Προς το περιεχόμενο

«Βέτο στο κάπνισμα»

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν το κοβουμε εδω και οποιος καταλαβε, καταλαβε!

Αυτό λέμε, να το κόψετε!!!! Η καλύτερη αρχή για τη υγεία σου/μας.

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μιλαω για το καπνισμα ανοητουλη(no offence παντα).

Για την κουβεντα μιλαω, εχει ξεφυγει!

Δημοσ.
....δε κατάλαβες....θα σου κόψω και το δικό σου, μου χαλάς τον πλανήτη!!!!Σόρυ Luci...

δλδ το καυσαεριο, το καψιμο των δασων, η μολυνση των υδατων, τα ναρκωτικα κλπ δε σου τον χαλαν τον πλανητη... μηπως εισαι και απο αλλο πλανητη?

Δημοσ.
Luci πες τιποτα περι καπνων και αλλων, ελα το ξερω οτι εισαι δικος μας:P

Μπα, δεν έχω ψαχτεί. Davidoff αγάπησα, σε Davidoff έμεινα. Μόνο πρόσφατα έμαθα να στρίβω κανονικό μονόφυλλο και η μοναδική επαφή μου με καπνούς είναι να αγοράζω ντόπιους από διάφορες χώρες για τον κολλητό που κάνει πίπα.

Δημοσ.
και δεν εχεις κατανοηση κατι: το καπνισμα ειναι ν-ο-μ-ι-μ-ο. δεν εχεις κανενα δικαιωμα να θες να επιβαλλεις στον αλλο το δικο σου.

Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό σου. Έστω πως δεν καπνίζω και βρίσκομαι σε κάποιον κλειστό χώρο, δεν έχει σημασία το μέρος, όπου ένας δίπλα μου καπνίζει σαν φουγάρο κάτι το οποίο με ενοχλεί.

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να του ζητήσω να το σβήσει ή να απομακρυνθεί;

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό σου. Έστω πως δεν καπνίζω και βρίσκομαι σε κάποιον κλειστό χώρο, δεν έχει σημασία το μέρος, όπου ένας δίπλα μου καπνίζει σαν φουγάρο κάτι το οποίο με ενοχλεί.

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να του ζητήσω να το σβήσει ή να απομακρυνθεί;

πως τολμάς μικρέ απαίδευτε akpe να ζητάς κάτι τέτοιο????

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει πιο αιδιαστικό πράγμα απο το κάπνισμα. Τώρα το να μην καπνίζει κάποιος δίπλα σε κάποιον μη καπνιστή είναι βασική αρχή του σεβασμού.

Δημοσ.
Επισης αν τους υποχρεωσεις να καπνιζουν στο ενα ποδι, και τους φορεσεις και μια πινακιδα "ΕΙΜΑΙ ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΣ!" μπορει να καπνισουν λιγοτερο. :-)

Αν τους κουρεψεις κιολας ισως .... :X

Στην τελικη... "λιγοι ειναι" και ο φουρναρης εχει ευρυχωρο φουρνο πιο διπλα! :devil:

ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.

ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ!

Πόσοι καπνιστές δε σταβωμουτσουνιάζουν όταν τους πεις "ξέρεις ο καπνός σου με ενοχλεί"; Πόσοι σου λένε "στα @@ μου"; Πόσοι απλά σε αγνοούν;

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο, βρίσκω την πινακίδα υπερβολική αλλά το να καπνίζουν στο ένα πόδι δικαιότατο.

Και ορίστε και μερικά επιχειρήματα για εσάς τους καπνιστές, ξεσαλώστε:

Δημοσ.
Γιατι, ειναι δυσκολο να αλλαξουν τις καλλιεργειες σε βαμβακι, μηλα, καρυδια... και τα εργοστασια να παραγουν ζακετες, κομποστες και γλυκα του κουταλιου? Αν υπαρχει το οικονομικο/νομικο κινητρο ο εργοστασιαρχης θα αλλαξει προιον. Απλες αρχες οικονομικων. Προφανως θα υπαρξουν αναταραξεις αλλα το αποτελεσμα στην συνολικη οικονομια θα ειναι θετικο.

Μια και περνάω οδικώς από το νομό Αιτωλοακαρνανίας κάθε χρόνο, μπορώ να σου πω ότι οι καλλιέργειες αλλάζουν.

Δημοσ.
Πολωνία μου έχουν πει

Και άκουσα στις ειδήσεις πρόσφατα και στην Ιταλία θα απαγορευτεί (???)

Ήμουν στην Πολωνία πριν 1 εβδομάδα. ΔΕΝ ισχύει.

Δημοσ.
Πόσοι καπνιστές δε σταβωμουτσουνιάζουν όταν τους πεις "ξέρεις ο καπνός σου με ενοχλεί"; Πόσοι σου λένε "στα @@ μου"; Πόσοι απλά σε αγνοούν;

Κανενας,

αν ειχαν το χωρο τους κι εσυ τον δικο σου.

Ευχαριστω που ενισχυεις το επιχειρημα! 020bsup1er9.gif

Προς το παρον και μεχρι να γινει αυτο -γιατι θ'αργησει-

βγες εξω να παρεις μια τζουρα καθαρου καυσαεριου

γιατι αυριο σε περιμενει αλλη μια δυσκολη μερα γεματη ΚΑΠΝΟ! 51151smokermi4.gif

Δημοσ.
Κανενας,

Ευχαριστω που ενισχυεις το επιχειρημα! 020bsup1er9.gif

Προς το παρον και μεχρι να γινει αυτο -γιατι θ'αργησει-

βγες εξω να παρεις μια τζουρα καθαρου καυσαεριου

γιατι αυριο σε περιμενει αλλη μια δυσκολη μερα γεματη ΚΑΠΝΟ! 51151smokermi4.gif

Έχει πολύ χώρο έξω. Άπλετο.

Με άλλα λόγια, καλό κρύωμα στον κώλο σας και περαστικά σας. Δε λυπάμαι καθόλου.

Δημοσ.
A , εννοείς περιπτώσεις σαν αυτές :

α)

Untitled-1-11.jpg

β)

Untitled-2-1.jpg

αυτα ειναι μοντελα που ποζαρουν με ενα τσιγαρο στο στομα. ποιος σου ειπε οτι καπνιζουν?

οτι χαλαει παντως την επιδερμιδα το καπνισμα τη χαλαει για να λεμε και την αληθεια...

σιγα ρε "δικαιε" τιμωρε... σε σκιαχτηκαμε τωρα... κουλαρε αγορι μου, βρες καμια ασχολια να ηρεμησεις λιγακι. απαπαπαπα....

:lol:

Τώρα δεν είσαι ακόμα, όταν κάνεις μωρό θα είσαι!!

dont worry οταν μεινει εγγυος θα σταματησει το καπνισμα. και κατα τον θηλασμο απαγορευεται να καπνιζεις λογω του μητρικου γαλατος

εσυ κανε παιδια με μη καπνιστρια, να μη σε νοιαζει για τα δικα μας παιδια. ταχα μου σε πιανουν οι ευαισθησιες.

50% πιθανοτητα να παντρευτεις μη καπνιστρια :P

Δημοσ.
Κανενας,

Μα έχουν τον χώρο τους. Ο χώρος των μη καπνιστών ήταν αυτός που έχει το ταμπελάκι.

no-smoking-2-circle.jpg και ο χώρος καπνιστών είναι οποιοσδήποτε άλλος χώρος.

Πλέον ο χώρος των μη καπνιστών είναι οι κλειστοί χώροι που δεν έχουν σήμανση ότι είναι για καπνιστές.

Μήπως βαφτίζεις αυθαίρετα τους χώρους αυτούς χώρους καπνίσματος;

Ξέρεις ότι πολλές οικογένειες δεν βγαίνουν έξω τον χειμώνα για φαΐ ή για βόλτα για καφέ ώστε να μην εισπνέουν τα παιδιά τους καπνό;

Δημοσ.
δλδ το καυσαεριο, το καψιμο των δασων, η μολυνση των υδατων, τα ναρκωτικα κλπ δε σου τον χαλαν τον πλανητη... μηπως εισαι και απο αλλο πλανητη?

Αν κατάΛαβα καλά, μιλάμε για τσιγάρο. Δεν είναι δικαιολογία αυτή. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εγώ δεν παίρνω πρέζα, δε καίω δάση, και χρησιμοποιώ μέσα μαζικής μεταφοράς όσο μπορώ.

Ναι όντως είμαι από άλλο πλανήτη και άλλη χώρα, δεν ανήκω στο γιδιστάν-Ελλαδιστάν!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...