Fidelio Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Το σώβρακο τεντώνεται για να μπορεί να το φορέσει ο πάγκαλος. Το παθητικό κάπνισμα και η υστερία , έτσι μου ερχεται μα την παναγία να αρχίσω το κάπνισμα και να μπω μέσα σε οποιο μαγαζί βρίσκω μπροστά μου και να καπνίζω το ένα πισω απο το άλλο !!!! Το πιασαμε απο εδώ το πιάσαμε απο κει και οι γκομενες ειναι ασχημες όταν καπνιζουν , και η χώρα μας κινδυνεύει απο την καταστροφή αυτή και το πουρο βουτηγμένο στο αιδοίο ειναι prestige και status και η ανωτερότητα της ΦΥΛΗΣ και οι μετανάστες αυτά τα μουνόπανα και ο αλέξανδρος γαμώ τον αντιθεό μου ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ! Εμένα ποιος θα με προστατέψει απο την διατάραξη του ορμονικου μου άξονα ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ! Χιλιες φορές η μαστουρα της νικότινης ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ !!! Πω πω μαλακες σοβαρά , θα αρχίσω το κάπνισμα !Ετσι για να γουστάρω !
Houston Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ωχ κάτι έπαθε αυτός Fidelio ήρεμα ,πάρε βαθιές ανάσες, ερχόμαστε
BadBoy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Κάνε και κάνα τσιγάρο να ηρεμήσεις. Καλό κάνει.
livewire Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δε γ@μεις που δε γ@μεις, δεν πας για κάπνισμα στ' Αγκίστρι?
Don.Matis Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Έλα μου ντε... Γιατί πρέπει μια ζωή όλοι μας να ερμηνεύουμε την έλλειψη απαγόρευσης ως αποδοχή μιας οποιασδήποτε πράξης; Σε κανένα δρόμο π.χ. δεν υπάρχει σήμανση που να απαγορεύει τα παντιλίκια, αυτό σημαίνει πως πρέπει να μπαίνω σε κάθε στενό με τις πόρτες; Για το πώς πρέπει να οδηγείς στον δρόμο υπάρχει ο Κ.Ο.Κ ο οποίος αναφέρει ριτά οτι η επίδεικτική οδήγηση τιμωρείται. Οπότε μάλλον άτοπο το παράδειγμά σου. Επίσης να επαναλάβω (αν δεν κάνω λάθος) ότι το κάπνισμα σε ορισμένους χώρους απαγορεύεται.. Οπως π.χ ΜΜΜ, δημόσιες υπηρεσίες, Νοσοκομεια και άλλα σημεια.. Εκει αν ανάψει κάποιος τσιγάρο ναι! να φάει το κράξιμο τις αρκουδας... Σέβομαι λοιπόν αυτά τα σημεία που ο νομός "απαγορεύει" να καπνίσω.. Απο εκει και πέρα όμως θα καπνίσω όπου άλλου μου κάνει κέφι και ο νόμος ΔΕΝ το απαγορεύει.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Οπότε θα περάσει ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος και δε θα χρειάζονται και οι πινακίδες.
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Για το πώς πρέπει να οδηγείς στον δρόμο υπάρχει ο Κ.Ο.Κ ο οποίος αναφέρει ριτά οτι η επίδεικτική οδήγηση τιμωρείται. Οπότε μάλλον άτοπο το παράδειγμά σου. Indeed, sleep deprivation sux Αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 1) Για το πώς πρέπει να οδηγείς στον δρόμο υπάρχει ο Κ.Ο.Κ ο οποίος αναφέρει ριτά οτι η επίδεικτική οδήγηση τιμωρείται. Οπότε μάλλον άτοπο το παράδειγμά σου. Επίσης να επαναλάβω (αν δεν κάνω λάθος) ότι το κάπνισμα σε ορισμένους χώρους απαγορεύεται.. Οπως π.χ ΜΜΜ, δημόσιες υπηρεσίες, Νοσοκομεια και άλλα σημεια.. Εκει αν ανάψει κάποιος τσιγάρο ναι! να φάει το κράξιμο τις αρκουδας... Σέβομαι λοιπόν αυτά τα σημεία που ο νομός "απαγορεύει" να καπνίσω.. Απο εκει και πέρα όμως θα καπνίσω όπου άλλου μου κάνει κέφι και ο νόμος ΔΕΝ το απαγορεύει. 2) Το σώβρακο τεντώνεται για να μπορεί να το φορέσει ο πάγκαλος.Το παθητικό κάπνισμα και η υστερία , έτσι μου ερχεται μα την παναγία να αρχίσω το κάπνισμα και να μπω μέσα σε οποιο μαγαζί βρίσκω μπροστά μου και να καπνίζω το ένα πισω απο το άλλο !!!! Το πιασαμε απο εδώ το πιάσαμε απο κει και οι γκομενες ειναι ασχημες όταν καπνιζουν , και η χώρα μας κινδυνεύει απο την καταστροφή αυτή και το πουρο βουτηγμένο στο αιδοίο ειναι prestige και status και η ανωτερότητα της ΦΥΛΗΣ και οι μετανάστες αυτά τα μουνόπανα και ο αλέξανδρος γαμώ τον αντιθεό μου ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ! Εμένα ποιος θα με προστατέψει απο την διατάραξη του ορμονικου μου άξονα ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ! Χιλιες φορές η μαστουρα της νικότινης ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ !!! Πω πω μαλακες σοβαρά , θα αρχίσω το κάπνισμα !Ετσι για να γουστάρω ! Έμαθα την πολλαπλή παράθεση!!!! 1)Τώρα θα καθίσουμε να συζητάμε για τα αυτονόητα!Έχεις απόλυτο δίκιο αλλα ρε αδερφέ κάποια πράγματα πρέπει να τα αγνοούμε!!! 2)Welcome το real life!! Κόψε το second life!! Ο καθένας έχει την άποψή του, δε σημαίνει ότι πρέπει να τη δεχτείς. Κάνε την αρχή και κόψε το τσιγάρο.
Fidelio Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 jimarass, δεν καπνιζω man ! ..indeed houston εφυγε η γκριζα μαλακια , αλλα δεν ειναι ακομα για μπανιο ...εκτος και αν εισαι χειμερινος κολυμβητής !
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 jimarass, δεν καπνιζω man ! ..να υποθέσω κάτι πιο "βαρύ"?? :-)
Fidelio Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αν θέλεις συμβουλές pm me , αλλά πρέπει να εισαι πανω απο 18 . Εισαι τόσο ;
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αν θέλεις συμβουλές pm me , αλλά πρέπει να εισαι πανω απο 18 . Εισαι τόσο ; Eίμαι !! Αλλά δε φουμάρω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.