητικο κάπνισμα δεν ειναι

Δηλαδη εσυ τι εχει παθει απο το παθητικο καπνισμα εφοσον δεν ειναι εξαιρεση το να παθεις κατι απο αυτο. Ρε θα τρελαθουμε μας λενε οτι λεμε και ανοησιες.

Δημοσ.

και εσυ απο το καπνισμα δεν εχεις παθει τιποτα, καλο θα ειναι να το κανουμε ολοι μας

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ τι εχει παθει απο το παθητικο καπνισμα εφοσον δεν ειναι εξαιρεση το να παθεις κατι απο αυτο. Ρε θα τρελαθουμε μας λενε οτι λεμε και ανοησιες.

Αυτό είναι κάτι που πραγματικά χαίρομαι στον Έλληνα...αναφέρομαι στην ικανότητά του να ισοπεδώνει δεκαετίες επιστημονικής έρευνας με μια και μόνο του δήλωση...

Δημοσ.

120-Year-Old Woman Claims Smoking Pot Everyday Is Her Secret To Long Life

Fulla Nayak, from India, says she reached the age of 120 by smoking pot and drinking strong palm win in her hut everyday.

http://www.ncbuy.com/news/2006-12-04/1013670.html

She was also a smoker and only quit when she was 117 years old

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeanne_Calment

and took up smoking at age 70

http://en.wikipedia.org/wiki/Shigechiyo_Izumi

ειπατε τιποτα? :lol:

Δημοσ.

Στα 10 δις βρηκαμε και μια εξαιρεση :P Καλα κανουν και το απαγορευουν και μακαρι να μην ειναι μονο στα λογια η απαγορευση.. Αν θες να πεθανεις καντο μονος σου, μην παιρνεις και αλλους μαζι επειδη ειναι στυλ η μαγκια η οτιδηποτε αλλο να καπνιζεις..

Δημοσ.

Διάβασε το προηγούμενο post μου. Προσεκτικά.

Ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινουν ατυχηματα και θα τραυματιστουν ακομα και θα πεθανουν πεζοι.

Όχι δεν είναι μαθηματικά βέβαιο. Η οδήγηση καθ'εαυτή δεν σκοτώνει, αντίθετα με το τσιγάρο.

Δημοσ.
Στα 10 δις βρηκαμε και μια εξαιρεση :P

η πλακα ειναι οτι αυτες οι εξαιρεσεις αποτελουν τους μακροβιωτερους ανθρωπους της γης συμφωνα με το ρεκορ γκινες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...