Προς το περιεχόμενο

«Βέτο στο κάπνισμα»

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω παντος θεωρω ρατσιστικα ολα αυτα τα μετρα κατα του καπνισματος, και ειναι δικαιωμα μου να παθω οτι παθω απο το τσιγαρο, και οι αλλοι ας μην με πλησιαζουν αν τους ενοχλει. και σαν ελευθερος ανθρωπος θελω να καπνιζω οπου θελω .-

η δικη σου ελευθερια σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου.

αυτο για να καταλαβουν μερικοι "ποσο" ελευθεροι ειμαστε :P

τι γινεται ομως για τα παιδια που μεγαλωνουν με γονεις καπνιστες? :-(

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περίπου 200 ποστ μετά από αιχμηρή επιχειρηματολογία σχετικά με τον αργό, βασανιστικό, επώδυνο θάνατο που προκαλεί σε όλους εμάς τους άκαπνους το παθητικό κάπνισμα(το τζούφιο σπέρμα καταπίνεται όσο να'ναι), θα ήθελα να ρίξω στο τραπέζι το θέμα της αισθητικής βλάβης που μας προκαλούν οι μανιώδεις καπνιστές, ειδικότερα δε....δε λεέεϊντιιιζ.

Αυτό το επιτηδευμένο στήσιμο με το τσιγάρο στο χέρι να αιωρείται, συνήθως στο ύψος της κεφαλής, με κάνει να αναπολώ με νοσταλγία το νόμο 4000.

Εγώ προσωπικά αισθάνομαι αποστροφή με γυναίκες που καπνίζουν, όταν αυτές είναι όμορφες, δηλαδή όταν υπο άλλες συνθήκες , ήταν ελκυστικές για εμένα. Για τις φίλες μου δεν έχω πρόβλημα. Δηλαδή το κάπνισμα έχει προκαλέσει μεγάλη φθορά στη γυναίκα!!

Η αλλοίωση φυσικού χαρακτηριστικού στην εμφάνιση του άνδρα είναι φυσιολογικό πράγμα και ταιριάζει στο προφίλ και στο φύλο του. Ωστόσο για μια γυναίκα είναι καταστροφή.

Δημοσ.
η δικη σου ελευθερια σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου.

αυτο για να καταλαβουν μερικοι "ποσο" ελευθεροι ειμαστε :P

τι γινεται ομως για τα παιδια που μεγαλωνουν με γονεις καπνιστες? :-(

μεγαλωσα σε σπιτι που φευγανε 2-4 πακετα την μερα συνολο

2 φορες δοκιμασα τσιγαρο και τις 2 φορες ενιωσα να παιρνω φωτια μεσα μου.

αρα δεν υπαρχει κανονας.

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι αποστροφή με γυναίκες που καπνίζουν, όταν αυτές είναι όμορφες..

Ναι, γιατί τις άσχημες τι κάνει όμορφες; :P

Δημοσ.
Ναι, γιατί τις άσχημες τι κάνει όμορφες; :P

Το ποστ μου ήταν:

"Εγώ προσωπικά αισθάνομαι αποστροφή με γυναίκες που καπνίζουν, όταν αυτές είναι όμορφες, δηλαδή όταν υπο άλλες συνθήκες , ήταν ελκυστικές για εμένα"

Μη με κόβεις!!!!

Βασικά επειδή είμαι αγοράκι, το DNA μέσα μου λέει: Αγοράκι βρες ένα πλάσμα που είναι cute, απαλό, όμορφο και με χαμόγελο"

Δε λέει: "Βρες ένα πλάσμα , με μούρη "σπάω βιτρίνα", με ανδρικές ορμές και φουγάρο στο στόμα!!" Δε ξέρω ίσως είμαι κομπλεξικός, ίσως με έδερνε η μάνα μου μικρό, αλλά όταν βλέπω γυναίκες τέτοιες αποπροσανατολίζομαι. Συνήθως με τέτοια "πλάσματα" έπαιζα ξύλο μικρός στις γειτονιές, οπότε τώρα μου εμφανίζονται με μορφή γυναίκας!!!! Έχω πρόβλημα γιατρέ???

Δημοσ.
και οι αλλοι ας μην με πλησιαζουν αν τους ενοχλει. και σαν ελευθερος ανθρωπος θελω να καπνιζω οπου θελω .-

Μερικοί μου φαίνεται έχουν παρερμηνεύσει την ελευθερία με την ασυδοσία... ".-"

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι αποστροφή με γυναίκες που καπνίζουν, όταν αυτές είναι όμορφες, δηλαδή όταν υπο άλλες συνθήκες , ήταν ελκυστικές για εμένα. Για τις φίλες μου δεν έχω πρόβλημα. Δηλαδή το κάπνισμα έχει προκαλέσει μεγάλη φθορά στη γυναίκα!!

A , εννοείς περιπτώσεις σαν αυτές :

α)

Untitled-1-11.jpg

β)

Untitled-2-1.jpg

Δημοσ.
Καλά πάει το πράγμα!! Άντε και σε κανά 5 χρόνια ο καπνιστής να γίνει δακτυλοδεικτούμενος ΄γιατί πολύ τους ανεχτήκαμε. Έχουν και το θράσος να προβάλουν και επιχειρήματα!!

Τελικά όταν οι φωνές είναι πολλές , ο γάιδαρος πετάει και το μαύρο είναι άσπρο. Αλλά δε θα τους περάσει!!! Πάω να κράξω τον πατέρα μου τώρα!!

σιγα ρε "δικαιε" τιμωρε... σε σκιαχτηκαμε τωρα... κουλαρε αγορι μου, βρες καμια ασχολια να ηρεμησεις λιγακι. απαπαπαπα....

Δημοσ.
...και φυσικα καμια αντιπαραθεση δε θα υπηρχε,

αν υπηρχαν χωροι με ενδειξη για καπνιστες και μη.

Εγω δε θα πηγαινα σε ενα καφε/ταβερνα/κλπ μη καπνιστων

ή αν πηγαινα θα ηξερα οτι δε θα καπνισω ή θα εβγαινα εξω για λιγο.

Αντιστροφως ο μη καπνιστης θα επελεγε το smoke free καφε, ή αν ηθελε να ειναι μαζι μου θα ηταν προετοιμασμενος να δεχτει τον καπνο μου σε χωρο καπνιστων.

Ετσι κανενας δεν θα καταπατουσε τις ελευθεριες του αλλου και θα ηταν θεμα προσωπικης επιλογης.

Προφανως ομως το μετρο φτιαχτηκε απο καπνιστες,

γιατι η πληρης απαγορευση ισοδυναμει με σιγουρη αποτυχια του μετρου. :o

Μετα απο μερικα χρονια να θυμαστε οτι υπηρχαν και ρεαλιστικες προτασεις

εκτος απο μυξο.παρθενο.υστερικες κραυγες.... :rolleyes:

Με συμπαθεια...

πεστα, βρε bliss

, αντε και μας πηραν απο τα μουτρα λες και ειμαστε εγκληματιες...

Δημοσ.
πεστα, βρε bliss

, αντε και μας πηραν απο τα μουτρα λες και ειμαστε εγκληματιες...

Τώρα δεν είσαι ακόμα, όταν κάνεις μωρό θα είσαι!!

Δημοσ.
jimarass

Ωπα για να καταλάβω , τα παραπανω γκομενακια σου αρέσουν;

Δεν ειναι κακο , φυσιολογικός εισαι ....

:)

Μου αρέσουν. Αλλά είναι περιπτώσεις που ξεφεύγουν κατά πολύ από την καθημερινότητα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...