Fidelio Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 αυτα ειναι μοντελα που ποζαρουν με ενα τσιγαρο στο στομα. ποιος σου ειπε οτι καπνιζουν?Ελα; Και πως το γνωρίζεις εσυ; Ετσι θα ήθελες να πιστευεις; Εν πασει περιπτώσει ας μην είμαστε υποκριτές και ανοησίες του στυλ οτι το τσιγάρο ταιριάζει περισσοτερο στο ανδρικο life style παρα στο γυναικείο καθώς υποστηρίζει ο φίλτατος , μονο ως κακογουστο αστείο μπορώ να τις εκλάβω. Είναι φανερό όταν μερικοί άνθρωποι ΔΕΝ ξέρουν γιατι πράμα μιλάνε... είναι γελοίο !
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν μιλαω για το καπνισμα ανοητουλη(no offence παντα).Για την κουβεντα μιλαω, εχει ξεφυγει! Το κατάλαβα φίλε μου,απλά το υποσυνείδητό σου είπε τα σωστά λόγια!!!
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ελα; Και πως το γνωρίζεις εσυ; Ετσι θα ήθελες να πιστευεις; Εν πασει περιπτώσει ας μην είμαστε υποκριτές και ανοησίες του στυλ οτι το τσιγάρο ταιριάζει περισσοτερο στο ανδρικο life style παρα στο γυναικείο καθώς υποστηρίζει ο φίλτατος , μονο ως κακογουστο αστείο μπορώ να τις εκλάβω. Είναι φανερό όταν μερικοί άνθρωποι ΔΕΝ ξέρουν γιατι πράμα μιλάνε... είναι γελοίο ! Τώρα που γεμίσαμε gay, και οι γυναίκες θα αρχίσουν να μας δέρνουν κιόλας, όχι!!! Έχεις απόλυτο δίκιο!!
Fidelio Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Σε χαλάνε και οι gay ; Εκτός απο ανίδεος είσαι και ομοφοβικός; Συ είσαι συχγρονος πολίτης ; Σε ποσο χειρότερη θέση μπορείς ακόμα να φέρεις τον εαυτο σου, αναρωτιέμαι ...
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Σε χαλάνε και οι gay ; Εκτός απο ανίδεος είσαι και ομοφοβικός; Συ είσαι συχγρονος πολίτης ; Σε ποσο χειρότερη θέση μπορείς ακόμα να φέρεις τον εαυτο σου, αναρωτιέμαι ... ΚΑλά άσε με εμένα εδώ που είμαι και με τα πιστεύω μου!! Μη με κλαις!! Απλά σχολίασα το ότι το "Life style" της γυναίκας με τσιγάρο είναι ίδιο με του άνδρα. Ναι ,όπως και το ποδόσφαιρό ας πούμε, της ταιριάζει το ίδιο.... Τα φύλα είναι ισα, όχι ίδια!! Ίδια γίνονται όταν κάποιοι με κάνουν "ομοφοβικό"!!!! Τώρα το "σύγχρονος" είναι σίγουρα πάντα προσόν??
Fidelio Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Είναι αδυνατον να συζητήσω με κάποιον ο οποίος κρύβεται πίσω απο τις λέξεις του και το κατα πως διαχειρίζεται τις λανθασμένες τοποθετήσεις του. Με κουράζουν οι ανακολουθίες...
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Είναι αδυνατον να συζητήσω με κάποιον ο οποίος κρύβεται πίσω απο τις λέξεις του και το κατα πως διαχειρίζεται τις λανθασμένες τοποθετήσεις του. Με κουράζουν οι ανακολουθίες... Σίγουρα σε κουράζουν και όσοι δε συμφωνούν μαζί σου!!!
Houston Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 παιζάκια, δε το κόβετε εδώ άντε μη σας μπανάρω και εσεις οι καπνιστές δίκιο έχετε … με τα επιχειρήματά σας πραγματικά άλλαξα γνώμη ε βέβαια, (προσθέτω άλλο ένα) αφού δεν καταργούν τα τζιπάκια που σηκώνουν σκόνη στην Αφρική και μας την φέρνουν εδώ οι νοτιάδες, γιατί να καταργηθεί το κάπνισμα? Μμμ?
Don.Matis Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό σου. Έστω πως δεν καπνίζω και βρίσκομαι σε κάποιον κλειστό χώρο, δεν έχει σημασία το μέρος, όπου ένας δίπλα μου καπνίζει σαν φουγάρο κάτι το οποίο με ενοχλεί. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να του ζητήσω να το σβήσει ή να απομακρυνθεί; Εαν ο χώρος αυτός δέν έχει σήμανση ως χώρος "ΜΗ καπνιστών" όχι.. Αν π.χ εισαι σε μία Δημόσια υπηρεσία.. σε κάποιο νοσοκομείο κτλ κτλ εκει φυσικά και απαγορεύεται το κάπνισμα. Αν όμως εισαι π.χ σε μία καφετέρια, σε ένα μπάρ, σε μία παραλία ή οπουδήποτε αλλου και κάθεσαι δίπλα του.. να του πείς τι? Η νομίζεις ότι για παράδειγμα στις καφετέριες που έχουν στην αίθουσα μέσα 30 τραπέζια και σε μία γωνία 5 "Μη καπνιστών" εκει κάνεις δουλεια? θα καπνίζουν δλδ 30(τραπεζια) χ 4(άτομα)= 120(παράδειγμα) και οι 20 που θα κάθονται στην γωνία δεν θα πάρουν ούτε τζούρα καπνου ε?
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Don't get me wrong, και εγώ καπνίζω σαν φουγάρο, αλλά αν υποψιαστώ πως κάποιος ενοχλείται θα το σβήσω χωρίς δεύτερη κουβέντα, όπως (θέλω να πιστεύω) και πολλοί από εμάς. Δεν είναι θέμα δικαιώματος, είναι θέμα σεβασμού. Η νομίζεις ότι για παράδειγμα στις καφετέριες που έχουν στην αίθουσα μέσα 30 τραπέζια και σε μία γωνία 5 "Μη καπνιστών" εκει κάνεις δουλεια? θα καπνίζουν δλδ 30(τραπεζια) χ 4(άτομα)= 120(παράδειγμα) και οι 20 που θα κάθονται στην γωνία δεν θα πάρουν ούτε τζούρα καπνου ε? Well, αυτό είναι καθαρά θέμα της εκάστοτε καφετέριας. Αν έχει γίνει μελέτη για σωστό "διαχωρισμό" χώρων καπνιστών-μη καπνιστών τότε δεν υφίσταται καν το πρόβλημα. Έχω δει καφετέριες όπου ο χώρος των καπνιστών ήταν σε διαφορετικό όροφο ή και έξω (με σκέπαστρο το χειμώνα για όσους πεταχτούν). Έχω δει και καφετέριες όπου το μόνο που χώριζε τους καπνιστές από τους μη καπνιστές ήταν ενα κυβικό μέτρο αέρα. Η αναλογία των ανωτέρω βέβαια στην πραγματικότητα είναι 1/100. Ίσως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που τώρα μιλάμε για ολοκληρωτική απαγόρευση.
katerina807 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 παιζάκια, δε το κόβετε εδώάντε μη σας μπανάρω και εσεις οι καπνιστές δίκιο έχετε … με τα επιχειρήματά σας πραγματικά άλλαξα γνώμη ε βέβαια, (προσθέτω άλλο ένα) αφού δεν καταργούν τα τζιπάκια που σηκώνουν σκόνη στην Αφρική και μας την φέρνουν εδώ οι νοτιάδες, γιατί να καταργηθεί το κάπνισμα? Μμμ? ωραιο το παραδειγμα!!!! συμφωνω και επαυξανω!!!!:lol:
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Don't get me wrong, και εγώ καπνίζω σαν φουγάρο, αλλά αν υποψιαστώ πως κάποιος ενοχλείται θα το σβήσω χωρίς δεύτερη κουβέντα, όπως (θέλω να πιστεύω) και πολλοί από εμάς. Δεν είναι θέμα δικαιώματος, είναι θέμα σεβασμού. Well, αυτό είναι καθαρά θέμα της εκάστοτε καφετέριας. Αν έχει γίνει μελέτη για σωστό "διαχωρισμό" χώρων καπνιστών-μη καπνιστών τότε δεν υφίσταται καν το πρόβλημα. Έχω δει καφετέριες όπου ο χώρος των καπνιστών ήταν σε διαφορετικό όροφο ή και έξω (με σκέπαστρο το χειμώνα για όσους πεταχτούν). Έχω δει και καφετέριες όπου το μόνο που χώριζε τους καπνιστές από τους μη καπνιστές ήταν ενα κυβικό μέτρο αέρα. Η αναλογία των ανωτέρω βέβαια στην πραγματικότητα είναι 1/100. Ίσως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που τώρα μιλάμε για ολοκληρωτική απαγόρευση. Αυτός είναι ίσως ο μόνος καπνιστής που αντιπροσωπεύει με αξιοπρέπια τους καπνιστές. Με τέτοιους ανθρώπους πάμε μπροστά, με τα άλλα μυαλά που άκουσα σήμερα, άστο....
KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Don't get me wrong, και εγώ καπνίζω σαν φουγάρο, αλλά αν υποψιαστώ πως κάποιος ενοχλείται θα το σβήσω χωρίς δεύτερη κουβέντα, όπως (θέλω να πιστεύω) και πολλοί από εμάς. Δεν είναι θέμα δικαιώματος, είναι θέμα σεβασμού. Παίζει να ανήκεις λοιπόν σε μια μειοψηφία του 1%. Όπως βλέπεις άλλοι λένε ότι οι μη καπνιστές είναι παρίσακτοι κτλ. Εάν δεν υπάρχει λέει σήμανση για μη καπνιστές, δεν τον ενδιαφέρει αν σε ενοχλεί. Εάν υπάρχει σήμανση το ανάβει, αλλά εφόσον του κάνεις παρατήρηση ότι ενοχλείσαι, το σκέφτεται να το σβήσει. Ο Έλληνας είναι κάφρος στα πάντα, γιατί να είναι διαφορετικός στο κάπνισμα; Έξω και στο κρύο λοιπόν.
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παίζει να ανήκεις λοιπόν σε μια μειοψηφία του 1%. Όπως βλέπεις άλλοι λένε ότι οι μη καπνιστές είναι παρίσακτοι κτλ. Εάν δεν υπάρχει λέει σήμανση για μη καπνιστές, δεν τον ενδιαφέρει αν σε ενοχλεί. Εάν υπάρχει σήμανση το ανάβει, αλλά εφόσον του κάνεις παρατήρηση ότι ενοχλείσαι, το σκέφτεται να το σβήσει. Ο Έλληνας είναι κάφρος στα πάντα, γιατί να είναι διαφορετικός στο κάπνισμα; Έξω και στο κρύο λοιπόν. ....στο Νταχάο για πειράματα!!!
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εάν δεν υπάρχει λέει σήμανση για μη καπνιστές, δεν τον ενδιαφέρει αν σε ενοχλεί. Έλα μου ντε... Γιατί πρέπει μια ζωή όλοι μας να ερμηνεύουμε την έλλειψη απαγόρευσης ως αποδοχή μιας οποιασδήποτε πράξης; Σε κανένα δρόμο π.χ. δεν υπάρχει σήμανση που να απαγορεύει τα παντιλίκια, αυτό σημαίνει πως πρέπει να μπαίνω σε κάθε στενό με τις πόρτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.